Új privát üzeneted érkezett!

Geri most ébredezik :oops:
20 perce aludt el....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

jaaaaaaaj...ma már nem leszek..holnap max este...de hozok képet Fanniról :D
Remélem Gergő miatt feljutunk a farsangra...majd korán felkeltem :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]T írta:csillagfeny1976ünde-küldtem emilt :D képet-tavaly elmaradt :oops: :oops: :oops:

látom :wink: :wink: :wink: ez most is jól esik! köszike!!!! :D :D :D

Kép
gtunde75

visszaaludt :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tünde-nincs mit :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag jó farsangozást!! Itt az oviban 22-én lesz, Kristóf supermen lesz. Saját gyártású jelmez :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]C írta:szamocamocasillag jó farsangozást!! Itt az oviban 22-én lesz, Kristóf supermen lesz. Saját gyártású jelmez :D :D

Köszikeeeeeeee :D
Nektek is majd!!!
Képeket tőletek is kérünk!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megyek összekészülni,bár még Mares nem csörgött-biztos ami tuti :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

CSillag: alszik a szentem, fel12 óta... majd kap próbából krumpliá-almát ebédre meg tápit aztán jövünk...

ténlyeg: krumpli-alma turmixot ha sok lett hűtőbe vagy a mélybe tegyem??? ( holnap is ezt kapná meg utána nap)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tündi: hát bakker, tegnap termeltetek én meg nem néztem! NEm hiszem el, mászik Zoé!!!!!!!!!!!!! jaj, gratula... mikor fogok én itt tartani Gergővel??? :shock:

CSillag: sztem félóra és ébred... de úgy bealudt, hogy ment az elszívó, kezemben a gyerek, én néztem hogy a krumpli-alma jó-e már, erre látom hogy bebujcsizik a fejem alá, majd vállamra és aluszik....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ircsi! Akkor megpróbálom windows movie-n. Picasan hol lehet? Mert csak a képfeltöltést találtam... (már létrehoztam egy fiókot)
Állás: mindenhivá beadni a célunk :wink:, remélem ránk mosolyog a szerencse :)

Köszi a cikket is, egyenlőre szüneteltetjük a pürét, maradunk a levénél. Ma már olyan ügyesen ette, 30 ml le is csúszott! Odahajolt az etetőszék tálcája fölé, hogy oda csepegjen az álláról a lé. :D :lol: És nagyon ügyesen, egyenesen ül benne! :wink: Nem tudom, hogy az az oka annak, hogy kiskanállal ilyen szépen eszik, hogy az elejétől fogva azzal kapta a D-vitamint, de nagyon büszke vagyok rá! :roll: Imádom, hogy beletesszük, csendben marad, és komolyan eszik! :lol: :lol: :D :D Nem ficereg, nem kapálózik, csapkod, ügyesen tátja a száját, szépen nyeli, olyan kis komoly ilyenkor! 8)

Kutacs nekünk 1,5 ujjnyi. Az jó? :roll:

Körömvágás Ébren lehetetlen, mert folyton jár keze-lába, így mindig akkor szoktuk, mikor alszik, vagy esetleg még szopi közben.

Szamoca! Pürét hagyjuk. :wink: Gluténről ugyanez a véleményem, egyrészt még sokáig szopizni fog (reményeim szerint :roll: ), másrészt még tényleg csak most kezdtük el, és csak az alma levét kapja, majd ha már többfélét is eszik, meg püréket is, akkor bevezetem a glutént, addig nem merem, nem szeretném.
Munka: bárhová, ahol jó lehetőség adódik! Szombathely, Kecskemét, nem tudom.
Így tud ülni Máté? :shock: Nagyon ügyes!

Ez a hálós etető :shock:, ilyenről még nem is hallottam! :oops: Nekem a morzsagyűjtős előke tetszik, úgy legalább a lé/püré nem csöpögne mindenfelé az álláról. :roll: :wink:

Nekem se jött még, de nem is hiányzik... :roll: :oops:

Klári! Szerencsére Bence hasa nem fáj az almától, csak kicsit több napig tartott a nem kakilás, de ettől még ugyanolyan jókedvű volt. Ő nagyon szereti az általam reszeltet. :D
Köszi a képdicséretet! Igen, tiszta apja ez a gyerek, ezt mindig megkapjuk, bárhová megyünk. :lol: Én ennek örülök, nem vagyok szomorú, bár állítólag a "szeme állása" az enyém. Hogy ez most jót jelent-e.. :lol: :lol: :roll:
Vonalzó: újra csinálod az egészet, és akkor új képet teszel be!

