Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Áron nem hajlandó üvegből inni sem az anyatejet, sem a tápszert. Szilárdabb kaja kell neki :shock:

királylány

Dia!.....De jó, hogy jöttél, és hogy jól vagytok....most neked küldök gyógypuszit :) és min. tényleg őszig ne legyen rá újra szükség!!

VV: mi is nézzük...nálunk utána van fürdés (nem a műsor miatt, ez így alakult) Eddig sem volt szimpi a Béci klán, de most.....nagyon utálom a "vizet prédikál, bort iszik" stílust, a túlzott önteltségről nem is beszélek....

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára limo73 2011.02.15 11:24-kor.
limo73

Csilla, nagyon ugyes Dani. :lol: :lol:

Limo, leirod nekem hogy lehet a g-re belepni, megneznem en is ezt a hozzataplalasos papirt, amit feltettel.

Ircsi, nagyon aranyos Cloe, mint mindig. :lol: A tukor nalunk is nagy kedvenc. Mosolyog, dumal a "masik" babanak. Tenyleg, mikor jonnek ra hogy az az o tukorkepuk?
Mindig angolul beszelsz Cloehoz vagy felvaltva?

Dia, orulok hogy jobban van a kis torped, neked pedig jobbulast.

Napsi, Babavilag, de jo. :lol: Milyen temarol lesz szo?

Klarika, gratula az ataludt ejszakahoz. :lol: :lol:

Mar nalunk is alakul az alvaskerdes.2 napja csinalom a suttogo fele letesz-felvesz altatast. Es mukodik. (remelem nem kiabalom el magam) Napkozben elsore elalszik, nincs siras, csak egy kis nyoszorges, az este az nehezebb, elalszik, de tobbszor felebred meg. Tegnap 9-kor kezdtem es asszem 4x ebredt, de 10-kor veglegesen elaludt. Es csak 4-kor ebredt enni. :lol: :lol: utana aludt 8-ig. Ugy latszik mostanra "erett" meg Botokam az egyedul elalvasra.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

nklari!.....Elküldtem pü-ben az adatokat!
limo73

Nálunk be van állítva a felvevő a vv-re, és bariköztre, ha netán történne valami, akkor véletlenül se maradunk le róla....
Nálunk fél8kor van fürcsi, így nyomok közbe egy pause-t, így a reklámokat utána el tudom tekerni :D
A fürés ideje kitart az összes bariköztig tartó reklámra :D

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csajok! a Beba 2-es tápi sűrűbb az 1-esnél?

Kép
gtunde75

sztem nem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok gyorsan beugrottam hogy mutassak nektek valamit tegnap volta tv-ben a baba percek műsör a hozzá tápi volt a téma..és ott láttam egy gyümölcs cumit ami szerintem tök jó na nem lövöm le a poént nézzétek meg .....

http://tv2.hu/babavilag/video/babaperce ... ataplalast

puszi rohanok mert vendégek jönnek estére sziasztok !!

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

bekukk

Napsi már hiányoltalak! Költözés?...Mikor?
Lidl,ajtó:utánanézek!Köszi!

Dia,örülök h.jobban van a pöttöm!

Clari,kicsit fura volt a kép,de azt hittem,te vagy :)
Jó éjszakának örülök!

Csillag,Laca kezének is :)

Én mindennek örülök ma :))

Tomi tegn.du.tejpépet evett szopi után,aztán köv.evésnél Sinlac,fürdés,majd szopi,alvás,5 perc alatt elaludt az ágyában,és csak 1xkelt enni,3-kor,egyébként 6-ig aludt.Ez nekem már szuper!! Barátnőm itt volt reggeltől délig kb,jót dumáltunk,az is jó volt.

Akkor csütörtökön Tündihez megyünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ja megkaptam a dm kuponfüzet 2-est,viszem amiket én nem használok majd a talira.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mintha az Ircsi videójában, ahol Katus cicázik, ott láttam volna ilyet.
Ircsi, jól láttam?

