Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

babakeksz mi ez a por? mi a neve? Mi még cicizünk, de később jól jöhet.

Tápszer: a sűrűbbek szoktak csomósodni, talán melegebb vízzel jobban oldódik. A beba régen jó volt.

Haj: szőke voltam, de mióta terhes lettem nem festettem. Pont a napokban gondoltam rá, hogy megint szőke leszek. kijárna már egy hajvágás is. Clárika mehetek? :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jajj meghülyült nálam minden, most látom, hogy most tette csak be amit egy órája írtam, és többször is.. ááá

Én úgy tudom, hogy 600-1000 ml-t kell innia egy ekkora babának, gondolom a tejjel együtt.

Évi , tök jól berendeztétek a napalit, Tomi szobája pedig csúcs jó :) Hol vettél számos habtapit? Nekünk állatos van, de ennek olyan sok mütyűr része van. Nem veszi a szájába, Kristóf se ette soha, de állandóan szétszedik, aztán puzzlezhatok... :D számosssal vagy betűssel egyszerűbb lenne :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamocamoca 2011.02.16 10:02-kor.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="babakeksz"] írta:babakeksz
[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="woody"]
írta:
woodyTünde, írtad, hogy Zoé is bukik egy kicsit. Akkor szokott rosszabb lenni a leheletük, ha buknak. Mivel még nem tökéletesen zár neki a gyomra.

mindig bukott... hol többet, hol kevesebbet... de ezt a szagot eddig még sose éreztem... :?

Acetonos a lehelete?

passz... sajnos nem tudom, hogy milyen az az acetonos lehelet... kicsit szúrós..., mint amikor valakinek rossz a gyomra...
de mondjuk ma nem érzem...

Limo igen, az összes napi folyadékbevitel volt annyi...

Kép
gtunde75

Na most rákerestem, azt olvastam, hogy 150ml/ kg / nap.
Azt viszont sokallom, Máté 8,5 kg-jára az több mint egy liter. Már csak reggel és este van tejcsi, nagyon ritkán kér napközben. + kb 2 dl tea, vagy gyümilét iszik.

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="szamocamoca"]N írta:szamocamocaa most rákerestem, azt olvastam, hogy 150ml/ kg / nap.
Azt viszont sokallom, Máté 8,5 kg-jára az több mint egy liter. Már csak reggel és este van tejcsi, nagyon ritkán kér napközben. + kb 2 dl tea, vagy gyümilét iszik.

A gyerekorvosunk 120 ml-t mondott erre a korra.
limo73

Tündi: nem lehet, hogy gyomorsav szerű? jó tudom lehet hülyeség, de nekem estefelé, amikor már gondolom sok minden volt a gyomrában, szokott Gergő olyanokat bukni, hogy szinte mintha nyál lenne, totál átlátszó, de igen szúrós szaga van, mint amikor ember lánya kidobja a taccsot... mert abba is van gyomorsav nem? na mindegy, szóval hülyeséget nem akarok mondani, csak én néha látok ilyet GErgőnél...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok

Ha megengeditek szeretnék csatlakozni hozzátok persze ha nem gond. Beleolvastam úgy egy hónapra visszamenőleg hogy itt kivel mi van csak hogy egy picit képben legyek. Én a szeptemberiekben voltam csak ők még tavaly év végén elvonultak zártba és engem "elfelejtettek" hívni. (ez lehet hogy azért mert én nem tudtam napi szinten csak kb hetente egyszer jelentkezni). Három gyerkőcünk van. A legnagyobbik Eszter most márciusban lesz 7 éves, első osztályos. A középső György ő májusban lesz 5 éves most itthon van velem, a legkisebb babó pedig 4,5 hónapos az ő neve Brigitta. Nem tudom mit szóltok a csatlakozásomhoz várom a reakciókat aztán még írok magamról. Minden jót.

Kép
cinci

Sziasztok

Itt van egy leírás arról a porról.
http://shop.builder.hu/termekek_reszletes.htm4?id=3029
(párom akkor ette, mikor testépített:
Kép
azóta abbahagyta, mert nem lett valami jó a vérképe
Azt mondja fosott tőle, s fájt a veséje is.)

