Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Talis képek nagyon jók, babók nagyon cukik :lol: :lol:
Nekem mindegy a tali helyszíne, bárhova eljutunk, reméljük :wink:
Pesten is vannak szép helyek, és ez nekem speciel közel lenni, dehát a Balcsi meg a vízpart, hát nehéz döntés... Esztergom is biztos szép lehet, még sosem jártam ott :oops: :lol: Sajnos keretbe idén nem fér bele nagyon nyaralás, úgyhogy az időponthoz is nagyon tudunk alkalmazkodni :lol:

Kép
santacsilla

Sziasztok,

alszik a torpem. Azt nem tudom meddig, mert nagyon nyugos. Mar 2 napja. :( szerintem ez mar tutira a foga.

Nagyon jok a talis kepek. Edesek a babucik egyutt. :lol: :lol:

Babakeksz, van igen. :lol: :lol:
A Pecs-Esztergom nemcsak km-ben sok, de idoben is! Meg kocsival is, vonattal meg szinte lehetetlen egy nap alatt "megjarni". Bp-Esztergom masfel ora, pedig csak 50 km. :( :(

Szeretnek egy kis tanacsot kerni toletek, paromnak haza kell mennie nehany hetre es feldobta az otletet menjunk egyutt kocsival. De en nem tudom mi legyen. Hogy viselne Botikam azt a hosszu utat, tobb mint 2000 km :!: es vajon mennyire zavarja ossze ez az "allando" utazas? 3 honapig itt elt, aztan 3 honapig M.o.-on es akkor most megint nehany het ott... Nem tudom mit csinaljak. :? nem akarom hogy ez miatt kesobb valami "gond" legyen. Szerintetek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.18 13:18-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

nklári, hát az jó hosszú út. Hol is laktok most? nem tudtok repülővel menni?

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]n írta:szamocamocaklári, hát az jó hosszú út. Hol is laktok most? nem tudtok repülővel menni?

Anglia, Bristol. Apa nem ul repulore. Fel. :( Vonattal vagy busszal szokott kozlekedni... :roll: :roll:

Klári
nklari80

nklári, hogy viseli a kocsikázást amúgy Boti? Nekem Dani jól viseli, általában hamar elalszik, és szinte végigalussza az utat. Pl. Nyíregyházára 2,5 óra, szinte végig alszik. Az osztrák út több mint 600 km volt, odafele nyűgösebb volt, de beteg volt, visszafelé viszont szinte végig aludt. Barátnőmnek kisfia nem tud kocsiban aludni, csecsemő kora óta...

Kép
santacsilla

Sziasztok!

Klári, szerintem nyugodtan hazautazhattok, szerintem nem lesz gond! Bár én nem ismerem a Ti kisfiatokat... :)

A tali mindegy, hogy hol lesz, bárhová el tudunk utazni. Amit a többség szeretne, mi ahhoz alkalmazkodunk. A Balcsi azért lenne jó, mert van víz... De ha Pesten szeretnétek az is jó, legalább utaznunk nem kell. Esztergom nagyon szép és ráadásul praktikus is lenne a családiasabb hangulat miatt...
(Nagyon szeretnénk ott lenni, de sok dologtól függ... Mikor megyünk nyaralni, egyáltalán itthon fogunk-e még akkor lakni... Persze akkorra haza tudunk jönni. Csak más ne jöjjön közbe...)

Kép
napsugar1123

én este indulnék, és akkor jobb esetben alszik egy nagyot.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

ajjaj... leszek nagy bajban ezzel a gyerekkel... a 2méterX1,5méteres játszósarok már nem elég... elindult a lakásban felfedezni... :shock: fél órát eljátszott azzal, hogy húzogatta a laminálton a széket... mindent el akar érni és már most rendezkedik... :shock: jáááájjjj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Évi,

Vágom én, hogy miért hagytál ki a tábliból.. mással leszek elfoglalva :wink: Persze azért :( , hogy nem lehetek ott...

