Új privát üzeneted érkezett!

Hát Lányok teljesen elfelejtettem (ugye mondtam).

Születési évet, hónapot kell tudni.
Az életkornak (hónap is számít) megfelelõen hónapokra lebontva adja meg, hogy fiú vagy lány lesz.
Pl aki 1969. októberében született az aug-ban még csak 31 éves, de nov-ben már 32.

Én kislányt szeretnék, de lassan kiegyeznék egy kisfiúval is.

Éva!

Most spontán próbálkoztunk, mert nem volt doki.
Jövõ héten eredményhírdetés.
Ha eredménytelen akkor 6. inszem.

Caldea
caldea

Éva!

Gyönyörü a versed, meg is könnyeztem.
Holnap megyek be a kórházba, 9-re, nst-re, a 8-asba. És elötte vagy utána még egy vérvétel. Ha lesz eröm, felmegyek hozzád. Ha esetleg ráérsz, gyere le.

Szia
Gabi
BGabi (bgabi)

Itt van nalam a fogamzasnaptar!!!!!!!!!!!!!
Irjatok meg az adatokat valaszolok nektek!!!

Nekem ebben a honapban lanyom LEHET!!!!!!!!!Azt szeretnenek!!!

Kriszti
kriszti

Drága orsoly!
Tudom, mit érzel Kép, én tavaly kb. három hónapon keresztül sírdogáltam, minden átmenet nélkül, egyszercsak rámtört, hogy nincs bennem a kisbabám, nem fejlõdik...ez annyira rossz érzés volt...
A féléves várakozási idõ leteltéig ki se hevertem rendesen. (azóta se!)

De azért HIDD EL, az idõ minden sebet begyógyít!
Sõt egy következõ terhesség pedig még boldogabbá tesz!
MEGLÁTOD, MINDEN RENDBEN LESZ!!!!KépKépKép

Küldök egy kis pozitív energiát, hogy jobb kedvre deríthesselek:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

millió pusszantás:
Ancsi
Ancsi

Kriszti!
Milyen adatok szükségesek?
Igaz, mi nem is próbálkozhatunk....
De azért...Kép

Ancsi
Ancsi

BGabi!

Oké. Holnap megpróbálok átmenni hozzád 9-re, de ha nem sikerülne és te fel tudnál jönni, hát tedd meg. Egyébként rendben vagy, ugye?

Kriszti, Caldea!
Most már valaki legyen szíves írja meg, hogy milyen táblázatról, vagy mifélérõl van szó, mert én egy szót sem értek. Én 1975. februárban születtem. Írjátok meg, hogy mit lehet ebbõl kiszámolni?

Lányok!
Legközelebb már nekem is inszem. lesz. Aki errõl tud valamit, kérem világosítson fel, hogy hogy is van ez. Ugyanúgy megy minden szuri meg uh. csak a spermát nem apa, hanem az orvos helyezi be?
És ugyanazokat a injekciókat kapja az ember mint eddig (Metrodin, Profasi)vagy másokat is? És egy inszem. mennyibe kerül? Mert azt hallottam, hogy a lombik 140 ezer legalább, és ha az inszem. is hasonló, akkor nem nagyon reménykedhetek, mert ennyi pénzt összeszedni, nekem idõbe telik.
Szóval ha valaki felvilágosítana, nagyon megköszönném.

Örülök, hogy tetszett a versem és tudom, hogy ti megértitek. Még a férjem sem olvasta, csak ti.

SZERETLEK TITEKET!!!!!!!!!!

Éva
Éva

Sziasztok lányok!

Tegnap nem tudtam jönni hozzátok, mert annyi sok munkám volt, de nagyon hiányoztatok ám!
De ma itt vagyok, amikor csak tudok. Kép
Hát most vagyok abban a helyzetben, hogy bármelyik nap megjöhet - de nem kéne. Egyenlõre semmit nem érzek, a melleim sem fájnak úgy, mint szoktak (?), még semmi mensire utaló hasfájás nem volt, pedig máskor napokkal elõtte már azért enyhén szoktam érezni, hogy meg fog jönni. Most olyan néha, mintha kicsit feszülne a hasam.

