Új privát üzeneted érkezett!

bocs, az elütésekért. :oops: :oops:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

feladom... Boti megkaparintotta a gepet es ossze vissza nyomkodja, elszallt amit irtam. Ja es irni akar nektek. \aSQXAZ|a`dxzws na, ez o volt :lol: :lol:

Ha elalszik visszajovok.

BEvi, orulok hogy Lili jobban van es mar otthon vagytok! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Gyerekek, nekem egyszer megvolt, h kell a g re belépnio, de nemtom hol :oops: megkaphatom?
Igyekszem öhozni egy vebalbumaot végre :oops: Nem is értem, h miért nem érek rá, élem a 6 gyerekes anyák unalmas :lol: hétköznapjait:
Tegnap este jött a keresztfiunk, itt aludt, csak h ne legyen gyerek hiányunk, csináltam estére sütit, pizzát, salit. Játszottak, röhögtek, filmet néztek, szóval jó későn aludtak el, de legalább már hajnalban fenn voltak. Közben maradt éjszakáraegy kis teregetni valóm, éjszakai szopi után döbbentem, h kiszedtem ugyan, de ott áll, azt még elintéztem :oops: .
Ma: reggeli, legnagyobbnak dob óra, aztán apjuk elment a két nagggyal meg a keresztgyerekkel MÜPÁba koncertre, (schubert maraton), meg utána kajálni. Én itthon: egy kis mosás (most áll le a második adag), takarítás, ebéd a középsőkkel, kicsit kint voltam futni, utána még belefért a zuhi, hajmosi,mert a kicsik kint szunyáltak a kertben, ott jó hosszan szoktak, most sül a kenyerünk, és meg is jöttek a koncertről..... :D

Középsőimmel néztük a képeket, nagyon odavoltak minden babáért :lol: Eszter különösen értékelte nagy hajú Rékust, mert irigy, irigy, haha, de a töbi is megkapta 2 db lassan 7 éves "nagyon cuki" minősítését, úgyhogy anyukák, tessék büszkének lenni :D

Tali: étterem ennyi időre sztem sem megoldás. Játszóház, játszótér játszóházzal, nyaraló kerttel, présház, stb OK. Mindenképp tér kell hogy legyen, ennyi ember, babakocsi, alvó bébik, stb miatt!
Családosra gondoltatok, vagy csak baba-mama?

claire

UI: segítség, cowboyok vagy sheriffek vagy mik lövöldöznek a lakásunkban!!!! :lol:
claire

Jaj, most jedik, droidok és csllagrombolók jöttek!!!! C
claire

Sziasztok!

Nagyszülők elrabolták Bencét egy kis sétára. :roll: :oops: Én meg pihenek kicsit, és gyorsan csinálok habcsókot. :wink:

Tali Én is pont azt számoltam, mint Clárika, ha mindenki el tud jönni, és CSAK baba-mama-apával számolunk, az már 78 fő, és akkor még a tesók is ha jönnek, az már 100-hoz közelítene... Mindenképp akkora hely kellene, ahol ennyi ember elfér!!! Abban a siófoki játszóházban mennyien férnek el? És akkor is 600 Ft/óra, ha ennyien megyünk? :roll: Akkor le kéne majd foglalni, nem? Írjak nekik e-mailt, mennyi a befogadóképességük?
Szerintem is játszóház, apartman jöhetne szóba. És pelenkázni is lehessen. :wink:

Siófokon az ezüstparton rengeteg szuper szabad strand van, mi oda szoktunk járni, azt hiszem Szabadifürdőre. :wink: Persze csak ha jó idő lenne. :)

Béviéknek sok gyógypuszi!!!

