Új privát üzeneted érkezett!

Pécsi, talis képek szuperek! :lol:
De ott lennék én is....

Ircsi, igazán nagy már Katus! :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ircsi :lol: :lol: :lol: rosszat linkeltem be :lol: :lol: persze az anyatejre gondoltam.Édes amúgy :lol:
Tippet köszi,nem tudtam hogy van a Katedrális filmben is,már be is szereztük :) én most kezdtem a könyv 2.részét.

Tina :? :? :? mondjuk a nagy bezártság se jó..főleg télen...

Babakeksz,blogról lementem.

G-n írjátok a táblába kinek mi jut eszébe a talival kapcs.

Képek nagyon jók!

Woody,ez a pisivadászat nem lehetett egyszerű...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tali, dugó: Nyáron mindenhol az van Pösten és Balcsi körül is. Akkor menjünk Muronyba, ott tuti nem lesz dugó (na jó, ez csak egy hülye kihagyhatatlan tréfa volt).
Tünde! nem kell provokálni a "Köszönet a kedves megerősítők...." szöveggel. Nem vagy egyedül :) Biztosan tudod vannak külső- és belső kontrollos emberek. Egyik sem rosszabb a másiknál.
Nem csináltam a taliból problémát, hozzászóltam. Téma most már komolyan lezárva :)

Esztergom. Csúcs hely! Talán néhány évesen voltam ott utoljára (és először).

Tivadar 4 hónapos volt, amikor először utaztunk. Ő 2 hétig utána taknyos volt, nekem semmi bajom nem lett.
szilvi35

A pécsi talis képek nagyon jók! A babák gyönyörűek!!! Jó nézegetni Őket így együtt :) :) :)
szilvi35

Pécsiek,módosítanék,csak a hétfő és a kedd jó a talira :oops: :oops: (vagy lesz nélkülem,nem gáz) Szerdán jön anyám,csütörtökön mi megyünk,péntek jó még de az Tündinek nem azt hiszem.Áhh.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tali:.....mi lenne ha egy játszóház vagy családi napközi lenne a helyszín?
limo73

Nekem mindegyik nap jó! :?
limo73

Clarika,mikor dolgozik Anti? Ha jól számolom,kedden?...akkor esetleg a kedd...? Mares?

evilany

Ircsi!
A napokban egyszer össze-vissza ettek, és nagyon feszült a mellem, lefejtem, és a nagyok megkóstolták, mert ezt már ezer éve beígértem nekik. Én is megkóstoltam, olyan, mint a risztej, ha ittatok már olyat. A nagyfiam szerint cukrosvíz íze van. Szóval édes, az állaga nem olyan sűrű, mint a tejé, de azért sűrűbb mint a víz. De anno a második fiam születésekor a "nagy" szintén megkóstolta a lefejt tejet, az még ilyen korai tej volt, sokkal sűrűbb, íztelenebb, egész más volt!
Ennyit a természettudományos tapasztalatokról!

Nagyon cuki, a lány, még sírósan is!

claire
claire

Ez milyen lenne, játszóház Siófokon?
http://www.szivarvanyvilag.hu/
És ha jó idő van, utána kimehetünk még strandolni is... :wink:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok vissza olvasó és reagáló üzem módban itt vagyok :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="woody"]E írta:woodyz milyen lenne, játszóház Siófokon?
http://www.szivarvanyvilag.hu/
És ha jó idő van, utána kimehetünk még strandolni is... :wink:

Sziasztok!

Nekem ez a legszimpatikusabb!!!!

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

A Szivárványvilág Kilitin van, van egy másik: Mocorgó Családi Napközi - ez Siófokon van, de nem parton. Ez utóbbitól kértem egy árajánlatot, de meg lehet kérdezni a Szivárványt is, ill. tovább keresni, biztos van még....ez a kettő az első 2 percbe jött, semmi belemélyedés nélkül.