De viszont most eléggé tanácstalan lettem. Már írtam múltkor, hogy veszünk egy lakást, amit hitelbõl fizetünk, és ugye annak szép törlesztõrészlete lesz, és most félek, hogy a babát és a törlesztést együtt tudjuk-e vállalni. Bár épp beszéltük a párommal, hogy lehet, hogy egy kis idõre szüneteltetjük a babaprojektet, de mi van, ha most összejött esetleg???? Tényleg olyan rossz érzés ez most, szeretném is, hogy összejöjjön egy baba, de most egy kicsit meg is ijedtem, hogy mi lesz?
Majd még jelentkezem!
Pussszzz
Ildi
másikildikó

Kriszti, Ancsi, Pucúr, Breki, Lotti és Mindenki aki szorít nekem!

A reményem egyre fogy. Tegnap este mensi szerûen fájdogált a pocim.Kép De ugye ez lehet mástól is?

Zebri mindig velem van és úgy megnyugtat ha rá nézek, de most otthon felejtettem az ágyamban valahol és nincs aki felvidámítson.Kép

Éva! Kép
A vers teljesen magával ragadott. Szavakba öntötted, ami bennem is van. Teljesen átéreztem a sorokat. Volt idõ amikor az utolsó két sor is stimmelt, de mára már azért derûlátóbb vagyok. Légy te is az kérlek.Kép
Sajna 30 c-vel még benne vagyok a listában. De ha felérek a csúcsra én már le nem megyek.

Orsoly!
Ne szomizz nagyon és szeretlek.Kép

Puszka: Gabó
Gabómanó

Ildi,
Háááááááát? Tudod a gyerek mindig a legváratlanabb pillanatban esik be! Türelem, majd kiderül.

Kriszti,
Emil ment. Puszi neked. Édi vagy. Hívd fel Fábiánt és modd el neki, hogy még nem volt pé-ed és, hogy nem kellene a tüszörepit kapnod!

Éva,
Mi van ha nem lesz legközelebb? Drukkolok.

Caldea,
Mindent bele!

Még mindig nem kaptam választ a kérdésemre, pedig már 3x elhangzott. Úgy látszik senki sem veszi a fáradságot, hogy egyetlen mondat erejéig érdemesnek tartson arra, hogy válaszoljon. Enyhén szólva el vagyok keseredve! "Mi van Monchyval és Mártival?" volt a kérdés, ha nem emlékeznétek! Egyátalán ott voltak a talin?
Most mennem kell,
Moni
mj

Kriszti Keri!

1972.07.27. Tehát 29 multam. Na milyen nemünek lesztek a keresztszülei?

Pcur
Pucúr

Gabó,
A höd hogy áll? A mensi szerü fájdogálás nem jelent semmit. Sok terhes kismamának van olyan, hogy a terhessége ideje alatt mindig megérzi mikor lenne a mensije! Szóval semmi elkeseredés. Különben tegnap nekem is így fájdogált, nagyon enyhén és pont egy nappal vagyok elötted.

A hödet azért kérdezem mert totál tanácstalan vagyok az enyémmel kapcsolatban.

Lányok!
Emlékeztek, hogy mindig 37 fok volt (popóban mindig 0,1 tizeddel több, de én h-ben mérem) és mindig egyenest, vagy szinte mindig egyenest mutatott, vagyis 37 fok kereken végig, amíg meg nem jött? Már több ciklus óta így ment és a Macával sem változott a max érték, mint sokatoknál! Ezek szerint egyszerüen képtelen a szervezetem ilyen stimuláló hatására 37 felé menni.
És most? Ebben a ciklusban? peteérés után 37,0; 36,8; 36,88; 36,88; 36,8; 37 és ma 36,9! Nem érzek semmit max. azt, hogy a melleim jobban fájnak mint szoktak, de nem érzékenyek! HELP!!!!!!! Öszintén mit gondoltok? Miért lett ilyen zavaros a höm?

Moni
mj

Moni!

Monchy jelezte,hogy nem fog tudni jönni, de már nem tudom miért. Márti, mióta a hátfájásával eltûnt nem tudom mi van vele és róla már én is érdeklõdtem de nekem sem válaszolt senki. Már elõbb is reagálni akartam, de mire megírtam a mondókám ezt elfelejtettem.

Puszka: Gabó
Gabómanó

MOni!