Mármint gyümölcscumit :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Hol lehet olyat kapni?

Clárika
Kép
clárika

Tündi!.....Szerintem sem sűrűbb, csak más összetételű. Azt hiszem az szénhidrátban gazdagabb, de nem vagyok benne biztos.

dm kupon: én meg viszek 25 %-kal olcsóbb termékeset (már múltkor is nálam volt, csak elfelejtettem :oops: )
limo73

Kinek a babája eszik Humana HA-t???

evilany

Ma adtam Bercinek először kapros krumplit....hát még morgott is hozzá úgy ette....olyan jó illata volt, reméltem, hogy marad egy kicsi, de anyának nem hagyott. :? Most vacsira kapormártást csinálok :)
limo73

[quote="evilany"]K írta:evilanyinek a babája eszik Humana HA-t???

Mi többek közt próbáltuk a Humana Baby Fit 1-et. Macerásabb, mint a Beba és sokkal kevésbé elkeverhető. Van úgy, hogy az üres tápszert turmixolom. De most újra Beba-t eszünk!
limo73

Én még reggel írtam, és nem látom :cry: mindig engem utál ez a szerver? Megkeresem, hátha el van még téve.
Sziasztok!
Boldog felediket!

Clárika! Én azt hittem azért tetted be a fotót, mert ilyet akarsz csinálni magadnak, nem gondoltam, h Te vagy. tényleg a nővéred? És Ő is barna eredetileg? sztem tök szép, az eredeti szőkék többsége, pl én is, csak szeretnék ilyen leomló gyönyörű hajkoronát, mert hát a szín az nem minden. az enyém ugyan tényleg szőke, bár sokat sötétedett már a szülések , terhességek alatt (, meg a belső valóm kiáradás miatt :lol: :lol: ), de a minősége :( . Olyan vékony, sosem tudnám ekkorára megnöveszteni, sajna.
Én sem ismerlek "élőben", így nem tudom, az egyéniségedhez passzolna-e, de látványnak szép.
Barnák, Feketék! Sztem ez a szőke kultusz hülyeség, gyönyörű barna és fekete hajak vannak, sztem a pasik is buknak a szép vastag leomló hajzatra. Lehet, h a szőke itt KöEuban feltünő, de ennyi.
Én mentségnek szoktam használni, ha bénázom az autóval, akkor szoktam mondani, h "bocsi, én csak egy szőka nő vagyok a volánnál :lol: "

Évi! Jó lesz a kis "micimackó kuckója".

Ircsi! picasan csak regisztrálsz és már nyomod is a képeket??

Claire
Talán ez volt...

VV: passzolom.
Mire bekapcsolom a TV-t, ha bekapcsolom, addigra már nem a fő műsorok mennek, néha egész tűrhető, néha végig nyomok 121 csatornát, és semmi. De annyira nem vagyok TV függő, csak amikor totál amortizált az agyam, olyankoir néha jó, vagy ha vmi unalmasat kell csinálnom, pl vasalás.
annyian vagyunk, kész valóvilág show van itthon, survivorral kombinálva :lol: :lol:

Valentin nap: képzeljétek, párom csinált egy tálat, apró rákokat vett, salit és koktélparit köré, meg két féle öntetet :shock: és kaptam csokit is, meg ittunk egy kis vermutot :shock:
Meg voltam lepve. Én szives konyakos meggyet vettem neki, de még a szpombati bevásárláskor, hát éppen házias volt, és ő állt neki kipakolni, szóval megtalálta :oops: de még akkor sem jött rá, csak abból, h mondtam, h jaj :lol: égés volt :oops:

Claire
claire

[quote="evilany"]K írta:evilanyinek a babája eszik Humana HA-t???

Mi többek közt próbáltuk a Humana Baby Fit 1-et. Macerásabb, mint a Beba és sokkal kevésbé elkeverhető. Van úgy, hogy az üres tápszert turmixolom. De most újra Beba-t eszünk!
limo73

Sziasztok!