Rékám megint 6kor kelt enni, majd fél9kor kelt :)
Asszem ezt meg tudnám szokni :)

Mares
Szépek vagytok!

Tünde
Majd holnap rádlehelek, ilyen az acetonos lehelet :)
Egyszerűen nem tudok inni.... :shock:

Dia!
Remélem már jobban vagytok!

Jah, tegnap térdelésből felállt Rékus, megkapaszkodott a pihiszékbe, mondjuk el is dőlt mint egy krumpliszsák :) kb 5 mp-ig bírta :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

Cinci Isten hozott! Csatlakozz nyugodtan, mi örülünk neked. :D Gratulálok a csemetékhez!

Évi nagyon jó az utazóágy. Majd belenő az a gyerek! Áron nagyokat szokott nevetni mikor beletesszük és mozgatjuk alatta vagy ő áll 4kézlábra és hintázik :D

Emese szívesen segítek, írdd meg mit szerenél (jöhet priviben) és mikor gép előtt avgyok akkor reagálok rá. :wink:

Tünde remélem semmi komoly Zoéval (az a yganúm, hogy kevés a folyadékbevitele, mi Bencével vagyunk így).

Áron nekem 2-2.5 dl körül iszik teát, a tejet/tápszert vagy elfogadja vagy nem. Ha nem akkor sinlac/tejpép vagy banános-krumpli a regeli/vacsora.....Nálam is örök kérdés, hogy eleget iszik-e. :roll:

Ez a hálós cumi..... :shock: :) Mit ki nem találnak már.... :roll:

Én még mindig taknyi, de cak kilábalok már belőle....nagyon unom....

Én hosszú hajat szerenék, de nem tudom kivárni míg megnől és valószínűleg nem is állna jól. Azt sem bánnám ha hullám is lenne benne egy kicsi és tetszik a barna szín, de megelégszem a szőke melírozottal is(ami most van). Ha növesztem akkor mindig lelapul hátul......én meg mindig berágok és levágatom.....Clari eljöhetnél kezelésbe venni... :D

VV4: gusztustalan amit csinálnak már. Komolyan mondom az Olivér volt a legjobb fej. Ezt a Gigit is jól képen tudnám törölni, a Jersy meg egy jött-ment, Gombi meg nagyon nyálas.....

Holnap apukámnak szülinapja lesz és elviszem a gyerekeket fotózásra, jön a tesóm kisfia is. Ez lesz a meglepi ajándék :D

királylány

Cinci,gyere nyugodtan,jó kis csapat van itt.

Clarika,felállt,váááá,gratula :wink: egy terminátorcsajszi!
Holnap egyeztetünk? :wink:

Tomi fog.sincs mennyit ehet,ihat...

Számos habtapit a tesz veszen vettem (persze újat) az állatost eladtam... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

sziasztok!

megjöttünk a dokitól...mindjárt leírom, de előbb:

Cinci üdv itt!!! a vonalzód egy "kicsit" idejét múlt... :wink: :lol: :lol: :lol:

Limo a dokim szerint napi folyadékmennyiség 150ml/kg/nap, ennek 1/3-a víz v.tea, 2/3-a tápszer...
a védőnő azt mondta, hogy próbálkozhatok, de ennyit úgyse fog meginni... a 800-900ml kb a reális elvárás...
a 120-as adatot a kalóriaszükségletre mondta... 120kcal/kg/nap

szóval dokinál: az a vélemény (miután megvizsgálta, és hangsúlyozom :arrow: ma nem büdi a lehelete...a doki még a pisis pelust is megszagolta), hogy a gyerek kicsattan az egészségtől, az aggodalmamat megérti, mert az ő lánya is ilyen volt... szerinte csak az életmódváltás miatti átmeneti nehézség (éjszaka átalvása :arrow: étkezések száma 6-ról 5-re csökkent)... próbáljam erőltetni az ivást... a bukásra írt AR-es tápot, ezt kell keverni a simához (ez már korábban is bevált...) vagy Sinlac-ot keverjek nagyobb mennyiségben, mint ahogy azt teszem...

kuponfüzet: ma kettőt is kaptam (kezdőt, meg gondolom az aktuálisat) :arrow: szóval tőlem is lehet nyúlni, ha valakinek kell...én úgyse használom, csak pelusra és törlőkendőre... minden mást vihettek... :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Clárika: az igen... Réka napról napra csak újjjjjíííííííííííííít :) , köszike, de sztem nem mindenhol fogta be jól a festék, talán 3 doboz kellett volna.... sebaj, majd legközelebb... az igen, ki az a svájci-néger ott a képen :oops: :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Cini: üdv itt!!! :) kisbabód majdnem Gergővel egyidős akkor? MIkor született?