A hõm az szuperül áll. 37.2. magasabb mint szokott lenni, de szerintem a duphastontól is lehet.

Gabó
Gabómanó

Ildi!

Szerintem menni fog a kettö együtt is, mi is hasonló helyzetben vagyunk. Le sem merem irni, hogy havonta mekkora összeggel törlesztjük a lakáshitelt!
De a bébi(k)re mindig lesz pénz.
Én még az albérletbe is mertem vállalni a fiamat, mert az gondolom, hogy nem ö a céljaink megvalósításának a gátja. De nélküle üres lenne ez a szép ház is, amiben most lakunk.
Persze tudom, hogy az ember a gyerekének is szeretne mindent megadni.
De tudod, amig várakoztunk a babusunkra, addig mindig azt gondoltam, hogy minek mindez. Minek az, hogy ezt vagy azt meg tudunk is venni, ha az álmaink nem válnak valóra (nagy család).
Ugyhogy értelmes módon gondoljátok meg a lakáskérdést, és vágjatok bele ha úgy tünik, menni fog. De a babára csak úgy gondolj, hogy egy gyönyörü ajándék, akármikor is jön.

Beszti
Beszti

MJ

Bocsi ezerszer,en ma szetszorodtamKép
Monchy nem tudott jonni Martirol semmit sem tudokKép
Az emilben megirtam mire lesz eselyed,a hod szerintem nem zavaros csak nem olyan mint a nagykonyvbenKépTalan azert ment lejjebb mert megjonKépDe amig nem addig remenykedni illikKépKépKépKép
Most jovok a dokitol ma kapom a szurit holnap UH!!!KépKépKépAsszem a kovetkezo 2 nap lesz eselyesKépKépKép

Orsoly
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucurka

FIUCSKA!KépKépKépKépKép

Ildi
Tenyleg ilyenkor jonnekKépAhol van kettonek ott van haromnak is foleg ha az egy kistunemenyKép

Gabo
Olvastad a maganmeledet?????
Nem ess meg ketsegbe,a legtobbszor igy kezdodik.Ugye Pucur???!!

pusssz Kriszti
kriszti

Gabó
Akkor meg ne rajzolj itt nekem szomorú fejeket!!! (parancsoló jel) Fel a fejjel. Nem fog megjönni még minimum 1 évig. Attól függöen, hogy tervezed a szoptatást!
Pusszancs, Moni
mj

Ildi,
Csatlakozom Beszti hozzászólásához!
Moni
mj

MOni!
A hõddel kapcsolatban én sem tudok mit mondani. Tuti, hogy volt peteérésed?

Gabó
Gabómanó

Tuti, volt pé-m.
3 napig lenn volt 36,6-on és utána a 2. nap elérte a 37-et, utána pedig visszaesett és azóta is szórakozik velem.
Moni
mj

Beszti, Kriszti, Moni!

Köszi szépen a biztató sorokat, ígérem megpróbálom alaposan átfontolni a dolgot, de abban nagyon igazatok van, hogy ahol kettõnek van, ott van háromnak is. Aztán lehet, hogy most sikerült, akkor meg nem is kell ilyenen tépelõdnöm, megoldja helyettem más a "kérdést". KépKép

Pussszzz
Ildi Kép
másikildikó

Moni!

A görbéd fura!
De láttam én már kacifántosakat. Hozzárajzoltalak az összegyüjtött babások görbéihez KépKép, nem nagyon lógsz ki a sorból. Nincs két egyforma, és igazán csak a Pucuré olyan, mint a nagykönyvben.
Még minden lehetséges.
Ha látad volna az enyémet! Alig akart fölvánszorogni 37.0-re. Az ov. utáni 5. napon még 36.8 volt. (És az ov. 36.5 volt tehát jóval följebb illett volna mennie.)

Kriszti!
Hurrá! KépKépKépKépKép
Hogyhogy mégis lesz UH?

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!
Javítottam a listát!

