Új privát üzeneted érkezett!

Szülinapra készülünk...
Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pizsis Bence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan jóképűek ezek a fiúk, hogy nem is tudunk választani... bár, apuka előszedte már a puskáját :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Katus jajj de csini!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ircsi,törölted a táblából amit írtál..?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Milyen lenne egy július 9. Balaton vagy egy augusztus 6. Budapesti dátum? (csak böktem egyet a naptáron, belekukkantva a táblázatba) Jelezzétek itt, hogy melyikre jönnétek el a következő tudatában:
Mivel ahogy Woody is írta az időjárás kegyére nem alapozhatunk foglalni kell, mégpedig előre. Tehát előre össze kell dobni a pénzt, vállalva azt, hogy ha nem tudtok jönni ugrik a befizetett összeg.

Katus nagyon csini, Bence édes ahogy alszik!
limo73

Ircsi nagyon cuki Katus! :lol:

Limo, nálunk az aug. 6. tuti nem jó, Lili első szülinapja. :lol: :lol: :lol: (ja és az enyémet is akkor fogjuk ünnepelni aug.2.)
Nagy kerti party lesz, még nővéremék is megérkeznek Amerikából. :wink:
Ilyen nem sok alkalommal lesz, hogy a szülinapot együtt tudjuk ünnepelni. (Bocsi) :oops:
Tehát marad nálunk a Július 9.

Én persze ha most azt látom jó az időpont, akkor természetesen fizetek. Ha netán valami közbejön (pl. betegség, stb.) akkor is kifizetem, ez szerintem így helyes! :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok,

tegnap mar nem marad energiam estere hogy bekapcsoljam a gepet. :oops: nagyon faradekony vagyok nehany napja, lehet hogy azert mert megjott. :cry: :cry: de nem hinyzott.
Boti megkostolta a husos fozeleket, izlik neki, bar ez nem volt meglepo, eddig minden izlett neki. Viszont nem volt egyszeru olyan bebietelt talalnom, amiben nincs se tej, se tejszin. (santacsilla ez nekem is fura) Ez most repa-feherrepa-alma-teljeskiorlesu rizs es csirke... megkostoltam en is, nem rossz. :wink:
Meghoztam a dontest, hazamegyunk kocsival. Bevallalom a hosszzu utat. Mar csak azon kell izgulnom, hogy a ho ne essen es ne tevedjunk el, meg sose voltunk otthon kocsival. :shock:

Csillag, nagyon szep lett a balkiralyno. :lol:

Sucer, jobbulast kivanunk Ilangnak.

Claire, :lol: :lol: csodalattal olvasom a 6 gyerekes anyukak unalmas hetkoznapjait. :wink:

Barbcsi, az almat en is csak reszeltem az almareszelovel, szerintem annal pepesebbet nem fogsz kapni. A meggyet pedig turmixoltam botmixerrel, majd suru szitan attortem a heja miatt.
Foghoz gratula. :D 5 es fel ora alvas nelkul. :wink: valtoznak, mar tul sok dolog erdekli oket, "uncsi" az alvas. :lol:

Limo, en se latom a vonalzodat. :(
Nagyon edik a pancsis kepek. :D :D

Woody, nektek is gratula a fogacskahoz. :D

Ircsi, nagyon edes a kiscsaj, asszem szukseg lesz arra a puskara. :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Tali, julius 9. nekunk is jo! Helyszin, nekunk barhol jo, de gondoljunk azokra akik nem tudnak a Balatonig eljutni! Nekem tetszik az amit cicc rakott fel.
Szamomra nem annyira fontos hogy viz mellett legyen, de a zold terulet igen! Na meg persze a lehetoseg hogy ha rossz ido van, akkor legyen hova bemenni.

Klári
nklari80

Meguntam magamban beszélni és rendszeresen újból magyarázni amit írok. Ha egy személyhez negatív attitűd társul -pláne így látatlanba- azzal már nem igazán van mit kezdeni.

