Új privát üzeneted érkezett!

Mármint a leveket hagytuk ki...
Este van már :roll: :? :wink:

Kép
santacsilla

Barbcsi,hát sztem nem a legjobb h.visszaköszönt..én nem jártam így...csak a színe max(cékla)

Tina,pü.vettem :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Barbcsi
Mi egyből pürét ettünk...
Viszont, ha egy-az egyben megjelenik a székletben, akkor én kihagynék pár napot...

Tünde
Nagyon ügyes Zoé :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Van ám nekünk tablónk is :)
Csilla,Mesi,Klari,ide is kérnék képet :)

Barbcsi,tudom,itt se a jó kép van pedig már lementettem de nem javítottam még,majd legközelebbre,bocsi :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ki tartozik ide? Aki jön, ír, hoz képeket :lol: :wink:
Nem lényeg az se, hogy 2010 augusztusában született babája legyen...
Ha szigorúan nézzük, én se tartozom ide :oops: :lol: :wink:
Szerintem itt nagyon jó csapat van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Olyan jó a tabló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]O írta:lombikbabalyan jó a tabló :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csak nagyon piciben jeleníti meg... :?

Zoé tiszteletére

evilany

Ircsi a csuklómon belül nőtt egy izé,mozgatható kis csomó,jaj olyan zavaró,lehet hogy zsírmirigy? Kell vele vmit csinálni..? (nem múlik..)

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Zoé tiszteletére

óóóóóóóóóóó... :oops: de drága vagy! :) :) :)

Kép
gtunde75

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag!....Én 1 körül végzek a Lánc utcai rendelőben, felvegyelek? vagy leszálltok ott?
[url]

sok cuccom van :(
beférek?
babakocsi 2 táska...és nem lesz gyerekülésem :(
úgyhogy szerintem esélytelen :(
ülés miatt.....
[/url]

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi, nagyon sokat gondolok rátok!
Szegénykém….
Nagyon drukkolok holnapra. Minden oké lesz!
Sok-sok puszi Lilinek! (És neked kitartást!)

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="barbcsi"][ írta:barbcsib]Évi! Doktornő védőnője is azt mondta, rögtön pürét adott a gyerekének. Ez a gondom, olyan kevés van, amiből levet lehet adni. De ha pürét adok, és a kakiban is olyan darabosan jön vissza, az nem gáz? Ezt nem tudom, ezért nem merem.
:wink:

Szia Barbi,nalunk a mai napig, ott van a pelusban a "kaja". Tegnap pl repa-edeskrumplt evett, meg a bor a kis feneke is narancssarga volt. :lol: :lol: Pedig en is lassan,fokozatosan ismertettem az uj izekkel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.16 20:27-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Sucer, mi a Moszkva térre megyünk a központba Lilivel. Közel van, és legalább én is kimozdulok egy kicsit.
Most márciusban 2x fogunk hetente járni sajnos. Nem igazán tökéletes a fejlődése (kinyomás,kúszás stb). Meg hát mivel áprilisban eleve nem leszünk 2 hetet, így talán beindul a drágám. :wink:
Tali, persze benne vagyok. Kocsival vagy? Ha van kedved nálunk is lehet keszin?

Csillag, örülök, hogy Gergővel minden ok!

Napsi, majd nézem a tv-t márc. 5-én! Kíváncsi vagyok rátok!

Nklári, jaj de cuki Boti! Az a kis sapi nagyon édes!

Tünde, Zoé fantasztikus. Videot majd kérünk!

Barbcsi, jók a képek! Ahogy a többiek is mondják, most nincs nagyon olyan helyzet, hogy a munkavállaló ugrálhat. Ahol lesz munka oda mentek és kész! Sajnos manapság nagyon nehéz állást találni.

Cicc, szegénykém! Bencének gyógypuszi!
Remélem minden ok lesz vele az éjjel.

Nálunk sincs meg ez a mennyiségű folyadék fogyasztás….
Megvettem a vizeltzacsit a gyógyszertárban, hát szerintem szenvedni fogok vele. Elég fura a dolog. Azért inkább többet vettem, ha véletlenül nem sikerülne elsőre.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Köszönöm mindenkinek aki gondl rránk,próbálok erős lenni muszáj majd jelentkezem!Puszi minden picurnak és nektek is!!!