Szilvi! Bence se iszik semmit sem anyatejen kívül. Majd főzelékeknél, esetleg pürék után fogom megkínálni, kíváncsi leszek a reakciójára. Lehet, hogy nem érett még rá, aztán meg majd le se lehet állítani! :wink:

Írjatok, ha bármit tudtok Béviékről! Kicsi Lili, remélem jól vagy! Veled vagyunk Bévi! Nem merem zaklatni őt sms-sel. :oops:

Évi, Limo! Pü-ben mindkettőtöknek elküldöm, milyen kuponokat küldök. Ma remélem sikerül is feladnom. :wink: 14 kupont küldök, 0-6 hósat, 7-12 hósat is, reggel számoltam össze. :D 8) :wink: Pelus is, kaják is.
Esetleg ha nektek nincs szükségetek a pampers-ös kuponokra, szívesen fogadom! :oops: :roll: Gondolom a C&A-s kuponra mindenkinek szüksége van. :) :roll: :oops:

Zokni Kövezzetek meg, de Bence csak egy rövid ujjú body-ban alszik. :roll: Ha több ruhát adok rá, csurom víz lesz a háta az izzadságtól, néha még így is vizes! (fél éjjel velünk alszik, tehát még a mi testhőnk is melegíti, ezért sem szabad túlöltöztetni, ezt olvastam) Napközben meg body (rövid avgy hosszúujjú) + talpas kisnadrág vagy harisnya. Zoknit lerugdossa fél percenként, nincs értelme.

Kérdés hol lehet talpas kisnadrágot venni :?: Se C&A-ban, se tescoban nem találtam, de még a kínaikban sem, és nekünk kell!!! (csak ezért nem akarok Pestre utazni, ahol anno vettük... :?)

Tali Nem azért írtam a Füredes helyszínt, mert bármi meg van beszélve. :oops: :roll: Csak múltkor kérdezte Évi, hogy esőhelyszínt tudnék-e itt a Balatonon? Egyébként szerintem se vitázzunk ezen! Nagyon örülnék annak, ha itt lenne a Balcsin, (nyár, jó idő, strand, esetleg a nyaralások úgy szervezése stb.), de el tudunk menni és szívesen mennénk Pestre is :!:

Csilla! Nagyon édes Dani ezen a képen! :wink: Férjed előléptetése: szupeeeer! Majd drukkolok neki, hogy sikerüljön! :)

Lidl-ben nekem pl. a pizsi tetszik! Aldi-ban meg rövidujjú body van! 900 Ft/2 db

Bukás, hányás egyetértek, hányás sugárban jön, bukás után olyan jókedvű, mintha mi sem történt volna, meg többször nekünk akkor nem is szokott előfordulni, étvágya is jó marad, nem sápad el.

Évi! Tábla csinálás, hogy kinek mikor, hol jó :arrow: nagyon jó ötlet! Végre átlátható lenne, ki mit szeretne! :wink:

Kép

Kép
barbcsi

[quote="kfmares"]T írta:kfmaresündi: hát bakker, tegnap termeltetek én meg nem néztem! NEm hiszem el, mászik Zoé!!!!!!!!!!!!! jaj, gratula... mikor fogok én itt tartani Gergővel??? :shock:

CSillag: sztem félóra és ébred... de úgy bealudt, hogy ment az elszívó, kezemben a gyerek, én néztem hogy a krumpli-alma jó-e már, erre látom hogy bebujcsizik a fejem alá, majd vállamra és aluszik....

semmi gond :) :wink:
ha holnap is azt adod...kihűlve tedd hűtőbe
nem kell fagyasztani....csak ha nagyon sok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

barbcsi-nálunk a tescoban van-disney-s

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"]s írta:gtunde75zomszédom kislányának 13 hónaposan bújt ki az első! foga!!!! :shock:

Doktornő azt mondta kedden: volt olyan babája, aki foggal született! :shock: Volt,a kinek 3 hónaposan, de volt olyan is, akinek 15 hónaposan jött az első foga :!: A 6 hónap csak egy statisztikai adat, ettől is, mint miden másban is eltérhetnek a babák. :wink:

Csillag! Bencének is jobb oldalt alul kb. az 5. fogának a helyén vettünk észre pár hete egy nagyobb huplit és piros is volt. De ahogy Maccs is írta a blogomban megjegyzésnek, meg a védőnő, doktornő is mondta, hogy ha most úgy is tűnik, hogy ott jön először, nem ott fog. :arrow: láss csodát, kedden oldalról az ínyén látni lehetett a fogacskát jobb alsó középsőt (1-es), és egy kör alakú piros valami lett az ínyén, tegnaptól már az éle át is törte az ínyét, és jön már!!! Éles, ha hozzáérek, és meg lehet kocogtatni! :wink:

Szerencsére éjjel nem zavarja az alvását, nappal sincs gond, remélem így marad. (kopp kopp kopp) :roll:

Megyek, mert felébredt, és vásárolni is megyünk!

Pécsi babáknak-mamáknak jó talit, megint hozzatok sok-sok képet! :wink: :)

Kép

Kép
barbcsi

persze-én sem azt mondtam,hogy ki is bújik...de jelenleg ott "jön" dagadt,és ott rág... :D még eltart egy jó ideig...és lehet ki se jön.. :D ez így "normális"
csak nem rágófog jön először :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nyári tali még annyit...nálunk nem tudni Tibi mikor kap szabit :oops:
talány...ha még lesz munkahelye :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares...enyém gyerek is alszik-ha felkel ennie kell...de most tápos pasi lesz :) az jön soron :P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szakad a hó, eszméletlen. És megyek babakocsival anyékhoz. :shock: Csináltak Lilinek fini gesztenyét, remélem enni fogja.
Nálunk semmi mást nem hajlandó enni, csak a gyümölcsöket. Egy egész üveget megeszik és még azt is amit én adok neki (banán, alma stb).
Nem értem miért van ez, szerintetek mit csináljak (próbáltuk már a sütőtők, cékla, brokkoli, répa, paszternák, cukkini, krumpli)?

Csillag, nagyon cuki a kis babó!

Csilla, drukkolok a férjednek! Majd írd meg, hogy mi volt!

Barbcsi, vaterán is lehet új nadrágot venni. Ott szerintem tuti van.

Én azt nevezem bukásnak amikor büfi után jön belőle, illetve amikor játék közben csak úgy kijön. Hányás, amikor sugárba folyik ki az egész kaja (ez nálunk kb 2x volt azonnal kaja után).

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

BArbcsi: a kis komoly BEnce :) édes lehet , ahogy eszik :)

ááááááááááá még alszik nemhiszem el! ... soha nem érünk oda hozzátok Tündi!!! na de majd sietünk ám :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares...enyim is alusz :D :P

Erős idegzetüeknek:
Komolyan...nem viccelek!!!!

kopogást hallottam-kimentem sehol senki..gyerekek én tényleg megbolodnulok!!!Bubu ezerrel ugat és kaparja a kazánhoz vezető ajtót :(
Tiszta gáz...ezt nem hiszem már el!!!!
Fosok..bezártam az ajtókat...síri csned van és hallgatózok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na mire leírtam..beszél :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

CSillag: oksika, akkor egy kis adag meg a hűtőbe, egy kicsi meg kettő nagyobb a mélybe... anya kicsit " túlfőzte " magát :) ..... na én felkészülök útra, max lebukja a szerkómat a gyerek, aztán ha végre felébred, akkor kaja, öltözés és irány hozzád.... ( két nap nagy esti dáridó után most aluszik a drágám :lol: )

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

BArbcsi talpas nacit én a tescoban vettem.

woody itt is szakad a hó.
Eleinte Máté is csak a gyümiket fogadta el, zöldségeket nem, én hagytam egy darabig, nem is próbáltam, mert csak kiköpte, öklendezett, aztán újra próba, és megette.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="kfmares"]C írta:kfmaresSillag: oksika, akkor egy kis adag meg a hűtőbe, egy kicsi meg kettő nagyobb a mélybe... anya kicsit " túlfőzte " magát :) ..... na én felkészülök útra, max lebukja a szerkómat a gyerek, aztán ha végre felébred, akkor kaja, öltözés és irány hozzád.... ( két nap nagy esti dáridó után most aluszik a drágám :lol: )

annyira nem kell rohanni!!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag! Lazíts!! Tereld el a figyelmedet, kapcsolj zenét, vagy nézz egy filmet.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Claires: "Ja, és nagyon csinik vagytok a fotón, nem hiszem, h agyon retusálták " --- -ez egy otthon csinált, nem retusált kép.. de amit a fotós csinált rólam az azért sajna rossszabbb...