Cicó 4c 86 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 79 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 65 cn Györ 24 év
Melinda 3c 59 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 41 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 37 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 36 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 33 cn Salgótarján 23 év
Cipomama 1c 32 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 27 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 26 cn Budapest 31 év
Edina 7c 25 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 23 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 23 cn Adács 27 év
Gabó 30c 22 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 21 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 21 cn Svájc 27 év
Lella 11c 16 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 15 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 15 cn Budapest 29 év
Edit 9c 12 cn Budapest 30 év
Edi 8c 8 cn Maglód 33 év
Sien 14c 7 cn Budapest 28 év
Lora 13c 6 cn Várpalota 24
Éva 30c 4 cn Nyíregyháza 26 év
Djeszter 4c 2 cn Budapest 29 év

Djeszter lekerült sajna megint az aljára.Kép
Magamat pedig levettem róla.
Sok minden történt a múlt héten, valószinûleg most egy ideig mellõznünk kell a probálkozástKép
Ha majd konkrét dolgot tudok megirom nektek, ha valakit érdekel. Kedden nagyon magam alatt voltam mégsem akadt senki aki legalább válaszolt volna nekem.

Ettõl függetlenül mindenkinek nagyon szoritok KépKépKép és azért idõnként olvaslak benneteket.
Gabó
rajtad a világ szemeKépKépKép

Puszi
Györgyi
Györgyi

Gyorgyi

Sajnalom,hogy leveszed magad a listarol de biztosan jo okod van ra.Egyebkent a talcsira nagyon vartunk!

Eszternek is Kép

Beszti
Hat gondolom o is nyugodtabb igy bar eddig meg sosem hivott a korhazba csak a maganba.Kivancsi vagyok hany tuszocskem erett a loadagtol!!??Kép

MJ
Nekem bena gorbevel is megfelelne egy lurko gondolom neked isKépKép

Kriszti
kriszti

Klari
Az elte-s emiledre irtam.Mukodik az meg???
Kriszti
kriszti

Sziasztok!

Éva! Nagyon tetszik a versed.

Mondjátok, mennyire van a hõmérõgörbe és a peteérés után 14. napra a mensi kõbe vésve. Mert én már kezdek tõle megkergülni. Mindig menetrendszerûen megjön, de a 12. nap körül nem tûnik úgy, mintha peteérésem lenne. A multkor is a 20. napon kaptam a tüszõrepi szurit és a 28-ra mejött. Kivételesen késett 2 napot.

Engem is vegyetek fel légyszi a listára. Most a 6 c 9 cn-nél tartok. (Szeged, 31 év)

Köszi,
Edelweiss
edelweiss

Györgyi!

Ne haragudj ránk, amiért senki nem választolt!
Miért nem folytathatjátok a próbálkozást?
Biztos lemaradtam a dologról, csak azt sikerült a múlt hétröl kiderítenem, hogy orvoshoz mentél.
Ha esetleg leveleznél:
beszti@vnet.hu
Djeszternek: Kép

Beszti
Beszti

Ja, a kimaradt. A ciklusaim 26 naposak.

Edelweiss
edelweiss

Edelweiss!

Ha jól tudom, akkor a 14-16. napra kell a peteérés után megjönnie.
De ha a 26 napra szokott megjönni, akkor minek kaptál a 20. napon tüszörepi szurit???
Mit jelent az, hogy "nem ugy tünik" a högörbédböl?
Jól végzed a hömérözést?
Ha igen, akkor a tüszörepit a hömérséklet emelkedése jelzi. (Leesni nem feltétlenül kell..)
Az emelkedés sem annyit jelet, hogy rögtön 0.5 tizedet ugrik, hanem fokozatosan, néhány nap alatt kell 0.5 tizedet emelkedie. (Van, akinek rögtön felugrik..)
Leirhatnád mért höidet.
Ha 14. napnál kevesebb idö telik el az ov. és a menzesz között, akkor az rövid luteális szaknak szokták hivni, de állítólag nem befolyásolja jelentösebben a termékenységet.

Beszti "a nagy hömérsékletkiértékelö" Kép
Beszti

Haho lanyok!

Koszi a sok pozitiv energiat meg szmajlit, meg miegymast, most mar jobb a kedvemKép

Ancsi! Neked kulon koszonomKép

Gaboka, en is szeretlek, es drukkolok ezerrelKép

Kriszti! Kuldok mejltKép

Gyorgyi! Nem tudom ugyan, mi lehet a gond, de ne keseredj elKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Lányok!

Ebben a hónapban valahogy nem megy a hõmérõzés.

Én szájban mérem digitálissal, nagyon szép görbém szokott lenni.

