Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok-jó reggelt!!!

Geri reggel fél 9-ig alukált :shock:
Ritka...általában 7-8 között kel...és érdekes módon én sem ébredtem előbb :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire :D

Nekem is tetszik a ruci!
Abból indultam ki,hogy egy normális jelmez kölcsönzés...kb 3500-6000 között mozog.
Sajna azt vissza is kell vinni.
Ezt a rucit-gyártótól-vettem a teszveszen...van hozzá stóla is...és 3499,-be került :D
volt rövid és hosszú fazon is...nekünk a hosszú kellett :D
anyu 10 cm-et kell felvarrjon...mert hát ugye az én "nagylányom" még ezt a csudacipőt is kérte mellé (dorkóban érdekesen nézett volna ki vele) aminek 6cm-.es a sarka...Kíváncsi leszek hogy fog benne menni...itthon nagyon profi :P :wink: :D

Na kidumáltam a történetet :D

hjaaaa...és volt még bordóban és lilában is :)
De ez vitte a pálmát!

ValóVilág...nekem nem tetszik... :?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jo reggelt!

Mi volt tegnap ejjel??? Minden gyerkoc elromlott? :wink:

En mar megint zombi vagyok. :cry: :cry: Boti tegnap este elaludt 9kor, mad 11kor kinyitotta a szemet es nem aludt vissza fel 1 ig! :( es utana is tobbszor felebredt, nem volt ehes, csak vmi felebresztette. Kivettem, megnyugtattam, visszaraktam, aludt. :( Lehet hogy a pocija? A hozzataplalas miatt? A foganak nincs meg jele, azon kivul h iszonyuan nyalzik. :roll: :roll:

Clarika, nalatok mikor lett vegul alvas? Valovilag...tuti bunda az egesz. ugy mint a megasztar/x factor is. A csatorna valasztja ki a gyoztest. :? :?

Csillag, gyonyoru az a ruha, kerunk majd kepeket a balkiralynorol.

Tundi, akkor Zoe tizoraira es uzsira kap gyumolcsot? Es csak gyumit? A fozeleket ebedidoben kostoltatod? Tejci elott?

Claire, teszel majd fel kepet a torpekrol? Az almale nalunk is nagyon bejott. Bolti, de megkostoltam, fincsi. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nklari80 2011.02.13 10:11-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

sziasztok!

nálunk jó volt az éjszaka, Zoé jóvá tette az előzőt... este 10-től reggel 8-ig aludt... igaz háton aludt el, és a másik irányba találtuk reggel olyan pózban, hogy tuti négykézlábazott éjjel és elaludt közben... felhúzott térdekkel és kezekkel, a fején támaszkodva aludt... vicces volt! :lol:

VV: én nem Olinak drukkoltam... aki Alekosz-al jóban van, az számomra nem normális... "madarat tolláról, embert barátjáról" alapon...

Kép
gtunde75

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80
Tundi, akkor Zoe tizoraira es uzsira kap gyumolcsot? Es csak gyumit? A fozeleket ebedidoben kostoltatod? Tejci elott?

nem, most még tízóraira kapja a gyümit, és uzsira a főzit :arrow: most már husival... még két hétig így lesz, addig bevezetek még néhány zöldséget (eddig krumpli, cékla, brokkoli, na meg a sütőtök volt a zöldségek közül) :arrow: aztán áttesszük a zöldségeket ebédre és akkor uzsira is gyümit fog kapni vagy alkalmanként tejpépet...

[quote="nklari80"]
írta:
nklari80Es csak gyumit?

szoktam belekeverni kekszet vagy most már néha Sinlac-ot... és teát kap mellé

Kép
gtunde75

Klári
Végül megelégeltem a dolgot, mert hulla fáradt voltam, s betettem a kiságyba, hogy majd elalszik....
Hát betettem és mire visszaértem az ágyamba, már csönd volt.
Visszamentem, hogy most mi van, s aludt. :shock:

Ma reggel fél8kor ébredt, de 9től már nyüsszögött.... most altattam el egy kis cici segítségével.
Semmi nem volt jó neki, szó szerint hisztizett....

Ez már a 4. nyűglődős napja.