CSillag: "na mire leírtam..beszél" ---> felébredt enyém gyerek is :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

eszünk már :)
nekünk is kell pihi kaja után...
egy kicsi

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ezt a grafomán bandát :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Szamóca
Gyönyörű!

Tünde
Ja... harisnya... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Kicselezed...

Babakeksz
Nem kell toll, papír... két ablakban nyitod meg a topikot. Egyikben olvasol, a másikban írsz... :wink:

Micsoda misztikus dolgok történnek! :roll: :roll: :roll:

Woody
Mikor költöztünk eladtuk az ősöreg kocsinkat. Pestre repülővel mennénk... :wink:
nyaralás nekünk is lesz, valami meleg, tengerparton szeretnék pihenni... :oops:

Csilla
Férjednek mennek a drukkok az előléptetéshez!

Csillag
UH-s kép :lol: :lol: :lol: (én nem raktam volna fel. ha nem nekem küldik...és ha nem engedik meg... főleg nem úgy, hogy rajta van a teljes név is... :? )

Barbcsi
PICASA-programot töltsd le a gépedre... azzal pikk-pakk feltöltöm én a videokat...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="woody"]
írta:
woodyNálunk semmi mást nem hajlandó enni, csak a gyümölcsöket. Egy egész üveget megeszik és még azt is amit én adok neki (banán, alma stb).
Nem értem miért van ez, szerintetek mit csináljak (próbáltuk már a sütőtők, cékla, brokkoli, répa, paszternák, cukkini, krumpli)?

nyugodtan keverj a zöldséghez olyan gyümit vagy babyételt, amit szeret... kis krumpi-sok gyümi... másnap több krumpli-kevesebb gyümi... és így tovább... nálunk ez bejött, bár néha még most is kell gyümit csempésznem a főzibe... de tegnap Sinlac-al "édesítettem" a krumpli-répa-husi főzeléket, így ízlett neki... Sinlac nélkül nem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.02.17 18:36-kor.

Kép
gtunde75

sziasztok később reagálok az írásokra Bence elemében van csak hoztam gyors 1 képet fiamról
spenót burgonyával Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Gyors bekukk....
A visszaolvasás alatt megebédeltem, megetettem Áront is még repetázott is és mégsem értem a végére. :shock: Ennyit írni :!: Hát nincs más dolgotok :?: :mrgreen:

Bocsi, de nem reagálok külön-külön, mert lassan indulni kell Bencéért az oviba.

Sucer oda vittem fényképészhez a ygerekeket ahová karácsony előtt is. Árat még nem tudok, mert most lesz arra lehetőség, hogy digitálisan megvegyük az összeset és ha akarunk akkor hívathatunk elő olcsó pénzért. Ha megtudom majd elárulom :wink:

Bévinek drukk-drukk, mindjárt írok neki sms-t.

Tünde gratulálok a mászikáláshoz, ma reggeltől Áron is mászik hivatalosan is (apukám szülinapja van ma) :D Nagyon aranyos a csajszi ahogy nézi a szendvicset. :D

Klári Boti is nagyon aranyos! Meg Szamóca Mátéja is. :D

Babatali: Szilvi nem volt vita tárgya a helyszín, mivel valaki feldobta az ötletet és sokan úgy reagáltak rá, hogy a Balcsi jó.
Szerintem Tünde reagálásában nem volt semmi bántó, ellenben a te írásodból a" pécsi fölény" nekem is szemet szúrt. :roll:

Betegeknek jobbulást, fogacskákhoz, nehezebb éjszakákhoz kitartást!

Másra nem elmlékszem :oops:

királylány

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbaba
Csillag
UH-s kép :lol: :lol: :lol: (én nem raktam volna fel. ha nem nekem küldik...és ha nem engedik meg... főleg nem úgy, hogy rajta van a teljes név is... :? )

.