Tündi: na, hála ég, hogyminden jó!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Sziasztok!

Cinci Isten hozott! Csatlakozz nyugodtan, mi örülünk neked. :D Gratulálok a csemetékhez!

Évi nagyon jó az utazóágy. Majd belenő az a gyerek! Áron nagyokat szokott nevetni mikor beletesszük és mozgatjuk alatta vagy ő áll 4kézlábra és hintázik :D

Emese szívesen segítek, írdd meg mit szerenél (jöhet priviben) és mikor gép előtt avgyok akkor reagálok rá. :wink:

Tünde remélem semmi komoly Zoéval (az a yganúm, hogy kevés a folyadékbevitele, mi Bencével vagyunk így).

Áron nekem 2-2.5 dl körül iszik teát, a tejet/tápszert vagy elfogadja vagy nem. Ha nem akkor sinlac/tejpép vagy banános-krumpli a regeli/vacsora.....Nálam is örök kérdés, hogy eleget iszik-e. :roll:

Ez a hálós cumi..... :shock: :) Mit ki nem találnak már.... :roll:

Én még mindig taknyi, de cak kilábalok már belőle....nagyon unom....

Én hosszú hajat szerenék, de nem tudom kivárni míg megnől és valószínűleg nem is állna jól. Azt sem bánnám ha hullám is lenne benne egy kicsi és tetszik a barna szín, de megelégszem a szőke melírozottal is(ami most van). Ha növesztem akkor mindig lelapul hátul......én meg mindig berágok és levágatom.....Clari eljöhetnél kezelésbe venni... :D

VV4: gusztustalan amit csinálnak már. Komolyan mondom az Olivér volt a legjobb fej. Ezt a Gigit is jól képen tudnám törölni, a Jersy meg egy jött-ment, Gombi meg nagyon nyálas.....

Holnap apukámnak szülinapja lesz és elviszem a gyerekeket fotózásra, jön a tesóm kisfia is. Ez lesz a meglepi ajándék :D [/color]

Akkor megnézem a linkeket amit küldtél, és írok.

Gombitól én is hányok. Nyálas.

Clarika! A por engem is fosat. Én most nem testépítek, hanem zsírt bontok. :lol: :lol: :lol:

Cinci! Üdv itt. De csúnya dolog a klikkesedés. Ez nem volt szép tőlük.
Vendég

Tünde! Örülök, hogy minden oké. :wink:
Vendég

Amúgy láttátok már Gigi szadomazo képeit? Egy nőt folytogat hiányos öltözetbe. Kis szüzike.:)
Vendég

aaaaaanyaaaaa! adjál szendvicset!!!!

Kép

Kép

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Jah, tegnap térdelésből felállt Rékus, megkapaszkodott a pihiszékbe, mondjuk el is dőlt mint egy krumpliszsák :) kb 5 mp-ig bírta :)

wooooooooow! nagggyon kis ügyike!!!! :lol: remélem holnap elkaphatunk egy ilyen pillanatot!

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]a írta:gtunde75aaaaanyaaaaa! adjál szendvicset!!!!

Kép

Kép

Nagyon cukor! Én meg még éhesebb lettem- :lol: :lol: :lol:

Rékus ( lehet így becézni?) tényleg nagyon ügyes. Hát csajok, az én csajom nagyon vissza van maradva a ti babáitokhoz képest.
Vendég

és még egy... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

eldugultam...