Mares! A mi esküvőnkön volt az a bazi nagy esőzés és vihar. :( Még jó, hogy bevásároltunk hatalmas ernyőkből! Így autóval mentünk le a polgmesteri hivatalba, pedig gyalogos menet lett volna. :( És elmaradt a balatoni fotózás is, meg a templom előtti fotózás. :( :cry: Pedig reggel még sütött a nap... De szerencsére a hangulatra nem nyomta rá a bélyegét! És Bence születésekor kárpótolt a Jóisten: ragyogó napsütés volt, igazi nyári meleg! :wink: :roll:

Csilla, Évi! Pont ez a problémám a babakajákkal :arrow: sokszor korábbi életkor van feltüntetve rajta, és olyan dolgokat tartalmaz, amiket csak később lehetne enni... Ezért sem veszem, egyébként meg imádom saját magam készíteni. :wink: Bence is szereti nézni. :D :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Fogacskás válaszokat köszönöm! No de akkor már mondhatom, hogy kibújt az első foga? :roll: (ha már áttörte az ínyét, éles, érezni, látni, és kocog is)

Anyatej Nekem muszáj volt megkóstolnom!!! :oops: Nagyon kíváncsi voltam rá! :roll: :D :lol: De édes, pedig többször is kóstoltam, mondjuk mikor fejtem le egy kicsit, vagy ha épp szopizott és csöpögött a másik cicimből... :roll: Még Tomi is megkóstolta. :oops: :lol: :lol:

Ircsi! Még mindig csak a levénél tartunk, 1 alma levét tudja megenni (Aventes pohárba teszem, így tudom, hogy 40 ml). Az alma fogja a kakiját, és múltkor 5 nap után volt, most meg már 3 napja volt utoljára. Viszont többet pukizik tőle. :roll:

Változó idő mit jelent? 4-7 nap vagy akár 1 hónap? :oops: (fog teljes kibújása)

Woody! Írtad az Auchan-t, hát rákerestem, és megtaláltam a mostani baba akciós újságjukat :arrow: ááááá el kell mennünk Fehérvárra, annyi minden jót találtam benne! 8) Köszi szépen!
Sajnálom a pisis dolgot, nem lehetett könnyű. :?

Cicc nagyon édes Bencus! :wink: Annyit szoktam adni neki gyümiből, amennyi jólesik, csak nem merek túl sokat, nehogy bántsa a pociját. :oops:

Csillag! Gyönyörű volt Fanni, nagyon szép lett a haja! És nagyon csinos vagy te is!!! A fiúk meg... olajat fognak pisilni utánuk a lányok! :D :wink:

Limo! Nagyon jók a pancsolós képek!!! Mi sokkal több vízben fürdünk, ezért egyedül nem tud benne hasalni, lehet kipróbáljuk, kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá! :)

Bence elaludt este 8-kor, aztán 4-kor kipattant a szeme. :shock: :? Megbeszéltem vele, hogy 5-ig játszunk, de utána aludjunk fél 9-ig. Hát betartotta, imádom! Szófogadó gyerek! :wink: :D :D

Kérdés: Botmixerrel pépesítsem az almát és úgy adjam neki? Vagy amit lereszelek almareszelőn, azt szabad? :roll: Mert ugye utóbbi darabkásabb, és az köszönt vissza a kakijában, hátha a pépet meg tudná emészteni... Tanácstalan vagyok. :(

Megyek, mert sosem lesz habcsók, este benézek még.

Mindenkinek szép, pihenős hétvégét kívánok!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Fiatalemberrel hamar hazajöttek, elkezdett nagyon sírni. :( :( Most vagy csak én hiányoztam neki, vagy őt nappal viseli meg a fogzás. :( :arrow: Éjjel simán alszik, de napközben jókedve van, és hirtelen elkezd sírni nagyon, néha még szopizni sem akar, mert ahogy hozzáér az ínyéhez, sír. Lehetséges, hogy nappal bántja? Már 3 napja így vagyunk nappal, aludni is alig tud napközben. :( Van, hogy annyira nem jó neki semmi, hogy még a kezemben is sír. Én meg nem tudok mit tenni, a szívem majd" megszakad. :cry:

Alvásgondokhoz találtam egy nagyon jó cikket, sok igazság van benne!

http://www.dokimami.hu/2010/08/29/segitseg-elromlott-a-kisbabam-nem-akar-elaludni-ejszaka-ujra-felkel-es-egy-percig-sincs-el-egyedul/#more-2533

Megyek is vissza hozzá, mielőtt megint sír.