Clárika, én is szeretnék ilyen hajkoronát :lol: hálós etető: http://babyplanet.hu/nuby/zoldseg-gyumo ... b-6m_N5364
Limo, biztosan nagyon fini lehetett :D
Napsi, jó, hogy nem viseli meg Boriszt a fogzás. Babavilág :lol: :wink:
Dia, örülök, hogy jobban van Áron, betegeskedés :(
Jó alvóknak gratulálok :lol:

Kép
santacsilla

Sziasztok!
Tegnap voltunk a gasztros dokinál.
Igazából nem volt semmi extra, mivel most csak kikérdezett, hogy mi a helyzet és megvizsgálta Lilit.
Nekem kell vezetni 3 napig egy naplót (evés, ivás, bukás, hányás, kaki) időre bontva. Majd vinnem kell pénteken a kórházba kakit és pisit. Hétfőn meg telefonálok neki, hogy készen vannak-e a leletek és ha igen akkor már gyerek nélkül megyünk és elmondja, hogy mi a diagnózis.
Hát jobb volt így magánba, most legalább nem kellett ezért várni 2 hónapot. Meg hát a többi dolgot, meg amúgy is a kórházba kell vinni.
Kicsit izgulok, mivel ránézésre mondta, hogy a szája alatt van egy kis gödröcske és ez refluxos gyerekeknél egy tünet. (persze ez apánál is van, szerintem tőle örökölte, tehát ezzel nem teljesen értek egyet). De hát ő a főorvos és gondolom látott már több a 30 év alatt több ilyen gyereket is.

Napsi, Borisz a tv-ben! Egy igazi kis sztár lesz!
Gratulálok a fogacskához!
Mesélj a költözésről, mikor mentek és meddig lesztek kint?

Tünde, Zoé nagyon kis vicces!
Én még nem bontottam ki a 2-es tápit még maradt a másikból, azt elhasználom…

Dia, örülök hogy Áron jobban van!

Claire, nagyon aranyos férjed van!

Valentin nap, mi nem tartjuk majd jövő héten a házassági évfordulónkat! Sajnos a férjem viszont aznap este dolgozik, így máskor ünneplünk. :wink:

VV: én nem nézem. Igazán tv sem megy nagyon, mivel nem szeretem, ha Lili azt nézi. Ha alszik, akkor meg megnézem a már netről letöltött sorozatokat. :wink:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Csillag
Örülj neki, hogy legalább néha sokáig alszik Gergő! Mi mindig kelünk 6 körül...

Mares
Én ilyenkor bepróbálkozom egy adag fájdalomcsillapítóval :oops: :wink:

Sucer
Jobbulást!

Napsugár
Mi ez a brüsszeli költözés? :roll: :wink:
Ha mesélni nincs is időd, képet legalább hozzál! :wink:
Milyen apropóval lesztek a tv-ben?

Tünde
Észrevettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Clárika
Kipanaszkodtad itt magad, hogy Rékus kel éjszaka... erre aludt a kisasszony... lehet, hogy titokban olvassa a órumot????? :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Dia
Gyógyuljatok meg hamar!
Angol: környezeti hatás, leginkább már nekem is arra áll rá az agyam... :oops:

Klári
Nagyrészt angolul beszélünk, magyarul keveset... mint ahogy Mo-n is tanítják már angolul a csecsemőket is, mi úgy tanítjuk magyarul Chloet.

Nyelv
Egyébként érdekes dolog ez, kinek mi a lényeges. Mikor Pécsen laktunk, volt egy kolléganőm, aki német (sváb) származású. Ők német neveket adtak a gyerekeknek, német helyesírással, németül beszéltek a gyerekekkel, német nemzetiségi iskolába jártak a gyerekek. Magyarul "másodlagosan" beszéltek.... :roll: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="cicc01"]s írta:cicc01ziasztok gyorsan beugrottam hogy mutassak nektek valamit tegnap volta tv-ben a baba percek műsör a hozzá tápi volt a téma..és ott láttam egy gyümölcs cumit ami szerintem tök jó na nem lövöm le a poént nézzétek meg .....

http://tv2.hu/babavilag/video/babaperce ... ataplalast

puszi rohanok mert vendégek jönnek estére sziasztok !!

