Új privát üzeneted érkezett!

Klári
Nagyon aranyos Boti :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Holnaptól a dm-ben akciósak a kecskeméti (5, 6 hós) bébikaják: 249/db
limo73

0-3 hó: 150-170ml/kg/nap, 110-120kcal/kg/nap
4-6 hó: 130-150ml/kg/nap, 100-110kcal/kg/nap
7-9 hó: 120-140ml/kg/nap, 90-100kcal/kg/nap
10-12 hó: 110-120ml/kg/nap, 80-90kcal/kg/nap

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pótoltam :wink:
limo73

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80
Kép

szépséges! :D :D :D
ez a kép hogy van? ül a babakocsiban?

Kép
gtunde75

Most meg annyi szép vonalzót találtam....lehet, hogy mindjárt cserélek is! :wink:
limo73

Fejlődésneurológiai Főorvosnő- igen..azt mondta hogy ez a koraszülöttség miatt van.Nem javasolt semmit...(mint eddig)...mondjuk nem is azt állította hogy ez minden koraszülöttnél így van!
De ezt mondta:
-azért záródott össze mert koraszülött.
ennyi...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Limo
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

én 1-1/4 2-re bent vagyok a parasztelosztónál...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Már a 600. oldalt írjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, hol van az a fogyókúra? Mi az a g? :roll:
Csillag, örülök, hogy jól van Gergő :wink:
Olyan édesek a babák :lol:

Kép
santacsilla

Sziasztok

Bence elaludt így van egy kis időm .

Gyors visszaolvasok de annyit irtatok hogy csak az utolsó 2 oldalt nézem át.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="lombikbaba"]M írta:lombikbabaár a 600. oldalt írjuk :lol: :lol: :lol: :lol:

tegnap visszaolvastam a 9-10-11-et :) ott jött Csillag pl...meg mi kis 10 hetes naivák voltunk :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.16 17:33-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Rossz hírt hoztam azonban :cry: :cry:
Bévi Lilijét holnap operálni kell. A sok sírás kapcsán vizsgálták ki,de már a 3.helyen,Nyíregyházán jártak ma,ahol végre történt egy hasi UH,megállapították,hogy Lili petefészke rossz helyen van,a sérve mellett(?) és már haza se akarták őket engedni,gyors műtét kell,nehogy elhaljon neki. De még hazamentek összepakolni,mégiscsak 100 km a távolság...reggel kell vinni,éhgyomorra(huhh)és műtik.Bévi ott lehet vele,egy széken,vagy ha szerencséje van,a VIP szobában ha az üres,napi 6 ezer pénzért... :evil: :evil: :evil:
Hallottam a telefonban Lilit is,mesélt éppen,szegény kicsi lány,mi vár rá... :cry: :cry: :cry: :cry:
Drukkolok nekik,majd hívom...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.16 18:48-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szegény Bévi, szegény Lili!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ó Istenem!!! Bévi, nagyon sokat gondolok Rátok!!! Kitartás!!!

Kép
napsugar1123

Ja, most visszaolvasgattam és a költözésre elfelejtettem reagálni.
Apa kapott ott egy egész jó kis álláslehetőséget, március végén kimegyünk 1 hétre. Mindent felmérünk, lakást keresünk és ha minden jól megy, akkor idén költözünk. Ha minden sikerül és jól érezzük magunkat, akkor nem is költözünk vissza. A kistestvért nagyon szeretném ott megszülni... :D

Kép
napsugar1123

Áááááááááááá... csajok.... ne szúrjatok mán ki az öregekkel... ilyen apró betükkel írni!!!!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :cry: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

MICSODAAAAAAAAAAAAAAAAAA???? Há' ki itt az öreg?????!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
napsugar1123

pl. én.... :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Pelus : Mi éjjel-nappal pampers használunk bevált nem volt vele gondunk a narancssárgát veszem az 50 db és az ára is tűrhető (2000ft)