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi- :wink: Bízom benne :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="barbcsi"]
írta:
barbcsiVáltozó idő mit jelent? 4-7 nap vagy akár 1 hónap? :oops: (fog teljes kibújása)

Az a szabály, hogy nincs szabály... nem lehet időt mondani, mert mindenki szervezete más... az is egyéni, hogy mikor indul el az a fogacska, az is egyéni, hogy mikor bújik ki teljesen... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sucer,tablót intézem :wink:
Ilangnak jobbulást!!Influenza??

Barbcsi,írj nekik,nem vesztünk semmit(játszóház) csoportos kedvezmény???
Alma,répa,Sinlac,krumpli Tomi hasát is nagyon megfogja...győzöm keverni olyannal ami kompenzál...(ma de. alma-barack-szilva koktélt evett)

Claire :lol: :lol: :lol: jedik :) mozgalmas!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Claire
Vidám élet van akkor nálatok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi!.....Mi változatlanul kevesebb vízben fürdünk, mint ti. Kipróbáltuk a sokat, nem rossz, de annyival nem jobb, hogy Apa megszakadjon, míg behozza. (Mi a szobában fürdünk) Hasonfekve majd figyeld, mert Berci belehajol és iszik ill. inna, ha hagynám.
Fog: nov. 7-én már kezdődött a fogzás....nyálömlés, dörzsölés, fájdalom, majd elmúlt....szakaszosan tért vissza....karácsonyra lett foga....a 2. hamarabb kibújt. Most felül jön a foga, na ezzel jobban kínlódik....

A siófoki Mocorgó Családi Napközi küld árajánlatot.

Claire!.....Le a kalappal....unatkoztál mostanában?
limo73

[quote="clárika"]R írta:clárikaossz idő esetére úgy kell nézni, hogy azért beférjünk ennyien.
Az a "bárhol megoldható", főleg nyáron elég meggondolatlan....
Ha úgy számolunk, hogy mindenki jön kb:2 felnőtt 1 gyerek, akkor:
az 78 fő!
Úgy kell nézni, hogy amíg mi beszélgetünk, a gyerek ne unja halálra magát, és azért 26 gyerek, az 26 gyerek... :)
Személy szerint én nem szabadulnék be egy napra egy étterembe pl.

Ezért jó szerintem a Siófok, ahogy írtátok páran, van játszóház.
Jó idő esetén meg ott van a szabad strand pl Zamárdiban (Siófok mellett, ahol lehetne pancsizni is a gyerekeknek.

Ha lenne kocsim, akkor semmi gondom nem lenne.... de így igen... :oops: :cry: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Claire! Irigyelek!!! Sok örömötök lehet így együtt, nagyon szimpi.

Tali! A Margitszigeten (pl. de mehetünk kb. 1289754db más helyre is) elfér ennyi ember, alvók, klikkek, bárki. A Claire által javasolt Máltais játszók a szigettől vannak egy köpésre. Játszóház Bp. szerintem rengeteg (felesleges ennyivel előre rákeresni is), de Pl. gondoltam Csillebércre is. Ott szobát is bérelhet az, aki ott szeretne aludni, Normafától gyönyörű panoráma Bp-re.
szilvi35

BÁRHOL, BÁRMILYEN helyszínben úgy kell gondolkodni, hogy előre le kell foglalni, pont azért, hogy beférjünk. Szinte 100 %, hogy nem jön el mindenki.....de érdemes lenne mielőbb kiegyezni helyszínben, időpontban és annak megfelelően keresni. Egy szépnek ígérkező találkozót nagyon el tud rontani a szervezetlenség.

