Új privát üzeneted érkezett!

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde, de édes :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziaztok!

Évi, Limo, Tündi, Clárika, Csillag: persze , lesz kocsim, úgy intéztem, mert még a végén lemaradok :) bár súlyban nem... lehet, hogy Gergő 7,5 kg???? Az nagyon sok egy 20. hetet kezdett babának nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]S írta:kfmaresziaztok!

lehet, hogy Gergő 7,5 kg???? Az nagyon sok egy 20. hetet kezdett babának nem???

nem kevés!
Zoé is annyi volt a 21. héten... :lol: :lol: :lol:
na de apja se "kicsi" egyiknek se!!!!

Kép
gtunde75

Tündi: ha jó kislány leszek és GErgő jó fiú, akkor megmérhetem nálad? ( vagy már a mérleget visszavittétek? jó, régen jártam nálatok, és akkor ott láttam... ) persze, apja nagy, meg jó vaskos combija van apájának, de hát február 1-én 6220 volt most meg február 15én 7500??? remélem csak az otthoni felnőtt mérleg bolondult meg!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!.....Ez két hét alatt nagyon sok! Ránézésre, "érzetre" látszik a hízás? Biztos rossz a mérleg, de én már holnap leellenőrizném.

Berci este tiszta hiszti volt, aztán nekiült tévét nézni :) ....bevacsizott, aztán "beszédóra" volt.....visszaismételte azt, hogy "apá" :D
limo73

VAlentin nap nálunk: api még mindig a melós gépe előtt ül és dolgozik.... :evil: Gergőt letettem 9kor, már kaja közben elaludt, azóta kétszer kellett hozzá bemenni, cumi ügyben... nem szokott ilyen lenni... ha leteszem legkorábba fel3 felé csinálja ezt, de volt hogy negyed6ig csönd volt :)------ érdekes éjszaka lesz a mai... :shock:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Valentin nap: mi "tartjuk".....én csináltam egy Apa kedvére való vacsit, és kaptam csokit és egy virágot :oops:
limo73

Limo: nem érzem nagyon súlyosnak, de hát minden nap fogom ugye... csak kitaláltam, hogy láttam Éviék is sima felnőtt mérlegen mérik, hogy Tomika ott van apájával.. gondoltam én is.... azóta meg tiszta ideg vagyok... pedig Gergő nem hinném h sokat eszik, 5X170et... ( vagyis a 150 víz+ 5 kanál ami van 170 vagy 180... )... meg most ugye van délelőtt gyümike, de nem sok...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo: vettem apinak a Story-t és volt ugye hozzá X-Faktor szerelmes számos cd :) tegnap neki adtam :) ..... szegényem, el van havazva... nem ér rá ilyenre... :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo: és pajzán gondolatik is csak gondolatok maradnak.... :cry:

na jóéjt!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!.....Ez nem sok kaja, a gyümölcs kalóriája meg elhanyagolható (bár nem tudom mennyit eszik belőle) Egy közepes alma pl. 40-50 kcal, az kb. 60-70 ml tápszernek felel meg (kalória értékben). Nem tudsz beugrani a védőnődhöz, hogy megmérjétek? Legalább Te sem izgulnál!!!
limo73

[quote="kfmares"]L írta:kfmaresimo: vettem apinak a Story-t és volt ugye hozzá X-Faktor szerelmes számos cd :) tegnap neki adtam :) ..... szegényem, el van havazva... nem ér rá ilyenre... :(

haha......próbáld ki....gyerek ágyba, cd-be, lenge ruci..... :oops: :oops: ....szerintem félretenné a munkát!! :wink:
limo73

hát Klárika...furi a szőke...de meg lehetne szokni...először valamelyik színésznő ugrott be-aztán rájöttem te vagy a képen :D

nekem is kell ilyen progi :D

mindenkinek jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Santacsilla, nagyon ügyes a kisbabád!

Clarika, nekem bejön ez a haj :)
Épp a fodrászommal beszéltük, hogy a szőke, mégiscsak szőke, azaz tényleg megfordulnak utána a pasik :wink:

Évi, szuperjó lett a lakás!
A mi macskánk engem mindig megtámadott :) Mondjuk mi csibészeltettük hosszú kesztyűvel, gondolom, hogy ez volt a gond. Én nem altatnám a gyereket a macskákkal, de nem az én dolgom. Ha őrötök van, akkor nyugodtan csukd babára az ajtót, legalább nem zavarjátok egymás álmát.

Ircsi, a rácsos ajtó nagyon klassz, kislányod meg kis ügyes. Hozza a szokásos fejlődési útvonalat, így kell ezt csinálni :)

Csillag, lányod ruhája gyönyörű szép!