Ma reggel (20. nap meg elõtte való nap)36,0!!!!!!
Kihûltem??????????? Beraktam hónaljba, hogy ott mi a helyzet 36,1. Na ez szupi. Valaki melegítsen fel!!!

Lehet, hogy az elem döglõdik (6 hónapja folyamatosan mérem)?

Caldea
caldea

Caldea
hasznalj higanyost!

Orsoly
Varom!

K
kriszti

Caldea!

Nem volt hideg a szobában éjszaka?

Használj higanyos höméröt és mérd lent.

Beszti
Beszti

Beszti!

Azt jelenti, hogy a görbém a doki szerint olyan amilyen a nagy könyvben le van írva, csak sosem megy 37 fölé. A legalacsonyabb érték 36, és számomra ezek között a szabályok és a görbe között van egy kis ellentmondás. Már legalábbis, ha szigorúan kell venni õket. Bár mindig vannak kivételek, ugye?
A szurit meg azért kaptam, mert a doki nézegette UH-val a tüszõkémet és akkor tartotta érettnek. Szóval nem tudom.

Edelweiss
edelweiss

Györgyi!
Én elég keveset tudok jönni mostanában mert az én irodám is pályaudvarhoz hasonlítható akrcsak Krisztié. De ha tudtam volna, hogy vigaszra szorulsz akkor jobban odafigyelek rád. A talira nagyon vártunk és a neked ígért kis zebrit is oda akartam adni. Ezért legközlebb már tényleg el kell jönnöd, mert nagyon árva szegény.

Gabó
Gabómanó

szija GaboKépKép

Kriszti
kriszti

Edelweiss!

Létezik olyan, hogy alacsony alaphömérséklet, bár ha valakinek alacsonyabb az egész görbéjén a hö, az inkább azt jelzi, hogy szájban méri (te hol méred?). Ekkor szinte soha nem megy a hö 37 fölé.
A szabályok arra a hömérözésre vonatkoznak, ami itt már többször elhangzott. Akkor általában Kép be is jönnek.
Egyébként én azt olvastam, hogy ha valaki "jól" méri (hüvelyben, popóban), akkor az, hogy nem éri el a 37-et, az a sárgatestfázis-elégtelenségét szokta jelezni.
Ez egyébként számomra megmagyarázhatatlan, hogy rendszeres 26 napos ciklus mellett a 20. napon legyen érett tüszö. (Nem lehet, hogy lecsusztatok az ahavi ténylegesen növö tüszöröl? Mikor volt UH abban a ciklusban?)
Az én dokim azt mondta, hogy akinek van tüszöérése, akármikor is reped meg, az elsö 12-14 nap mindenkinél nagyából egyforma. Tehát hiába van valakinek pl. a 18-20. nap környékén tüszörepije, a tüszö nagyából ugyanolyan ütemben növöget eleinte, mintha a 14. nap lenne.
(Nekem pl. pont ezért szeptemberben azt mondta, hogy nem lesz tüszöérésem, mert a 8. és 11. napi UH-n még nem látszott érö tüszö.)
Tényleg kiváncsi lennék a görbédre, nem irnád le az értékeket valamikor? (Csak mint abszolút laikusnak...)

Beszti
Beszti

KépSziasztok lányokKép
Ma voltam UH-on katasztrófa!Léci vegyetek le a listáról!Majd mesélek,de most nem vagyok olyan idegálapotban ,hogy tudjak többet írni!
Sok sikert mindenkinek!
KépKandi72Kép
Kandi72

Sziasztok lányok!

