[quote="szilvi35"]A írta:szilvi35 kukacokat nem írtad, hogy "hogy hogy kukacok?"
Készítettem joghurt tortát és mivel elég vastag lett a piskótatészta, ketté vágtam és közé nyomattam a joghurtos cuccot, de így meg a teteje olyan üres volt, hogy vettem egy zöld marcipán tömböt és fokhagyma préselőn átküldtem az egészet
ebből lettek a zöld giliszták, amit igazából fű gyanánt akartam telepíteni a torta tetejére, hogy majd beleülnek a marcipán figurák.
Kicsit bizarr lett, de elfogyott.
Agar-agar jól vizsgázott.
Említettem tegnap a gáz-ügyet...
Konkrétan az volt, hogy folyton visított a szénmonoxid mérőnk vasárnap, ezért kihívtunk cirkó szerelőt, aki közölte, hogy teljesen fos a cirkó, fel kell újítani, árban ez 200ropi...
Mi Domóval átcuccoltunk a szüleimhez, mivel a lakásban csak nyitott ablakoknál lehetett megmaradni, annyira durván égéstermék (nem tom másképp hívni) szag volt + ablakcsukás után 1 perccel már vinnyogott is a CO jelző, természetesen a fűtés elzárva, ha már olyan szar állapotban van a készülék.
Hétfőn egy ismerős által ajánlott gázszerelő tökéletesnek titulálta a cirkónkat... viszont a lichthófban figyelmes lett az alattunk lévő lakásból kijövő gyanús csőre.
Lakó nem volt otthon.
Kedden jöttek a kéményseprők, műszerük kiakadt, mikor belóbálták a lichthófba.
Összes lakást végigjárták, mindenhol minden oké, kivéve az alattunk lakót, aki még mindig nem nyitott ajtót.
Mivel vészhelyzet volt, rendőrség kihív, ajtó betör, fickó ott fekszik a kádban (valószínűleg már szombat óta) és folyik rá a meleg víz...
A gyanús cső a szagelszívó csöve, ami szintén ment és tolta fel nekünk a lakásban lévő gázokat.
Egyelőre semmit nem tudni, hogy mi hibásodott meg vagy hogy történt, mi történt.
Viszont ha nincs a CO riasztónk, belegondolni is rossz, hogy mi történhetett volna...