Ivás : ez nálunk igazából nem téma amit adok neki és a hányszor annyit iszik vizet , teát, kubu-t , de igazából ha látom szomjas gyorsan cicire teszem és ennyi :)

Alvás nálunk hol ilyen hol olyan sok mindentől függ nem e fogzik mennyit evett egész nap ,milyen környezeti ingerek érték, tehát változó de az új hóborja elalszik este 7 -kor aztán 2 körül ébred eszik és hajnalig alszik 6-ig ,esetleg 4 körül nyöszörög vagy a cumiért vagy az alvos kendőjéért és alszik utána tovább:)

Bukás szoktunk mi is ha túl eszi magát de már nem sűrűen hála istennek :)

Tápszer : mivel Bencus szopizik még mindig igazából nincs rá szükségünk helyette ilyen hipós izéket kap :) (doktornéni ajánlásával) tejpépeket vagy rizspépeket :) de akkor kap belőle ha esetleg nem vagyok otthon és mamázik :) érdekes mert idáig nem fogadta el most már igen .

Üdv köztünk cinci :)

clárika Réka egy angyal és nagyon ügyes

Évi nekünk is van utazó ágyunk a nappaliban napközben ott szokott pihenni ha épp úgy adódik

VV4: függő vagyok de nem szurkolok senkinek , Épp ma olvastam nagy kamu az egész .http://valovilag.postr.hu/kiszivargott- ... er-kiesese

Kanál és kistányér láttán mi is cuppogunk és sikítunk :)

napsi nézünk :)

Ircsi ez a jány is egy angyalka :)

Bévi nagyon sajnálom remélem nagyon hamar túl lesztek a dolgon gondolunk rátok és szorítunk a műtéthez !!! minden rendben lesz !!!!!

na most értem a végéhez :):):)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Csajok Benci annyira anyás ha nem lát sír értem . Mindenki babája ilyen ebben a korban vagy csak mi ?

ebben a topicban NINCSENEK ÖREGEK :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Akinek van nagyobb gyereke túl vagytok már a farsangoláson ? mert mi igen mutatok képet róla. Kép nem kell mondani mi volt :) a jelmezét meg közösen készítettük .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Bévi drukkolunk Nektek, hogy mielőbb meggyógyuljon a pici lány! gyógypuszik mennek!!!

Kép
gtunde75

[quote="napsugar1123"]M írta:napsugar1123ICSODAAAAAAAAAAAAAAAAAA???? Há' ki itt az öreg?????!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

meg én... de a szemem, mint a sasé!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Bévi!!!!
Szurkolunk,drukkolunk ezerrel!Nem lesz semmi baj!Kitartás csajszi-erős vagy!!!Lilinek millió puszi-gyors gyógyulást!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ja igen, a pelus is szóba került korábban. Eleinte nekünk a Libero nagyon jó volt, aztán egy idő után éjszaka elkezdett belőle kifolyni a pisi, így áttértünk a Pampersre. Na azóta non-stop azt használjuk. Vagy a Premium Care-t, vagy az active babyt... Mindkettő szuper jó!

Kép
napsugar1123

Cicc
Kisördög :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

lányok azt hiszem Bencének megint jön valamelyik foga :( :) ugy folyik a nyála mind ha a csapot engednék és van egy pici hőemelkedése 37,5 vissza mérve mindent a szájába vesz és rág az a jó neki nyügös és folydogál a nozi ici-picit ááá azt hittem az alsó 2 után végre pihi lesz picit erre tessék de most hol és melyik jön ???

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc, elvileg a felső, metszők következnek... A szakirodalom szerint, ha az első 6 fogacska kibújik, utána már nem lesz gond... :?

Kép
napsugar1123

Eldugulok, megyek Tényeket nézni!
Nyugodt éjszakát kívánok Nektek!

Kép
napsugar1123

Sziasztok!