Ennek kapcsán kérdezném körbe, hogy szülés után ki hány hét után volt olyan állapotban, hogy el tudjon utazni mondjuk 100 km-re? (rokonokhoz, egy napra, reggel indulni, este jönni...) Semmit nem merek tervezni egész nyárra, de legalább valamit jó lenne sejteni.... és tudom, mindenki más, meg függ attól is, hogy sima vagy császár, alszik-e a baba, hasfájós, de ÚGY KÁBÉ...

Kép
xtina75

Tina,nálunk Tomi alaptermészete miatt sokszor a 25 km(mama)is sok tud lenni...(egész naposként..) :? de nemrég a disznóvágós kirándulás volt az első nagyobb út.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Amúgy saját magam miatt,kb.2 hónapot mondanék,mire szalonképes voltam :lol: :lol: (kialvatlanság,egész napos sírás,hasi seb,stb)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Tina, ez tök gyerekfüggő. Kristóffal 1 hét itthonlét után már 180 km oda, 180 vissza egy nap alatt. Aludt mint a kisangyal.

Mátéval még nem voltunk 50-60 kmnél messzebb, de simán el mernék indulni vele, ha úgy adódna.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

és anya függő is, az elsőnél tök fitt voltam, most viszont sokkal fáradtabban jöttem haza. Már a kórházban is sokkal fárasztóbb volt.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Nálunk nem volt már az elején sem gond, de a baba miatt pár hetet érdemes otthon lenni, meg ugye anya is kell, hogy regenerálódjon. Nem véletlen a 6 hét gyermekágy...
Én személy szerint 6 hétig nem nagyon mentem hosszabb távú utakra.
De utána mindent pótoltunk... :lol: :wink:

Kép
napsugar1123

Tina, mi 6 hetes korában utaztunk haza először, közel 3 órás út. De mi egész hétvégére mentünk.

Kép
santacsilla

Napsugi, igen, én is erre gondoltam, hogy minimum 6 hét, erre mondta a barátnőm, hogy ő már 2-3 hét után menni fog (igaz, ő a harmadikat szüli, de nekem ez akkor is :shock: :shock: :shock: ) Akkor úgy tervezem, hogy 2 hónapig semmi, de feltételesen aug végére-szept elejére (jún végére vagyok kiírva) már betervezem csak úgy magunknak, senkinek nem ígérünk semmit.

Kép
xtina75

Tina Zoé aug 14-én született és október 10-én elutaztunk vele egy hétre mamáékhoz (200 km)... az utat akkor még végigaludta, sztem nem is az a gond... hogy a környezetváltozást hogy éli meg egy ilyen csöppség :arrow: az a habitusától függ...

Kép
gtunde75

Az a baj, hogy nekünk senki nincs, aki segítsen, senki nincs, aki eljöjjön, mindent magunk kell, és ha azt akarjuk, hogy lássák a gyerekünket, akkor vigyük házhoz... :roll: (értem én, hogy nincs kocsi vagy drága a benzin, meg beteges anyám pl, de ilyenkor :( )

Kép
xtina75

Tünde, igaz, van olyan baba, aki csak a saját megszokott kuckójában érzi jól magát, egyéb helyeket ordít :(

Kép
santacsilla

Tina az első két hónapot az fogja kitölteni, hogy hetente jön a védőnő, kéthetente menj vele tanácsadásra... hallásvizsgálat, koponya és hasi uh, csípőszűrés... és még ki tudja... majd ha ezeken túl lesztek, és egy kicsit pihenni is tudtál... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.02.18 14:28-kor.