Tündi, cuki a csemete :)

maccs01

Szép napot mindenkinek!

Zoé...nagyon édes...ahogy a szájában turkál! :

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Maccs,köszi.Igen,van bébiőr.Mára hatalmas drukk neked!

Mares,elmértétek...szerintem
(Tomi most 7300... :roll: :roll: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Clárika
:roll: :roll: :roll: :roll:
Te lettél szőke?

Tünde
Miket mutat Zoé? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Mares
Szerintem, ez mérési hiba.... :wink:

Limo
És apa elolvadt?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Gergő már fent :)
Nem minden nap kap az ember lány sokáig alvó babát :D :P
...ez van :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Maccs-drukk ... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jóreggelt!

Limo: hát lenge ruhát azért még nem merek húzni, nem igen tetszek még magamnak... aztán sajna nálunk ez van, ha meló van, és az anyag kell mára, akkor meló van!!! Ma Szombathely-Zalaegerszeg-Kaposvár távot teszi meg, és ez kell neki! Ráadásul én lefeküdtem és hogy ne zavarjon meg nem nyomtatta ki a cuccost, hanem majd valami áruházban. De én már megszoktam, ilyen a melója.

Évi: de buta vagyok, nehari TOMIKA KUCKÓJA CSODÁS!!!!!

ÉN ANNYIRA DE ANNYIRA SZERETNÉK ILYEN FIGURÁKAT A FALRA FESTENI! DE API NEM ENGEDI... :( MAX CSAK ILYEN SZIVACS FIGURÁKAT,AMI LESZEDHETŐ... sebaj, majd rajta leszek az ügyön :twisted:

Clárika: te lennél????? bakker nem ismertelek fel! Komolyan! És tudod mitől féltem, hogy végre betfestettem a hajamat és hogy Gergő nehogy megijedjen! Szerinted ők látnak különbséget már? De igaz, a szőke mindig dögösebb mint az én uncsi barnám vagy feketém! :)

Segítség! GYerek elromlott most nálam! 9kor letettem és utána egész éjszaka óránkén-félóránként-5percenként, ahogy éppen kijött felsírt, cumi be.... forgatja a fejét, vagy nem tudom, cumit elhagyja és sír, vagy fájhat az ínye és azért nem fog rá??? de mindezt csukott szemmel, tehát álmost! Meg hogy ne lenne álmos, ha egész este ez volt!!! szegényem, sajnálom :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="kfmares"]
írta:
kfmares

DE API NEM ENGEDI... :((

van nálatok szigor :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

Ircsi,
nagyon édes Chloe a tükörrel :) . Második szó, ejha! :) :)

Woody,
hozzuk össze a találkát, csak legyen egy kicsit jobb idő! nagyon örülnék neki :wink: :wink: ! Ti hova jártok tornázni Lilivel? Keszire? Mi a XI. kerbe megyünk.

Clárika,
atyaég, nem ismertelek meg! Már ilyen a hajad, vagy vmilyen progival szerkesztetted? Réka alvása: szegénykém, nem lehet könnyű :( . Elküldöm hozzátok az álom-manót. Nagyon édes Réka frizurája :wink:

Évi,
nagyon szép lett Tomi szobája, de ügyik vagytok! Az meg külön jó, ha Tominak is tetszik!

Csillag,
nagyon szép ez a ruha, gyönyörű lesz benne Fanni! Gergő édesen tornázik a pihi székben! Lábad hogy van? Laca keze jobban van? Csütörtökön megyünk Dévényezni...

Tünde,
nagyon édes Zoé :). Csak ámulok bámulok mennyi mindent megeszik már, nekem nagyon távolinak tűnik még, hogy a fiam ennyi mindent megegyen...

Mares,
megmértétek azóta Gergőt? A 7500 gr nagyon soknak tűnik, de csak a két hét miatt.

Dia,
meggyógyult Áron?

Bévi,
gyere, mesélj, mi van veletek??? sokat gondolok rád!

Én kicsit taknyos vagyok, a fülem és a fejem fáj picit. Olivér 7680 gr és 68 cm. Hozzátáplálás sehogy se áll, csak szopizik, az almát 2x próbáltuk, mindkétszer kihányta. A banánt is kiköpi, a natúr tejpépet ette meg 2-4 kanállal, de azt se nagy elánnal. Ilangom is jól van, de igazi nőci, olyan lassan készül, hogy nem győzzük kivárni :roll: :roll: ... Csütörtökön megyek nődokihoz, rákszűrésre.