Itt vagyok én is, remélem jöhetek. :oops:

Enyhén szólva mosott car vagyok, az elmúlt napok hihetetlenül fárasztóak voltak. Hétvégén anyáék is itt voltak, múlt héten mindenfelé voltunk, védőnő, vásárlás, most héten doktornéni, mindig leültem, hogy na most bekapcsolom, elolvasom, mi a helyzet, de az írásig nem igen jutottam el. :( Bence alig aludt napközben, amitől estére túlpörögte magát, állandóan kismajmosat játszottunk, ahogy Ircsi szokta mondani.

Bencénél kezdődik a szeparációs félelem, már nem mosolyog mindenkire, inkább méreget minden nem mindennap látott embert -még a dédit is-, és ha eltűnök a látóköréből, rövid időn belül sírással jelzi, hogy hiányzom. Ma pl. odaadtam a Tominak, és már sírt, visszavettem és minden rendben volt.

Bocsánat, hogy önzőzéssel kezdtem. :(

Napsi! Boldog fél évet Boriszkának! De jó nektek, hogy költöztök!!! Babavilágos szereplés :arrow: szuper, nézni fogom! :wink:

Ircsi! Chloe a nagykádban nagyon édes! Én is azt tervezem, ha már így tud majd ülni, akkor ott fog fürdeni! :) És nem is vagy öreg!!!!!!!!!!!

Évi! Nagyon szuper lett Tomi szobája, nagyon tetszik!!! :wink: Örülök a jó evésnek, jó alvásnak!!! Köszi, hogy hoztál hírt Béviékről, írtam is neki egy sms-t, bár nem tudom, ilyenkor mit lehet mondani, úgy sajnálom szegény Bévit is, Lilit is! :( :cry:
Az utazóágy is jó nagyon, mi is tettünk bele matracot, mert keménynek találtam az alját. Nekünk is olyan (nem is tudom ki írta :oops: ), hogy oldalt körbe lehet cipzárazni, és később ki tud mászni. :)

Clárika! Réka gyönyörű kislány, a copfos kép olyan szép róla! Hát még milyen ügyes! :wink:

Csilla! Danitól megáll az eszem, hogy már áll! :shock: Nagyon erős kislegény! :D :D

Dia! Jobbulást kívánok!!! Tényleg elmehetne már végre ez a sok betegség tőletek!

Claire! Mi még jobban le vagyunk maradva a hozzátáplálással. Hétfőn kezdtük, reszeltem neki almát, és megkapta a levét, 7 kiskanállal. 8) Tegnap is, ma is annyit kapott.

Cinci! Üdv köztünk! Gyere nyugodtan! Én is sajnos ritkán jövök mostanában, de remélem nem haragszanak érte a csajok. :oops: Képeket hozzál!

Csillag! Nagyon tetszik Fanni ruhája, szívesen elfogadnám! :wink: Ebben biztosan ő lesz a bálkirálynő!

Mares! Nagyon szépek vagytok Gergővel!

Limo! Jó az új vonalzód! :lol: :lol:

Tündi! Köszi, hogy hiányoltál! Szendvicses kép nagyon tetszik! :wink: A szendvicsért mindent! Ezt én is megenném! :P És milyen ügyesen ül! :) Szerintem acetonos leheletet érezhettél. Én is nagyon keveset ittam mindig is. Egyetértek a többiekkel, hogy amíg ilyen boldog, kiegyensúlyozott baba, addig ne aggódj. Én sem nézem a ml-eket. :wink: :roll:

Pelus Mi éjjel is, nappal is Pamperst használunk, nekünk bevált, nem folyik ki se pisi, se kaki. Na jó, kaki akkor, ha nagyon jól sikerül, hatalmas mennyiségben, akkor folyik néha mindenhol. :D

DM-kupon Hétfőn küldték nekem, ha valakinek kell valami, akkor nyugodtan írjon egy pü-t címmel, postán elküldöm, pl. pelust (libero, huggies) nem veszünk, bébikajás, tejpépes stb-s kuponokra sincs szükségünk.