Kép
gtunde75

Minden ember más, de nálunk vas szigor volt... :) Az Anyukám is és a Férjem is ragaszkodott hozzá, hogy sokat pihenjek. Csak, hogy ne legyen semmi gond később, hát kell a kistesó! :wink:
Babócánkkal soha nem volt gond, ici-pici korában is imádta, ha bárhová mentünk, most meg különösen. De azért a születése után pár hétig tényleg nem ajánlott kivinni igazán.Kivéve, ha valami extra tiszta és egészséges környezetben élte, valahol az Alpokban... :wink:

Épp tegnap voltam én is a nőgyógyásznál, rákszűrést csinált... (Persze családi esemény volt, kérte, ha lehet vigyük a kismókusunkat is. Olyan édesen eljátszottak!!!!!!!!! Imádom ezt a Dokit! :) )
Mondta, ha minden OK, akkor 1 év múlva találkozunk. Persze Apával egymásra néztünk, és egy huncut kis mosollyal a szám sarkán közöltem, hogy remélem hamarabb kell jönnöm... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Vette a lapot a Doktor bácsi!!!! :wink: És sok sikert kívánt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2011.02.18 14:31-kor.

Kép
napsugar1123

Tina, en is kb 6 het utan ereztem magam eleg fitnek egy egesz napos programhoz. De emlekszem, hulla faradt voltam mire hazaertunk, pedig nem kirandulni voltunk csak baratnomeknel. :roll:

A kocsikazast jol birja Boti,nezelodik egy darabig, aztan alszik,de eddig a max. tavolsag 200 km volt. Az ebren toltott idejeben nagyon aktiv. Meg nem maszik, csak forog, de azt folyamatosan es igy sem eleg neki a 150x150-es terulet. :shock: Pedig kesobb se lesz tobb.
Tunde :lol: :lol: :lol:

Nem akarom ezt "tulparazni", de a kis lelke nem fog megserulni attol hogy nem egy helyen el? :oops:

Klári
nklari80

Sziasztok!

Mai almaevésről hoztam pár képet és egy videót! (Köszi Ircsi, nagyon szuper a picasa program, már tudom, mi lesz a Tomi névnapi ajándéka! :wink: )

Kép

Kép

És a videó:

https://picasaweb.google.com/101524330551706033071/BenceFelEves?authkey=Gv1sRgCOX3qKuhmf2uaQ#5575018800218670578

Kép

Kép
barbcsi

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80
Nem akarom ezt "tulparazni", de a kis lelke nem fog megserulni attol hogy nem egy helyen el? :oops:

sztem ez megint csak egyénfüggő... egy érzékenyebb gyerekkel nem vállalnám be, de Zoé szerintem jól bírná... hogy később ez mi mindenben ütközhet ki? lehet hogy semmiben és pont ettől lesz "rugalmas" felnőtt... de nem vagyok gyerekpszichomókus...
mindenesetre nehéz döntés.. nem irigyellek!!! gondolom azért szeretnél apával együtt hazajönni...
és ha Ti repcsiznétek és apa jönne a szokásos módon?

Kép
gtunde75

Én nem gondolom, hogy olyan nagy probléma lenne ez a babának. Persze ez attól függ, hogy milyen alkatú az Úrfi...
Én a saját gyerekemmel bátran elmerek menni bárhova, tudom, hogy nem viseli meg. Már aludtunk máshol, és egyáltalán nem viselkedett másképp, ugyanolyan nyugodtan aludt...
Klári, azt Neked kell látnod, hogy Boti milyen típusú baba. Hisz' Nálad jobban senki sem ismeri... :)

Kép
napsugar1123

Na, ugyanazt írtam, amit Te Tünde... :oops: :D

Kép
napsugar1123

[quote="gtunde75"]a írta:gtunde75jjaj... leszek nagy bajban ezzel a gyerekkel... a 2méterX1,5méteres játszósarok már nem elég... elindult a lakásban felfedezni... :shock: fél órát eljátszott azzal, hogy húzogatta a laminálton a széket... mindent el akar érni és már most rendezkedik... :shock: jáááájjjj! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anya, kösd fel az alsóneműt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

(Én ezért is kérdezem, hogy jó ötlet a zsúfolt siófoki strandon találkozni? Egymással nem igazán tudnánk 2 szót se váltani, mert mindenki rohangálhatna a csemetéje után... Bár, én szerencsés lennék, mert Ádám babázik sokat... :oops: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Klári
Max. az utazásban elfárad... lelke nem hiszem, hogy sérül, hiszen a legfontosabb dolog, a legfontosabb személy vele lesz... az anyukája... :wink:
(én inkább repülnék...)

