Új privát üzeneted érkezett!

Akkor én meg bedobok egy ilyet :lol: :lol: :lol:
Nem baj,ha nem látjátok,én látom.

Ma kellett volna megjönni 12. napon vagyok,ezért ilyen halványka,de erősebb,mint a legutóbbi!!! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nem mondod hogy terhes vagy??????????????? :shock: :shock:
mert a csíkot én is simán látom pedig én vak vagyok....... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Igen,nagyon remélem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen-igen,cigányasszony vagyok,azt a termékeny fajtámat,csak maradjon is meg!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hát madarat lehetne velem fogatni,most jó is lenne,mert úgy megfagytak,hogy el se repül! :lol: :lol:
Tényleg babonázhatnék,meg minden,de jöttem egyből elujságolni,szorítsatok,hogy maradjon is meg! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

hú Meli én nagyon drukkolok de nagyon hamar jött!!!!!!!!!!!
engem is vuduzz meg!!!!!!!!!!!:):) :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

2 hónapot kellett várni,azt megvártam. :lol: :lol:
Amúgy is,minek vesztegessem a drága időm,ha el akar menni,elmegy most is,meg 6 hónap múlva is.Nyuszi is vérzett,minden baja volt,most meg ott van a kis Manója.Nekem meg jóformán semmi,kis rózsaszín valami,és mégse.
Na én VUDUZLAK,mikorra kell???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

drukkolok azért hogy minden okés legyen!!!!!!!!!
vagy most 30-körül vagy akkor a köv hónap de a legjob ha decemberi lenne:)):

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Egy decemberi,az szép lenne,én is addigra akartam.
Na vuduvudu!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
És sok +++++++++++++++ energia!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

köszíííííííííííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,hogy érzed,meg fog jönni?
Én nem értem ezt az állandó pisi ingert,még mm-be se mérhető,csak készül majd a méhem,de már állandóan a wc-re járok,és ahogy olvasom nem csak én. :roll:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli őszintén....nem tudom.....tegnap leszakadt a derekam és voltak napok mikor alul fájdogált a hasam.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Olyan nekem is volt,pedig egyik gyerekkel se előtte.
Én onnan tudtam majdnem tutira,hogy 25.-e körül anyósom bontotta a csirkét,és én olyan rosszul lettem a hússzagtól,hogy majd behánytam,na azóta se semmi,de ott akkor tudtam,hogy lehetséges,betaláltunk. :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

na nekem ilyen soha se volt hogy szagérzékenység..semmi ilyen tipikus terhes tünet........ :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!

Meli!
Gratulálok, minden oké lesz!!!!!!!!!

Nita!
Hajrá!!!!!!!!!

Nyuszi!
Mesélj milyen volt anyosodéknál??
Vendég

Kirus köszi!!!!!!!!!
ti hogy vagytok?
Nyuszi gyere mesélj:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jól vagyunk köszi!!
Mama épp elvitte sétálni a gyerkőcöket így most nyugi van :D

Lassan készülhettek Máté szülinapjára :D tudod már hogy mit fog kapni?
Milyen tortát fog kapni?
Neki van olyan amiért rajong?(pókember,verdák,ben10 stb..)
Vendég

ma api is elvitte a fiúkat sétálni!!!!!!!!!!!!!de magától mondta hogy viszi őket...én addig rendbe tettem a szobát:)

Máté szülinapjára elvileg egy thomasos sátrat.... a vateráról néztem meg még valamit mellé és spongyabobos formatortája lesz:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Anyósom 60 éves lesz,és mivel tudjátok,hogy nekem milyen arany anyósom van,kap 60 szál kék rózsát,és egy 60-as alakú (oroszkrém lesz a 6-os.a 0-a pedig feketeerdő) tortát.

Nálunk a postás pet a menő,Pistikének meg Melcsinek is.Melcsi ha este felébred Peteeeeeeeeee,kiabál,hogy indítsuk el,megrendeltük a t-homtól azt a felvevő egységet,így éjjel-nappal pet megy.... :lol:

Nita,neked mindjárt írok privit.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli ok várom!!!!!!!!!

majd hozz képet arról a csokorról és tortáról!!!!!!
gyönyörű lesz!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Oké!
Megmutatom. :lol: 6-án lesz neki!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

figyeljetek a facebookon ez terjed:

"Ez ugye megint vicc?Facebook gyöngyszem: "Egész Magyarország területéről érkeznek a hírek a földrengéssel kapcsolatban. Rendőrségi információk közül tudtuk meg, hogy Nyugat-Szlovákia területére egy 242 nm2 nagyságú meteor csapódott be. A friss források szerint további becsapódások várhatók Székesfehérvár, Tatabánya, Komárom területén."

