Ircsi! Akkor megpróbálom windows movie-n. Picasan hol lehet? Mert csak a képfeltöltést találtam... (már létrehoztam egy fiókot)
Állás: mindenhivá beadni a célunk
, remélem ránk mosolyog a szerencse
Köszi a cikket is, egyenlőre szüneteltetjük a pürét, maradunk a levénél. Ma már olyan ügyesen ette, 30 ml le is csúszott! Odahajolt az etetőszék tálcája fölé, hogy oda csepegjen az álláról a lé.
És nagyon ügyesen, egyenesen ül benne!
Nem tudom, hogy az az oka annak, hogy kiskanállal ilyen szépen eszik, hogy az elejétől fogva azzal kapta a D-vitamint, de nagyon büszke vagyok rá!
Imádom, hogy beletesszük, csendben marad, és komolyan eszik!
Nem ficereg, nem kapálózik, csapkod, ügyesen tátja a száját, szépen nyeli, olyan kis komoly ilyenkor!
Kutacs nekünk 1,5 ujjnyi. Az jó?
Körömvágás Ébren lehetetlen, mert folyton jár keze-lába, így mindig akkor szoktuk, mikor alszik, vagy esetleg még szopi közben.
Szamoca! Pürét hagyjuk.
Gluténről ugyanez a véleményem, egyrészt még sokáig szopizni fog (reményeim szerint
), másrészt még tényleg csak most kezdtük el, és csak az alma levét kapja, majd ha már többfélét is eszik, meg püréket is, akkor bevezetem a glutént, addig nem merem, nem szeretném.
Munka: bárhová, ahol jó lehetőség adódik! Szombathely, Kecskemét, nem tudom.
Így tud ülni Máté?
Nagyon ügyes!
Ez a hálós etető
, ilyenről még nem is hallottam!
Nekem a morzsagyűjtős előke tetszik, úgy legalább a lé/püré nem csöpögne mindenfelé az álláról.
Nekem se jött még, de nem is hiányzik...
Klári! Szerencsére Bence hasa nem fáj az almától, csak kicsit több napig tartott a nem kakilás, de ettől még ugyanolyan jókedvű volt. Ő nagyon szereti az általam reszeltet.
Köszi a képdicséretet! Igen, tiszta apja ez a gyerek, ezt mindig megkapjuk, bárhová megyünk.
Én ennek örülök, nem vagyok szomorú, bár állítólag a "szeme állása" az enyém. Hogy ez most jót jelent-e..
Vonalzó: újra csinálod az egészet, és akkor új képet teszel be!
Szilvi! Bence se iszik semmit sem anyatejen kívül. Majd főzelékeknél, esetleg pürék után fogom megkínálni, kíváncsi leszek a reakciójára. Lehet, hogy nem érett még rá, aztán meg majd le se lehet állítani!
Írjatok, ha bármit tudtok Béviékről! Kicsi Lili, remélem jól vagy! Veled vagyunk Bévi! Nem merem zaklatni őt sms-sel.
Évi, Limo! Pü-ben mindkettőtöknek elküldöm, milyen kuponokat küldök. Ma remélem sikerül is feladnom.
14 kupont küldök, 0-6 hósat, 7-12 hósat is, reggel számoltam össze.
Pelus is, kaják is.
Esetleg ha nektek nincs szükségetek a pampers-ös kuponokra, szívesen fogadom!
Gondolom a C&A-s kuponra mindenkinek szüksége van.
Zokni Kövezzetek meg, de Bence csak egy rövid ujjú body-ban alszik.
Ha több ruhát adok rá, csurom víz lesz a háta az izzadságtól, néha még így is vizes! (fél éjjel velünk alszik, tehát még a mi testhőnk is melegíti, ezért sem szabad túlöltöztetni, ezt olvastam) Napközben meg body (rövid avgy hosszúujjú) + talpas kisnadrág vagy harisnya. Zoknit lerugdossa fél percenként, nincs értelme.
Kérdés hol lehet talpas kisnadrágot venni
Se C&A-ban, se tescoban nem találtam, de még a kínaikban sem, és nekünk kell!!! (csak ezért nem akarok Pestre utazni, ahol anno vettük...
)
Tali Nem azért írtam a Füredes helyszínt, mert bármi meg van beszélve.
Csak múltkor kérdezte Évi, hogy esőhelyszínt tudnék-e itt a Balatonon? Egyébként szerintem se vitázzunk ezen! Nagyon örülnék annak, ha itt lenne a Balcsin, (nyár, jó idő, strand, esetleg a nyaralások úgy szervezése stb.), de el tudunk menni és szívesen mennénk Pestre is
Csilla! Nagyon édes Dani ezen a képen!
Férjed előléptetése: szupeeeer! Majd drukkolok neki, hogy sikerüljön!
Lidl-ben nekem pl. a pizsi tetszik! Aldi-ban meg rövidujjú body van! 900 Ft/2 db
Bukás, hányás egyetértek, hányás sugárban jön, bukás után olyan jókedvű, mintha mi sem történt volna, meg többször nekünk akkor nem is szokott előfordulni, étvágya is jó marad, nem sápad el.
Évi! Tábla csinálás, hogy kinek mikor, hol jó
nagyon jó ötlet! Végre átlátható lenne, ki mit szeretne!