Felicitas csomagot valaki már átvette? Amit 6 hónapos kortól lehet, napokban akarok menni érte, mi van benne?

VV4: nálunk 7-kor van fürdés, így csak részleteket látunk belőle, de nekem ez már sok(kkk) amit csinálnak. Olivérék csapatát nem bírtam, de Béciékét sem, senkit nem tudnék mondani, aki szimpatikus lenne. :?

Nklári! Köszi a hiányolást neked is! A képen ül a babakocsiban Boti?

K-vitamin Úgy tudom, hogy csak a szoptatott babáknak kell adni addig, amíg nem kapnak szilárd ételt. 4 hónapos korában elfogyott itthon, de a doktornő azt mondta, hogy már nem kell neki többet adni, van elég tartaléka. :roll: Így azóta nem kapott.

Glutén Mindenki mást mond, a védőnő, a doktornő, a doktornőnél lévő védőnő... Úgy vagyok vele, hogy mi még nem tartunk ott a hozzátápiban, mint sokan közülünk, ezért kicsit még várok vele, nem akarok rögtön ezzel kezdeni. Ez gond? Mit gondoltok? Főleg, hogy még csak az alma levét kapja...

Kép

Kép
barbcsi

barbcsi ezt mondtam vagyis írtam én is ha Bence nem lát sír meglát abba hadja .

PL Ma rászóltam kicsit magasabb hangszínen mert a dvd akarta piszkálni erre elkezdett sírni nem vigasztaltam meg lehet gonosznak hisztek ezért de ha megteszem akkor nem fog különbséget tenni jó -rossz között amúgy 3 percig tart ez a sírása kb deee apának mondtam menjen ő vigasztalja nem kellet 2 mondani neki :D de amint apa kivette a bébi kompból rám nézett még jobban sírt és bujt apjához akkor apa énekelt neki és akit elvágtak csend lett.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

BArbcsi!....Éppen ma gondoltam rátok, hogy milyen régen voltál!
Hozzátápi: szerintem azt a sorrendet kövesd, ahogy a táblázatokban vannak a kaják, max. nem kell köztük annyit várni. Én úgy gondolom, hogy így fokozatosan áll át az emésztőrendszer a más kajára. (de lehet ez nagy hülyeség)
dm kajakuponokra vevő lennék :)
Felicitas csomag: szerintem én születés után mindjárt átvettem.

Berci ha ébren van ül a babakocsiba! - illetve kb. úgy, mint a hordozóban.
limo73

Barbcsi,elvileg a 7.hónap táján javasolják bevezetni. :?
Hogy ízlik az alma Bencének?
Tejpépes,pelusos kupon meg jöhet nekem :) de jöhet Limo címére,megosztozunk :)
Gondolom te se nagyon itatod Bencét?...mert én Tomit nagyon ritkán... :oops: neme szik ő annyi szilárdat(szerintem) és ha itatni próbálom,köpködi ki...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.16 18:48-kor.

evilany

Cicc: "Csajok Benci annyira anyás ha nem lát sír értem . Mindenki babája ilyen ebben a korban vagy csak mi ? "---- > rajtam lógna egész nap, van h este csak én vagyok jó apánál sír....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

MÁÁÁÁÁSZIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tündi,szuper!!!Nem semmi!

evilany

Csillag!....Én 1 körül végzek a Lánc utcai rendelőben, felvegyelek? vagy leszálltok ott?
limo73

Na én elmentem fürdetni meg lázat mérni

Ma aluszékony a kicsi nem tetszik ez nekem :( mindjárt alszik az ölemben . Lehet orvos lesz belőle áá és apa ma szolgálatban van :(
Na mindegy később bekukk

Sziasztok.