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Meli!
+++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: :lol:

Hoztam pár képet,mindenkinek puszi! :D
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
mucus75

Mucus gyönyörűek a fiúk!!!!!!!!
Koli is milyen nagy már!!!!!!!!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi Mucus!
Kirussal mi újság?Senki se hallott róla?Hát dia?
Beleolvastam a Betti blogjába,tudjátok,aki lombikra készült,valami eredményre vár,már 1 M Ft-nál tartanak,úgy sajnálom őket.Emlékszem,mikor jött a + teszttel,és csak a tüszőrepesztő miatt volt... :cry:

Nyuszi???????Nita neked meggyütt????Ugye nem???

Ja,tudom,hogy tudjátok,hogy titok,de ha mégse,iwiwre véletlenül se írjatok semmi babára utalót,mert engem megfojtnak.Ma jöttek a barátnőim,mutattam nekik a legelső tesztet,amin alig látni valami,azt mondták,ez full nega,én meg boldog voltam,hogy 1 hónapig hanyagoljuk a témát.Megint híre megy a faluba,és véletlenül baj lesz,én túl se élem,majd ha gurulok,megtudják.
Tényleg szeretnék osztozni velük,de tudom,hogy úgyis elpletykálnák,mert én is ilyen vagyok,és ezt vállalom!!!
Köcsög vagyok???
Főleg mikor elvetéltem ilyet hallottam vissza,hogy a f@sznak nekünk mégegy gyerek,nem elég a kettő???Na itt ezt is jobban tudják,hogy mennyit bírok felnevelni! :?
Kép

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli de megjött.én örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt én is hallom sokaktól mi a f@sznak akarok még gyereket mikor a házunk félkész meg stb..........leszarom....amíg a rohadt anyósom él nem is tudjuk megcsinálni:(:(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Meli!
Gratula a pocaklakóhoz!! Mikor készülsz dokihoz menni??

Nita!
Hagy mondják az emberek!!
Meg vagy áldva akkor te is anyóssal :? Nagyon arik a gyerkőcök!!!!!(blogban néztem) Barni is mekkora már :shock:

Mi megvagyunk, Niminek azt hiszem készülőben van felül a foga, tiszta piros,duzzadt neki felül az ínye meg nyűgös és éjjel megint kel(felsír) 2-szer minimum...
Ma nincs ovi, legnagyobb örömömre(szakmai nap van az ovonőknek).0
Vendég

Sziasztok!
Hétfőn megyek,10-re.
5 hetes 6 napos leszek,de mire elmegyek uh-ra is majdnem 7 leszek.Csak vérvételt akarok kérni.

Nekem hálisten jó anyósom van.Kap is szép csokrot meg tortát! :lol:

Megyek,mert dolgom 6000,farsang van az oviba,és hegesztők leszünk!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok,

Újra itt vagyok. Mi újság van veletek? Meli gratulálok a 3. dik babához ha jól láttam.

Kép
Kép
Kép
cathy82
Bicske

Szia!
Várjál,mert nem tudlak hova tenni.Azt írja ugye,hogy első hozzászólásod,milyen néven voltál ezelőtt?? :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Igen 3.! :lol: :lol: :lol: Köszönöm!!!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!!

Kirus bizony..........ma azt hittem orrba b@szom anyóst....túrkált a postaládánkba....... :x :x :x
esküszöm fel fogom jelenteni!!!!!!!!ez a pofátlanság határa már....

Meli drukk a dokihoz!!!!!!!
most mikori is lesz a baba?:)

Cathy szia:)):
mikor írtál ide?:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Még 2009-ben amikor elkezdtük a babaprojektet és csak másfél év múlva sikerült. @cathy néven voltam. Én vagyok a hormonproblémás,prolaktin hormon túltermelésem volt. mindenféle kezelést kaptam, meg volt miómám is, vagyis van. De másfél évi várakozás után sikerült. Csak lementem a fórumról, mert azt hittem nem lehet babánk és akkor minek legyek fenn. Emlékeztek már?

Kép
Kép
Kép
cathy82
Bicske

Cathy már beugrott!!!!!!!!!!
nagyon örülök hogy sikerült a baba!!!!!!!!!!!!
és tudjátok a baba nemét vagy meglepi?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

kisfiú lesz. 7 hónapos leszek hamarosan. Megérte várni,és örülök, hogy természetesen sikerült. És milyen igaz , hogy ha nem gondolunk rá , akkor fog összejönni. :D

Kép
Kép
Kép
cathy82
Bicske

ez tényleg igaz ha nem gondolsz annyit rá.....nekem is így sikerült Barnika::):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem is megvagy,gratulálok!!!!!de vissza fogok olvasni.Volt egy majdnem velem idős terhes is,mikor Pityeszt vártam,talán Adri volt.
Csucsu is bebabásodott,ő is régen írt ide!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Csucsuról én tudtam:):)
nem nagy ír sok helyre mert dolgozik ameddig csak tud!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Meli!
Tegnap voltál dokinál??? Gyere mesélj!!!