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tünde
Mivel érdemlitek ki ezt a sok alvást :?: :?: :?:

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

[quote="clárika"]T írta:clárikaünde
Mivel érdemlitek ki ezt a sok alvást :?: :?: :?:

öööööööö, szerintem ebben benne volt az is, hogy tegnap nem aludt vmi sokat...

Réka eszik még éjjel?

Kép
gtunde75

Az esetek többségében így néz ki egy nap:

- 7:30kor kel, egyből eszik.
- 10:30 eszik
- 11:00- 12:30 alszik
- 13:30 eszik
- 15:00 gyümölcsöt eszik
- 16:30 eszik
- 16:30-17:30 alszik
- 19:30 fürdetés
- 20:00 eszik
- 20:30 - 7:30 alszik
:arrow: közben 00:00 eszik, 5:00 eszik

Clárika
Kép
clárika

Mondjuk nem értem, hogy ha október végéig átaludta az éjszakát (este 8tól reggel 8ig), még enni se kelt fel, akkor azóta miért nem teszi....

Clárika
Kép
clárika

Na Máté ma is nagyon odavan. Ömlik a nyála, egész délelőtt nem aludt, már 10-kor fáradt volt, kínlódott, de mikor letettem, sikított, visított. Most aludt el pár perce. Fáááradt vagyok :oops: :roll:

Kaptunk egy új csodajátékot... kíváncsi vagyok "káros" e, nem bébikomp, és nem is ajtós ugráló... szerintetek??? :D :D Kép

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

http://www.hazipatika.com/services/orvosmeteorologia
Ma melegfront, holnap nem lesz front, de holnap után kettős.... :?

Clárika
Kép
clárika

Koszi Tunde a valaszt. Hmm,lehet hogy nekem is el kene kezdenem a husit lassan? Hatha az kicsit laktatobb? Tizoraira gyumit kap, eddig uresen, mostmar babazabpehellyel vagy mi az. (cereal) :oops: Uzsira pedig fozeleket. A tobbi tapszer vagy anyatejci (bar mar egyre kevesebb van). Hiaba probalok tobbet adni neki a tapszerbol max 180at eszik meg egy kajalasra, de inkabb 150et es felebred ejjel min 1x enni. Ami elvileg azt jelenti hogy nappal nem jut eleg kaloriahoz, nem? Es gyumolcsbol/fozelekbol mennyit adsz? Kb? Egy uveggel? 120 ml korul?

Clarika, szerintem nalatok is hasonlo a helyzet. Marmint hogy azert szopizik ejjel is. Anyatejes babanal meg nehezebb a szitu, hisz nem tudsz tobbet adni neki, mint amennyit akar. :roll: :roll:

Klári
nklari80

Szamóca

Nekem tetszik ez a kütyü, asszem Woodyéknak is van.

Clárika
Kép
clárika

Klári Zoé eddig 4x180 tápot evett, de most már ennyit se... pont most néztem, hogy napi 600-650 ml tápot eszik... gyümi-főzi egy babyétel simán lecsúszik 160 gramm, ha saját készítésűt adok(általában), akkor a tányérka majdnem tele...most néztem, és az 150 ml...

Clárika azt mondtad, hogy a kórházban nézték, és Réka 100-akat eszik... egy ekkora baba (fél éves) normális esetben már eléri a 200-at, de sztem Rékának pici a gyomra, nem tud többet annál, mint amennyit szokott... viszont sokkal többet mozog, mint régebben, több kalória kell neki :arrow: sztem ezért ébred éjjel enni...

Zoé is azóta kezdte átaludni az éjszakát (nem mindig sikerül még most sem), amióta a gyüminél laktatóbb főziket kap... pl krumpli...

Kép
gtunde75

Szamóca!....Jó ez a játék, tegnap láttam valami hasonlót a teszveszen.

Tündi!.....Bajban leszünk....én csipem az Alekoszt :wink:

Klári!.....Kérdezted a K-vitamint, kell még?

