hu annyit irtatok csak 4 oldalra próbálok reagálni
Én kérdeztem a fogacskák bújásának sorrendjét
Para : nem félek pedig én is hallok érdekes hangokat néha
főleg mikor éjjel egyedül vagyok mert férjem szolgálatban van volt olyan hogy lépteket hallottam vagy hogy a középső gyerek szólít megnéztem és sehol semmi ilyenektől szellemek stb nem félek de mint múltkor párom kisfia (Martinom mint ötletadó nagy fiam mint mindent megengedő és oda adó a kisebbeknek) az ölembe tette a nagyobbik gyerek dísz mű fa kígyóját akkorát ugrottam hogy borítottam széket járókát mindent persze család jót nevetett én meg majd elájultam
de haragudni nem haragudtam hisz gyerekek
Bencus éjjel talpas naciban alszik vagy harisnyában pedig nincs hideg nálunk a termosztát 22 fokra van állítva éjjel nappal
Csilla férjednek megy a drukk
baba tali nekünk Pesti helyszín közelebb van
( ha önző akarok lenni) de mi a balatoniba is benne vagyunk tehát
így is úgy is jó !!! ÉS HA KELL BÁRMIBEN SEGÍTEK CSAK SZÓLJATOK HELYSZÍN RENDEZÉS STB...csajok papák és tesók is ?
Baba kaja : Bence minden evő a spenóttól a gyümölcsig mindent megeszik még eddig soha semmit nem köpött ki vagy nem evett volna meg ahogy megveszem vagy megfőzöm már lapátolja is be szerencsének érzem magam vele.
Férj nekem rengeteget segít főzni mosni takarítani gyereket rendezni bár mit megcsinál amit kérek . Ha látja fáradt vagyok mondanom sem kell csinálja magától éjjel is kelne a kicsihez ha nem szopizna .De reggel ébred Benci és valamiért nyűgösebb volt ő kel hozzá csinál neki tej vagy rizs pépet megeteti és kimennek játszani a nappaliba hogy én tudjak pihenni persze a kávémat minden reggel megfőzi és behozza vagy az azért az éjjelimre teszi
Pécsike abban a helyzetben szerencsések vagytok hogy egy városban éltek és így könnyebb megoldani a talitokat . Remélem nekünk Pesti csajoknak is össze jön legalább 1 nemsokára és mi is mutathatjuk büszkén a képeket
Nagyon örülök hogy Lili túl van a műtéten most már Bévi is megnyugodhat millió gyógy- és nyugtató puszink nekik.
szamocamoca mi is így voltunk 1 napig láz azt azóta se semmi
csajok
http://www.utvonalterv.hu/ itt pontosan meg van minden mi mennyi autóval vagy vonattal .
babakeksz talin bor
de csak finomat
xtina75 hogy mennyit tudtok utazni az ahogy irtad sok mindentől függ de az én meglátásom szerint csak tőled hogy be mersz e vállalni ekkora utat ? én dugulok 230 km utaztam Monor és Dombóvár oda vissza 3 hetes babával !
barbcsi én annyi gyümit adok Bencusnak amennyi jól esik neki.
egyén függő
huuu azt hiszem a végére értem remélem mindenre reagáltam ha valakit kihagytam elnézést