Nita! Nálatok mikor lesz farsang az oviba?
Minek öltözik be Máté?

Nyuszi!
Merre csavizol?

Mucus!
Nagyon aranyosak a gyerekek!!! Már akartam írni aztán elfelejtettem .
Hogy vagytok?
Nálatok mikor lesz farsang?

Nálunk jövö hét csütörtökön, Kíra boszinak fog beöltözni. Ma érkezett meg a jelmez most mindig azt probálgatja:).

Nimcsi egy nagy kópé csávó, napjában 100-szor felmászik az ágyra(lehet keveset is írtam), megvolt az 1.leesésünk szombaton Sad nagyon megijedtem vele együtt. Pont háttal esett le(mellé ült) és jó nagyot koppant a buksija.
Elindult a kis drágaságom!!!! Megtesz már vagy 7-8 lépést anélkül hogy lecsüccsenne..
Ha zenét hall már jön és csimpaszkodik teszi fel a kezét és mulat Laughing
Alul 2 fogunk van, és felül jönnek most a szemfogai Exclamation kis vámpír lesz..
Ezzel társult a napi 5-6 kaksi és az éjszakai 2-3 ébredés..(bár lekopogom most 3 napja újra átalussza).

Röviden ennyi! Élvezzétek ki a jó időt!!
Üdv mindenkinek!!!
Vendég

Kirus emlékeim szerint 22-én lesz.de nem 100%
még nem tudja mi lesz...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok,

Csucsut nem ismerem. Meli mit mondott a doki? Anikó majd fényképezd le a lányodat, kiváncsi vagyok milyen boszi lesz. Biztos aranyos.

Szerdán voltam dokinál. Hát magas kicsit a vérnyomásom, amit naponta kétszer méregetnem kell ,s ha nem csökken gyógyszeres kezelést kapok. Vannak már görcseim, egyre sűrűbben, így kaptam gyógyszert rá, meg a magne b6-ot megnövelte. Vasat kell továbbra is szednem. Ezek a gyógyszerek olyan drágák, de már hamarosan vége lesz.

Kezd nyílni a méhszájam, a görcsök miatt, így sok pihenés kell, és ha a görcsök nem múlnak,meg a has keményedés, akkor vissza kell mennem a dokihoz. Félő, hogy kora szülött lesz, de remélhetőleg nem. A baba jól van, és úgy vettem ki doki szavaiból, hogy átlagos méretű,de szerinte nagyobb lesz majd a kelleténél.

Na de már nem sok van hátra, ma vagyok 28 hetes, és ha előbb is jönne, talán nem lesz kis súlyú,és minden ok lesz vele. A vérnyomásom remélem lemegy, mert s szülésnél probléma lehet.

Kép
Kép
Kép
cathy82
Bicske

Cathy azért drukkolok hogy ne legyen kora baba.mert még nagyon picike!!!!!!!
pihiz jó sokat!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok
Hétfőn megyek,8 mm-es petezsákot látott,kornak megfelelő.
2011.10.04-re írt ki a gép.

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szia Meli!
szerintem te tuti szeptemberbe fogsz szülni!!:):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Komolyan,nemááá,nekem is,apának is szeptemberben van,jó lett volna,ha saját hónapja van!!
:lol: :lol:

Cathy,vigyázz magadra!!!Hol fogsz szülni???

Kép
Kép

Kép
melinda1985

nagyon olyan érzésem van hogy te nem fogod a végig kihúzni.....én is fosok hogy ha össze jön tuti ő is korábban jön..Máté 1 Barni 2 héttel jött korábban!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én is azt hittem,Melcsit elhagyom,aztán nem jött ki csak 40+3 ra.
Azt hittem gyenge a méhszájat,de nem.
Nita,akkor gyúrtok?? :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

most igazam lesz?))))))
nem gyúrunk de nem is teszünk ellene:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Óóóó a spontanitás!!!!Na jó,ha minden ok lesz egy szeptember 29-be kiegyezek!!!!!!Óóóóóó,hol van még!!!!Csak lenne már hétfő!!!! :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

szeptember 29-re voltam kiírva Barnival:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Puszi Mindenkinek.
Koli most kicsit náthás de amúgy minden ok. :wink:
Kép Kép

KépKép
Kép