Holnap többet leszek gépközelben, igyekszem jönni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Mares,Gergőd milyen tápit eszik?

evilany

Mares,
tegnap Olivér napközben nem aludt szinte semmit, reggel fölébredt 3/4 6-kor, szopizott, rotyizott, most meg alszik.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Már annyira hiányoztatok!
Csak a képeket futottam át, MINDEN BABA OLYAN TÜNDÉR!!!!!!! :D

Évi, a szoba pedig szuper!!! :)

Bocs, hogy nem voltam, de sok dolgot intéztem (többek között a költözést Brüsszelbe). Ráadásul Boriszka is egyre többet igényel.
Még alszik, Apa pedig egy ismerőse hamvasztására ment... Majd elmesélem, hogy mik az orosz szokások, ha valakit esetleg érdekel egy ilyen "felemelő" téma...

Vannak ám nálunk is újdonságok:
február 8-án kibújt Boriszka bal alsó 1-es fogacskája, febr. 9-én reggelre pedig a jobb alsó 1-ese... Rögtön ráduplázott! :)
És ami a legjobb, hogy egyáltalán nem volt nyűgös, észre sem vettük, hogy fogzik...
Persze Anya már rendesen érzi sokszor... :D

És már nem bírtam tovább, kapott pici almát, amit imád! Egyetlen fintor sem volt, csak nyitotta nagyra a kis száját és ette... Persze nem vittem túlzásba.
Majd szépen lassan kap egyre többet.
ÉS gyönyörűen eszik a kanállal!

Még nem mászik (szerintem olyan 8 és fél kiló körül lehet, de a napokban úgyis mérlegelés lesz...), de össze-vissza forgolódik, tolat, gyönyörűen, egyedül ül. Próbálgatja már a lábacskáit maga alá húzni és kinyomni magát, dehát ekkora súlyt nem egyszerű...

Sok mindent tudnék még mesélni, de inkább eldugulok...

Olyan jó végre olvasni Titeket!!!
Megyek is és megpróbálok visszaolvasgatni! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2011.02.15 08:30-kor.

Kép
napsugar1123

Ja, majdnem elfelejtettem:

Évi! Pár napja láttam a Lidlben biztonsági ajtót,h a jól emlékszem 7.OOO.- Ft volt. És egész jónak tűnt, még gondolkoztam is, hogy veszek, lassan nálunk is külön szobát kap a csemete...

Kép
napsugar1123

Hűűűűűűűűűűűű! A betyárját!!!! Clárika! :) Ez egy régebbi kép, vagy mostani???? Naggggggyon dögös!!! :wink:
Sajnos én még nem láttalak "élőben", de remélem ami késik, nem múlik!

Kép
napsugar1123

Sucer :)
Lábam dagad (bokám) ujjam feszül és alul szúr...de elevickélek :D
Laca ujja jól van...feszít és viszket..ergo gyógyul :)
Pénteken varratszedés.
Remélem én is hogy Fancsa csini lesz :)
Torna...én nem tudom ugye most vinni :( és nekem nem hagyja magát...visszafeszít...stb...és van hogy nyekereg-nem tetszését nyílvánítja...tudom,hogy csinálni kéne-de nem szeretem nyúzni amikor ellenáll...pedig olyan finoman érek hozzá :(
Videón néztem még 1-2 masszázst...kipróbálom azokat is (izomlazító)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi,most néztem meg a videót!!!! Hát egyszerűen zabálnivaló!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ha Boriszka felébred, meg is mutatom neki!!!

Csúcs ez a kis tündér!!! :)

Kép
napsugar1123

Évi: jajaj , a férfi szigor :)

Napsi: Boriszkának gratula a fogakhoz! :)

SUcer: tudod, ez ilyen rendes felnőtt mérleg volt, mert visszavittem a bérelt babamérleget... Nem gond, ha nyügike, csak ma akartam menni tablóhoz fotózásra, de ma inkább valami horrorfilm statisztájának lennék maximum jó ezzel a fejjel

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976át Klárika...furi a szőke...de meg lehetne szokni...először valamelyik színésznő ugrott be-aztán rájöttem te vagy a képen :D

mindenkinek jó éjt!

Na, konkrétan erre gondoltam.... :D
Hogy tényleg ennyire hasonlítunk nővéremmel???? :D
(Neki is számítógéppel eszkábált haj ez, de sokan mondják, hogy olyanok vagyunk mint két tojás)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Sziasztok!