én feltette-nem bánja sztem....
írtam neki hogy "elloptam" csak mosolygott rá :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

egy név még nem a világ :oops:
cím és arc nem tartozik hozzá :?
ő sem kérdezte meg soha hogy felteheti-e Gergő képét...én sem vagyok illedelmes :cry: :?
családban marad :)

fogalmazok másképp-nálunk ebből nincs probléma :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na léptem...készülünk-öltözünk..sziasztok
Szép napot!!!
:D

Béviéknek még egyszer ezer drukk!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag: evett, krumplit nem ette. büfi, öltözés, indulás... 2re ott vagyok remélem!!!!!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Áááááá, a rizspépet is visszabukja, pedig az még a Sinlac-tól is sűrűbb.. :x :evil: :evil:

Kép
santacsilla

Elmentek a Pecsiek talizni, kihalt a forum. :lol: :lol:

Boti megevett kb 180 g gyumit. :shock: :shock: Es ez csak a tizoraija volt. Tiszta anyja. Imadja a hasat. :lol: :lol:

Dia, en ket napja "sztrajkolok" es NEM csinalom a hazimunkat. (igy tudtam ilyen sokat jonni, amugy nekem se maradna ra ennyi idom) Annyira unom mar, hogy SEMMI segitseget nem kapok.
Legyszi irjatok mar meg, ez nalatok is igy van? Vagy csak en vagyok ilyen "szerencses"?!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Klári, nekem szerencsém van, férjem szinte mindent megcsinál, és van, amit kérnem sem kell :roll: :wink: Pl. imádja rendben tartani a konyhát, ha nincs időm, még ki is vasal :shock: Mosni én szoktam, de van, hogy a teregetést átveszi...
Most nehéz, mert nem tud csinálni semmit, még Danit sem tudja megfogni, úgyhogy nem haladok annyira, amennyire szeretnék, de elvileg 2 hét és rendbe jön a keze :)

Kép
santacsilla

Én úgy gondolom, hogy a gyereknevelés is kettőnk dolga, úgyhogy esténként, munka után legyen egy kicsit a fiával, amíg én befejezem a házimunkát, amire nappal nem maradt időm :roll:

Kép
santacsilla

Kicsi fiam fél 3 óta alszik :shock: Nem tudom, mi lelte, ilyet nem szokott... Pedig 4-re mentünk volna apáért munkába

Kép
santacsilla

Jajj csak viccből írtam! Remélem nincs sértődés belőle!
Na az én férjem köszöni szépen a házimunka nem nyert nála......ha kérem akkor mondjuk segít, de inkább nem kérem. Szeretem csinálni, ő addig a gyerekekkel foglalkozik inkább. :D Egyébként mostanában a betegségek miatt vagyok ritkábban.....

Megyek is megetetem Áront meg megkészítem a vacsit, mert megyek tornázni :lol:

királylány

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Jajj csak viccből írtam! Remélem nincs sértődés belőle! :lol: [/color]

tudom hogy csak viccbol irtad :lol: :lol:

Klári
nklari80

Csilla, akkor Te mazlista vagy. :D En meg irigy. :oops:
Az en parom azt sem tudja hogy kell bekapcsolni a mosogepet. :cry: pedig mar szazszor mutattam neki.

Klári
nklari80

Királylány! Hát akkor olvass csak vissza :wink:

Viszont úgy tűnik bonyolultan fogalmazok: Azért mondtam a pécsi dolgot, mert nem láttam, hogy megbeszéltük/-tétek volna a helyszínt, viszont azt láttam, hogy a helyszín alakulóban van. Tehát, személyesen lett megbeszélve (mivel itt nem). Konklúzió: csak a pécsi csapat érintkezik személyesen..... Ezennel túltárgyaltuk szerintem és egyébként sem fogok magyarázkodni, mert volt bátorságom hozzászólni. Veszekedni nem akartam!

Évi! Szerintem legyen egy röpke kutatás az utazási irány megjelöléséről, majd ezt követően megbeszéljük a szervezést. Egyébként szívesen, majd bevonok néhány helyi kollégát :wink:
szilvi35

Sziasztok,

húúú ti aztán termeltetek!!!

Bévi,
nagyon sokat gondolok rátok, hogy minden rendben legyen Lilivel!!

Tünde,
azta, de ügyes Zoé, gratula neki!

Woody,
nekem jó, ha nálad, vagy nálunk talizunk, jó lenne megismerkedni! Privit küldök jó, de csak holnap jó?

