Új privát üzeneted érkezett!

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabaicc
Spirál mellett elég sok emberről hallottam, hogy terhes lett...

En is...

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

csillag :wink: :lol:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

na de lányok most részletezzem hogy többet vagyok a takaró alatt mint apa alatt :) mióta spirálom van ??? :shock: :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="szamocamoca"]n írta:szamocamocaem tudlak benneteket követni, mire az előző hsz-t megírtam, írtatok még egy csomóóót :D :D :D most olvasom vissza.

Elolvasok egy oldalt, majd frissítek egyet, s látom, van egy újabb oldal! :D

Annyi infó érte az agyam, hogy már nem is tudom mit olvastam, de azért talán tudok reagálni.

BÉVIÉKNEK SOK-SOK PUSZI ÉS JOBBULÁST A PICI LÁNYNAK!

Hozzátápi
Én egyből püréztem.
Persze, hogy öklendezett az almától, utána megpróbáltam az üveges dolgot, érdekes, az csúszik.
Ma reszeltem neki megint almát, de megint öklendezett tőle.
Enyém gyerek nem eszik friss gyümölcsöt :shock:

Ezzel a felállós dologgal vigyázni kell, ma megpróbálta a kiskádban, nagyon érdekes volt a fürdetős doboz a kád mellet :) hát ..... persze ott voltam és a leállítottam az akciót.

Valahogy halad előre, de én ezt se kúszásnak, se mászásnak nem nevezném. Kicsit kukacos-békás mozdulat.
Kukacos ugrás.... :D:D:D

Tünde
Nagyon ügyes Zoé! :)
Jaj, már nagyon várom a holnapot!

Évi, igen, értekezzünk.
Ha minden igaz, Réka egykor ébred, bár kettős fronthatás lesz holnap.... :roll:

Tényleg, ti milyen márkát adtok üvegesből?

Hű, meg mit láttam ma....gyermekem kiadta a napi termést, de nem olyan volt mint szokott lenni.
Olyan volt mint egy felnőt széklete, gondolok itt az állagára.
A mennyiség se volt kicsi...
Pont pelust cseréltem, mikor hozzálátott az akciónak.
Ez a hozzátápi miatt van?????

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ma tobb mint 4 oldalt irtunk. :shock: :shock:

Mares, en ugy csinalom. Kb 80-100 ml tejpep, utana tapszer. Meg a fozeleknel is, amig csak ismerkedik az izevel.

Klári
nklari80

ha egyszer beindul a csapat :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Mares, igen a képen az a párom VOLT egy évvel ezelőtt... :)
Azóta nem szőrteleníti a mellkasát és nem testépít, csak néha eljár mozogni.
Szóval ezért csak VOLT :)

Eddig két étkezés közt adtam Rékusnak azt új kaját, de ma kipróbáltam egyből szopi után, s így is benyomja.... :shock:
Azt hittem ha jóllakik (mert ő fordul le a ciciről, s hiába kínálom, nem kell), már nem kell neki....

Köszönöm a Rékus dicsiket :oops:

Tuuti akartam még valamit, de bocsi, elfelejtettem.... :oops:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ahham, megvan, erre már múltkor is akartam:
Pamperst használunk éjjel-nappal.
Simán kibírja a 12-14 órát, mondjuk feszül a cucc, több már nem férne bele, de nem nedves a posija.

Clárika
Kép
clárika

Na én mentem további jó éjszakát mindenkinek :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="claire"]
írta:
claireVonalzó: nekem sincs :oops: Ha csinálok az összes kölyökről, akkor minden hsz-em egy külön oldal lesz :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Evi, hova kuldjem a fenykepet a tablohoz? Tegyem fel a G-re?

Barbcsi, igen, darabosan van benne. De erdekes,mert nem minden. Az alma igen, amit en reszelek es a hasa is fajt tole, amit a boltba veszek, attol semmi baja nincs. A repa akkor is "atmegy" rajta ha hazi es akkor is ha bolti. Megkerdeztem a vedonot otthon is meg itt is, azt mondtak, hogy ez nem baj, valamennyi biztos felszivodik. A sutotok is, de az nem annyira. Ma brokkoli volt a menu, kivancsi leszek...

Klári
nklari80

[quote="cicc01"]C írta:cicc01sajok Benci annyira anyás ha nem lát sír értem . Mindenki babája ilyen ebben a korban vagy csak mi ?

Nalunk ez meg nincs, mondjuk ritkan van olyan hogy nem lat (icipici lakasban lakunk), max ha zuhanyozni megyek, de akkor elvan Apaval. Viszont olyan van, ezt a heten kezdte, hogy sirni kezd ha haztartasi gepek hangjat meghallja, pl. botmixer... :? :( hat hogy fozzek igy neki?

En is eltuntem mara, mar nem latok ki a fejembol. Jo ejt!

Klári
nklari80

Bévi! Nagyon szurkolok és mielőbbi gyógyulást kívánok a csöpp kis Lilinek!!!