[quote="lombikbaba"]
írta:
lombikbabaTünde
Miket mutat Zoé? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

már azt hittem senki nem veszi észre a lényeget! :wink: :lol:

Clárika jesszus! ez Te vagy???? esküszöm nem ismertelek fel!!! :oops:
ne őrülj meg!!! komolyan szőke akarsz lenni??? apa mit szól?

Mares már régóta nincs babamérlegünk, de a felnőtt mérlegünk megbízható, majd azon megmérjük Gergőt...

akkor nálunk lesz ezek szerint a tali????

Napsi Ti fogtok Brüsszelbe költözni??? komoly??? mikor??? engem érdekel az a szokás...

Kép
gtunde75

Amúgy Jó reggelt!

Ilyen csúcsszuper éjszaka után nem is lehetne jobb reggelem... :)
Ezt el kell mesélnem, mivel ajándékozott meg a hercegnőm:
Este 9kor ment csicsibe, majd reggel 6kor felkelt cicizni, s még mindig alszik,magamtól ébredtem.... :D

Ami fontos még, hogy én este 10kor aludtam el.... :)
(8órát aludtam egybe , meg még majdnem 3 órát :) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára clárika 2011.02.15 09:07-kor.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"] írta:clárika
[quote="csillagfeny1976"]h írta:csillagfeny1976át Klárika...furi a szőke...de meg lehetne szokni...először valamelyik színésznő ugrott be-aztán rájöttem te vagy a képen :D

mindenkinek jó éjt!

Na, konkrétan erre gondoltam.... :D
Hogy tényleg ennyire hasonlítunk nővéremmel???? :D
(Neki is számítógéppel eszkábált haj ez, de sokan mondják, hogy olyanok vagyunk mint két tojás)

én láttam, hogy nem Te vagy, de miután mindenki Téged látott a képen, úgy gondoltam, hogy én vagyok a hülye... de ettől függetlenül hasonlítotok!

Kép
gtunde75

[quote="clárika"]A írta:clárikamúgy Jó reggelt!

Ilyen csúcsszuper éjszaka után nem is lehetne jobb reggelem... :)
Ezt el kell mesélnem, mivel ajándékozott meg a hercegnőm:
Este 9kor ment csicsibe, majd reggel 6kor felkelt cicizni, s még mindig alszik,magamtól ébredtem.... :D

Szuper!!! még sok ilyen éjszakát kívánok Nektek!!!

Kép
gtunde75

Réka születése napján:
Kép

Zoé is kis cseles... :D Vajon mi váltotta ki belőle :)

Clárika
Kép
clárika

Boldog felediket Zoénak! ;)

(rosszul jár a vonalzód, késik egy napot)

Clárika
Kép
clárika

Igen...Zoénak Boldog Fél Évet!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"]B írta:clárikaoldog felediket Zoénak! ;)

(rosszul jár a vonalzód, késik egy napot)

valóban rosszul jár, mert már egy hete azt írja, hogy Zoé 6 hónapos... napokat nem ír, mindig csak az aktuális hónapot!

Kép
gtunde75

ja, de b*nkó vagyok.... köszönjük a köszöntéseket! :oops: :oops:

Kép
gtunde75

Zoé tegnap este 20.15-től reggel 07.30-ig "aludt", általában ilyenkor 4 órát is kibír ébren, most negyed 10-kor elkezdte dörzsölni a szemét, fél 10-kor már elaludt...
szegény vajon mennyit lehetett ébren éjjel??? :( egyedül forgolódva a sötétben?!?!... mindjárt megszakad a szívem... :(

Kép
gtunde75

Sziasztok

Én ma nagyon carul aludtam, gyerkőcök aludtak mint a bunda, de én valamiért nem tudtam, hajnal 3-ig csak forgolódtam :S

visszaolvasok..

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Jo reggelt!
tegnap mar nem volt erom irni, Apa szabadnapos volt, voltunk kicsit csavarogni, vasarolni. Hogy en mennyire utalom ezeket a szupermarketeket, ezer ember, neked jonnek, felloknek, orakat elvesz az eletunkbol meg egy csomo penzt fujjj :evil: Multheten mar a heti nagybevasarlast a tekkobol is online csinaltam, kiszallitassal. :oops: :oops:

Klarika, en nem ismerlek szemelyesen, de szerintem nagyon jol allna a szoke haj Tesodnak is meg ha ennyire hasonlitatok akkor neked is. DE ez nagyban fugg a belsoto, termeszettol. Szerintem.

Evi, Tomiszoba nagyon klassz lett. Biztos jol fogja erezi ott magat a kis lurko. nalunk is 21 fok korul van, neha egy kicsit feljebb megy, nehez szabalyozni.