Tina
Az első 6 hetet érdemes inkább pihenéssel, összeszokással tölteni, nem utazgatással.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bencus és az alma :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, nem azt mondtam, hogy 6 héten belül rohannék, hanem, hogy mikortól érdemes legkorábban tervezni? (miért érzem úgy, hogy egyfolytában félre akarsz érteni...?) Írtam is, hogy akkor minimum 2 hónapot várok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára xtina75 2011.02.18 14:56-kor.

Kép
xtina75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="lombikbaba"]T írta:lombikbabaalálkozó
Pontosan hol lenne a Balatonnál? Valakinek a nyaralójában? Játszóházban?

vagy esetleg strandon?

Esős-hideg időre is számítani lehet... Vagy a tutti jóidőt megrendelitek???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

gondolt erre is Évi, és kérte Barbcsit, hogy keressen esőnapos helyszínt! de egyébként ez mind itt zajlott a fórumon, semmi szóbeli egyezkedés nem volt az ügyben... de lehet elkerülte a figyelmed... én se tudok mindig mindent elolvasni :oops:

Erre írtam a múltkor, hogy Balatonfüreden van egy jó kis étterem, aminek egyik terasza a strandon van, a másik pedig a sétányon, csak gondoltam azt főszezonban lefoglalni elég drága, no meg északi part.

Még utánajáróban vagyok, hogy hol lenne valami szupi kis játszóház vagy valami! Nyaralónk sajnos nincs, a ház meg kicsi ennyi emberre, és nem is Balaton, hanem Veszprém melletti kisfalu, tehát még messzebb. :(

Déli partban, Siófokban az a jó, hogy nagyon jó szabad strandok vannak, a víz sem mélyül hirtelen, sokkal sekélyebb, csak hát az időjárás közbeszólhat. :? De épp ott keresek valami frankó esőhelyszínt! :arrow: nincs eldöntve, hogy Balcsin lesz, csak meg lettem kérve, tudnék-e segíteni :!: :wink: :roll:

Egyébként: Siófok nekünk 50 km, Pest meg 130 km, de bárhová szívesen megyünk, Bence bírja az utazást. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Azt hiszem mindegy hol lesz a tali....nyáron már mindenhol rohangálhatunk utánuk....mi is hármasban mennénk, hogy Anya tudjon pletyizni, amíg Apuci felügyel :wink:

Esztergom tényleg szuper lenne, de nekünk az a legdrágább változat, így maradnék elsősorban a Balatonnál.

Tina!.....Én aug. végén folyamatosan dokihoz jártam, már akkor muszáj volt "egyedül" hagynom Bercit. Szeptember 12-ei hétvégén mentünk egyik nap Anyósomhoz, másik nap Anyuékhoz.
Szeptember végén kb. 110 km-re mentünk, volt kb. fél órás "programunk" és jöttünk vissza. Két hét múlva újra ez az út, akkor kicsit hosszabb volt a program.
Éjszakát máshol még nem töltöttünk, de napközben gond nélkül elalszik bárhol, remélem, majd éjjel is. Úgyhogy ez tényleg absz. gyerek, és szerintem nagyban anya függő is.
limo73

Limo, Évi! Tomi most adta fel a levelet a kuponokkal, remélem mihamarabb odaér hozzátok! :wink:

Talis képek nagyon jók, öröm látni a sok babát, mamát! :)

Évi! A tábla nagyon jó ötlet, köszi, hogy megcsináltad, be is írom én is, amit kértél!

Bévi! Örülök, hogy jól sikerült a műtét, remélem most már minden rendben lesz! Sok sok gyógypuszi!!!