Már kb január óta olvasom a babanetet, de még nem nagyon írtam. Ma viszont nagyon rossz napom volt. március -áprilisban terhes voltam, de a missed ab-mat május 2án befejezték. Életem elsõ terhessége és vetélése volt. mivel el akarom kerülni, hogy meg egyszer eloforduljon ezert kerestem - és elég nehezen talaltam - egy nõgyogyaszt aki kivizsgalta a lehetseges okat, mert engem a veletlenrol szolo magyarazat nem nyugtatott meg. azt mondta a regi nogyogyim nyugodtan probalkozzak.ha esetleg megegyszer elofordulna majd akkor kivizsgaljuk. otthagytam mert egyebkent is csalodtam benne a muszeres befejezes soran.
beigazolodott az aggodalmam es nagyon orulok hogy nem hagytam annyiban: meglehetosen alacsony progeszteronszint, kicsit magas tesztoszteron: serophen. Alig vartam hogy ujra probalkozhassunk. ez volt azota az elso honap. ma vagyok a ciklus 23. napjan, es kicsit feszül a hasam/mehem, bar lehet hogy a serophentol. es most bevettem egy duphastont. elkezdem 3*1-et szedni, bar a nogyogyim azt mondta csak akkor ha kimarad a mensesem. de mar reggel nagyon szomoruan ebredtem. nincs olyan nap, ora hogy ne gondoljak a terhessegre és a babara. ti biztos mindannyian megértetek, sajnos a férjem nem tudja aterezni a helyzetem, bar gyereket o is szeretne. Viszont tuszorepedeskor amikor nagyon fontos hogy egyutt legyunk jon a problemaja, hogy nem szeretni "vezenyszora", õ nem tenyeszcsodor. sajnos nem válhatok olyan romantikusan terhessé, hanem gyogyszer, hõmerõzes, peteérés, stb. én sem igy terveztem.
Szóval mar reggel nagyon szomorú voltam, hogy semmi masra nem tudok gondolni, nem tudom kiverni a fejembol, semmi mas nem kot le, es akkor ma a munkahelyemen is tok megalazoan viselkedett velem a nagyfonok, és azert kezdtem el a 3*1duphastont hogy nehogy az egész napos boges es kiborulas rossz hatassal legyen a hormonjaimra, leessen a progeszteronom, felmenjen a prolaktinom, es tonkrevagja a talan mar meglevo 7 napos embriot, stb.
Gondolom holnap reggel a hömön meglatni majd a duphaston hatasat.
alig birom kivarni a jovo hetet, hogy ne jojjon meg. ti mit csinaltok hogy ne csak erre gondoljatok minden oraban? ebbe bele lehet orulni. remelem a duphastonnal nem artok.

Jo volt kiirni magambol mindezt, köszönöm hogy meghallagattatok:

marcsi
marcsi

Beszti!

Ez a múlt havi görbém, de csak a 3. naptól lett vezetve.

3. 36,3
4. 36,0
5. 36,1
6. 36,1
7. 36,2
8. 36,1
9. 36,3
10. 36,4
11. 36,1
12. 36,2 UH
13. 36,3
14. 36,4
15. 36,6
16. 36,6
17. 36,6
18. 36,7
19. 36,8
20. 36,5 szuri
21. 36,6
22. 36,6
23. 36,6
24. 36,9
25. 36,9
26. 36,6
27. 36,5
28. 36,3

Szóval így néz ki. Egyébként igazad van, tényleg szájban mértem, azt mondta a doki.
Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Köszi,
Edelweiss
edelweiss

Kedves Marcsi!
En is ateltem amit Te most.Mar tobb mint 1 honap telt el ugy, hogy ne gondoljak szinte mindig a tortentekre es a kisbabara,s hogy ne kerulgessen a siras ha meglatok egy pocakos kismamat. Azt hiszem Eva mar kitunoen versbe foglalta mindazt amit itt mindannyian erzunk.
Mara mar egy kicsit "megnyugodtam", keszulok lelkileg is egy ujabb terhessegre ezzel kondicionalva az agyam, hogy ne legyek allandoan depis.
Az en ferjem is varja mar a babat, de szerintem meg O sem eli at ugy a banatom,mint Te vagy en,vagy itt mindenki.sajnos.nem tudom miert,talan csak mert nem tudja,hogy reagalja le a kulvilag fele,s ebbe beletartozom en is.nem beszel rola,pedig nekem nagyon igenyem lenne,de megertem, en sem tudnam mit mondhatnek a felesegemnek.
Ne aggodj, itt mindenki szorit majd Neked
udv
judit
judit