Mi bárhol leszel valószínű tömegközlekedünk!
limo73

sziasztok
csak gyors jöttem szólni

Frisher Price Mászó Micimackó
le van akciózva 3500ft csak mi most vettünk belőle akit érdekel esetleg .

Na de rohanok fürdetés sziasztok

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

ja azt nem írtam hol de zizi vagyok :D a tescoban

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

hello baba gyere utánam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen,előre kell foglalni,főleg azoknak akik messziről jönnek,jobb a biztos.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Repülőjegy, szállás... mindent előre le kell foglalni... főleg, ha kisbabával utazik az ember...
Ha nem lenne Chloe, nem lenne semmi bajom... így másként kell szervezni... (és mennyiért :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :evil: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Birtokba vette a szobáját

Kép

csak játszik vele...:

Kép

evilany

Nagyon aranyos Tomi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!...... :) :) :) :) Tomi milyen tejpépet evett a Tündiéknél?
limo73

Csillag! Nagyon szépek vagytok Fannival, de a fiúk se kutyák!! :lol:

Limo, akartam már írni, hogy a hormontúltengéstől mindig olyan meghatódva nézem a vonalzód :lol: Nagyon szép! 8)

Pöttyös Panna:

Kép

Kép
xtina75

Barbcsi: én üveges almareszelőn lereszelem, majd szűrőn átpaszírozom, kijön a leve, először nálam azt kapta, majd tettem hozzá kis pépet, akkor már rostosabb volt, majd később mindig valami bébikaját ( kajszi, barack, banánosat) tettem hozzá... de ez nagyon pepecselős....

Évi: hát, ahogy néztem, ez olyan "mű" köhögés Gergőnél... de azért figyelem majd!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!
Limo, teljesen igazad van, előre le kell foglalni, akkor mindenki úgy tervezi a nyarat.
És igen Ircsinek és Klárinak még a hazaérkezést is meg kell szervezni.

A siófoki szivárvány azért szimpi, mert tök jó a gumivár van ott. :wink:
Mindig végig akartam menni egy ilyenen és a vágyam, hogy olyan kislabdák között rohangáljak ami az ikeában van. :lol: :lol: :lol:
De a lényeg ez még közel is van a parthoz.

Itt van egy-két játszóház oldala: http://jatszohaz.lap.hu/

Én is megkaphatom priviben a g-s elérhetőséget. Nem találom. :oops:

Ja és ma éjjel Lili 2x felsírt, nem tudtam mi baja van szegénykémnek. És akkor megláttam, hogy kibújt az bal alsó metsző fogacskája. :wink: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Tina: céééépséges a pocid :)

Évi: Tomika mint mindig most is nagyon édes :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tina, :lol: :lol: :lol:
nagyon szép poci!

Csillag, Fanni csodaszép a ruhában! Igazi kis hercegnő! :wink:

Sucer, Ilangnak jobbulást!

Barbcsi, nálunk is fog a Sinlac, banán, alma. (ha lehet, akkor 2 naponta kap barackot v. szilvát) így nincs gond...

Ma Lili gesztenyét kapott, na azt mind megette. Táppal turmixoltam össze neki.

woody

Pöttyös Panna szép a pocakod!!! ..... és köszönöm!

Woody!....A Szivárvány nekem is tetszik, de az nincs közel a parthoz, Balatonkilitin van....ami nem feltétlenül baj.
limo73

Limo, igen megnéztem a térképet és tényleg nem a partnál van. :?

woody

Woody: Lili fogacskájának gratula!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Barbcsi! Én hagyományos almareszelőn szoktam, nekem műanyag van, de létezik üveg is, mert ufye a fémet megmarná az alma. Ez elég finomra reszeli, később ezen fogom a banánt is hozzátrutyizni.
Levet gylé préssel csináltam.

Ircsi! Néha vidám, néha hangos és fárasztó :wink: . Egyébként sokkal jobban idegesít a kiskamaszos visszadumálásuk, meg az egymással való ordítozás, mint a "csatazaj"! bár ma hajnal 5kor indult playmobil csata, az egy kicsit korai volt (már az apjuknak, mert én épp aludtam, mivel a picúrok nyugton voltak :D ).