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tünde, én is észrevettem, hogy amióta Sinlac-ot eszünk, sokkal kevesebbet eszik Dani, a folyadékbevitellel nem lenne gond, viszont a gasztros asszonta, hogy a 2-3 dl teát csökkentsem le a bukások miatt. Úgyhogy mi olyan 700 körül eszünk, amit én is keveslek, főleg, hogy egy kis örökmozgóm van. :?
Cini, üdv itt :lol:
Clarika, gratula :lol: :lol: :lol:
Évi, jó az utazóágy :lol: Vettetek hozzá matracot? Én kicsit keménynek találtam a fekvőfelületet :?
Mares, nagyon jól néztek ki :lol: :wink:
Este Dani bealudt vacsi közben, majd rá másfél órával hatalmas fájdalmas sírással ébredt, több percembe telt lenyugtatni :( :? Nem tudom, mi lehetett vele. Adtam neki fájdalomcsillapítót. Ráadásul reggel is egy órával korábban kelt a megszokottnál :? :roll: És szintén csak fájdalomcsillapítóval tudott elaludni :( :? Nem tudom, mi lehet vele. :roll:

Kép
santacsilla

helló Csajok!

Tünde,
érdkes amit Zoé ivásáról írtál, ez egy újabb para lesz nekem... :? :? Oliver ugyanis nem iszik cumisüvegből, pohárból se megy, szóval ez érdekes lesz... egyelőre csak szopi és napi 1x tejpép-nél tartunk, de már most is adtam volna neki utána vizet, csak azt nem tudom hogyan. A cicizés gondolom még fedezi a folyadékbevitelt, nem?
Zoé látom kispécézte magának a szenyádat, meg is értem, jól néz ki
:wink:

Woody,
ti kihez jártok dévényezni? Vmikor egy tali? Neked hol lenne jó?

Cinci,
üdv itt, én i ritkán szoktam jönni, de itt nem felejtik el az embert! Nekem is van egy 7,5 éves 1 osztályos nagylányom :wink:

Dia,
jó, hogy jöttél, örülök, hogy jobban van Áron! Neked is gyors javulást! A fotózást hol csináltatod? Ha nem titok mennyibe kerül?

Clárika,
az a párod???? Réka nagyon cuki lehet ahogy feláll, büszke lehetsz rá!!

Olivér, mint aki megérezte, hogy tornázni kell, tegnap óta forog mindkét irányba, hasról hátra és vissza, és rákapcsolt a tejpépre is :) :)

na mennem kell, termelt a gyermek, learatom a termést :) :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Ja Évi,
szuper az utazóágy, nekünk is hasonló van, Ilang a mai napig abban alszik a Mamáéknál, pedig Ő már 24 kiló és 126 cm :) :) . Jó vásár volt :wink: :wink: Anno 4 éves korig mondták, hogy használni tudjuk, ezen lassan 4 évvel túlléptünk :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

[quote="sucer"]J írta:sucera Évi,
szuper az utazóágy, nekünk is hasonló van, Ilang a mai napig abban alszik a Mamáéknál, pedig Ő már 24 kiló és 126 cm :) :)

aztaaaaaaaaa! de gondolom már magától mászik bele...
a miénken pl van az oldalán egy lecipzározható bejárat!

Kép
gtunde75

[quote="sucer"]
írta:
sucer
Tünde,
érdkes amit Zoé ivásáról írtál, ez egy újabb para lesz nekem... :? :? Oliver ugyanis nem iszik cumisüvegből, pohárból se megy, szóval ez érdekes lesz... egyelőre csak szopi és napi 1x tejpép-nél tartunk, de már most is adtam volna neki utána vizet, csak azt nem tudom hogyan. A cicizés gondolom még fedezi a folyadékbevitelt, nem?

sztem előre ne parázz! mire elértek odáig, lehet, hogy el fogja fogadni a cumit...
a doki a folyadék "becsempészésére" azt is mondta, "ha másképp nem megy, akkor kiskanállal..."
mondjuk nálunk működik a cumisüveg... szóval ezzel nincs gond...

Kép
gtunde75

[quote="santacsilla"]S írta:santacsillaziasztok!

