Jó reggelt!
Nekem is megjelenik Limo vonalzója.
De nem mindig.
(és a html kód nincs bekapcsolva nálam)
Woody! Te írtad a játszóházat, írj nekik te e-mailt, nem akarok ötletlopó lenni!
Csak azon morfondíroztam, annyian beférnénk-e oda.
Évi! Bence még nem eszik mást, csak almát. Holnap kezdjük a meggyet. Szóval én még nem tudom kompenzálni mással.
Egyébként érdekes, ha krumplit eszem, akkor Bence tud kakilni... Kíváncsi vagyok, ha majd ő eszi, akkor is így lesz-e.
Nagyon édes Tomi az új szobájában!
Limo! Régebben mi is a szobában fürödtünk, és Tominak is nehéz volt behozni a vizet, de átköltöztünk a fürdőbe, mert szabályosan állt a víz a parkettán.
Így csak ráteszi az állványra, odahúzza a zuhanyrózsát és kész.
Bencét hasra fordítjuk, mikor mosom a hátát és ő is állandóan meg akarná inni a vizet, kétszer már bele is fejelt
, mert nem voltam elég gyors, de nem ijedt meg szerencsére.
Hol van az a napközi, amit írtál?
Szilvi! Mindig is el akartam jutni a Margitszigetre!
Csak ha bazi meleg lesz, jobb lenne a vízparton, nem?
Tali Teljesen egyet értek Limoval! Le kell foglalni, meg kell szervezni! Tényleg Ircsinek is, Klárinak is repülőjegyet kell foglalni, nekik nehezebb hazajutni, erre is kell gondolnunk. Tábla már teljesen ki van töltve? Előbb annak kéne meglenni, és akkor lehetne mi alapján szervezni!
Tina! Pöttyös Panna
Nagyon szép a pocid!
Almareszelő Nekem műanyag van, és amikor reszelem az almát, már akkor jó sok leve van, és öntöm ki Aventes pohárba, meg a kanállal nyomkodom a pürét, és még engedi a levét, kb. 10 perc alatt 40 ml összejön egy kisebb almából. Mondjuk elég leves fajtát vettünk direkt.
Gyümölcscentrifugán is próbáltam, de úgy sokkal rostosabb lett, és Bencének sem ízlett.
Köszönöm a tippeket!
Woody! Fogacskához gratula! Mennyire van kint a foga? Hogyan csináltad a gesztenyét?
Évi! Írd be a táblába légyszi, hogy első fogacska febr. 16. (jobb alsó metszőfog)
akkor törte át az ínyét.
Most azon gondolkodom, hogyan csinálok a fagyasztott meggyből meggylét... Vagy legyen egyből meggypép inkább? És azt hogyan?
Én nem tudom, hogy csinálta Bence, de tegnap 5 és fél órát kibírt ébren!
Máskor 3, max. 4-et szokott... Viszont éjjel jól aludt, csak korán elaludt (fél 8 ), így fél 10-kor kipattant a szeme, de fél 11-re visszaaludt, és most fél 7-kor felébredt.
Fél 8 körül szokott...
Keltünk ám éjjel is, csak álometetés volt, mint mindig.
Pizsamás Törpém este...
...és reggel