Sziasztok!
Itt vagyok én is, remélem jöhetek.
Enyhén szólva mosott car vagyok, az elmúlt napok hihetetlenül fárasztóak voltak. Hétvégén anyáék is itt voltak, múlt héten mindenfelé voltunk, védőnő, vásárlás, most héten doktornéni, mindig leültem, hogy na most bekapcsolom, elolvasom, mi a helyzet, de az írásig nem igen jutottam el.
Bence alig aludt napközben, amitől estére túlpörögte magát, állandóan kismajmosat játszottunk, ahogy Ircsi szokta mondani.
Bencénél kezdődik a szeparációs félelem, már nem mosolyog mindenkire, inkább méreget minden nem mindennap látott embert -még a dédit is-, és ha eltűnök a látóköréből, rövid időn belül sírással jelzi, hogy hiányzom. Ma pl. odaadtam a Tominak, és már sírt, visszavettem és minden rendben volt.
Bocsánat, hogy önzőzéssel kezdtem.
Napsi! Boldog fél évet Boriszkának! De jó nektek, hogy költöztök!!! Babavilágos szereplés
szuper, nézni fogom!
Ircsi! Chloe a nagykádban nagyon édes! Én is azt tervezem, ha már így tud majd ülni, akkor ott fog fürdeni!
És nem is vagy öreg!!!!!!!!!!!
Évi! Nagyon szuper lett Tomi szobája, nagyon tetszik!!!
Örülök a jó evésnek, jó alvásnak!!! Köszi, hogy hoztál hírt Béviékről, írtam is neki egy sms-t, bár nem tudom, ilyenkor mit lehet mondani, úgy sajnálom szegény Bévit is, Lilit is!
Az utazóágy is jó nagyon, mi is tettünk bele matracot, mert keménynek találtam az alját. Nekünk is olyan (nem is tudom ki írta
), hogy oldalt körbe lehet cipzárazni, és később ki tud mászni.
Clárika! Réka gyönyörű kislány, a copfos kép olyan szép róla! Hát még milyen ügyes!
Csilla! Danitól megáll az eszem, hogy már áll!
Nagyon erős kislegény!
Dia! Jobbulást kívánok!!! Tényleg elmehetne már végre ez a sok betegség tőletek!
Claire! Mi még jobban le vagyunk maradva a hozzátáplálással. Hétfőn kezdtük, reszeltem neki almát, és megkapta a levét, 7 kiskanállal.
Tegnap is, ma is annyit kapott.
Cinci! Üdv köztünk! Gyere nyugodtan! Én is sajnos ritkán jövök mostanában, de remélem nem haragszanak érte a csajok.
Képeket hozzál!
Csillag! Nagyon tetszik Fanni ruhája, szívesen elfogadnám!
Ebben biztosan ő lesz a bálkirálynő!
Mares! Nagyon szépek vagytok Gergővel!
Limo! Jó az új vonalzód!
Tündi! Köszi, hogy hiányoltál! Szendvicses kép nagyon tetszik!
A szendvicsért mindent! Ezt én is megenném!
És milyen ügyesen ül!
Szerintem acetonos leheletet érezhettél. Én is nagyon keveset ittam mindig is. Egyetértek a többiekkel, hogy amíg ilyen boldog, kiegyensúlyozott baba, addig ne aggódj. Én sem nézem a ml-eket.
Pelus Mi éjjel is, nappal is Pamperst használunk, nekünk bevált, nem folyik ki se pisi, se kaki. Na jó, kaki akkor, ha nagyon jól sikerül, hatalmas mennyiségben, akkor folyik néha mindenhol.
DM-kupon Hétfőn küldték nekem, ha valakinek kell valami, akkor nyugodtan írjon egy pü-t címmel, postán elküldöm, pl. pelust (libero, huggies) nem veszünk, bébikajás, tejpépes stb-s kuponokra sincs szükségünk.
Felicitas csomagot valaki már átvette? Amit 6 hónapos kortól lehet, napokban akarok menni érte, mi van benne?
VV4: nálunk 7-kor van fürdés, így csak részleteket látunk belőle, de nekem ez már sok(kkk) amit csinálnak. Olivérék csapatát nem bírtam, de Béciékét sem, senkit nem tudnék mondani, aki szimpatikus lenne.
Nklári! Köszi a hiányolást neked is! A képen ül a babakocsiban Boti?
K-vitamin Úgy tudom, hogy csak a szoptatott babáknak kell adni addig, amíg nem kapnak szilárd ételt. 4 hónapos korában elfogyott itthon, de a doktornő azt mondta, hogy már nem kell neki többet adni, van elég tartaléka.
Így azóta nem kapott.
Glutén Mindenki mást mond, a védőnő, a doktornő, a doktornőnél lévő védőnő... Úgy vagyok vele, hogy mi még nem tartunk ott a hozzátápiban, mint sokan közülünk, ezért kicsit még várok vele, nem akarok rögtön ezzel kezdeni. Ez gond? Mit gondoltok? Főleg, hogy még csak az alma levét kapja...