Tünde, én is észrevettem, hogy amióta Sinlac-ot eszünk, sokkal kevesebbet eszik Dani, a folyadékbevitellel nem lenne gond, viszont a gasztros asszonta, hogy a 2-3 dl teát csökkentsem le a bukások miatt. Úgyhogy mi olyan 700 körül eszünk, amit én is keveslek, főleg, hogy egy kis örökmozgóm van. :?

ez tök érdekes, mert nekem a buki ellenére is itatnom kéne... mondjuk a gyorvos nem gasztrós, ez tény...
sztem a 700 még belefér, de majd jön Ircsi és ő megszakérti a témát!

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Cinci-üdv köztünk! :D

Ma voltunk fejlődésneurológián......
hmmm :?

Teljesen rendben van Geri...kicsit elmérték...(én is megmértem itthon és 69 cm)
Dokinál:
hossz: 66cm
fej: 44cm
Mell: 46.5cm
súly: 8850gr :shock: :shock: :shock:
8170-ről 2 hét alatt 8850????? :shock:
wow...
na a lényeg...
Lehet kihagyja a mászást(anno Laca sem mászott)
Foga majd kibújik egyszer :wink:
Zárt kutacson és a csípőn kívül nincs semmi "rendellenesség"...
Kutacs azért zárt...mert koraszülött-Mondta a doki... :shock:
Nincs gáz!!!
Fellélegeztem...
Mindent tud amit tudnia kell-csak lusta...Végignézett mindent...ülés,stb...
Forogni nem forgott,de itthon már egyre többet csinálja...kis lusti manóm :wink: :D

Zoé édes ahogy a szendót szeretné megkaparintani :D
Réka nagyon tud! :D :)

Holnap megyek be Pécsre a 12:37-es busszal...feldagadt bokával,stb...
Anyuéknál alszunk :? :( ...a farsang miatt...
Na de majd csak kibírom :oops: :wink:

Megpróbálok visszaolvasni!!(csak ezt az oldalt olvastam :oops: )

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

folyadék mennyiség:

3szor 210 vízzel tápi... (240ml)
3-4szer 120-140 tea

Nem tudom a desszertekben van-e....de tegnap húsleves zöldséget ettünk...és abban tuti volt lé is :) (enyhén Zsíros) :(
De ízlett nekije :D

630+360 (min) =990ml...akkor ez kevés??!!! Kerekítsük 1000-re

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tündi!.....Örülök, hogy nincs semmi gond....és milyen ügyesen csücsül :) Kajáért, távirányítóért, fényképezőgépért Berci is vetődik!

Úgy látszik a dokik között nemcsak a hozzátáplálás idejéről nincs egységes nézet, de ezek szerint a mennyiségről sem. Én valamikor december elején kérdeztem a dokimat a mennyiségről, mert előtte Berci 950-1050 ml között evett, aztán ez marhára lecsökkent, még a plusz kajákat is beleszámolva. Ekkor mondta, a dokim, hogy most már 120 ml-vel számoljak. De ekkor már nem igazán tudtam ilyen formán nyomon követni, mert evett gyümit, pürét, pépet. Inkább a gyerekre figyeltem, eszik, iszik, ürít, jól érzi magát, éjjel alszik, fejlődik...akkor nekem tök mindegy számokba kifejezve mennyit eszik. Most csak ilyen "irányadóként" tartom számon a mennyiségeket...teából is néha lemegy 3 dl, de van, hogy csak 1,5.

Cinci!.....Üdv itt!....én nem voltam itt kb. 4 hónapig, de visszafogadtak! (Remélem) :)
limo73

Sucer: "na mennem kell, termelt a gyermek, learatom a termést"---> jó is az!!! :)

Tényleg, ha tápszeres a babó és ugye már próbáljuk a gyümiket meg tegnap a tejpépet, akkor lehet úgy, hogy gyümi vagy tejpép és rá valamennyi, természetesen nem teljes adat tápszer? vagy egy kajára egyféle legyen??? ( csak hogy többet tudjon kóstolni Gergő)