Kép
bévi

Csillag!....Bevállalom ülés nélkül (néha szoktunk :oops: ), a cucc elfér, csak kényelmesebb lenne.
limo73

Mares! Én, főként amíg picik, szoktam a szájuk elé tenni lazán egy textil pelust, mint a kis gebgszterek, úgy néznke ki, így a cumit ki tudják köpni, de nem esik le a földre, pl babakocsiból, illetve vissza tudja szippantani, ha akarja, erre elég hamar rájönnek! És amikor a fogzás miatt ömlik a nyáluk, akkor ez elég jól felszívja, nem folyik a nyakába.
claire
claire

Ja, és nagyon csinik vagytok a fotón, nem hiszem, h agyon retusálták :) C
claire

Csajok, S.O.S. koromvagas labon??? van erre valami trukk? 10 perce kinlodok... :cry: :cry:

Klári
nklari80

Klári! Alvás közben szoktuk, más trükköm nincs. Mondjuk tegnap tévét nézett, és közben Apa elintézte. :D :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Köszi a bizalmat nagyon aranyosak vagytok. Lehet hogy most sem leszek hosszú mert az én pici lányom nem alszik és általában ha fennt van csak ölben szeret lenni. Mi három és fél hósan kezdtünk ezt azt eszegetni előbb egy kis gyümölcsöt vagy levét (még a barackot nem merem nekem a másik kettőnél is hasfájással végződött) tegnap adtam neki paradicsomos krumplit hát nem volt túl nyerő de hát mindent meg kell előbb utóbb kóstolni.
Brigi szept. 27-én született császárral 3650 gramm és 52 cm volt. (nekem mind a három császáros). Most 6400 gramm és 68 cm, kedden volt mázsálás és a 4 hós szuri is. Van egy foga és hasra tud egyenlőre fordulni utánna pedig sírás van mert utál hason lenni.
Képet teszek de csak ha apa tud segíteni mert analfabéta vagyok ezekhez a dolgokhoz.
Jó éjt babuciknak anyuciknak apuciknak jövö minél többet ahogy tudok.

Kép
cinci

[quote="nklari80"]C írta:nklari80sajok, S.O.S. koromvagas labon??? van erre valami trukk? 10 perce kinlodok... :cry: :cry:

játék közben szoktam :lol: ül a pihiszékben,előtte a zenélő állvány azt csapkodja én meg orvul ügyködök :lol:

evilany

Klári én is pont most néztem fürcsi közben, hogy ezek már nem is körmök, hanem karmok... eccer próbáltam már levágni, de nem tudok a körme alá férkőzni az ollóval... :( és ráadásul rugdos ezerrel :arrow: gondolom ezt nem kell bemutatni...

Kép
gtunde75

Szóval akkor mégis a Balatonon lesz a tali :( Lemaradtam a megbeszélésről, de gondolom a pécsi fölény mindent söpör.

Pelenka: Éjjel Huggies nappal Pempers.

Ivás: Csak anyatej és többször próbálkozom mindenféle folyadékkal mindenből, de eléggé negatív. Gyakorlatilag semmi.

Másra nem emlékszem.

Üdv. Cincin!
szilvi35

Koromvagast "feladtam". :oops: majd vmi nyugodtabb pillanataban, mert most nagyon fel van porogve a torpem.

Tunde,neked is gratula. Nagyon beindultak az augusztusi babak, gyozzunk utanuk futkosni. :lol:
Fenykep, alulrol fenykepeztem a nap miatt, felteszek egy masikat is, ami jobbab latszik a poz, csak a Boti nem. :? Nem ul jobban,mint a hordozoba. Kép

Klári
nklari80

Elaludt Bence 10 perce, remélem az a fogacska nem fogja zavarni az álmát, kiegyeznék azzal, ha ennyire nem viselné meg. (pedig tegnap éjjel kellett, hogy áttörje, mert még nem volt érezhető tegnap délután és éjjel semmi gond nem volt, csak álmában evett) :roll:

Cicc! Remélem nem lesz semmi baja Bencédnek. Igen, de ez Bencénél még csak most kezdődött észrevehetően, eddig ő pl. minden idegenre, ritkán látott rokonra szépen mosolygott, nagyon bátor volt, most meg csak néz komolyan, felméri az embereket, és nem igen mosolyog. Anyásodni is most kezdett inkább, mindig rajtam tartja a fél szemét. :wink:

Limo! Köszi, hogy gondoltál ránk! Igen, abban a sorrendben haladok, ahogy a táblázatban is van, csak most az elején szeretnék legalább nagyon odafigyelni a fokozatosságra.
Felicitas csomag: szülés után amit kaptunk, abban volt egy kis könyvecske, és abban egy kupon, amit akkor lehet beváltani, ha a babád 6-12 hónap között van, én arra gondolok. :wink:

Bence nem hajlandó hátradőlni a hordozóban, úgy ül, ahogyan a képen is látszik, és ezt már a babakocsiban is csinálta meg a pihenőszékben. Az etetőszéket pont emiatt kifejezetten szereti. Doktornő amikor vizsgálta, fogni kellett a kezét, és megdicsérte, hogy szép egyenesen üldögél, amit illik is egy 6 hónaposnak.

Évi! Nekem már most szorgalmazta a védőnő is, doktornő is a glutént, de nem szeretném még, várni szeretnék egy kicsit, mert még csak most kezdett el egyáltalán mást is enni tejcin kívül.
Alma :arrow: először fintorgott, aztán tátotta a száját, és csapkodta a kezével az etetőszék tálcáját, hogy még kér. :D Van videó is, de nem bírom feltölteni, segítséget kérhetek? :oops: Érdekes, a savanykásabb ízlik neki! :roll:

Dm-es kuponok: küldöm Limo címére, aztán osztoztok, okés? Még a 0-6 hósból is maradt, pelus is, más is. Azt is beletehetem, ha gondoljátok! :wink:

Ivás :arrow: anyatejen kívül semmit nem iszik, vagyis hát az alma levét, de mást nem. Majd ha már főzelékezünk, vagy pürézünk, akkor adok neki, de vagy szintén az alma vagy más gyümi levét (amit én facsartam), vagy babavizet. Addig szerintem elég a szopi, főleg, hogy ki is kéri magának a fiatalember. :wink: :P :D :lol: 8)

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"]
írta:
evilanyjáték közben szoktam :lol: ül a pihiszékben

áááááááááá, esélytelen...
alvás közben sem tudom... sosincs mezítláb...(zokni, harisnya, naci)... ha elalszik, és elkezdem vetkőztetni, felébred... na meg az ágyat is letettük az alsó szintre már, nem tudok olyan sokáig behajolva maradni... (derekam miatt)... be is van sötétítve... pfffff...

Kép
gtunde75

[quote="szilvi35"]S írta:szilvi35zóval akkor mégis a Balatonon lesz a tali :( Lemaradtam a megbeszélésről, de gondolom a pécsi fölény mindent söpör.

hmmmmmm.... szerintem nem Pécsre szervezzük a talit... vagy legalább is úgy tudom, hogy Pécs nem a Balcsinál van... :roll:
R-GO nem értem, hogy mi köze ennek a pécsi fölényhez... így még mindig többet utazunk, mint a pestiek...
nem is értem... :roll:

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]I írta:evilanyrcsi a csuklómon belül nőtt egy izé,mozgatható kis csomó,jaj olyan zavaró,lehet hogy zsírmirigy? Kell vele vmit csinálni..? (nem múlik..)

Hát... így távolról nem tudom eldönteni, hogy mi az, mit kell vele csinálni... :oops: :cry: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="xtina75"]B írta:xtina75arbcsi = gondolatolvasó. 8)

Sztem a férjed jelentkezzen mindenhová, és odamenjetek, ahová felveszik / legtöbbet fizetik... A Sors dönti el... ebbe nem köthet bele senki... Nem? 8)

Tina! Gondoltam addig nem megyek fürdetni, amíg képet nem teszek. 8) :D :D

Igen, ezt beszéltük meg, hogy jelentkezik mindenhová, és majd ahová felveszik/legtöbbet fizetik, oda megyünk. Az a legfontosabb, ő hol tud elhelyezkedni most, én meg alkalmazkodom. :wink: Igen, a Sors dönti el! :) Csak a szüleink nem akarják, hogy mindenhová jelentkezzen :? :evil: Én szüleim azt szeretnék, ha Győrbe jelentkezne, ő szülei azt szeretnék, ha Veszprémbe. Nem akarja senki se megérteni, miért mindenhová és esetleg másik városba... Pedig az lenne igazságos! :arrow: szeretjük őket, de felnőttünk, és saját életünk lesz előbb-utóbb, csak nehéz elfogadniuk.