Nekünk van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(macskás videon olyan van Chloenál :wink: )

Egyébként itt is a 6 hónapos kor után javasolják a hozzátáplálás megkezdését. Nem mondják, hogy előbb kell adni a glutént tartalmazó gabonákat....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika
http://www.munchkin.com/products/detail ... 10019&li=1

Claire
Én teljesen ki vagyok békülve a barna hajammal... csak az ősz szálakat nem szeretem benne :oops:
Igen, picasan csinálsz magadnak egy fiókot (az is jó, ha van gmailos emilcímed)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Megjött az utazóágy :lol: :lol:

Kép

a fiam elveszik benne :lol: :lol:

Kép
pedig csak 120x60-as :)

evilany

Évi!.....Aranyos :D :D :D ..jó, hogy elveszik az ágyban :arrow: majdnem olyan színű rugiban van :)
limo73

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi
Azért csak megtalálod Tomit az ágyban? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Aranyos, ahogy kuksizik :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

SZiaszstok!

Ircsi: és hogy miért ébred ennyit azt lehet tudni? fáj valami? mert cumival "játszik" , néha ki be teszi... vagy foga? de ahhoz korán lenne, nem? Tényleg, milyen fájdalomcsillapítót adsz neki?

Évi: nem is! Az ágy a túl nagy!! :) Tomi Pont JÓ!!!! :) Macskák: nekem két "kislánykám" is volt, hát ők simán ugrottak a szekrény tetejére... és sajna ők velem, rajtam aludtak :) de minden cicuska más, de tény, kíváncsiak, és néha tudnak nagyon féltékenyek lenni! ( pl.: tanultam, és inkább ráfeküdt a könyvemre, csak hogy vele foglalkozzak!!)

Woody: konkrétan hol van ez a gödröcske, amiből refluxra lehet gyanakodni?

Claire: az igen, api milyen kedves volt! :)

Hajkorona: mindig is szőke göndör hajat szerettem volna, oka lehet ennek a szög egyenes sötétbarna hajam hihi :lol: most éppen feketére van festve...

Kupon: én is akartam mondani, hogy van, nekem is dm-es, sok pelusra van benne... majd elosztjuk, kinek mi kell. VAn MAM cumi is 1 ft-ért, de ha jól láttam sima sárga cumis és nekünk az átlátszó van!

Tündi: nálam, a Milupa Milumill HA1-es táp mintha szemcsés lett volna, nem tudtam annyira elkeverni, hogy ne legyen benne, még a dokinőnek is elvittem, mert telefonba nem értette mi a bajom ( hivatkoztam arra, hogy olyan, mint mikor tejbe teszünk zselatint) aztán mikor meglátta megértette, de szerinte nem ilyennek kell lennie, hát nem is használtam, maradtam a HA 0-as tápnál... Nektek váltani kellett??

Nklari: Suttogó akkor segít :)

Dia :vigyázz magadra!

nálunk éjszaka, hát, mondjuk 22:00-fel4ig nem ébredt, de utána megint félóra-óra-párperc.... ahogy kijött... kiesik a cumi, vagy ráfekszik, vagy fejét fordítja és nem találja, vagy szeretné visszatenni de nem megy...hát nem tudom....de biztos lesz jobb is!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

tegnap délután tablófotózáson voltam, a borzalmas nem alvós idő után... mondtam is a fotósnak h nagyon sok munkája lesz velem! (karikás lecsüngő szemek... )

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Kicsit eltüntem, mert most mi voltunk majmok, hogy Írcsit idézzem. :lol:

Való Világ: Nem szeretem a Béci bandát, valaki már kivihetné ezt az Erzsit (Apával csak így hívjuk), fel áll a szőr a hátamon tőle. Gombi meg csont buzis...