Bercinek jön a felső foga, ömlik a nyála...néha fáj neki....és olyan aranyos, viszem a dentinox-ot és már nyitja a száját, de aludni, hála alszunk.
Lent voltam a börzén reggel, kicsit turkálni, siettem vissza, hát én ébresztettem a társaságot. (Negyed10-kor)
limo73

Évi
Én voltam majd 100 kiló is :oops: :wink:
Magyon sok fogyókúrát kipróbáltam, de tudom, hogy általában egy-egy fogyókúra alatt hirtelen fogy az ember pár hét alatt sok kilót, aztán ha abbamarad a kúra, akkor a leadott kilók többszöröse ugrik vissza.
Az életmódváltás a hasznosabb :wink: Nem kell éhezni, em kellenek "csodaszerek"... csak egy kis akaraterő... :wink:
Én ezért se híztam nagyon terhesség alatt sem, mert komolyan odafigyeltem az étkezésre... és ez már rutinból megy...
(egyébként terheléses inzulint+cukrot lehet nézetni szoptatás alatt is :oops: :wink: )

Csilla
Nagyon ügyes Dani :lol: :lol: :lol:

Csillag
Bálkirálynőről majd kérünk ám képeket! :wink:
Zöldségke :lol: :lol: :lol: :lol:

Clarika
Chloe van, hogy egy egész üveg bébiételt is megeszik lefekvés előtt+szopi rendesen, mégis kel éjszaka enni...

Szamoca
Ha nem egésznap van ebben Máté, akkor nem káros (szerintem)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi, te milyen ütemben híztál terhesség alatt? Te nem sokat szedtél fel, én is vigyázok, érdekelne, mire számítsak...

Kép
xtina75

Limo

Nem, még nem kérdeztem.

Clárika
Kép
clárika

Akkor és most.....
Kép
Kép
limo73

Limo, irtad tegnap hogy van valami hozzatapis papirod, amin a fuszernovenyek is benne vannak. mit ajanlanak az elejen?
Mekkora valtozas 6 honap alatt. :D Tok jo a kis birodalma bercinek.

Kisfiam "megjavult", reggel 8kor evett, majd 10-11.30ig aludt, aztan delben evett es most megint alszik mar egy oraja. :shock: :shock: :lol: :lol: Nem vagyok en ehhez hozzaszokva. :wink: :wink:
Igy tudtam skypeozni baratnommel, elkeszult az ebedunk, megfott a ceklaja a torpemnek es csinaltam makos gubat is...edesitoszerrel. :oops: :oops: A multkori Tina fele almas retes ota nem ettem edesseget, mar nagyon kivagyok ehezve. :cry: :cry:
De magamhoz kepest ez hatalmas teljesitmeny, eddig 2 nap utan remegtem valami csokiert.

Klári
nklari80

...és megérkeztek a nagymamák.... nesze neked hozzátáplálás
Kép

Kép

Kép

Kép

Klari!....Mindjárt nézem a táblát!
limo73

[quote="nklari80"]L írta:nklari80imo, irtad tegnap hogy van valami hozzatapis papirod, amin a fuszernovenyek is benne vannak. mit ajanlanak az elejen?
Mekkora valtozas 6 honap alatt. :D Tok jo a kis birodalma bercinek.

6 hótól - semmi
7 hótól - petrezselyem, zellerlevél, kapor, metélőhagyma
8-9 hótól - bazsalikom, kakukkfű, borsikafű, borsmenta, szurokfű, citromfű, lestyán(igen kis mennyiségben)

Holnap Apa beszkenneli az egészet. Mi, a csak tápszer miatt előbb kezdtünk, így előrébb is tartunk, így már használok petrezselymet, metélőhagymát. Meg állítólag a dm-ben lehet kapni valami fűszerkeveréket, ami nem tartalmaz sót, kis mennyiségben azt is lehet használni, de még nem próbáltam. Gondolom, olyan sótlan vegetaszerű.
limo73

Koszi. :) elobb veletlenul kisbetuvel irtam, Berci nevet, bocsi. :oops:
Torta :lol: :lol:

Klári
nklari80

Nagyon édes Bercibó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Olyan 10-12 kiló jött fel...

KépKép

12+3 és 34+3 :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!!!

Lányok, megjött a hó!!! Talán emitt volt minden baba nyügi!