Mindenkinek szépeket a továbbiakban!
szilvi35

Sziasztok

Máté nagyon nyűgös, úgyhogy csak a tali miatt írnék. Valamiért nem tudok írni a táblába, egyszerüen nem menti el :roll: tudom béna vok.. úgyhogy ide írom, nekünk előreláthatólag a helyszín és az időpont mindegy, majd megpróbálunk alkalmazkodni. Csak mindenképp legyen "esőhelyszín" ha már ennyit utazunk, ne potyára tegyük. (szerintem a legjobb a július lenne, mert júniusban még a nagyobb tesóknak van suli, ovi, augusztusban meg mindenki szülinapozik. :D)
Ja és mi 2 felnőtt-2 gyerek mennénk.
Valami olyan játszóház kéne, ahol van kerti rész is vagy játszótér hozzá. A máltai nem rossz ötlet, csak nem férnénk el ha tényleg ennyien leszünk.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szilvi 35 ne haragudj, de én ezt nem értem. Lemaradtam valamiről? mi baj van?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Talihoz még annyit, hogy a vízpart mellett nehezebb lesz "fedett" helyszínt is találni. (ha az éttermet kilőttük)De ha jó idő lesz és lesz "kert" akkor állíthatunk nekik kis pancsolót. :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szilvi!....Kár megsértődni és felhúzni az orrodat, mint láttad KÉT IDŐPONT, KÉT HELYSZÍN van említve....nyilván az a nyerő, amelyik több embernek megfelel....és a kulcsszó ez: többség! Lehet, hogy Pest fog nyerni, és ha a Balatont majd csak a pécsiek favorizálják, nem hiszem, hogy elmegyünk addig, hogy találkozzunk. Mert mi úgyis tartunk összevont szülinapi party-t.
limo73

Szilvi, ezt most en se ertem. :shock:

Ok, Margitsziget jo otlet, DE kell egy fedett hely is. Irtad sok jatszohaz van Pesten, kell konkretum! En szemely szerint sokkal jobban bizok vki sajat velemenyeben mint a neten megnezett ismertetokben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.20 13:11-kor.

Klári
nklari80

Szilvi,nem értelek,de te tudod...
(szoktunk reagálni neked,nem magadban szoktál beszélni,ha néha mégsem,meg lehet ismételni,főként mint te szoktad,nagybetűkkel,pirossal...)

Nekem is júl.9 a jó,aug.6 nyaralni leszünk.(júl.31-aug.10) Helysízn bármelyik jó.

evilany

Átírtam a táblában az időpontot,júl.9 vagy aug.6-ra.
Ennek függvényében töltsétek ki légyszi.

evilany

Csilleberc, Szilvi irta asszem tegnap, megneztem, nekem tetszik.
http://www.csilleberciszabadido.hu/

Az a terem, ahol elferunk kenyelmesen 6000 ft/ora, de ha mindenki eljon akkor az kb 250 ft/ora csaladonkent.

Van valaki aki jart mar ott? Velemeny?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.20 13:36-kor.

Klári
nklari80

Évi fogalmam sincs miért nem tudok írni a táblába, nem menti el, miután beírtam. NEm tudom mit csinálok rosszul. Beírnál majd? ha nem jön közbe betegség vagy valami, akkor alkalmazkodunk a többséghez. :) Szóval nekünk mindegy hogy hol, mikor.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Aug 6 egy faszság! Már beszéltünk róla, hogy az aug-i időpont butaság!!!! Nem? Vagy cseréljétek meg az időpontot a helyszínekkel :)
Mindegy.
A szervezést már felajánlottam Pestre.
Kb. úgy képzeltem, ha meglesz a helyszín szépen fokozatosan leszűkítem, mindenki igényeinek megfelelően. Elsősorban helyszín (esős-napos), másodsorban programok (családoknak, gyerekeknek).
Szerintem tudtam volna önkénteseket a nagyobb tesóknak 1-2 órára kézműves foglalkozásra, szórakoztató lett volna egy két csapatépítő játék a felnőtteknek esetleg vicces tesztek... ezek persze csak ötletek amiből kimeríthetetlen vagyok, nem először szervezek és élvezem is a szervezést :). A "köz" megszavazta volna, hogy mire van igénye és mire kevésbé.
De!
1. Amíg nincsen konszenzus a célirány tekintetében, nincsen értelme keresni, szervezni.
2. Bp-en vagyunk! Rengeteg lehetőség és helyszín!
3. Dehogy fogok belekezdeni egy értelmetlen rivalizálásba, hogy "felhívtam" "megkérdeztem"!