Barbcsi! folyadék:víz, tea, tea+cukor = egyik sem csúszik (pohárból, cumisüvegből, csőrösből, kanállal) esetleg 3 korty. Már szinte (a Sinlacon kívül) semmit sem kap, leszokott. Biztosan nem elég érett még hozzá a pocak. A héten almával (lé) próbálkoztam újból, de nem. Jövőhéten krumplesz+tök.

Körömvágás: Megbeszéljük és nyisza. Hagyja, nézi. Dumálok, éneklek én is.

Tüne! Nincsen gondom hazánk megyéivel, kisebb és nagyobb városaival, területi egységeivel, felosztásával ...stb. Nem láttam diskurzust a tali helyét illetően, ezért írtam azt amit. Önmagadra való tekintettel is próbálkozhatnál valamennyivel barátságosabb hangnemmel. Méltóság kérem szépen, méltóság!!!
szilvi35

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clarika
Igen, olyan felnőtteset tudnak kaksizni, ha már nem csak szopiznak :cry: :?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kicsi Lilinek mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Clarika,Tomi is furikat kakil... :?

Szilvi35..pécsi fölény???.... :shock: :shock: tudtommal a pestiek vannak többen...és bizony mi utaztunk volna többet de min.ugyanannyit akár déli akár északi part...gondoltuk a Balcsit,mint kellemes helyszín,nyári program,stb.
De,szervezd meg Pestre.Semmi konkrétum nincs még...

Bévi veled vagyunk!!!

Képek nagyon jók.

Nklari,teheted ide is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="cicc01"]n írta:cicc01a de lányok most részletezzem hogy többet vagyok a takaró alatt mint apa alatt :) mióta spirálom van ??? :shock: :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Clarika,Tomi délben eszik elvileg.(van hogy utána bealszik,meglátjuk,max megyünk utánatok busszal.)

evilany

Jó reggelT

Béviéknek mennek a drukkok...szorítunk!!!

Ilyen sem volt még...(illetve 5 hónapja nem volt)
Gyermekem éjjel 1:40kor felsírt...nem tudtam az ágyikójában vissza simizni álomba...ki kellett vegyem...és egy 5 percig ringatni...csórikám,már érezhette a fronot?vagy csak szimplán rosszat álmodott!!!
Egyem meg!!! :oops:
Én 1 után tudtam csak elaludni...és 6kor fent voltam :(
Kijöttem 1:45kor wc-re...és az üvegajtón keresztül...esküszöm nektek macskát láttam az előszobában egy pillanatra!!!
Basszus-rám jött a frász!
Nincs is macskánk...a házban nem is volt!
Alig tudtam visszaaludni...beparáztam!
Valaki vagy valami nagyon nem akarja,hogy én itt maradjak!!!!!!!!!!!

pfff

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekünk Pest jobb lenne... Balaton esélytelen...
Nincs autónk most...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Limo- Meg van a számod!!!!! - Ki akartam nézni a táblázatból...bepüttyögöm...és rákérdez felülírom-e?! :D :oops: :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekünk...meg a jó ég tudja... :oops:
Hivatalosan a kocsink csak 4 személyes... + gyerekülés,hosszú távon nagyon nem kényelmes...és Tibi nem bízik már az autóban :?
Erről beszélgettünk a napokban :(
Lehet vonatozunk :(
(bár az még olcsóbb is lenne) :D
Pestre mentünk 3 nagycsaládos+1 regisztrációs =5220,- (oda vissza)
:oops: :wink: :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Miki jön majd értünk hazafelé,mert akarok menni a Müllerbe,Lidlbe (vannak bébicuccok)

evilany

Barbcsi,kuponok:Köszi!!

evilany

leragadnak a szemeim :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hjaaaa..olyan sokáig nem tudunk maradni :( mert nekem még csokrot kell csináltatnom a tanárnéninek!
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

összeszedtek a gyerekek pénzt...vettünk már egy bonbon-t...és maradt 700,-ft juk na ebből kell valamiféle csokrot összehozatnom :oops: :D (majd kipótolom) :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Esik vmi jeges szar,nem tudok így elmenni a boltba se...ehet megkérem anyósom, hozzon egy kis sütit,üdítőt...(du-ra)
Áhh.Tomi is nyűgi,már sírva kelt,lóg rajtam,biztos a front. (most bealudt)

evilany

csórikám :(
itt is esik a jég...vagy mifene :( :?
Én meg majd útközben Limoval veszek valamit :oops: ha nem gáz neki!!!
Max Tündiéknél a müllerben vagy a penny-ben

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem tudok így én sem boltba átmenni...igaz Gergő alszik-de nem hagyom egyedül...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát ja csak oda se tudok lemenni Tomival ha ilyen az idő...(meg ha ilyen a Tomi,hehe :lol: )

evilany

a macskák ha jelölnek...milyen magasra tudják tenni a "szagukat"? na ezt jól megkérdeztem :D

anyóséknál sztem tegnap az egyik...megjelölte a babakocsit...olyan húgyszagot érzek ha elmegyek előtte...le kell pucoljam...csak nem tudom milyen magasan