De akár a Műv.Házat is meg lehet kérdezni, az ráadásul a központban van....de az előzőek bababarátabbak.
limo73

hu annyit irtatok csak 4 oldalra próbálok reagálni :shock: :D

Én kérdeztem a fogacskák bújásának sorrendjét :)

Para : nem félek pedig én is hallok érdekes hangokat néha :shock: főleg mikor éjjel egyedül vagyok mert férjem szolgálatban van volt olyan hogy lépteket hallottam vagy hogy a középső gyerek szólít megnéztem és sehol semmi ilyenektől szellemek stb nem félek de mint múltkor párom kisfia (Martinom mint ötletadó nagy fiam mint mindent megengedő és oda adó a kisebbeknek) az ölembe tette a nagyobbik gyerek dísz mű fa kígyóját akkorát ugrottam hogy borítottam széket járókát mindent persze család jót nevetett én meg majd elájultam :? de haragudni nem haragudtam hisz gyerekek :)

Bencus éjjel talpas naciban alszik vagy harisnyában pedig nincs hideg nálunk a termosztát 22 fokra van állítva éjjel nappal

Csilla férjednek megy a drukk

baba tali nekünk Pesti helyszín közelebb van :wink: ( ha önző akarok lenni) de mi a balatoniba is benne vagyunk tehát így is úgy is jó !!! ÉS HA KELL BÁRMIBEN SEGÍTEK CSAK SZÓLJATOK HELYSZÍN RENDEZÉS STB...csajok papák és tesók is ?

Baba kaja : Bence minden evő a spenóttól a gyümölcsig mindent megeszik még eddig soha semmit nem köpött ki vagy nem evett volna meg ahogy megveszem vagy megfőzöm már lapátolja is be szerencsének érzem magam vele.

Férj nekem rengeteget segít főzni mosni takarítani gyereket rendezni bár mit megcsinál amit kérek . Ha látja fáradt vagyok mondanom sem kell csinálja magától éjjel is kelne a kicsihez ha nem szopizna .De reggel ébred Benci és valamiért nyűgösebb volt ő kel hozzá csinál neki tej vagy rizs pépet megeteti és kimennek játszani a nappaliba hogy én tudjak pihenni persze a kávémat minden reggel megfőzi és behozza vagy az azért az éjjelimre teszi :)

Pécsike abban a helyzetben szerencsések vagytok hogy egy városban éltek és így könnyebb megoldani a talitokat . Remélem nekünk Pesti csajoknak is össze jön legalább 1 nemsokára és mi is mutathatjuk büszkén a képeket :)

Nagyon örülök hogy Lili túl van a műtéten most már Bévi is megnyugodhat millió gyógy- és nyugtató puszink nekik.

szamocamoca mi is így voltunk 1 napig láz azt azóta se semmi

csajok http://www.utvonalterv.hu/ itt pontosan meg van minden mi mennyi autóval vagy vonattal .

babakeksz talin bor :?: :wink: de csak finomat :)

xtina75 hogy mennyit tudtok utazni az ahogy irtad sok mindentől függ de az én meglátásom szerint csak tőled hogy be mersz e vállalni ekkora utat ? én dugulok 230 km utaztam Monor és Dombóvár oda vissza 3 hetes babával !

barbcsi én annyi gyümit adok Bencusnak amennyi jól esik neki.:) egyén függő

huuu azt hiszem a végére értem remélem mindenre reagáltam ha valakit kihagytam elnézést :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Csajok meg kezdődtek a piros betűs napok így spirál melleti terhesség részemről kizárva legalábbis erre a hónapra :)

ma megérkezett a gyümölcsevő cumi csajok ez akkora találmány Bence megevett belőle tízóraira fél banánt uzsira meg fél narancsot és egy negyed banánt élvezte nagyon de mi is ahogy cuppogót a pici szája :) Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

ez a kép tegnap este fürdetés után készült szegény fiam éhező afrikai árva :) :lol: Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc!.....Tényleg csontsovány! :D :D NAgyon aranyos!
limo73

8,5 kiló :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!
Tali: mi is megyünk, ha tudunk, akár Balcsira, Pécsre, v mittom én. Ha mégis Bp mellett dönt a társaság, változatlanul a Máltais játszókat javaslom, mindjárt megnézem rajta van-e a neten, h lássátok.
C
claire

www.máltai.hu Itt megnézhetitek. C
claire

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Bocsi még nem volt időm visszaolvasni...
gyors felrakok pár képet...és ahogy tudom pótolom a hiányosságom :)

Bálkirálynőm :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

De van ám 2 kisfiam is :) :P

a legkisebbik kicsi :D
aki már 7 hónapos 8850gr és 70cm :D

Kép

szeretik egymást :)

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire
Természettudományos tapasztalatok :lol: :lol: :lol: :lol:

Cicc
Tényleg éhező kinézete van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Nagyon szép gyerekeid vannak! Legyél büszke rájuk!!!!
És te is jól nézel ki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Cicc-a randi megszervezés kérdése...vagytok ti is páran,Pestiek :oops: :wink:
ugorjatok neki...és lássuk a képeiteket mi is végre! :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm Ircsi-aranyos vagy

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina -én kb 2 hét után tudtam volna utazni :)

Barbcsi -Bence nagyon éééédes :D

Tünde -Zoé beindult mint a golyó :d nagyon cukker volt ahogy mászott!!!
jó volt újra látni őket...napok alatt mennyit fejlődnek!!!
Gergő tegnap óta az öklét a szájába nyomja...kiveszi...vissza...és énekel...hát zabálnivaló! :wink:

Béviéknek Jobbulást!!!

Babakeksz...Lili nagyon kis édes!!!
Persze minden baba az!
Katus is tünemény...még ha nyügizik is! :D :wink:

Klárika - Réka csőnacija nem volt semmi :D
De Rékus minden fiúra rámászott :D :oops: :wink:
Fenomenális egy kiscsaj...:D

Kép

Csóri Gergőm az aki nem igen tud hason lenni...mindig "bukik"...még Zoé kezét is lebukta :(

Kép

asszem minden megvolt amit akartm :oops: vagy amihez hozzá tudtam szólni :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2011.02.19 09:11-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!.....Igazi bálkirálynő, körülfogják ugrálni a pasik....a fiúk, meg imádnivalók!

Berci 8470 gr, és 72,5 cm. Hozza a havi kb. fél kilós hízást.

Pancsolós fotók:

Kép

Kép
limo73

Limo-Berci ahogy hason fekszik a kádban...megenném!!! :D csúcs egy kispasas :D
Ma-ma-ma-maaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek........babym felébredt :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]n írta:csillagfeny1976a megyek........babym felébredt :)

:? Berci nem tudja, hogy szombat van....7.15-kor felébredt, és azóta van ma-ma-ma....de már cifrázza: ba-ba-pa-pa...
limo73

látod Limo-szinte már mindenkinek tudja a nevét a családból :oops: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
Csajok,de jó,játszóházak,jegyzeteljetek,belemélyedünk a témába csak lesz jó megoldás!

Cicc,persze.papák és tesók is!
Bence tényleg éhezhet :lol: :lol: :lol:

Csillag,Fanni csodaszép volt!A fiaid is jóképűek!(amikor ottvoltam is megállapítottam,Lacáért pisilnek majd a lányok :oops: :wink: )

Limo,Berci is nagyon édes.
Ja és ahogy süti a pogácsát! :shock: :shock:

Claire,örülök h.Ti is jöttök!

Ircsi nektek kizárólag aug.jó?

evilany

Töltsétek a g-n a táblát,légyszi :wink:

evilany

Képek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Nálunk szabadság nemzetközi helyzettől függ. Most senki nem mehet szabadságra... (az arabok mostanában nagyon be vannak sózva...) :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Berci kb. fél órája alszik, mint a bunda....ebéd fő, mosás berakva....itt kókadozunk.....áááááá.....máskor szinte ilyenkor indul a nap :wink:
limo73

Chloe ma már egyszer kipakolta a cd-s polcot... :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Képek nagyon jók :lol: :lol:
Játszóház nagyon jó ötlet
Béviék hazamentek végül? Vagy csak átsiklottam felette? :roll:
Gyümölcsevő cumit szerintem én is be fogok szerezni. Nagyon nincs megbarátkozva a kanállal :? Pedig azzal kellene ennie :evil:
Csillag, nagyon szépek vagytok! :)

Kép
santacsilla

Évi:"Clarika,mikor dolgozik Anti? Ha jól számolom,kedden?...akkor esetleg a kedd...? Mares?" --- > pont ma reggel mondta uram, ,hogy kedd legyen, szóval gyertek kedden ha jó!

balatoni tali mindegy hogy hol

na visszaolvasom a millió oldalt :) :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszönjük a dícséreteket! :oops: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi: "ajjaj... leszek nagy bajban ezzel a gyerekkel... a 2méterX1,5méteres játszósarok már nem elég... elindult a lakásban felfedezni... Shocked fél órát eljátszott azzal, hogy húzogatta a laminálton a széket... mindent el akar érni és már most rendezkedik... jáááájjjj!"---> kis lakberendező hölgyecske :)