Ufff!
szilvi35

CSajok, ne legyen már vita ebből a taliból. Már a szervezés első lépésénél "balhé" van.

Szilvi, nagyon rendes tőled, hogy segítenél a szervezésben. De miért kell ez a hangnem? És mi az hogy fa...ság :roll: :D :D Ha ez előző bejegyzésed helyett ezt írtad volna, az máris máshogy hangzik, legalábbis szerintem.

Szerintem elsőnek szavazzuk meg a helyszínt, hogy pest, vagy balaton, vagy hol legyen. Utána az adott helyen lehetne nézelődni, hogy mik a lehetőségek, mikor, és mennyiért.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Más: mi is kaptunk mászó micimackót áááááááááááááááá
hello baba, gyere utánam :D :D :D

tescóban más jó játékok is vannak leárazva, apukám vett kristófnak egy csomó duplót, féláron, fp versenypályát, társasjátékokat.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Na most mennem kell, majd este még jövök.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Szilvi,igen,ezt megfogalmazhattad volna másként is,Limo gondolom jószándékkal írta az aug.6-ot,mást nem,azért mert Ircsi írta h.neki aug.eleje jobb...ha f@szság,ha nem... 8)
Amúgy az ötleteid jól hangzanak,és ha tapasztalt is vagy benne,te vagy a mi emberünk :)

Én egyre inkább hajlok afelé,hogy legyen Budapest
:arrow: :arrow: bizony külhonból érkezőknek is egyszerűbb az,ha már ilyen messzire utaznak! Nekünk ilyen szempontból meg már majdnem mindegy tényleg (ha azt vesszük,Ircsi,Klári,Babakeksz,Melisch-ha-honnan jönnek)

Pécsiek,fontolóra vehetjük az együtt utazást,kisbusszal akár,(ha jól tudom van akinek van hivatalos jogsija :wink: :wink: )akkor főleg jó.
És a Margitsziget is szép bizony...

evilany

Kári,Csillebérc:
nekem teccccik :lol: :lol:

Na megyek felteszem a kaját,fiúk sétálnak.
Ja,a fiam ebédre alma-banánpürét evett csirkehússal,húúúú,csak úgy cuppogta befelé,1/2 üveggel betolt :)

evilany

Szilvi!....Nekem eddig semmi bajom nem volt veled, .....de a faszságos kitöréseid erősen negatív irányba tolnak....bár gondolom, azért ettől még fogsz tudni aludni.
Tudod, ha én is a Margitsziget közelében élnék biztos azt favorizálnám. Korábban még a július nem volt jó az Ircsinek, vagy az nem számít? Kicsit zsarnok módon kezeled a témát, a te alternatívád a jössz vagy nem?!

Amúgy tessék tiéd a pálya, szervezd Pestre, nekünk nem jó az aug. 13-ai hétvége,....ja és Kőbánya lenne a legjobb, 1000 %, hogy ott is vannak szuper játszóházak.
limo73

Évi!.... :) igen azt hiszem Pest jobb lesz, már csak a béke kedvéért is, de láttam Ti is úgy írtátok be a táblába, hogy mindkét helyszín jó.
Igen az aug-i dátumot az Ircsi miatt írtam, Sucernek nem jó a júl. 16-hétvége, úgy néztem nektek meg utána, így akkor marad a július első fele. De a továbbiakban ennek kibogarászása már Szilvi dolga lesz.
Csillebérc tényleg jó, lehet vonatozni, libegőzni.....jaj azok a régi szép napok!!!! :) :)
limo73

úristen :(

őszinte leszek...nekem mindegy lett volna a tali-hol és mikor-alkalmazkodnánk...mivel sok minden nem dőlt még el itthon sem :(

de megvallom...ez nekem sem tetszett!
nem szívesen mennék olyan talira ahol felhozódhat a nézeteltérés...és esetleg "vita" lenne belőle....vagy egyik nem beszélne a másikkal :(