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Még egy kicsit írnék rólunk, ha nem baj. :oops:

Hétfőn kezdtük a hozzátápit, alma levét kapta, lereszeltem neki egy almát. Etetőszékben egész szépen csücsült, így az étkezőasztalnál eszik benne. Nagyon tetszett neki az alma, csak úgy csapkodta a tálcát újabb adagért. 7 kiskanállal kapott hétfőn, tegnap, ma már úgy 9-el. Kapott egy másik fajta almát ma, hát összeszorította a száját, sírt, kidöntötte az egészet, aztán kapott a "megszokott"-ból, hát örömmel nyelte. :lol: :lol: :D :D Ráadásul a savanyúbbik ízlik neki, nagy meglepetésemre. De utána mindig úgy nyúl a cicimért, és tejcsit akar. Amúgy 2 szopi közt kapja, nem előtte. Tegnap megpróbáltuk az alma püréjét is, de visszaköszönt egy az egyben a kakijában. Akkor ez azt jelenti, hogy még nem áll arra készen, vagy nem :?: Kíváncsi vagyok, jövő héten a meggyhez mit szól. Ti mennyi idő után adtatok a babáknak már gyümölcspürét és nem a levét?

(egyébként hétvégén kaptam emiatt hideget-meleget, kicsit elegem is lett mindenből. :? blogban írta róla)

Bekri! Bálintnak utólag is boldog névnapot! Az történt velem, ami veled. Kértem a doktornőt, nézze meg Bence ínyét, jön-e a foga. Szerinte nem. Ez tegnap volt, hazaértünk, Tomi hívta fel a figyelmem: Fehér, és látszik a foga, az ínyén egy kis kör alakú valami volt, piros. Mára már áttörte az éle az ínyét, karcol, érzem, ahogy hozzáérek. Lesz egy kis fogacskánk :arrow: jobb alsó 1-es. :roll: :wink: 8) Különösebben nem viseli meg, éjjel is alszik, csak ömlik a nyála most már tényleg negyedóránként cserélhetnék body-t, és minden iszonyatosan rág, és nyom az ínyéhez. Remélem ennyivel megússzuk! :roll:

Kúszik, és forog össze-vissza, hihetetlen lendülettel és sebességgel ott tud teremni a telefon, laptop, távirányító, újság mellett. :D :lol: És a tükör nálunk is nagy jó barát!!! :wink:

Egyetemet nem értem, mert neptunomon az van írva erre a félévre, hogy passzív, és elfogadva. (TVSZ szerint ha nem veszek fel tárgyat és nem jelentkezek be, akkor automatikusan passzív lesz a félévem) Pedig előző félévben jött a levél, hogy megszüntetik a jogviszonyom, ha nem jelentkezek be. Ki érti ezt? :shock: :?

Család egyre kiborítóbb :cry: :(, mióta Tomi leállamvizsgázott, azt hallgatjuk, hol akar állást keresni. Hétvégén jól megmondta a Tomi: Ha Győrbe megyünk, anyujáék nem fognak örülni, ha itt maradunk, anyumék nem fognak örülni, ha 3. városba megyünk, akkor senki nem fog örülni. De ez lenne a legjobb megoldás, mert nem tudunk kettészakadni, és akkor nem kéne életünk végéig azt hallgatni, hogy tőlük 5 percre laktok, tőlünk meg 2 órára... Anya azzal b**ogat, hogy Győrbe van állás jelentkezzen, anyujáék, hogy itt van állás, ide jelentkezzen, kérdem én, miért nem MI dönthetünk? :? :evil: A mi életünk... Kicsit kezdek besokkalni mindentől, hétvégén még a hozzátápival szálltak rám, hát ennyi a belém vetett bizalom. :( :cry:

Na abbahagyom, csak mérges leszek ettől, titeket sem akarlak vele terhelni. :(

Alvás Bence legkésőbb este 9-re elalszik, és 7 és 8 között ébred fel. (éjjel többször is, de csak sír és álmában eszik, az eleje óta sosem kellett visszaaltatnom -kopp kopp kopp-) Utána 3 óra múlva alszik másfél órát, majd újabb 3, max. 4 órát bír ébren és megint másfél órát alszik. De sok mindentől függ, van-e front, milyen kedve van stb.