Babás képek, mint mindig, csodaszépek. Irigylem Rékus haját, igazi kislányos. Lilinek még mindig van hátul egy kopasz folt a fején, ahogy kikopott a sok fej forgatástól. Chloe is hogy csodálja már magát a tükörben. 8)

Fél éveseknek boldog hófordulót.

Évi! szuper lett a Tomi kuckó. Én is a sütővel fűtök néha a konyhában, mert szintén átalányt fizetek. így sztrájkolok a Tigáz ellen, sokallom a negyedéves gáz számlát, hát most termelek nekik. :lol:

Nekem is van csomó kuponom, Libero pelusokra. Ha valaki szeretné, szívesen elküldöm postán, én nem használok ilyet, Pampers meg dm pelus fun vagyok.

Dia! Örülök, hogy Áron jobban van. Majd ha Te is rendbe jöttél, szívesen elfogadom a segítségedet a blog háttérrel kapcsolatban. A minap próbáltam, szőke vagyok hozzá. :lol:

Apropó szőke. Szerintem Clarika, Te igazi barna típus vagy. szép vagy Te így na :wink:

Mi tegnap megkaptuk az utolsó oltást. Lili hős volt, csak egy pillanatig sírt, aztán már vigyorgott mindenkire. 7700 gramm, és 68 cm. Én a hosszát keveslem, ugyanis a 68-as bodyk már kicsik rá, szét pattan rajta a patent alul, és a vállánál is esélytelen össze kapcsolni. Mondtam is a védőnőnek. Erre azt mondja ez azért van, mert keresztben sem karcsú. Szerintem lófütyit, jól elmérte. :lol: Egyébként minden oké a Csibével, kivéve, hogy újra kell oltani BCG-re, mert semmi, de semmi nem látszik a karján. Úgy sajnálom, újabb szuri...Remélem ez most már hatásos lesz. egyik gyerekemmel sem jártam így. a védőnő szerint az sem mindegy, hogy hogy adják be.

Valentin nap nálunk. Mi megbeszéltük, hogy, én sütök valami finomat apának, ő meg megnéz velem valami romantikus filmet, aztán maratoni szex. :lol:
Hát ez elnapolódott. Ugyanis utána jutott eszünkbe, hogy apa aznap is éjszakás, ráadásul Piri néne is meglátogatott. Vérciki. :lol:

Ma reggel már fél hétkor riadóztatott Liló, kapott enni, és vissza aludt. Nem értem miért kelhetett fel. Az éjszakák úgy ahogy beálltak szerencsére, legkésőbb 10-kor alvás van, és alszik 7-8-9-ig, attól függően, hogy mikor aludt el este.

Évi kérdezte a fehérje poros tapasztalatokat. Hát jelentem, csak ezzel a porral nem bírom a diétát. Most úgy csinálom, hogy iszok egy turmixot, majd eszek valami szilárdat, de nagyon bébi adagot, vagy csak valami bögrés instant levest. 64-ről kezdtem, ez a negyedik nap azt hiszem. Tegnapi mérlegelés 61,9. És ez a turmix engem hajt, ami most nagyon jól jön. :lol: :oops:

Bocsi, kicsit hosszú lettem.
Vendég

[quote="kfmares"]t írta:kfmaresegnap délután tablófotózáson voltam, a borzalmas nem alvós idő után... mondtam is a fotósnak h nagyon sok munkája lesz velem! (karikás lecsüngő szemek... )

Kép

Nagyon szépek vagytok! :wink:
Vendég

Kfmares! Nekem szőke göndör van, ha gondolod cserélhetünk. :lol:
Ölni tudnék az egyenes sötét hajért...
Vendég