én is személy szerint "haza beszélnék" hisz ez lenne nekem-nekünk kényelmes.
én akkor tudok nagycsaládosként utazni,ha mindhárom gyerek velem van (akár jön Tibi akár nem)
valóban olyan hely kellene ahol a nagyobb tesók el tudnak lenni-Lacám nem egy "sokáig leköthető" fajta :(
mi augusztusban tuti megyünk fel majd Pestre ha meglesz öcsiéknél a baba.-de ismétlem,mindegy az időpont...

remélem nem marad ilyen paprikás a hangulat és a helyzet...dűlőre juttok...úgy hogy mindenkinek megfelelő legyen!

:( :( :( :( :(

sajnálom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én fiúim is elmentek sétálni :D
már csak Geri kajája fő... :D
kolompért eszik sertés karajjal :D
persze főve...nem sütve :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szilvi35"]A írta:szilvi35ug 6 egy faszság! Már beszéltünk róla, hogy az aug-i időpont butaság!!!! Nem? Vagy cseréljétek meg az időpontot a helyszínekkel :)
Mindegy.
A szervezést már felajánlottam Pestre.
Kb. úgy képzeltem, ha meglesz a helyszín szépen fokozatosan leszűkítem, mindenki igényeinek megfelelően. Elsősorban helyszín (esős-napos), másodsorban programok (családoknak, gyerekeknek).
Szerintem tudtam volna önkénteseket a nagyobb tesóknak 1-2 órára kézműves foglalkozásra, szórakoztató lett volna egy két csapatépítő játék a felnőtteknek esetleg vicces tesztek... ezek persze csak ötletek amiből kimeríthetetlen vagyok, nem először szervezek és élvezem is a szervezést :). A "köz" megszavazta volna, hogy mire van igénye és mire kevésbé.
De!
1. Amíg nincsen konszenzus a célirány tekintetében, nincsen értelme keresni, szervezni.
2. Bp-en vagyunk! Rengeteg lehetőség és helyszín!
3. Dehogy fogok belekezdeni egy értelmetlen rivalizálásba, hogy "felhívtam" "megkérdeztem"!

Ufff!

miért rivalizálás ha több ember is keresgél helyszínt? több szem többet lát! hátha a tizedik próbálkozó találja meg a legoptimálisabb megoldást...

Kép
gtunde75

Megsütöttem életem első pizzáját!! :oops: még életben vagyunk, és megvannak a fogaink is :D .....szóval nem lett tökéletes, de egész finom volt. Majd a következő már csillagos ötös lesz!!!

Évi!....Hússal tényleg finomabbak a kaják! :wink:

Igazad van Csillag, nem kéne veszekedni, csak néha én sem tudom visszafogni magam, de minden ellenére továbbra is várom, hogy legyen tali, és igaz, hogy Szilvi hamar faszságozik, de így a mi Szilvink.
limo73

Évi az, akinek hivatásos jogsija van, sztem nem fog menni... de ezt majd megbeszéljük...

Kép
gtunde75

Tündi...??? :?

Pécsiek,
tescoban 3 db műa.tálka(illusztrálom :) ) tetővel,mikrózható,199 ft / csomag. Tök jó tejpép,tápi,sinlac,akármi tárolására,szállítására,melegítésre. Kell vkinek?Én holnap veszek még.

Kép

Limo,pizza:hmmmm :P fini lehet

Én tejfölös csirkét főzök,tészta, desszertnek kókuszos puding.

evilany

[quote="evilany"]Kári,Csillebérc:
nekem teccccik :lol: :lol:
quote]

A felreertesek elkerulese vegett, nem az en otletem, en csak az elerhetoseget irtam be.

Klári
nklari80

Apropo, Melisch, 1001 eve nem irt, van valakinek vmi hire roluk???

Klári
nklari80

[quote="nklari80"]A írta:nklari80propo, Melisch, 1001 eve nem irt, van valakinek vmi hire roluk???

passz már hiányolom én is de biztos lefoglalja a család.

evilany

pécsiek akkor a kedd lesz a talinap????