Évi, Limo! Mozgalmas... :D az unatkozás opciót azt hiszem hosszú évekre töröltem :lol: !

Ircsi! Jó lenne, ha tudnátok, h mikor jöttök Mo-ra, gondolom vmikor jöttök pl D-be, és akkor lehetne ahhoz alkalmazkodni, vagy akár ahhoz is igazítani egy talit, még ha nem is teljes stábbal.
Ha nem családostul megyünk, akkor én be tudok vállalni vkiket fuvarozni, csak látni kelll, h mikor , hova.

Woody! gesztenyét sütötted előtte?

Tina! :) :D !

Csillag! Ilyen szép hajból persze könnyű :D csak az irigység beszél belőlem, haha! Ügyesek vagytok!
A nagyfiad olyan apáskodón óvja, olyan helyes!

Na, most nemtom mit akartam még!

Gyerekek, ennyi emberre már a Margitszigeten is közterület használati engedély kell :lol: :lol: !

Évi! Klassz a fiatalúr birodalma! Mostmár máészhat szanaszét! :D

Claire
claire

Woody hogy csináltad a gesztenyét?
Fogacskához gratula,táblába írtam.

Limo,Mülleres,500 gr-os,annyi van rajta magyarul h.gyümölcsös tejpép 6 hótól,alma-banán-körte-narancs-gabona.

Valami gond lehet az én gépemmel,nekem nem jelenik meg Limo vonalzója,csak a kód :(

evilany

Nekem is műanyag almareszelőm van....ma viszont olyan szar almám volt, hogy majd' beleszakadtam, mire lereszeltem, és totál darabos volt. Klári!...ezt a Berci is köpködte!!

Évi!.....Először nekem is csak kódok jelentek meg, és a profilokba be kellett kapcsolnom valami html kódot.
Úgy rémlett, mintha tejbedara pép lett volna a kajcsi. Ma a kuponfüzet alapján olyant kerestem, persze semmit nem tudnak róla.
limo73

Sima tejpép,de Mülleres.

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilanyValami gond lehet az én gépemmel,nekem nem jelenik meg Limo vonalzója,csak a kód :(

Dettó

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Bekapcsoltam azt a izét, de még mindig nem jó.....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nekem rendesen megjelenik Limo vonalzója :lol: :lol: :lol: :lol:

Tina
Pöttyös Panna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon formás lakosztályt épít Prüntyőke :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Claire
Ha megyünk, akkor a találkozó miatt megyünk... :wink:
De egyre kisebb a valószínűsége... a Balatonhoz eljutni nekünk nagyon macerás... :cry:
Legfeljebb, ha szervezünk egy találkozót Pesten...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Egy adag mosás lassan lejár... gyerekem pörög ezerrel...

És ahhoz képest, hogy a napokban tizen fokok voltak, most van olyan -1 :cry: :cry: :cry: :cry:
TAVASZT AKAROK!!!!!!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt lányok.

Az este olvastam az egyik google-ban az egyik topicosok itt szerveztek tálit . Gondoltam megmutatom

http://www.obol.hu/ujbuda.html

Megyek mert fiam hisztizik a kompjában.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Jó reggelt!

Nekem is megjelenik Limo vonalzója. :wink: De nem mindig. :( (és a html kód nincs bekapcsolva nálam)

Woody! Te írtad a játszóházat, írj nekik te e-mailt, nem akarok ötletlopó lenni! :oops: Csak azon morfondíroztam, annyian beférnénk-e oda.