Csilla! Köszi! :wink: Nekünk is azt mondta, de most ettől a kakitól elbizonytalanodtam. :?

Évi! Cékláról hallottam, tapasztaltam (magamnál is pisinél :oops: ), hogy pisi is, kaki is olyan színű lehet, sőt a kaki ki is csípheti a popsijukat. Tabló: semmi gond. Majd legközelebb. :)

Évi, Ircsi! Darabokban benne volt a kakijában az alma, ahogyan a pürében. Kicsit meg is ijedtem. Akkor maradjunk csak a levénél? Vagy hívjam fel a védőnőt, mi van ilyenkor? Pedig csak 1,5 kiskanállal kapott, többet direkt nem adtam, meg mellé 7 kiskanál alma levét.

Klári! Úgy darabosan van benne? Hát ez az, hogy én is lassan, fokozatosan csinálom, dehát mégis. :(

Woody! Igazad van teljesen! Sajnos az is baj, hogy mindenhol szinte követelmény az 1-3 éves tapasztalat, de egy pályakezdőnek honnan legyen? :(

Cinci! Jó darabig Bence is utált hason lenni. Mikor megtanult átfordulni, akkor is sírt, hogy anyaaaa fordíts vissza! De aztán fokozatosan megszerette, ma már van, hogy 1 órát is elvan úgy! :wink: Nyugi, majd alakul! :) Képet várom!

Szilvi! Én nem tudom, hol lesz a tali. Csak múltkor írta Évi, ha a Balcsin lenne, tudnék-e mondani valami esőhelyszínt. Vagy én is lemaradtam valamiről. :oops: És kap már valami gyümit Tiva? Milyen folyadékkal próbálkoztál?

Múlt kedden voltunk védőnőnél (régi új, elment 2 évre gyesre, így én csak most ismertem meg, erről is írtam a blogban), most kedden meg dokinéninél. 7975 g volt most hétfőn (múlt kedden 7860) és 69 cm. :wink: Feje, mellkasa továbbra is együtt halad, 43-43 cm. :D Meg lett dicsérve, milyen nyugodt, kiegyensúlyozott baba, milyen jól viselkedik. Utána megmutatta, hogy csak a doktornéninek meg a védőnéninek, ugyanis öltözéskor sírt, bár már álmos volt szegényem. Mindent tud, amit egy 6 hónapos babának kell. Viszont a bal lába negyedik ujján van egy éranyajegy. (már születése óta) Nem kell vele semmit se csinálni, a babák 1/3-ának van, majd eltűnik magától. Amúgy minden okés, meg lett dicsérve, mennyit nőtt, hízott utolsó találkozás óta. :roll:

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!
Körömvágás: én olyan kis körömcsippentővel csinálom, babáknak valóval.

Bévi! Jajj, drukkolunk, és bízom benne, h időben lépnek és minden OKlesz!!!

600 oladal, azt a grafomán népségét!

Cinci! Üdv. Ügyes az a lány, h már forog!

Vonalzó: nekem sincs :oops: Ha csinálok az összes kölyökről, akkor minden hsz-em egy külön oldal lesz :lol: :lol:

Kor: szerintem itt én vagyok a rangidős, de öreg az országút, ahogy anyám szokta mondani! :lol:

Képek: sikeresen letöltötte a párom a gépemre a telefonomon lévő mintegy 1000 felvételt, képet-videót vegyesen, most jön az album gyártás, igyekszem :)

hozzátápi: én a nagyobbaknak pürével kezdtem, most nyomatta a végőnéni ezt a lé dolgot, léprésem van, így kb 5 napig almalé volt, két szopi között nagyjából, és ma kaptak reszelt almát. Egész lelkesek voltak, az egyéb következményeket majd meglátom!
Kicsi pohárból meg tudom őket itatni, így kapják régóta a probiotiukmot, de vettem csőröset is nekik.

