Jaj lányok, annyira édesek vagytok
Köszönjük a kedves szavakat
Baba!
Fannival is számolunk, nyugi, csak még várjuk hogy jövő-menő kisasszony legyen, aztán majd őt is jól összecsókoljuk
Vanda!
Az királyság lenne, nagyon örülnék a vizitnek
Szemrevételezném Rékakirálylányt, meg a Szőkéket
Keny!
Popsipír
Nem törvényszerű, nekünk sosem volt fogzásnál, én is Sudot használok, gyakorlatilag kezdetektől.
Olyan volt, hogy valami savassá tette a kakit és az szétcsapta, de a foghoz nem volt köze. Amúgy nem volt vicces, gyorsan kell reagálni rá, mert hamar csúnyává és nagyon fájdalmassá válhat neki
7 hós nagyfiú
Énfiam úgy egy éve volt ugyanennyi, pont a névnapján kezdett el a kúszni így 7 hónaposan
Nani!
Majd 4 kilós Iza baba, gratulálok
Megvolt az első séta??
Lili!
9 hónaposan 7 fog azért az nem semmi...nekünk volt kettő
Dévényt sajnálom, de nagyon jó neki, hisz tudod
Nekem is facsarodna a szívem érte
Katerina!
Én is azért veszem fel a félévet, mert most már elég jó napirendünk van, bízom benne, hogy tudok tanulni nappal. Esti tanulást nem tervezek mert attól kipurcannék hamar. Tavaly ilyenkor felvettem egy szemesztert de az meddő dolog volt, káosz volt az életünk. Most az őszit nem, abból okulva, pedig már sokkal letisztultabb volt minden. Most bele kéne húznom, lévén már ötödéves vagyok, és ha szeretnénk kistesót, akkor le kéne tudnom belőle annyit addig, amennyit csak tudok. Mert két gyerekkel aztán főleg nem tudom hogy tanulnék.
Ez persze az optimista énem, feltételezi, hogy lesz még babám
Skrisz!
van új szavunk is, Pizsi, ezt ma kezdte el mondogatni
Gondoltam, hogy ez lesz a következő, akit megnevez
Twist!
Igen, kedden lesz, de mi már ma névnapoztunk, jó volt
A übergigász befutó ajándék a csúszda lett, mást se csinált egész délután csak fel-le-fel-le
Kétszer letaknyolt róla, de ez sem vette el a kedvét.
Pizsivel nagy a barátság (vagyis inkább testvérek esküszöm
), össze vannak nőve nagyon, Zétény sajna egyre durvább vele, nem szándékosan szadizza, csak nő az ereje, meg érdekes dolog húzni a kutya fülét-farkát
Pizsi megatürelmes, mindent hagy neki, csak sajnálom néha szegényt