Marcsi!
A történeted szomorú, de tudod itt nem vagy egyedül és itt mindig vigaszra találsz. A duphaston szedése biztosan nem árt, én is szedem doki utasításra a ciklus második felében. Az pedig, hogy apa tenyészcsödörnek érzi magát az sem egyedülálló. Kata írta, hogy õ nem is mondja soha a férjének, hogy mikor is van tüszõrepi, így amikor a jó idõben megkörnyékezte apát, akkor õ nem ezt érezte. Ha igy gondolkodik a férjed akkor nem kell neki mondani te miket is csinálsz annak érdekében, hogy megtaláld a jó idõt. Itt mindent elmondhatsz, mi segítünk és nem hagyunk egyedül. Nekem és itt mindannyiunknak ez segített. Optimistán kell látni és mindig meg kell találni azokat a dolgokat, amik örömet szereznek.HIdd elmeg lehet csinálni. Én, ha most nem jön össze, akkor annak örülök, hogy megyünk síelni. De ettõl függetlenül engem is mindig az köt le,hogy lehet, hogy valaki már van a pocimban és e szerint élek. De nem hagyom,hogy ez az érzés eluralkodjon rajtam.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

A fogantatás hónapja számít.
És tudjátok 50-50 %.

Éva!

2001. november lány
2001. december lány
2002. január fiú
2002. február lány ( de akkor lépsz át a 27-be ezért ezt most nem tudom)
2002. március lány
2002. április fiú
2002. május lány
2002. június fiú

Na most már ennyi elég legyen ám...

Pucúr!

Aki terhes.
2001. augusztus fiú
2001. szeptember fiú
2001. október lány

Caldea
caldea

Kandi!
Nehogy már ne mond elm i történt az UH-n. Én nagyon izgulok érted. Tudni szeretném mi van veled.

Szija Krisztinka!
Remlem apit mára ágyba parancsoltad!

Puszi: Gabó
Gabómanó

Jó reggelt lányok!Kép
Hú, de sok szomorú dolgot kellett olvasnomKép

Drága Marcsi!
Nem tudom, mennyire olvastad a régebbi írásainkat, de azokból kiderül, hogy néhányan már átéltük, amit Te. Én is két babát vesztettem el egyetlen év leforgása alatt (14 és 10 hetesen) és biztos vagyok benne, hogy ha nincs a Babanet, nincsenek ezek a kedves lányok, akkor nagyon rosszul viselném.
Persze túltenni magát az embernek (egy nõnek!) sosem lehet, legalábbis addig nem, amíg meg nem születik a babája.

Hidd el, hogy ez a topic nagyon sokat segít abban, hogy ne érezd magad egyedül a problémáddal és itt tényleg társakra találsz, méghozzá bajtársakra.
És kik értik meg igazán a fájdalmakat?
Akik ugyanazt már átélték, amit Te!

Ezért a többiek nevében is KÉRLEK, MARADJ VELÜNK!!!Kép
Beszélgessünk, írd ki magadból, ami fáj, ha közben mindkét szemedbõl csorog a könny, akkor is!

Hihetetlen, hogy mennyi erõt adtak nekem a lányok, amikor úgy éreztem holtponton vagyok.
Egy a lényeg: sose maradj egyedül!!!!Kép

Remélem, érted, hogy mit akartam most elmondani Neked!Kép
Kép

Edelweiss!

A hõidet látva, azt érzem, hogy ugyanaz lehet a gond, mint velem.
Alacsony a progeszteron-szint.
Próbáld ki, hogy popsiban méred - így lesz reális az eredmény!
Esetleg, ha a dokid is belemegy, nézesd meg a ciklus bizonyos napjain a hormonszintjeidet!

Gabóca Barátném!Kép
Volt már nyugodt perced, hogy elolvasd a verseimet?Kép

Pussz,
Ancsi

UI: te jó ég, az üzit elolvasva: remélem nem tûnök okoskodónak!!
Nem az volt a célom!
Ancsi

Szia Judit!Kép

Örülök, hogy átjöttél! Látom már jobban vagy!KépKépKép

KépMarcsiKép

Nem tudok neked én sem mást mondani, csak azt amit a többiek. Fel a fejjelKépKép! Én is elvesztettem a babámat 11 hetesen. Szerencsére az én drnöm mindent kivizsgált, 3 ciklus alatt rendberakta a hormonjaimat, ekkorra lejárt a 3 ciklus várakozási idö is.

És megérte! Most ujbol terhes vagyok! Igaz a félsz mindig ott van mögöttem, de egyenlöre (lekopogom)ugy tünik minden rendben!