Mennyiség: nem tudom, szopiznak, meg most egy kis püré. Híznak, legutóbb kb 10 dekát egy hét alatt, mozognak, fejlődnek. Nonó is elhagyta a 6 kilót :lol: Négykézlábra áll, meg hátrafelé eltologatja magát mindenfelé, ő az én kis felmosóm :lol: . Jonó ma határozottan integetett egy tőlünk távozó csajnak, és mosolygott is hozzá :shock: meglepődtem.

Ircsi! milyen állagú cuccot raksz abba a hálós etetőbe?

Még biztos volt vmi, csak nem jut eszembe!

Ja, Lilláknak boldog névnapot!
Claire
claire

Tündi! Olyan gyorsan nő a körmük, komolyan, szinte 2 naponta vágni kell a kezén pl. A lábával már lekarmolt, azért kellett. Esetleg ha alvás előtt napközben leveszed róla a zoknit/harisnyát/nadrágot és úgy levágod, mikor elaludt, aztán meg betakarod? :wink:

Elteszem magam holnapra. Ki tudja, fogacska miatt milyen éjszaka vár ránk. :roll: Holnap jövök!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
barbcsi

Körömvágás
Apa szórakoztatja, figyelmet elterel... anya gyorsan nyisszant...

Cinci
Vonalzót is meg kell csinálni! :wink:

Barbcsi
Video feltöltés: vagy a picasa, vagy a windows live movie
Tomi meg mindenhova adjon be álláspályázatot!

Tünde
Zoé nem ráncigálja le a zokniját? :roll:
Hogy csináljátok ezt?
Chloe mindig mezitláb van... ha 5 percenként ráadom a zoknit, akkor is... :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="szilvi35"]S írta:szilvi35zóval akkor mégis a Balatonon lesz a tali :( Lemaradtam a megbeszélésről, de gondolom a pécsi fölény mindent söpör.

hmmmmmm.... szerintem nem Pécsre szervezzük a talit... vagy legalább is úgy tudom, hogy Pécs nem a Balcsinál van... :roll:
R-GO nem értem, hogy mi köze ennek a pécsi fölényhez... így még mindig többet utazunk, mint a pestiek...
nem is értem... :roll:

Attól függ, hogy Balaton melyik részét nézzük... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="limo73"]C írta:limo73sillag!....Bevállalom ülés nélkül (néha szoktunk :oops: ), a cucc elfér, csak kényelmesebb lenne.

Jól van.aranyos vagy!Köszönöm...remélem 1-re odaér a lánc utcához a busz....priviben küld el a számodat,hogy csörögni tudjak rád...mikor merre járok :)
Holnap max 11-ig tudom elolvasni-utánna megrakni a kazánt alaposan,készülni...és indulni.
Még 1szer Köszike!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Barbcsi
A hozzátáplálás kezdetén előfordulhat, hogy a megevett étel szinte teljes egészében “visszaköszön” a pelusban, ez azt jelzi, hogy a kicsi emésztőrendszere még nem érett meg a szilárd táplálékra, nem tudja feldolgozni azt. Ebben az esetben hagyjuk abba a kanalzást és 1-2 hét múlva próbálkozzunk újra vele
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... mo-szeklet

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

az gáz ha nekünk nem látszik a kakin a kaja? (sárgarépa,sütőtök,cékla)...egyik sem fogta meg...se a pelust,se a fenekét...nem látom sose a "színt"!!! :oops:
pedig esküszöm kerestem...főleg a céklánál!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"]B írta:lombikbabaarbcsi
A hozzátáplálás kezdetén előfordulhat, hogy a megevett étel szinte teljes egészében “visszaköszön” a pelusban, ez azt jelzi, hogy a kicsi emésztőrendszere még nem érett meg a szilárd táplálékra, nem tudja feldolgozni azt. Ebben az esetben hagyjuk abba a kanalzást és 1-2 hét múlva próbálkozzunk újra vele
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... mo-szeklet

akkor ezek szerint Geri meg tudja emészteni :oops: :wink:

wow-meg is van a válasz :oops:

gyorsabb voltál Ircsi :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bévi, nagyon szorítok nektek. Nyugi minden rendben lesz Lilivel. Majd jelentkezz, hogy mi van veletek. Sok puszi nektek!!