Nekem is szerencsém van. Tomi mindenben segít! :wink: Hálás is vagyok érte! :roll:

Babakeksz! Néztem igen, a Kyngás nacikat is, csak a postaköltség dob az árán, annyira nem éri meg úgy, olyan sok ismerősöm meg nincs, hogy összebeszéljünk, együtt vásároljunk, és 30.000 Ft felett legyen, hogy ingyen elhozzák a ruhákat. :( Meg hát nem is látom, mekkora, más egy tesco-s 74-es ruci, meg egy c&a-s 74-es ruci. :? De köszi! :wink:

Bence szereti a savanykás almát :D :lol:, pedig az anyatej tényleg édes, és az édes almát kiköpte, sírt, és még ki is döntötte. :roll: :oops: Kíváncsi leszek, többi gyümihez, zöldséghez majd mit szól.

Réka ahogy puszilkodik: tündéri! :D

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi!......Köszönjük a kuponokat!
limo73

[quote="kfmares"]N írta:kfmaresyári tali: ha 7végén van, akkor mindegy , hogy hol... nagyrész itthon leszünk nyáron. Esős idő: mondták nekem is hogy ilyen lesz a nyár... de BArbcsi majd elhesegeti a felhőket!!!! :)

De el ám, ezen ne múljon!!! :wink: (csak nem úgy, mint az esküvőnkről... :( :( )

Szerintem, ha apukák is jönnek, akkor a hétvége jöhet szóba, nem? (remélem addigra Tominak is lesz állása, s akkor tuti a hétvége jó nekünk, mivel vezetni én sajnos nem tudok :( :?)Június még esős szokott lenni, augusztusban gondolom a többség inkább az 1. szülinapra készül :D 8), én júliusra szavaznék, akkor általában az idő is jó. Be is írom a táblába.

Apukák meg felügyelik majd a gyerkőcöket, mi meg dumcsizunk! 8)

Klári! Szerintem is babafüggő. Bence például jól bírja az utazást, ha akkor indulunk, amikor már álmosodik, akkor végigalussza. Előbb esélytelen, mert nem szereti, ha hosszútávon nem mocoroghat. Mi karácsonykor voltunk Győrben anyuéknál 1 hétre, és nem viselte meg, ott is, és utána itthon is tudott aludni. De ez a babád vérmérsékletétől függ, ő hogyan reagál. :wink: Szerintem is, ha Ti mennétek repülővel, Apa meg autóval? :roll: 2000 km azért sok...

Tündi! Kis felfedező lett Zoé! :D :D :lol: :lol: Én is ettől tartok, mi lesz, ha Bence is elkezd mászni! Már most nincs félelemérzete... :shock: És már csak egy hajszál választja el, hogy rájöjjön, hogyan kell mászni! :roll:

Tina! Nekem 2 hónap volt, mire úgy rendesen összeszoktunk Bencével, és el mertem menni bárhová is. Az elején rengeteget aludtam vele, mikor ő is, így nem is voltam fáradt. Ébren 100%-ig igényelt engem, kipihentnek kellett lennem. De az első nagy utunkat csak karácsonykor tettük meg, biztos ami biztos alapon. :) DE: Bence hasfájós volt, és nagyon nagyon anyás, én meg nagyon nagyon fáradt (míg nem volt kendőm :roll: :D). :oops: És addigra szerette meg a hordozót is.

És amit írt Tündi, tényleg az elején rengeteget kell menni védőnőhöz, doktornőhöz, ezért is vártuk meg mi az utolsó oltást (4hósan) is. És teljesen függ a babától, hogy el tud-e aludni bárhol napközben is, nálunk mondjuk ez nem volt gond!

Kép

Kép
barbcsi

Tina
A 6 hetes pihenést én mindig, mindenkinek javasolni szoktam... utazgati meg akkor érdemes, ha már összeszoktatok a babával...
Egy utazás csak valamelyest stresszhelyzet...befolyásolja az anyukát, a babát... Hogy mikor lehet utazni, az egyéni... (remélem, most már nem érted félre, hogy mit is akarok mondani... :oops: :wink: )

Én úgy tudom, hogy az anyatejíze változik aszerint, hogy anyuka mit eszik. :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaencus és az alma :lol:

:lol: :lol: :lol: :D :D :D Ugye látszik, hogy szereti? :wink:

Sucer! Köszi!