És persze ki volt az egyetlen anyuka aki ebben az esti hóesésben sétált lenn a kis drágájával? hát persze hogy én :)

Pécsi CSajok: kértem, uramat, hogy tegye át másik napra, tehát ne csütörtökre az autó szerelését ( sógi ott melózik talán elintézi) és akkor ott lehet a tali ahol MINDENKINEK jó! Mert azért MISLENY nincs közel....

Clárika: uramnak felolvastam a " na még 2 kv-t" esetet... utána aludt réka azért?? MÁrmint 11 után?

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Limo! sótlan fűszerkev: "natúr vegamix", nagyobb sparokban is van, kaiser's ben is.

Képek: teszek :oops:
Hogy kell netes albumot csinálni? az lenne a legegyszerűbb, nem kéne kicsinyíteni.

Ircsi! Nekem is annyi! nem is maradt plussz a szülés utánra, szopi alatt szedtem fel egy pár kilót, meg mostmár lehetne tavasz, mert rámjött a téli nassolás, nem lesz ennek jó vége :D

Claire
claire

Mares...hó?hol?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem akarok se ülni se a hátamon feküdni anya!!!

Kép

Na így már jobb :)

Kép

Kis segítséggel....

Kép

Anya!ebből nem jön semmi!!!

Kép

Nyuszómuszó :)

Kép

Vigyorexem-tegnap este

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Claire
Szerintem, a picasa a legegyszerűbb...
www.picasaweb.google.com

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csillag
Gergő így feláll, vagy ti állítjátok fel?

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Jó játék a tükör :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi! köszi, megpróbálom!

Tükör: cuki! Tényleg érdekes nekik, nálunk Nonó szereti főként (Nőci :lol: :lol:) kiváncsi leszek ők mit fognak csinálni, az másik ikreim eleinte egymást szólongatták a tükörben, magyarul azt hitték, h a másikat látják benne, pedig fiú-lány ikrek, és annyira nem is hasonlítanak!

Claire
claire

Ircsi...mamája állította oda...megfogta a rácsot...de a fenekénél muszáj volt a kéz...ha esetleg elengedte volna :(
Magától még nem áll fel :)
Annyit tud csupán hogy forog...de qazt is ritkásan...illetve ha megültetjük...néha ül-viszont egyből bukik :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="lombikbaba"][ írta:lombikbabaimg]https://lh6.googleusercontent.com/_xFJlk2B1dsI/TVggD82WrII/AAAAAAAABTw/omj8nYj6fMI/chloe1102%20%289%29.jpg[/img]
Kép

Jó játék a tükör :lol:

Nagyon édes!!!Na Gergő ilyeneket nem tud...nem nyúl ilyen szinten semmiért...csak ha fekszik :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag
Mi mindennap naponta több órán keresztül gyakorlunk, játszunk együtt. Szinte ez teszi ki az egész napomat :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

látod...sajnos nekem erre nem igen van lehetőségem...ha tehetem természetesen ezt teszem...
nem vagyok jó anya-depis-kiegyensúlyozatlan nőszemély...na ezért akarok vissza menni pécsre a nyugalomba!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok
bekukk..nagyjából kész vagyunk...az egész lakás át lett rendezve...még van finomítanivaló,a habtapi sincs lent mind,be kell szabni ide oda...de amúgy szuper lett. Tomi is csak 1x ébredt tegnap éjjel is,majd megszokja hamar(remélem)
Amúgy kinél hány fok van a babaszobákban?

Képet még nem hoztam.Majd apránként,.amúgy se tudom körbefotózni :)

Való Világ:mi nem nézzük.(igazából,semmit se nézünk,max a Híradót,de általában akkor van fürdetés,úgyhogy sokszor azt se,esténként filmezgetünk,dvd)

Csilla,Dániel nagyon ügyes!Leesett az állam! :)

Szamóca,új játék,kafa,rövid távon biztos nem káros.

A hozzátápi kérdése nálunk visszafelé halad...Tomi nemigen fogadja el szopi után. No mindegy.Amúgy ma kapott banán-barackot(tegnap is) 2 napja nem is kakilt...áááá...ma adtam kamillateát,baracklét is...