Kutacs: nekünk még elég nagy, kb 1,5 x1,5 cm.

babatali: nekünk továbbra is bármelyik helyszín jó.

körömvágás: ölbe veszem, egyik kezemmel lefogom az egyik kezét /lábát, másikkal levagdosom a karmolókat. néha ellenáll, de muszáj, mert alvás közben nem tudnám, hason alszik, pihiszékben, hordozóba úgy ugrál mint egy kismajom, meg sem áll a keze lába.

BArbcsi, sztem pár napig hagyd a kajcsit, aztán próbálkozz újra. Glutánt pedig akkor adnék, ha már több mindent eszik. És azokkal nem volt gond.
Máté is felül a hordozóban, pihenőszékben.
Munka: ti hova mennétek szívesen? Hol vannak jobb lehetőségek? Én mindenképp oda mennék, ahol nekünk jó, a családnak ezt meg kell értenie.

Cinci üdv a csapatban! Kérünk képeket a lurkókról. Mesélj még magatokról

Cicc jobbulást Bencének!! Puszi neki

Tünde, gratula a mászáshoz.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Claire
Lehet kicsi vonalzókat is gyártani. A négy befér 2 sorba :wink:
Hálós etetőbe rendes gyümölcsöt tettem... banánt, almát... elmajszolgatja, de nem tud nagy darabokat lenyelni...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

nem tudlak benneteket követni, mire az előző hsz-t megírtam, írtatok még egy csomóóót :D :D :D most olvasom vissza.

hálós nyammogót én is szeretnék,hol lehet ilyet venni??

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="santacsilla"]S írta:santacsillaziasztok!

hálós etető: http://babyplanet.hu/nuby/zoldseg-gyumo ... b-6m_N5364
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lombikbaba 2011.02.16 22:16-kor.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok

Hő emelkedés elszállt kicsiny cseppem alszik mind a bunda :)

woody pisis zacsis felhelyezést ismerem 3 napig szenvedtem vele :)

Köröm vágás beleültetem ölembe szm,be velem és vágom kezéről közben énekelek ugyan ez a szitu lábról csak nem ül ölembe fekszik az ágyon :) jah és közben énekelem az eccer volt egy kemence ...... nálunk ez minden helyzetben beválik :)

barbcsi szintén zenész ezek a Bencék :wink: ahogy olvastam soraid szinte a saját fiam láttam :)

kutacsunk nekünk 1,5 x1 centi ha jól emlékszem :wink:

A baba taliban benne vagyunk kivéve ha augusztusban lesz mert sajnos nem tudunk akkor menni párom kisfia akkor jön itt alvós nyaralásra és eléggé el leszünk foglalva 4 gyerekkel :) de már nagyon várjuk :)

Hálós etető Vaterán találtam 2 db újat 3000ft-ért gyorsan le is ütötte férjem uram azzal a címszóval 1 kell nekünk 1 a mamához le :) :wink: a férfi logika :) :roll:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Hú épp ma gondolkodtam azon nekem még nem jött meg :shock: :shock: :shock: pedig spirálom van :roll: .

Most kellene a napokban piros betűs ünnepnek lenni de semmi :( enyhe hasi csipkelődés azt csókolom.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc
Spirál mellett elég sok emberről hallottam, hogy terhes lett...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hat tenyleg nem egyszeru kovetni az esemenyeket itt. :lol:
Koromvagas tippeket koszonom, majd megprobalkozok akkor ha itthon van Apa is. :arrow: figyelem-elterelessel

BEvi, mi is nagyon szoritunk holnap! Szegeny pici Lilike! :( Varjuk a hireket.

Halos eteto, mekkora otlet. :shock: :shock:

Klári
nklari80

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

én még mindig nem voltam dokinál

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

áááááááááááááá ne ilyezgess :) :) nem akarommmmmmmmmm :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Mindenkinek jó éjt...babáknak álommanósat...anyukáknak nyugodalmasat :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?