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]pécsiek akkor a kedd lesz a talinap????

igen

evilany

Szülinapozásban kidőlt a gyerekem... :lol: :lol: :lol: :lol:

Találkozó
Nekem az aug. 6. lett volna a jó. (Július 9-én valószínűleg az USA-ban leszünk. Szeretnénk a gyerekünk 1. születésnapját családi körben ünnepelni, azokkal, akik a küzdelem éveiben mellettünk álltak... :wink: )
Jó szórakozást nektek, majd kérünk képeket!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, ne maaa :( :( szerintem mindenki szeretne ha Ti is ott lennetek. csak az aug 6 jo? Esetleg julius vege? utolso hetvege nem jo Evieknek, szoval jul.23?

Ami meg delelott lemaradt:

Tina, nagyon szep a pocid. :D :D

Claire, koszi az otletet. :arrow: "a banant is az almareszelon fogom hozzatrutyizni" eddig en kiskanallal nyomkodtam, de igy sokkal egyszerubb! :lol: :lol:

Klári
nklari80

Ircsi tudja, hogy nem kell faszságokat magára venni (utalok az aug. 6-ra).

Nagyon szervezni sem kell, ha Csillebérc mellett döntötök, akkor érdeklődni kell és ennyi. Szerintem jó előre kell szólni, mert nyáron kölköket visznek oda táborozni. Ha Csillebérc mellett döntötök, akkor jövőhét közepére légyszi találjátok ki (azt is, hogy hány ember jön) és szívesen megkérdezem mennyibe kerül és milyen lehetőségeink vannak (mert a kép csak kép, a netes info csak netes info).

Egyébként ezek után nem sok kedvem van most itt szervezkedni. A-motivation syndroma-m lett.
szilvi35

Nézd Limo! Neked meg nem reagálok, ez is a módszerem :wink:
szilvi35

Nagy babanetes találkozó a Millenárison volt tavaly is, előtte évben is... úgy tudom, idén is ott lesz...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Szilvi, bocsi, de én azt gondolom, hogy ez a hangnem nem ide való. :roll: Mindenki csak azt szeretné, hogy együtt legyünk egymással. Sajnos ennyi emberre nehéz összehozni, de meg lehet próbálni.
Nem kell azonnal támadni. :wink:

De a lényeg, sajnos tuti nem lesz olyan időpont ami mindenkinek jó. Ez van, ha ennyi embert találkozik. Mindenki más időpontban megy nyaralni stb…

Persze Budapesten is rengeteg helyen lehet. De olyan hely kell ahol az akkor 1 éves gyerekek el tudnak lenni, játszani tudnak. Nekünk meg szülőknek elég, ha csak beszélgetünk egymással. (ja és azért figyelünk a gyerekekre) :wink:
Tehát tök szupi a margitsziget, de ott max. a játszótér van, ami meg ha esik az eső akkor az nem biztos, hogy jó. Ja és tele lesz, mint minden hétvégénként és nem is beszélve arról, mi van akkor, ha 30fok van, akkor meg csak délelőtt v. délután lehet, mivel olyankor nincs olyan meleg.
Talán ezért jobb nézni egy olyan helyet, ahol van sok játék és zárt (max. van kert is). Szerintem egy üres termet kibérelni nem olyan jó ötlet.
De ezek csak vélemények, nem kell elfogadni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Millenáris! Tök jó! Ott is lehet :) Sőt! Csodák palotája miegyéb!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szilvi35 2011.02.20 16:54-kor.
szilvi35

Csajok jussatok dűlőre... :D így hogy kéressem a szabit Tibinek? :) :wink:

Pleaseeeeeeeeeeeeeeeee

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na az tényleg csoda lenne :D mármint a csodák palotája :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

gyerekem nem ette a kajcsit amit csítam nekije...így belekevertem egy kis babadesszertet...és csodák csodája...benyalta a drága :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bocsánat a csúnya eff betűs szóért!
szilvi35

:D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Előbb utóbb csak csak kijön az emberből az "állat" :(
Csak hogy tudjátok...én ilyen vagyok :oops: :cry:
De gondolom erre többen rájöttetek már :( :)
Na bedugultam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?