Évi,
Olivér nincs rajta a tablón. Föltennéd rá a g-ről az egyik képet? Csomó: nem nézeted meg a házidokiddal? Jaj de hátborzongató amit írtál a villanyról... :roll:

Cicc,
nagyon édes Bence :)

Barbcsi,
nagyon édi Bence, tiszta apukája! Kívánom, hogy a párod gyorsan találjon munkát!

Nklari,
szegénykém, azért néha nem árt(ana), ha Apa is be tudna segíteni a háztartásba, nem? Enyém Apa is olyan mint Csilla párja, univerzális, csak ne csináljak rendszert belőle :wink: :wink:

Ircsi,
milyen ügyesen ül már Chloé! Már én is várom, hogy a nagykádban mehessen a fürdés, jó lenne!

Dia,
köszi, várom akkor a számokat! Idén karácsonyra (tudom még messze van), de profi képet szeretnék a családnak a gyerekekről, ezért kérdem! Örülök, hogy jobban vagytok!

Szilvi35,
a helyszín nem lett eldöntve, hanem volt egy-két hsz ezzel kapcsolatban itt a fórumon. Be lett dobva a Balcsi, mint nagyjából félúton lévő helyszín, de ez is relatív, mert pl. Diáéknak, Szilváséknak a Balcsi még messzebb van. Szóval semmi sincs eldöntve, tök jó ötlet az Évi által javasolt tábla, amibe lehet javasolni helyszínt, időpontot, aztán rábökünk a legtöbbeknek tetsző helyre és dátumra. Ez így elfogadható nem?
:wink:

Mares,
mindig akarom írni, csak lemaradt: nagyon szépek vagytok Gergő babaával!!!

Ma voltam nőgyógyásznál, levette a cytológiát, mire mondta, hogy szoptatás alatt nem annyira szerencsés, de azért megcsinálja. Aztán voltunk a Dévényes fölmérésen is, nem kell neki tornázni, nincs semmi eltérése, pusztán genetikailag kötöttebb izomzatú, mutatott a néni pár gyakorlatot, azt kell csinálni. Szegény Olivér úgy sírt, mint még soha életében, nagyon sajnáltam. :cry: :cry:

Na megyek, várnak a gyerekek!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Csajok,
a talitokról tegyetek majd képet! :wink: :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

A tali szuper volt! köszi, hogy jöttetek!
képeket majd hozunk!

Kép
gtunde75

Itthon....gyerek, szülők vacsiztak....köszönjük a vendéglátást, jól éreztük magunkat....Berci gondolom most az élményeit meséli, mert be nem áll a szája.

Nyári találkozó: ennyi embernél nem lesz olyan helyszín és időpont, ami mindenkinek egyformán jó lenne. A Balaton ötlete onnan is jött, hogy tavaly nyáron ott volt Babanetes találkozó.
limo73

Halihó
Tomi Sinlacot tol apával :)

Tali jó volt!Mülleren már nem volt akció mire mentünk :( mindegy.Azért láttam érdekes kajákat,4 hós vaniliás tejbegríz, összetétel: tej..(!!)...hm...

Képeket most én is várok,nem volt nálam gép :)
Babák nagyon édesek,ahogy kevernek összevissza már,kiabálnak,dumálnak :)

Sucer,OK!melyik kép legyen..?(Szerintem anno soroltam Olivért mint hiányzó láncszemet csak g-ig nem jutottam el)

Csilla,apa nekem is marha sokat segít,épp beszéltük a csajokkal,mintha Tominak 2 anyja lenne :wink: gyerek körül is bármit,de itthon is. Na jó nem mos,és vasal,csak ha kórházban vagyok :) de még ablakot is pucol,porszívózik,mosogat,boltba megy...egy angyal...esténként én is hagyom őket érvényesülni,addig én körbefutom a lakást és az elmaradt házimunkát,tegnap pl.vasaltam.Mára nincs semmi,mivel Tomi korán kel,én már 8-ra kész vagyok a porszívózás,felmosás résszel,aztán míg alszik,mosogatok,törölgetek,teregetek,amit kell,és mivel nem főzök(rendelem) kész is...a többi este.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Béviék:
Lili túl van a műtéten,jól vannak,ha minden jól megy holnap hazamehetnek,Bévi anyukája megy segíteni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?