Klári: vonattal meg busszal szokott? nem szereti repülőt? Talán jobb lenne akkor a vonata, mert ott tudtok azért jobban mozogni... a repcsi meg a leggyorsabb lenne... Boti lelke: ott vagytok TI neki, és ez a legfontosabb nem??? ( most lehet hülyeséget mondtam, csak inkább a szülők mint a hely a fontos sztem, persze a megszokott helye is... de Ti még jobban)

Tina: csajokkal egyetértek, hogy mikor vidd a babát, de ez tőled és tőle is függ :) én nálam GErgőre azt tudom mondani, hogy kb 10 hét volt mire rájöttem mit hogy szeret úgy-ahogy... persze vittük ide-oda, de nem nagy távokra... naaaaaagyon messze még nem voltunk vele, de autózás hetente többször is van, persze alszik mint a bunda mindig :)

Barbcsi: nekem esküvőn is zuhogott, de úgy... úristen! azt hittem h a polgármesteri hivatalból nem jutunk át a templomhoz pedig nem nagy távolság! És a szép ruhám meg minden, ugrott a templom előtti fotózás is... szóval ez nem történhet meg mégegyszer!!! Bencus édesen eszik :)

Woody: ez nem lehetett egyszerűűű , mármint a pisis téma.... szegényem...

Limo: jaj, annyira cukker ahogy fürdik... beszarás :)

Ircsi: látom cumi nálatok csak játék :) nálunk meg fő eszköz :) imádja Gergőm... cuma-gyáros :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: Fancsa tutti csini volt! :) meg anyája is :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares! Oké,akkor kedd!

Ircsi,értem...(arabok :( :( :( )

Csilla,igen,Béviék otthon vannak!

evilany

Jó reggelt!

Csajok!
Nekem mindegyik nap jó, amikor nem nálunk vagyunk.
Csak az itteni szopi miatt kell, hogy apa ne legyen itthon.
De kedden pont dolgozik.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Rossz idő esetére úgy kell nézni, hogy azért beférjünk ennyien.
Az a "bárhol megoldható", főleg nyáron elég meggondolatlan....
Ha úgy számolunk, hogy mindenki jön kb:2 felnőtt 1 gyerek, akkor:
az 78 fő!
Úgy kell nézni, hogy amíg mi beszélgetünk, a gyerek ne unja halálra magát, és azért 26 gyerek, az 26 gyerek... :)
Személy szerint én nem szabadulnék be egy napra egy étterembe pl.

Ezért jó szerintem a Siófok, ahogy írtátok páran, van játszóház.
Jó idő esetén meg ott van a szabad strand pl Zamárdiban (Siófok mellett, ahol lehetne pancsizni is a gyerekeknek.

Clárika
Kép
clárika

Itt volt egy ismerősünk, hozott Daninak pár üveg bébiételt. Megnéztem az összetevőket, 3-ból 2-ben tejszín van :shock: És 4 hós kortól adható :shock:
Évi köszi, örülök hogy otthon vannak :)

Kép
santacsilla

Csilla,én ma néztem babylove-os 4 hós tejbegríz vagy mi, meg még egy másik fajta, összetétel:50% teljes tej..!!! :shock: :shock: :shock: de a müllerben is láttam ugyanezt saját márkás termékként...

Rossmann:21-26-ig 20% a Kecskeméti bébiételekre!
Az mondjuk pontbeváltással (ami még 15%) igencsak kedvező.(anélkül is)

evilany

CSajok, ha olyan, minta ki akarna köhögni valamit Gergő... ( köhécsel...) akkor adjak rá valamit? vagy várjak hogy mi ez? lehet ez a sok gyomorsavtól is neki?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,itasd meg talán...száraz a levegő nálatok?

evilany

Sziasztok,

bocsánat, hogy csak a talira reagálok:
a táblázatot kitöltötte, köszi Évi!
Ja tabló: a megérkeztem-ben a g-n van egy tabló, abban ott van Olivér is. Az alsó sorban jobbról a 3. Azt a képet be tudnád tenni? Kösz előre is!

bocs mennem kell, Ilangon lázas, Olivér meg a kezemben küzd.

Béviéknek puszi!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?