Évi! Bence még nem eszik mást, csak almát. Holnap kezdjük a meggyet. Szóval én még nem tudom kompenzálni mással. :oops: Egyébként érdekes, ha krumplit eszem, akkor Bence tud kakilni... Kíváncsi vagyok, ha majd ő eszi, akkor is így lesz-e. :roll:
Nagyon édes Tomi az új szobájában! :)

Limo! Régebben mi is a szobában fürödtünk, és Tominak is nehéz volt behozni a vizet, de átköltöztünk a fürdőbe, mert szabályosan állt a víz a parkettán. :shock: :roll: Így csak ráteszi az állványra, odahúzza a zuhanyrózsát és kész. 8) Bencét hasra fordítjuk, mikor mosom a hátát és ő is állandóan meg akarná inni a vizet, kétszer már bele is fejelt :oops:, mert nem voltam elég gyors, de nem ijedt meg szerencsére.
Hol van az a napközi, amit írtál?

Szilvi! Mindig is el akartam jutni a Margitszigetre! :roll: Csak ha bazi meleg lesz, jobb lenne a vízparton, nem? :wink:

Tali Teljesen egyet értek Limoval! Le kell foglalni, meg kell szervezni! Tényleg Ircsinek is, Klárinak is repülőjegyet kell foglalni, nekik nehezebb hazajutni, erre is kell gondolnunk. Tábla már teljesen ki van töltve? Előbb annak kéne meglenni, és akkor lehetne mi alapján szervezni! :)

Tina! Pöttyös Panna :D :D Nagyon szép a pocid! :wink:

Almareszelő Nekem műanyag van, és amikor reszelem az almát, már akkor jó sok leve van, és öntöm ki Aventes pohárba, meg a kanállal nyomkodom a pürét, és még engedi a levét, kb. 10 perc alatt 40 ml összejön egy kisebb almából. Mondjuk elég leves fajtát vettünk direkt. :wink: Gyümölcscentrifugán is próbáltam, de úgy sokkal rostosabb lett, és Bencének sem ízlett. :(

Köszönöm a tippeket!

Woody! Fogacskához gratula! Mennyire van kint a foga? Hogyan csináltad a gesztenyét?

Évi! Írd be a táblába légyszi, hogy első fogacska febr. 16. (jobb alsó metszőfog) :arrow: akkor törte át az ínyét.

Most azon gondolkodom, hogyan csinálok a fagyasztott meggyből meggylét... Vagy legyen egyből meggypép inkább? És azt hogyan? :roll:

Én nem tudom, hogy csinálta Bence, de tegnap 5 és fél órát kibírt ébren! :shock: Máskor 3, max. 4-et szokott... Viszont éjjel jól aludt, csak korán elaludt (fél 8 ), így fél 10-kor kipattant a szeme, de fél 11-re visszaaludt, és most fél 7-kor felébredt. :? Fél 8 körül szokott... :roll: Keltünk ám éjjel is, csak álometetés volt, mint mindig. :D :D :lol: :lol:

Pizsamás Törpém este... :wink:

Kép

...és reggel

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt
Tábla félig sincs még kitöltve,de egyre reménytelenebb amúgy is az ügy.Mind helyszín mind időpont tekintetében...(számomra...)
Átadnám a szervezést tapasztaltabbnak. :roll: :roll:

Barbcsi,
csak gondoltam javaslom,a következő bevezetett kajcsi legyen olyan ami segít a pocakgondokon...barack,sütőtök...
Ilyen pizsit vettem én is Tominak :)

Limo!
Most már jó a vonalzó!(bekapcsoltam a html-t)

Tina
nagyon szép pocak,irigykedem!

evilany

Évi! Köszi a tippet, igyekszem úgy bevezetni a kajákat, ahogyan írtad, hogy kompenzáljam valamivel! :wink: Sütőtököt lehet még ilyenkor kapni valahol? :roll:
Nagyon jó pizsi! 8) Rögtön megtetszett, és az anyaga is szuper, és Bencének se volt gondja vele. (még sosem aludt pizsiben) Nem adtam alá body-t, nehogy melege legyen. :roll:

Egy ilyen talit megszervezni elég nehéz! És szerintem ne is egy emberre hárítsuk a felelősséget, túl nagy munka! Esetleg többen összefogunk, és úgy? :roll: Csak egy ötlet... :roll: Ha a Balcsin lesz, szívesen segítek, mert nekem közel van, könnyebben intézkedem :!: Ha Pesten, akkor szerintem meg a pestiek segítsenek! :wink: Mit gondoltok?