BAbakeksz: átveszem! :) És Lili haja milyen ? Ő is szőke göndör lesz ?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok
Tegnap du.Tomi szopi után evett tejpépet,majd este Sinlac,fürdés,szopi,23:00-kor álometetés,és nem kelt fel csak 6-kor!!! Végigaludta az éjszakát,mondhatni,no és mi is :) 4-kor már néztem az órát,a bébiőrt,mi van már...de aludt,6-kor kelt,evett,és még 1 órát ráhúzott a nagyágyban,szundizott. És édesen jókedvűen kelt.
(biztos vagyok benne hogy a hozzátápinak is van ehhez köze)

Én éjszakára használok Liberot,vagy Tescost,simán kibír 12 órát,a Pamperst erre a célra vékonynak találom.

Mares,nagyon szépek vagytok.

evilany

Évi: jaj, akkor Tomika átváltott angyalka üzemmódba! Hurrrá!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

asszem kezdjük érezni a közelgő telehold hatását :arrow: este 3/4 11-kor sikerült csak elaludni... :roll:

Mares 6 hó után lehet váltani 2-es tápra... nem kötelező (azt már nem tudják felírni)... sajnos Zoé elég sokat bukik a tápból (egyéb ételből nem, ha elég sűrű), ezért gondoltam, hogy keverek az 1-es tápihoz 2-est, de ha nem sűrűbb, akkor felesleges... most egy mérőkanál Sinlac-ot adok hozzá, de nem elég...

Évi Édes Tomi az utazóágyban! :D

kicsit bajban vagyok, lehet, hogy ma elugrunk a dokihoz: tegnap észre vettem, hogy kellemetlen a gyerek lehelete... valószínű a kevés folyadékbevitel miatt... amióta kihagyja az éjszakai evést, azóta nem igazán éri el a napi folyadékbevitel a 6 dl-t... minimum egy litert kéne innia... a tápszerből is csak reggel issza meg a 180-at, délben és este nem tudok 130-140-nél többet beletukmálni, de a teát se nagyon fogadja el, jó, ha másfél decit megiszik/nap... ez viszont elég kevés...
lehet, hogy azért iszik kevesebb tápot, mert a Sinlac miatt túl laktató? :roll:
nem tudom mit csináljak... :?

Kép
gtunde75

[quote="babakeksz"]
írta:
babakekszÖlni tudnék az egyenes sötét hajért...

dettó :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Én éjszakára használok Liberot,vagy Tescost,simán kibír 12 órát,a Pamperst erre a célra vékonynak találom.

éjszaka :arrow: szuper!!!!
mi Pamperst használunk éjjel, simán kibírja... akár 13 órán keresztül is....

Kép
gtunde75

Tündi,hmmm,passz...kiváncsi vagyok mit mond a doki (itasd többet napközben...hahh...nekem ilyen tanácsok jönnek,de Tomi az innivalót rendszerint köpi ki,csak a pépeket nyeli)
Akkor holnap megyünk!

evilany

[quote="kfmares"]B írta:kfmaresAbakeksz: átveszem! :) És Lili haja milyen ? Ő is szőke göndör lesz ?

Lili egyenlőre, szőkésbarna, és egyenes. Egyik gyerekem sem göndör. lehet nem én vagyok az anyjuk? :lol:

Nálam a Liberoból kifolyik a pisi.

Tünde! remélem nincs semmi komoly, ilyet még nem is hallottam.
Vendég

Itt egyébként szakad a hó. Hát sosem lesz tavasz?
Vendég

Jó reggelt!

Évi!.....Gratula az alváshoz! Mi is jártunk így, amikor a Berci éjfél-egy körül nem ébredt. Alhattunk volna, de azt lestük, hogy most mi van....addig az volt a bajunk, hogy nem aludt, akkor meg: most miért alszik!