Új "szavai" vannak folyamatosan, kedvence a bábábábá, ányányányányányá, ümmmnyee, egyegyegye, dádádádá. :lol: :lol: :D :D

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi,én csak a legelején adtam lét majd pürét,aztán kiderült hogy az én védőnőm szerint nem is muszáj így.Meg hát,minek tudsz levet adni,Alma,barack,sütőtök,cékla,max meggy,kész...többi pürésítve van csak.
Nekem szopi előttre javasolta a védőnő,de most utána adom. Ha 2 szopi közt adnám,akkor sztem nagyon megbolygatnám az evését.

Cicc,remélem nem lesz Bence beteg.

evilany

Évi! Mielőtt elfelejtem. Balatoni tali esetén esőhelyszín: Balatonfüreden a Borcsa étterem, annak van két oldalról terasza is, és az egyik az Eszterházy strandon belül van, ahol szuper játszótér is van. De ezt szerintem drága lenne lefoglalni, majd keresek más helyet, csak mégis a Balaton mely részén keressem? Inkább Siófok?

Almaevésről van videónk, csak nem tudom feltenni. :( Youtube-ra másfél perces videót nem akarta feltenni 2 óra alatt, picasara milyen hosszú fér? Mert ez 7:36. :?

Tündi! Gratulálok a mászáshoz!!!!!!!!! :wink: :wink:

Teszek gyorsan képet, aztán megyek fürdetni. Ha könnyen elalszik, jövök még 9 után, ha nem, akkor csak holnap! Igyekszem! :oops:

Gondolkodom...
Kép

Husis pofis :D
Kép

Na de Anya
Kép

Ilyen pici vagyok Apához képest
Kép

Vigyorink :wink:
Kép

Telefonbetyár
Kép

Így tudok én ülni :wink:
Kép

Eldugulok most már tényleg... :oops: Megyek fürdetni, jó éjt mindenkinek, ha már nem tudnék jönni!

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Cinci, üdv itt!!! 8) 8) Én ilyen kimaradt-lemaradt tag vagyok, "ami késik, nem múlik" jeligére :lol: :lol: :lol:

Barbcsi, aki ritkán jön, képet kell hoznia!!!! 8) 8) 8)

[quote="evilany"]H írta:evilanyogy miért teszik a 7-12 hós babakuponfüzetbe a Gripe Wateres kupont???? Hascsikarása elleni víz...
Tina,ne legyen rá szükséged,de elküldeném,neked jól jöhet(bár ismétlem,ne kelljen :) ) és még egy két dolgot küldenék a babódnak :oops: :wink: :wink: csak küldd el a címed pü-ben.

Jajjjj, de drága vagy!!! Küldöm a címem priviben :oops: 8)

Kép
xtina75

Barbcsi = gondolatolvasó. 8)

Sztem a férjed jelentkezzen mindenhová, és odamenjetek, ahová felveszik / legtöbbet fizetik... A Sors dönti el... ebbe nem köthet bele senki... Nem? 8)

Kép
xtina75

Évi! Doktornő védőnője is azt mondta, rögtön pürét adott a gyerekének. Ez a gondom, olyan kevés van, amiből levet lehet adni. De ha pürét adok, és a kakiban is olyan darabosan jön vissza, az nem gáz? Ezt nem tudom, ezért nem merem.

Tényleg rohanok fürdetni, utána visszaolvasok, amíg ellesz egy kicsit. Legalábbis remélem. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Fürödtünk volt lázmérés 38,4 és ebből jön még vissza

áááá nagyon nem tetszik ez nekem . :? :( na megyek nézzük a vv-t közben megpróbálom altatni

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Tünde, gratula :lol: :lol: :lol:
Barbcsi, jók a képek, sajnálom a gondokat. És tényleg, ahol munkát talál párod, oda menjetek :wink: Védőnő nekünk is azt mondta, hogy püréket egyen, úgyhogy mi azt ki is hagytuk :wink:

Kép
santacsilla

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?