Lassan megyünk almát enni, 10 körül szoktunk. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Szerintem minél többen szervezik, annál kuszább lesz....
Csak az igényekről kellene kifaggatni a résztvevőket, a szervezőnek.
Szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.02.20 09:37-kor.

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!Kellemes vidám vasárnapot!

Én 9-kor keltem...apa kilopta Gergőt 7-kor.Megetette és eljátszottak.
Én arra ébredtem hogy sikonyál :)

Tina...nagyon aranyos a pocid!!!szép a Pöttyös Panna :D
Woody-köszönjük :)
Claire-köszönjük..valóban Laca apáskodó,Fanni meg anyáskodó típus...:D

Még egyszer köszi mindenkinek a dícséretet!!!!
Babák édesek :D nézegettem g-t is :D
Olyan cukik!!!

Na megyek és hozzálátok anyai teendőimhez :D
Kloffolom a húst..sütöm a kolompért :D

Majd még bekukkolok! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ui:
Én a nyári talival kapcsolatban nem tudok írni még semmit..."mesze" van...nem tudjuk Tibi hogy dolgozik,mikor kap szabit...stb...
Max alkalmazkodunk...
Oké hogy reggeltől estig tart...csak majd egy időpont kell pontos helyszín...ha vonattal megyünk-mikor induljunk és hova :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clárika! De mondjuk Pécsről nehezebb szervezni a talit akár a Balcsira, akár Pestre, akkor olyan tegye, aki ott lakik. Balcsit szívesen vállalom, ha végül az lesz a helyszín, bár én sem vagyok tapasztalt szervező, azt meg kell mondjam. :roll: :oops:
Úgy gondoltam, hogy nem mondjuk 5 ember 5 félét szervez, hanem 5-en együtt, folyamatos telefonos/személyes kapcsolatban. Azért egyetlenegy embernek hatalmas felelősség és teher! Szerintem. Mi a szalagavatós tánctanárt, bankettet is annó többen szerveztük közösen. :wink:

És mindenki legyen kedves kitölteni a táblát, aki még nem tette! Ezzel is megkönnyítené a szervezést! :wink:

Csillag! Először, ahogy Clári is írta, az igényeket kell felmérni. Kinek hol és kb. hónapra pontosan mikor lenne jó. Ha ebben megegyeztünk, akkor lehet pontosítani. Igazad van, hogy messze van még, csak sajnos ahogy Limo is írta, egy ekkora talit nem lehet pár héttel előtte megszervezni, főleg nyáron nem!

Kép

Kép
barbcsi

Csillag,milyen rendes apa :wink: :lol: én tegnap alhattam 9-ig!(ma meg Miki...)

evilany

Jó reggelt!

Évi, köszi (pü). És tábla kitöltve.
Ahogy néztem a július lesz szerintem a nyerő! Mivel augusztus sok embernek nem jó.(és akkor lesznek a szülinapi bulik is) :lol:
Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy kinézünk egy időpontot és helyszínt (bp v. balaton). Ha ez megvan utána kérnék ajánlatot, mivel ok hogy van siófokra egy ár, de ha végül bp lesz.
Tehát ezeket kellene előre eldönteni utána jöhet szerintem a pontos helyszín (ja és játszóház legyen szerintem, mivel elég vicces lehet az időjárás nyáron és talán a közelben lehet egy park v. strand)
Én szívesen segítek! :wink:

Gesztenye: anyukám csinálta. :wink:
Megvágta őket, megfőzte, majd a héját leszedte.(jó kis puha lett) Utána én turmixoltam össze neki a tápszerrel. Szerintem nagyon fini lett, én is megkóstoltam.

woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?