Napsi, tok jo hogy jottel. :D Mar hianyoltunk. Meselj. Tok jo hogy nem volt nyugoskodes a fogacskak miatt.

ooo, mit akartam meg.

Botikam napok ota iszonyuan dumal, egyik nap rajott es azota be sem all a szaja. Annyira edi. :lol: :lol: Csinalok majd videot.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Tündi:"akkor nálunk lesz ezek szerint a tali????
" -- Évi javastolta hogy ha lesz mégis kocsim akkor nálad legyen... én meg gondoltam jó lány leszek és elfogadom amit a NAGYOBBAk akarnak :) boldog félévet :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Tünde! Zoénak boldog feledik szülinapot kíván Boriszka! :lol: Meg persze én is... :D

Képzeljétek, ezt el kell újságolnom! Benne leszünk a Babavilág c. műsorban. Most hívott a gyerekorvosunk, hogy szeretné, ha "szerepelnénk" benne. Én meg igent mondtam. Elvileg holnap délután jön hozzánk a stáb, de a riporter hölgy majd ma fel fog hívni, hogy egyeztessünk. Majd mesélek róla.
Apa mindjárt hazaér, kíváncsi vagyok mit fog hozzá szólni.épp most lépett be az ajtón... :lol:

Kép
napsugar1123

Napsi
Az adás időpontját azért add ám meg! ;)

Clárika
Kép
clárika

Évi: Milupa Milumil Ha Optima Start - ezt eszi Gergő már 6.hét óta

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Napsi: szoktam nézni a műsort, jaj, akkor pontos dátumot kérünk hogy tudjuk nézni :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Köszönjük szépen a ránk való gondolást, gyógypuszikat, hiányolást és egyebeket. Áron jobban van, még köhög, de már jól van. Igaz pénteken este majdnem a kórházba vittem mert annyira nem akart sem enni, sem inni.....szombat óta az étvágya is jobb, gondolom kiéhezett a 3 nap alatt.

Most én vagyok még cudarul, köhögök, folyik az orrom. Majd csak túlleszünk rajta és remélem erre az évre be is fejeztük vagy legalábbis késő őszig.

Hófordulósoknak gratula. :wink:

Csillag neketk jobbulást. Fanni csodaszép lesz ebebn a ruhában. :wink:

Tünde Zoé nagyon huncut. :)

Réka azzal a két coffikával csuda, olyan nagylányos már :D
Clari nekem jobban tetszel feketén :D - ha szabad ilyet mondani. Nagyon alaposan meg keleltt néznem a képet és akkor véltem felfedezni némi hasonlóságot (úgy voltam vele, mint Tünde)

Évi Tomi szobája CSÚCSSZUPER LETT! Ügyesek vagytok nagyon!

Mares ez az apa! :) Enyém férj sem szeretné ha festegetnék vagy ragasztgatnék a falra. Azt sem bírja ha renezkedek. Igaz nem is nagyon tudok, úgy vannak kitalálva a bútorok, max szekrényen belül tudok variálni :lol:

Napsi már kint vagytok? Gratulálok a fogakhoz!

Csilla miket tud ez a gyerek! Nem semmi :D

Katus is édes ahogy beszélget. Nekem tök furi a videón, hogy angolul beszélsz hozzá Ircsi :D

Szilvás jobban vagytok?

Évi nyugi rám is felszaladt 6 kg, úgyhogy nekiállhatok én is odafigyelni. Csak én diétázni nem tudok és nem is fogok, max odafigyelek mikor-mennyit-mit és nekem nagyon fontos heti 2x az aerobic.

Ne haragudjatok, ha valamire nem reagáltam (tuti több ilyen is van, mert annyit írtatok az elmúlt napokban).

Való Világ: nálunk megáll az élet ilyenkor.....na jó annyira nem, de én nézem. És ha esetleg valamiért nem készülnék el a fürdetéssel addigra vagy valami más jön közbe akkor hála az IP TV-nek megállítom, visszatekerem vagy felveszem a műsort.
Tegnap meglepődtem mennyire kinyílt a csipája a Béci féle klánnak, nem is nagyon szimpatikusak.

Valentin nap: annyira nem tartjuk. Gábor kapott tegnap csokit és slussz. Közösen esszük, nem kértem külön, helyette viszont vehetek magamnak aerobic nadrágot (nem kifejezetten ezen ünnep alaklmából hanem mert a régi már elég tré....)
Bence viszont rajzolt mind a kettőnknek egy-egy szívet és ráiratta az apjával, hogy boldog valentin napot. :D

királylány

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?