KeriKrisztinka, Caldea!

De jo, fiu (de jo, lány)! Kép

Ancsika!

Verseid diszhelyen életem végéig. Örök emlék!KépKép

Kandi72

Na mi volt az UH-n?

Gabomano!

Hogy érzed magad?KépKépKép

Pucur
Pucúr

Sziasztok!

Lányok én tegnap a férjemmel el kezdtük szedni a Maca Vibét 2x1-et. Aki szedte már, kérem írjon valamit, hogy mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Caldea és aki tudja?
Az inszem.-rõl és lombikról és hogy mennyibe kerül ki mit tud?
Bp-en bármikor elvégzik? Mert itt nekem azt mondták, hogy Debrecenben, ahová nekünk kellene menni ott van téli és nyári szünet, és olyankor nem foglalkoznak ilyesmivel. És persze most jön a tél, és akkor nekem annyi.
Kérlek segítsetek!

Köszönöm

Éva
Éva

Sziasztok!

Edelweiss!

Én azt nem tudom megmondani, hogy progeszteronhiányod van-e, azt inkább a popsi/hüvelyi mérésböl lehetne megállapítani.
Viszon a magánvéleményem szerint a 12. napi UH-val (ha nem volt elöbb) lekéstétek a tüszörepit (miért nem látott a doki bevérzett tüszöt, sárgatestet?), ezt abból gondolom, hogy a 11. napi 36,1 után a höd fokozatosan emelkedni kezd (lassan ugyan), és a 4. (nálam ez 5 napig tartott) napra eléri a 36,6-ot, ami ugye 0,5 tizeddel magasabb hö!!!!
Rajzold le a görbét. Szóval a magánvéleményem szerint (de tényleg csak mint laikus), a 11. napon volt az ov. A 20. napi szurinak lehetett annyi hatása, hogy késett 2 napot.
Tényleg nem volt elöbb UH (a 12. nap elött)?
Legközelebb kérd meg, hogy a rövid ciklusod miatt (amiböl a 11-12. napi tüszörepi amugy is következhet) csináljon a 8. és a 10. napon UH-t.
Tényleg nem akarok okoskodónak látszani, csak mindössze a tapasztalataimat próbálom megosztani veled. De ha orvos véleményére kiváncsi vagy, akkor ugyanezeket a höket ird le Erazmusz topicjába, ö fog orvosi véleményt is adni.
Viszont javaslom, amit Ancsi is, hogy térj át popó/hüvely mérésre, mert akkor a görbédböl még többet is le tud majd olvasni.

Beszti
Beszti

SzijasztokKép

Marcsi
Udv nalunk,szoritom virtualisan a kezedKép

Ancsi
pedig nagyon okos vagyKép

Gabo
MA!/remelemKép/nem birom ezt a sz.. idot olyan depis az alaphangulatom tole.Kossz az sms-eket nagyon jol esettKép

cupppp Kriszti

meg mindig ti vagytok a kedvenceimKépKép
kriszti

Pucurkám!Kép
Ennek nagyon örülök!Kép
Épp tegnap olvastam, hogy mikor születtél!
A párocskámmal majdnem egyszerre láttátok meg a napvilágot, õ 1972. július 29-én születettKép
Csak érdekességként írtam.Kép

Györgyi!!!!!
Remélem elérlek még, nemrég olvastam, hogy el vagy keseredve és hogy nem reagáltunk az üzenetedre!

Kérlek, nehari!!!
És mondd el, mi a baj!KépKép

Pussz,
Ancsi
Ancsi

Mindenkinek nagyon szép reggelt.

Kandi72!
Ne légy ennyire elkeseredve! Mi az a nagyon rossz amit a doki mondott neked?

Marcsi,
Igen, sajnos tényleg sokan vannak itt olyanok akik már elvesztették a babájukat. A férfi emberekkel nagyon nehéz, csak egy kis csalfaság kell hozzá és nem fogja magát csödörnek érezni.

Kriszti, Lányok,
Tegnap 36,9 volt a höm és Kriszti azt írtad, hogy lehet, hogy megjön. Eddig tényleg így is volt az elmult 4-5 honap alatt. Amint lement 37 alá megjött. Tegnap viszont nem jött meg és a höm ma reggel felment 37,1-re!

Üdv, Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?