Hű,ezek a sokáig alvós babák :roll: :roll: mi 4.40-kor keltünk...

Limo,Bercinek boldog fél évet!
Képek jók!

Mares,nekem mindegy hol lesz a tali! (reményeim szerint Clarikáékkal megyünk)

Csillag,nyugi...mindannyian tudjuk hogy 3 gyerek édesanyja vagy,és ott a ház is.Mi (1 gyerekkel) könnyebben vagyunk.

Tomi 2 napja nem hajlandó feküdni...ölemben ülve a legjobb,és mutattam neki hogy kell dobozból kipakolni,na azóta... :roll: :roll: :roll: de már majdnem megül egyedül.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi: na hurrá! KÉpeket mindenképpen hozzál új Tomi-Lak-ról :)

Limo: egyem meg a kicsi szívét! milyen cukker

Ircsi : Chloe a kis mosolygós

Csillag: dehogy, ne butáskodj, jó anya vagy! Én néha 1el sem bírok :)

:shock: :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Évi!.....Nálunk 21 fok körül van, mindenhol. (mind a 30 egynéhány nm-en :? ) Amikor fürdés van kicsit rásegítünk, de ahogy leteszem Bercit aludni, szellőztetünk, alváshoz hűvösebbet szeretünk. Nekem jobban bejön, ha inkább egyforma a hőmérséklet mindenütt, még ha esetleg kicsit hűvösebb is, kisebb az esély a megfázásra.
limo73

Én is visszaveszem éjjelre a fűtést 21 fokra.
Azt ajánlják alváshoz.
Napközben 22-23 fok van.

Clárika
Kép
clárika

A kétcopfos kis-angyalom:

Kép

Clárika
Kép
clárika

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika
Gyönyörű! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Nálunk olyan 22-23 fok legalább van. (termosztát 23 fokra van beállítva)
Anyuka nem szeret fázni :oops:
Mi még kelünk szopizni éjszaka is. Én fekve nem tudok igazán szoptatni, ahhoz, hogy kibújjak az ágyból, kb. 30 percen keresztül szoptassak, kell éjszaka is a 23 fok...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Clarika,alig ismertem Rékára :lol: :lol:

Csinálok majd képeket,de a pécsiek megnézzék ám személyese is :)

Tündi,milyen utatok volt...?

Ircsi,értem,én fekve etettem eddig,most érdekesebb a helyzet...bár reggelre itt kötött ki Tomi,kelt fél 5-kor,evett,virgonckodott köztünk,aztán apa elringatta és aludt még 6.40-ig-..most ott kajabál a nagyágyon :) mindjárt viszem öltözni.

Köszi a válaszokat,azért kérdeztem mert estére Tomi szobája is "csak" 21 fokos,napközben 22,23,ha kicsit kihűl,csak bekapcsolom a sütőt egy kicsit :) (az átalánydíjas...)de persze a fűtés is megy.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Mindenkinek Boldog Valentin napot!!!

Kép

Bár én már évek óta nem ünneplem...ugyan olyan mint bármilyen más nap... :(

De nektek nagyon Boldogot!!!! :)

Kép

Itt is már van hó-reggelre ideért :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát hőfok...ha kinyitom az ajtókat és egész nap megy a fűtés...mindenhol meg lehet "gyulladni"...örülök ha a szobában 20 fok van :(
Body,vastag rugi és egy vastag takaró"...de Geri bírja...ő nem fagyos mint én :(
Persze én féltem...és azt hiszem fázik...de akkor nem aludna!!! szerintem

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő este 8kor evett...9 körül aludt el... (ezt nem dicsekvésnek szántam)...most tényleg meleg van...a konyha 24-25 fokos... :)
nyitva minden ajtó...alszik a drága...jó az a "függöny" az előszobában....felfogja a hideget a nagy ablaknál :)
Ha már nekem melegem van...akkor tényleg meleg van...na de a kazánom is 60-70 fok között van :P
Csak ne kéne folyton mászkálni hozzá!!!
:(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mi sem ünnepeljük!

Bekri,Bálintnak boldog névnapot!!

Zoénak boldog fél évet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2011.02.14 09:27-kor.

evilany

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?