Szamoca, Csillag! Sajna nem láttam a tescoban talpas nacit múltkor, na majd ha legközelebb megyünk, alaposabban körülnézek!

2 kérdésem lenne, segítsetek nekem! Az egyik, hogy mennyi gyümit ehet meg egy alkalommal? Más mennyiséget kaphat, ha püré, és mást, ha csak a leve? A levét kapja még mindig, ma pl. 30 ml lecsúszott neki. Nem szeretném túlterhelni a pociját, akkor is, ha ő nagyon szeretne még kapni, szeretném tudni, hol a megállj, nehogy baj legyen.

A másik: honnantól nézve lehet mondani, hogy kibújt a foga? :arrow: Bencének áttörte az ínyét, kint van az éle, karcol, és nagyon éles, ha hozzáérek, és kocog is! Látszik is, csak még nem tudtam lefotózni. És mennyi ideig tart, mire teljes egészében kint lesz (honnan fogom tudni, hogy az már az egész kis fogacskája)? Most lehet buta kérdés volt, de erre vonatkozó infót sehol nem találtam, én meg nem tudom eldönteni :oops: nincs még benne tapasztalatom...

Kép

Kép
barbcsi

Limo! Szívesen! :wink:

Pampers pelus kuponok akinek nem kellenek, jöhetnek nekem! :)

Ircsi! Én is így tudom, hogy amit eszem, az befolyásolja az ízét, de olyan erős vagy savanyú ételeket nem ettem, hogy nagyban megváltoztassák. Vagy mégis? :shock: Pedig amikor kóstoltam, édes volt... :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi
Én sose kóstoltam az anyatejet :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Barbcsi
Én 50-100-150g-os mennyiségben vezettem be a kajákat, nem kanalanként... :oops:
(Hogy alakul Bence kakija?)

Fogacska változó idő alatt bújik ki teljesen...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Ez már teljesen kinn van... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaarbcsi

én igen,javasolják,főleg ha az ember fagyaszt le,hogy később tudd,jó-e (nem-e romlott meg..)

Tali:alakul,alakul!

Tina:tényleg nektek kell majd utazgatni...? :? :?

evilany

Kép
Melyiket is vegyem a számba?

Kép
Kép
Cumizom...

Pár napja időnként cumizik a gyerekem... eddig nem kellett neki a cumi... Olyan, mint az időjárás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaarbcsi

én igen,javasolják,főleg ha az ember fagyaszt le,hogy később tudd,jó-e (nem-e romlott meg..)

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Gondolom... az anyatejre gondoltál... :wink:
Nem fejtem, nem fagyasztottam anyatejet :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Nem mindig vidámság az élet.... :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi, igen... nekünk kell :( . És ami fix: nov 1 = Zala. Én inkább olyan tipus vagyok, aki nem menne sehová fél évig, csak attól félek, hogy ha karácsonyig ki sem dugjuk az orrunk, utána hosszú lesz a tél bezárva. Ezért akarom magunkat "megerőszakolni" és arra készülni, hogy szeptemberben meglátogatni a rokonokat, egyik irányban (közelebbiek, 100 km), Halottak napjakor meg a másik irányban (250 km). És akkor nem a nyálkás időben közlekedünk csak, letudjuk szebb időben legalább az egyik felét. És akkor összeszokásra is ott van 2 hónap, de ki is mozdultunk még jó időben.

Kép
xtina75

[quote="evilany"]
írta:
evilanyén igen,javasolják,főleg ha az ember fagyaszt le,hogy később tudd,jó-e (nem-e romlott meg..)

ezt nem tudtam (mondjuk nem is fagyasztottam...), ennek ellenére megkóstoltam :arrow: kíváncsiságból... (nem emlékeztem az ízére: 35 éve ittam utoljára! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
gtunde75

Tina!