Tündi!.....Megint a védőnőmmel jövök, éppen most kérdeztem tőle, hogy mennyit ihat pluszba Berci, mert vele ilyen nem akarok inni gond nincs....sőt!!! Kb. 550-600 ml tápszert eszik....és azt mondta, hogy 2 dl nyugodtan megihat (kb. ennyit is iszik egy nap, van hogy kicsit többet)

Én is a Pampers és babylove fun vagyok, mindegyik kibírja az éjszakát (12-13 óra) Viszont van Libero bugyipelusunk, na azt 3-4 óránként cserélni kell.
limo73

Sziasztok!

Gyermekem, este 10 óta alszik. Néha nem értem ezt, lehet, hogy nem alszik éjjel. De akkor azt hallanám a bébiőrön. :roll:

Évi, nagyon szuper a kiságy! Megérte az tuti! :D

Mares, a szája alatt, az állánál. De nálunk a férjemnek ilyen az arca, tehát én ezt nem hiszem nagyon el. Még a 4d-s pocakképen is ott van Lilinek és akkor mondtuk már rá, hogy tiszta apja és ez így is lett.
Ja és eszméletlen jól nézel ki!!! :D

Tünde, írtad, hogy Zoé is bukik egy kicsit. Akkor szokott rosszabb lenni a leheletük, ha buknak. Mivel még nem tökéletesen zár neki a gyomra.

Mi liberot és pamperst használunk. Mindig ami akcióban van, abból veszek többet és lerakom a pincébe.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

[quote="limo73"] írta:limo73Kb. 550-600 ml tápszert eszik....és azt mondta, hogy 2 dl nyugodtan megihat (kb. ennyit is iszik egy nap, van hogy kicsit többet)

800 folyadékkal én is kiegyeznék (kb annyit ivott egy héttel ezelőttig)... de pl tegnapelőtt 500-at tudtam "beletukmálni"...

Kép
gtunde75

[quote="woody"]
írta:
woodyTünde, írtad, hogy Zoé is bukik egy kicsit. Akkor szokott rosszabb lenni a leheletük, ha buknak. Mivel még nem tökéletesen zár neki a gyomra.

mindig bukott... hol többet, hol kevesebbet... de ezt a szagot eddig még sose éreztem... :?

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="woody"]
írta:
woodyTünde, írtad, hogy Zoé is bukik egy kicsit. Akkor szokott rosszabb lenni a leheletük, ha buknak. Mivel még nem tökéletesen zár neki a gyomra.

mindig bukott... hol többet, hol kevesebbet... de ezt a szagot eddig még sose éreztem... :?

Acetonos a lehelete?
Vendég

Sziasztok

babakeksz mi ez a por? mi a neve? Mi még cicizünk, de később jól jöhet.

Tápszer: a sűrűbbek szoktak csomósodni, talán melegebb vízzel jobban oldódik. A beba régen jó volt.

Haj: szőke voltam, de mióta terhes lettem nem festettem. Pont a napokban gondoltam rá, hogy megint szőke leszek. kijárna már egy hajvágás is. Clárika mehetek? :lol: :lol:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="limo73"] írta:limo73Kb. 550-600 ml tápszert eszik....és azt mondta, hogy 2 dl nyugodtan megihat (kb. ennyit is iszik egy nap, van hogy kicsit többet)

800 folyadékkal én is kiegyeznék (kb annyit ivott egy héttel ezelőttig)... de pl tegnapelőtt 500-at tudtam "beletukmálni"...

500-at tápszerrel, teával? Mert az tényleg kevés!!
limo73

[quote="szamocamoca"]S írta:szamocamocaziasztok

babakeksz mi ez a por? mi a neve? Mi még cicizünk, de később jól jöhet.

Tápszer: a sűrűbbek szoktak csomósodni, talán melegebb vízzel jobban oldódik. A beba régen jó volt.

Haj: szőke voltam, de mióta terhes lettem nem festettem. Pont a napokban gondoltam rá, hogy megint szőke leszek. kijárna már egy hajvágás is. Clárika mehetek? :lol: :lol:

Bioteches cucc 100% iso whey a becsületes neve. :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?