CSilla: nálunk is vm ilyen van... de sztem nálunk inkább cumi... vagy lehet a kis fog kezdemények... hát érdekesk szegények.. milyen fájdalomcsillapítót adsz neki?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares-jól nézel ki a képen!!!Gergő cukkker! :D :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mares, nurofent adtam neki... Hát a mostani altatás is katasztrofális volt. :cry: Nem tudom, mi lelte. Talán nem a foga, nem nyálzik többet, mint eddig, meg nem is nagyon tömködi a száját.
Szegénykém tegnap nagyon nagyot esett :cry: Pont a kajáját csináltam, láttam, hogy feláll, aztán mire reagálni tudtam volna egyenesen háttal a földbe csapódott, ill. a szőnyegbe. Hatalmas dübbenés volt... Negyed órán keresztül feküdt rajtam, és szopizta az ujját. Annyira sajnáltam :arrow: tudom, hogy így tanulnak, de azért ennyire kemény leckéket ilyen fiatalon :( :roll:

Kép
santacsilla

Szerintem maradj egyfajtánál kezdetben....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Limo,mindig is idetartoztál :roll: ne fárassz :)

Zoé nagyon cuki. Tomi is nyammog ha mi eszünk :roll: ha meglátja a kanalat,tálkát,cuppog :lol: ma szilvát kóstolt...

Csillag,nagyon örülök h.minden rendben Gergővel(kutacs,egyebek) akkor remélem megnyugodtál!
Holnap taláxunk!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csillag: látod, Gergők csak lustik!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]C írta:kfmaressillag: látod, Gergők csak lustik!!!

titkon bíztam benne hogy csak ez játszik közre :oops: :wink:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Csillag,nagyon örülök h.minden rendben Gergővel(kutacs,egyebek) akkor remélem megnyugodtál!
Holnap taláxunk!

igen :D
most akkor kihez is kell menni? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

hozzánk!!! :D

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Cinci! Isten hozott köztünk! És kérünk szépen képeket a csemetékről!!!!!!!! :D

Évi, nagyon jó lett a nappali és a babaszoba is. Tomi cuki az utazóágyban!

Tünde, Zoé is ugyanolyan kis éhenkórász képpel tudja nézni a kaját, mint Boriszka. Sokszor a szívem majd' megszakad. Inkább már úgy eszek, hogy ne is lássa.

Clárika, Réka nem semmi kis hölgy!!! Ügyes nagyon!!!!!

Elment a "stáb". Nagyon aranyosak, szimpatikusak voltak!!! :)
Március 5-én leszünk benne a Babavilágban. :) Persze a végére Apa is befutott... Így elvileg Ő is benne lesz.
Az alternatív gyógymódokról volt szó, főként a homeopátiáról. Azért jöttek hozzánk, mert mi csak és kizárólag alternatív gyógymódokat használunk. A fél lakást átrendezték. :)
De nagyon jó volt és a csapat is fiatal. Végtelenül szimpatikusak.
Nagyon jó kis élmény volt. Majd a kisfiamra leszek kíváncsi pár év múlva, amikor meglátja magát... :lol:

Majd valahova feltöltök egy videót (és hozom a linket), amin Boriszka kacag. Utána pár napig rekedt volt a hangja, annyira megerőltette a kis vackor...

Holnap védőnő, este nőgyógyász. Nem tudom mikor jutok el megint hozzátok, de ígérem, igyekszem!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép
napsugar1123

Évi!.....Köszi!!!!! :) ....és hogy ízlett a szilva?....azt Berci nagyon bírja...ill. csak azt szereti igazán (almát megeszi, olyan ez van képpel, a barackra fintorog, ja és még a banán ami úgy ahogy.

Csillag!.....Látod minden oké Gergővel! Amúgy Berci is csak forog, de nem ül (előre dől, mint egy zsák), nem mászik.....bár tegnap "kijött" a habtapis sarokból :arrow: a hasán forog körbe, majd hátra, aztán újra hasra....csak úgy kopogott a feje a parkettán.
limo73

NApsi!....Nézni fogjuk!!!!

Érdekes, hogy a rosszaságot, milyen hamar megtalálják....komppal bekeveredett az asztal alá, ahol rátalált a kutyakenyeres zacsira és most elmélyülten az próbálja kiborítani! :)
limo73

Csilla: szegényem ... :cry:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

.......és mikortól lesz a tali? :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,szokásos kora du.szerintem..kinek hogy jó..neked hogy?