Mi még nem voltunk 80 km-nél messzebb helyen. apukám Agárdon lakik, de eddig csak Ő jött. Féltem bevallom, a kiscsajom elég hangulat ember...:) Nekem 6 hétig élni sem volt kedvem szülés után. Begyulladt a cicim a tejtől, véreztem, fájt a gát, sokat sírtam, gondolom a hormonok. Kellett 2 hónap míg magamhoz tértem. Utána volt, hogy egy egész napot Miskolcon csavarogtunk. Lili egyszer aludt idáig máshol, kb 4 hósan, egy éjszakát párom szüleinél töltöttünk. a lényeg az, hogy baba függő. Hidd el, jó anyuka leszel, és fogod tudni, hogy mi jó Tamarának, és mikor.

Nklári! Nem tudom, én nem merném, de ez szintén baba függő. Azt viszont nem hinném, hogy ezzel össze zavarnád a csöppöt. Ott a jó neki, ahol anya, apa, a pelus a cici, meg a többi kaja van. :lol:

Évi! sikerült lementeni a képet? Vagy átküldjem e-mailbe?

Tali időpontot én még nem tudok nagyon. Az én párom műszakol is, szóval nem egyszerű. De úgyis megoldjuk. azt tudom, hogy julius 23.-án lagziba megyünk, és Márkó táborban van julius 11-18-ig. De lehet a nagyokat nem is visszük. Szóval passz...Igazodom, az a lényeg. Hétvégén viszont brutál tömeg van a Balcsin, talán ez is meggondolandó...Velencei tó pl?

Na jó, befogtam, szófosásom van megint. :lol:
Vendég

[quote="evilany"]
írta:
evilanyén igen,javasolják,főleg ha az ember fagyaszt le,hogy később tudd,jó-e (nem-e romlott meg..)

ezt nem tudtam (mondjuk nem is fagyasztottam...), ennek ellenére megkóstoltam :arrow: kíváncsiságból... (nem emlékeztem az ízére: 35 éve ittam utoljára! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Hát maga rendkívül feledékeny. :lol: :lol: :lol:

Kérek mászós videót Zoéról.

Szuper képek Ircsi.
Vendég

Na megérkeztem. Elég durva napom volt...
A lényeg nem sikerült.
Vagyis sikerült reggel pisit gyártani, 2,5 óra próbálkozás után lett elég mennyiség, de mire elkészültünk és le tudtam adni Lilit a szüleimnek nem értem oda 11-ig. Mivel kiderült, hogy addig le kellett volna adnom a székletet és a vizeletet.
Hát nem sikerült...
Tehát mehetett a kukába. :evil:
Ja és nem zacsival, mert az kifolyik folyamatosan. Hanem üvegbe, figyeltem mikor pisil és aláraktam. Persze szegény nem igazán élvezte, hiszen nem foroghatott, mivel akkor nem láttam, hogy jön a dolog. Így háton volt végig, és adtam neki folyamatosan a játékokat. Ha megunta adtam a másikat.
Este nem sikerült, mivel a férjem játszott vele kukucsosat és pont akkor pisilt.
De nem is lett volna jó, mivel reggeli vizelet kell nekik. Ezt még nem tudom, hogyan oldom meg, hogy oda is érjek. Majd kitalálunk valamit a férjemmel, ha hazaér.

Bocsi, hogy magammal kezdtem. :oops:

Barbcsi, Auchanban van talpas nadrág akcióban 2db 1390 azt írja több színben és 3-36 hónapig. :wink:

Tina, mi november 20-án voltunk Ausztriába Lilivel és semmi gond nem volt. Én szerintem 3 hónaposan ha elmentek valahova akkor az már tuti nem gond. Nőveremék, annyi idős babával már hazarepültek. De ez babán is múlik, hogy mennyire nyugodt.

Tali: én Évinek már írtam, hogy anyóséknak van telkük (kis házzal) az északi parton, viszont nem gyerekbarát a dolog. Tehát ott is lehet a tali, megbeszélem velük, de azt tudni kell, hogy nem egy sík terület és akkor tényleg folyamatosan figyelni kell őket.

Én tuti ott leszek, ha nem akkor van a családi nyaralás. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?