Morning!
Selyem, mi lesz kedden?
ég a pofám, de nem tudom... jaaaaaaaaaaaaaa...
szerintem nem fog megjönni
csak el ne kiabáljam
gyógyszert nem adott a doki (mondjuk nem is kértem volna), azt mondta, igyam a cicka-palást kombót, aztán ennyi
nincs énnekem semmi bajom, ez is elég lesz, meg higgadjak le, és csókolom...
Milla, suliban? Hát...
ez sem lesz egy unalmas félév, laborokból itthon kell megcsinálni a jegyzőkönyvet, mert miért ne, minden alkalommal zh, majdnem mindenből, amiből nem, abból beadandó van, mert miért ne, jogból előrehozott vizsga, és még ma megyek elektronika laborra, nagyon para, mert azt sem tudom, hogy a vizsgán hogy mentem át, és én még nem vettem fel minden tárgyat!!!! szóval kész... ja és 3 hét van 2 alkalom között, és 5zh+1jegyzőkönyv+1beadandó eddig... kishócipőm televan... ráadásul szakirány miatt átettek Joe Citybe (Józsefváros), de nem érdekel, amit még lehet, azt Óbudára veszek fel, én nem csípem a putrit...
Ami a kisebbséget illeti, hát... én most nem bontakozok ki, mert az 5 oldal lenne, ami nem ide illik, de a véleményem nekem is megvan... pont tegnap beszélgettünk erről este, hát felment a vérnyomásom... és csak fialnak, csak fialnak (mint a patkány basszus...), elkezdik 10 évesen, és 50 évesen még hullik belőlük a gyerek, hát menjenek a p*csába!!!
Selyem, himia, nekem a másik agyrémem a "nagymama", aki a babakocsit tologatja, basszus itt vagyunk 20on évesen, és kínlódunk, az meg 45-50 évesen gondol egyet és szül egy gyereket!!!!! Nem akarom ám én bántani az idősebb anyukákat sem, mert mindenkinek szíve joga, mikor szül, csak amikor terhes lettem, akkor lett terhes bátyám kolléganője is... a csaj 40 éves, én 25 vagyok. Ő Június közepén fog szülni, már jó nagy a hasa, én elvetéltem... hát ennyi!!!
Meli, mi 3ról indultunk... aztán majd látjuk, mennyi lesz az annyi...
de nekik fussa basszus, jó sokat dolgozok érte
Na, osonok, ma úrinő leszek, kocsival megyek suliba (a jobbak
), majd este belesek
Nagy puszi mindenkinek!!!!