Sziasztok!
Vicuska, szívből gratulálok Franciskához, legyetek nagyon boldogok együtt mindannyian
Bibar, nagyon édesek a gyerkőcök és rettenetesen hasonlítanak
Sajnálom ezt a sok betegséget Olinál, igazad van, hogy csak tavasszal viszed. Örülni kell, hogy így, hogy Kamilla megérkezett, van erre lehetőség, nem hajt a tatár!
Erika, örülök, hogy ha lassan is, de rendbejön a melled. Ami a para-anyaságot illeti, én is ugyanilyen vagyok, erőszakkal kell visszafognom magam, hogy ne aggódjak minden kis apró-cseprő dologért. Jó nagyot nőtt Marcell! Mi lesz szeptembertől? Mehet oviba, vagy a betegeskedés miatt otthon tudsz maradni valami normális anyagi ellátással? Budakeszi Vadaspark: mi viszonylag gyakran megyünk, mert nincs messze, és igen, van egy kis játszótér, de nem közvetlenül a Vadaspark mellett, sétálni kell kicsit kifelé a külső parkoló felé (arra fogtok bemenni elvileg ha autóval érkeztek). Rönkvár, egy nagy rét, 2 hinta, libikóka, 1 csúszda. Gábor szereti. A Vadaspark előtt van egy Pici tanya nevű hely, ez ingyenes, és háztáji állatok vannak, kecskék, kisgidákkal, 2 mangalica, baromfiak, nyuszik, szamarak, pár ló. Néha annyira leragadunk, hogy a Vadasparkba már be sem megyünk.
Vikkata, végre jelentkeztél! Hatalmas már a lányod, Lőrincről nem is beszélve, bízd szépen őket egymásra és írj gyakrabban
Nika, nagyon nehéz lehet ez...
De talán ez is segíteni fog továbblépni, ki tudja? Atti gyakran találkozik az apukájával?
Gabicsibe, Hunor is olyan sportos srác lesz, mint Boti
Mi most ovi-lázban égünk, keressük a leginkább megfelelő megoldást Gábornak. Voltam az önkormányzatiban, ahova tartozunk, és eléggé megrémültem, mert 30-an vannak egy csoportban, és összesen 6 csoportban az ovi-épületben. Egy csoportra 2 óvónő van, de csak dél körül vannak ott mindketten, különben csak 1 valaki van a gyerekekkel egyszerre. Hát mit mondjak, nem vagyok elragadtatva annak ellenére, hogy a hely is, a vezetőnő is nagyon szimpatikus volt. Úgy érzem, hogy az én félénk, kicsit még önállótlan fiamnak nem ez lenne a legjobb megoldás
Néztem alapítványi ovikat, a Waldorfosok lennének a legszimpibbek, de ők csak 4 éves kortól veszik be a gyerkőcöket, még elmegyek egy helyre jövő héten, hátha meg tudunk egyezni valami félnapos töredék-árban. Legalább fél napra mindenképp szeretném beadni Gábort, hogy szocializálódjon kicsit, meg hát dolgoznom kéne, mert az nem megy sajnos, hogy itthon lógassam a lábam még egy évig.
Különben éljen a tavasz!