Limo,csibész Berci :)
Szilva tetszik neki,bár ő szereti az almát.barackot,banánt is,és nagyon eszi a céklát,brokkolit :) tegnapi tejpép glutént tartalmaz,így ezen is túl vagyunk :)

Hogy miért teszik a 7-12 hós babakuponfüzetbe a Gripe Wateres kupont???? Hascsikarása elleni víz...
Tina,ne legyen rá szükséged,de elküldeném,neked jól jöhet(bár ismétlem,ne kelljen :) ) és még egy két dolgot küldenék a babódnak :oops: :wink: :wink: csak küldd el a címed pü-ben.

evilany

[quote="csillagfeny1976"]. írta:csillagfeny1976......és mikortól lesz a tali? :oops:

amikor ideértek! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok,
ma mar 3x kezdek neki, mire vegigolvastam, felebredt Boti vagy megunta az egyedul jatszast...

Egyetertek abban hogy ha van kaki-pisi es a baboca boldog, alszik, fejlodik, akkor nem kell "szamolgatni" a ml-eket. Hiszen ha ehesek ugyis szolnak!
Folyadek:nalunk vagy viz van vagy higitott baba almale, ezek az instant teak Botinak nem izlenek.

Evi,nagyon jo az utazoagy es a Tomi-lak is. Az ataludt ejszakarol mar nem is beszelve. :lol: :lol:
Grape waterrol csak egy mondat, baratnom kisfia 7 honapos koraban hasfajos lett, ejszaka orankent ebredt sirva, nyugtalanul, valoszinuleg a sok uj, szilard eteltol, kiprobalta a garpewatert (ezzel a kuponnal vette) es megszunt a hasfajasa a torpenek.

Clarika, gratula. Tegnap Botival kozosen neztuk a videot, nagyon tetszett neki is Reka, beszelt hozza, amikor meg mondod neki hogy kukac, akkor ugy el kezdett nevetni, majd meg zabaltam.

Cinci, udvozlunk itt. :)

Mares, nagyon szep ez a kep rolatok! (en nem latok semmifele taskakat)

Oh,jut eszembe, tegnap beneztem a g-re, en eddig ott nem jartam. Tok jok a mappak a fenykepekkel. :lol: :lol: Mostmar tudok majdnem mindenkihez arcot is tarsitani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.16 15:43-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Csillag, de jo :D minden rendben van Gerivel. :lol:

Tunde, nagyon edes kepek Zoerol. :lol: :lol:

Barbcsi,merre vagy?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Mares
Szépek vagytok!

Babakeksz
Te is meg tudod mérni Lili hosszát! Pl: a pelenkázóra fekteted, feje legyen a peremnél, kicsit kiegynesíted a lábát, ahol a sarka van, megjelölöd... aztán egy centivel megméred...
Ruhaméret nem mérvadó... elég nagy eltérések lehetnek azonos nagyságú, de más márkájú rucik között... és a pocak tényleg fel tud fogni... :lol: :wink:
Fogyókúra: a g-re még Tina rakott fel nagyon jó fogyis étrendet!!!! Amit hosszú távon is lehet bírni... és nem hirtelen, de tartósan fogyaszt!!!!

Ivás
Olyan 130 ml/kg folyadék (tápszer, tea, víz, stb.) kell naponta a babáknak!!!!!!
Mióta eszünk bébiételt, Chloe megissza a vizet. Nagyon profin iszik csőrös itatóból! :lol: :lol: :lol: :lol:
Bár a 3 óránkénti szopi is megvan...

Cinci
Üdv itt! :lol:
Belépésnek feltétele van... szeretjük a sok-sok képet a babákról! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Clárika
Nagy puszi a felálló Rékusnak! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
Szegény Zoétól sajnálod a szendvicset????

Csilla
Mozgolódhat a foga...

Csillag
Azért a zárt kutacs, mert koraszülött :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Milyen doktornál voltatok?
Chloe is koraszülött, de neki még olyan 1x2 cm-s... Én úgy udom, hogy probléma, ha hamar záródik, mert akkor nem tud megfelelően nőni az agyacskája.
Én azért elvinném valami komoly szakemberhez! Korai fejlesztót nem javasolták? Ahol pl. Éviék is voltak????

Limo
Kilógsz a sorból... nincs vonalzód :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?