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]H írta:evilanyát ja csak oda se tudok lemenni Tomival ha ilyen az idő...(meg ha ilyen a Tomi,hehe :lol: )

Megoldjuk-több is veszett Mohácsnál...akkor most kimaradsz :D :wink: [/url]

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,max a váz magasságáig sztem.

evilany

[quote]V írta:izelettel és ürülékkel megjelölt tárgyak. Nos ez az, amit egyik cicatulajdonos sem kedvel. A funkciója ugyanaz, mint a fent említetteké: jelölés, figyelmeztetés.Végbélmirigy-váladék. Erre csak extrém szituációkban kerül sor: a cica nagy félelmében üríti ezt a feromontartalmú váladékot. Ennek szaga emlékeztetni fogja, hogy jobb, ha legközelebb nagy ívben elkerüli még a megjelölt terület környékét is. Ha legközelebb egyedül maradunk cicánkkal, figyeljük meg alaposan, hátha ezek után hamarabb kitaláljuk, hogy mikor mit szeretne kifejezni, közölni. Ha azonban mégsem szeretnénk a pupilla méretének vizsgálatával bajlódni, vehetünk cicanyelv-fordító berendezést is.

Na anyóséknál...nem elkerülik...hanem újra jelölik...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

köszi Évi!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo Drága!!!!

Köszönöm az ajánlatodat,DE visszamondom :oops: ne hari,de Mares most hívott,hogy eljönnek értünk,ne kelljen buszoznunk!
Most akkor marad így a felállás...megyünk Maresékkal!
De ismétlem,nagyon szépen köszönöm a lehetőséget!!!!
Tündinél találkozunk! :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

még mindig aluszkál...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem hogy visszafeküdtem volna én is miután elmentek a gyerekek suliba...jajj!de ki tudhatta,hogy a nagyságos úr nem-e kel fel 7 órakor :D
hát ez van...itt írogatok egymagamban...most hoztam be fát-megpakoltam a kazánt...nagyon hülye idő van kint :(
pff

csoda hogy napi 4 oldalt termelünk?egy-egy mondat sokszor...külön megjegyzésbe megy...én is itt majdnem teleírtam egy oldalt a külön-külön "gondolataimmal" :D
de hát én magammal is el tudok beszélgetni... :)
csúcs :D :D

Persze akinek fent van a babája... :oops: :wink: :)
na bekussoltam :P :roll:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt!!

9 órát aludtam egyhuzamban :D :D ez nálam nagy szó!! ÉS nem azért mert a gyerekem rosszul alszik, hanem mert én.

Mindjárt hozok képeket :)[/url]

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szenyóra startolás :D

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

szamóca-nagyon édes!!! :)
zabálnivalóak :D

mi most eszünk
:P

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag!.....Most küldtem el a számomat, de tudtam, hogy megvan neked, mert hívtál már......Aztán visszaolvastam....Semmi gond....így tényleg még jobb, főleg ilyen trutyi időben.

Teljesen kiakadtam 8 előtt :oops: arra ébredek, hosszasan, mintha reszelne vagy fűrészelne valaki szép lassan a fülem mellett.....hát az ablak alatt parkoló autó szélvédőjét kaparták, ez kb. 2 méterre van a fülemtől.....aztán végre sikerült neki elindulni....pici szünet....aztán a másik szomszéd indult..... :twisted: :twisted: :twisted:

Berci 5 körül felébredt, hála szépen elvolt a kiságyban, megvárta, hogy sorra kerüljön! Na de akkor be nem állt a szája, még cumisüveggel is dumálni akart az apjának. Azt hittem nem fog visszaaludni.....tévedtem :) még mindig húzza a lóbőrt.

Azt mondjátok meg, hogy a francba tudja a cumiját az ágy alá bedobni (az ágyból), hogy szinte nem is látszik?

Clárika!.....Bébiételből én Hippet és Kecskemétit veszek, gyümölcspüréből Kecskemétit, tejpép - milupa, tea - Hipp dobozos, + filteres kamilla, gyümölcslevek változó, de általában Szentkirályi.

Csajok kértek kóstolót Hipp málna, csipkebogyó teából?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára limo73 2011.02.17 08:58-kor.
limo73

Limo, Máté nem cumizik, de a zoknija minden ébredés után az ágy alatt van, meg az alvós rongyija is.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Limo-trükkösen :D
Gergő is eljátsza...(van hogy 3 cumi van nála már)...
de még én sem láttam! :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szamóca!..... :D :D :D :D édes.

Minden gyerek zokniba alszik?
limo73

hülye tescoban nem volt se mam se avent fogantyú :twisted: :twisted: :twisted:
hol keressek? neten csak ezért rendelni nem akarok?müllerben vajon lehet?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

enyéjem abban :(
vagy talpas rugiban :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

fogófül: dm, rossmann

zokni: éjjel rugiban alszik, annak van "talprésze" nincs alatta zokni, de napközben kisnadrág-zokni van rajta, de a zokni nem sokáig :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?