Sziasztok!
Már megint mi voltunk az utolsók akik eljöttünk a bölcsiböl
A Bogi ordított, hogy ö még maradni akar! Nem tudtam neki elmagyarázni, hogy 13 órakor bezárják
Vérig sértödött amikor a gondozónö közölte vele a hírt, hogy Bogi mostmár ideje menni
Gyökérfözelék volt (brrrr) töltött tojással, de megette
Csak nézte, hogy a többi gyerek, hogy eszi és simán megette majdnem az egészet! Utána rányomott egy fél banánt és kész!
Hát már nagyon bánom, hogy nem kezdtem el elöbb közösségbe vinni. Elöbb kellett volna, nagyon élvezi. Nem tudom mi lenne, ha otthagynám és nem lennék vele ott végig.
Mondjuk csak jövö szeptembertöl megy oviba, addig meg okosodik, komolyodik, majd kiderül, hogy bírja nélkülem, de sztem nem lesz gond!
A Petresi utcai oviról miket hallottatok? Milyenek az óvónök, dajkák? Az nagyon teccik nekem, mert szép nagy udvara van és közel is van hozzánk!
Igazából a református egyházközösség ovijába vinném a legszivesebben, de messze van tölünk 2 gyerekkel....
3 napja nagyon viszket a hasam. Állandóan kenem krémmel (terhességi csíkok ellenivel), akkor picit megnyugszik, de rettenetesen viszket
Csak ne lenne ilyen rohadt büdös ez a krém. Annyira büdi, hogy forog a gyomrom a szagától!
Máskor a Bogi szokott bekenni testápolóval, ezt a krémet nem hajlandó rámkenni, mert neki is büdös
Ha kenem a pocakot, befogja az orrát és mondja, hogy anyuci ez nagyon büdi, tesónak nem???
Olyan édes
Már pár napja velünk alszik a nagyágy mellé tolt kanapén. Most éjjel 4x ébredt fel, de visszasimogattam álomba. Tegnap éjszaka meg befolyt egy picit a pisi, és annyira szégyelte magát (nem tudom miért, mert sose szoktam ez miatt rászólni, söt mondom neki, hogy semmi baj Bogi elöfordul, lecseréljük a pizsit, bugyikát, kimossuk és kész....!!!), szal annyira szégyelte magát, hogynem tudott visszaaludni vagy 2 órán keresztül. Mondogatta, hogy ne haragudjak, és hogy véletlen volt! Pedig tényleg nem haragudtam, söt! Októberben amikor még nem fütöttek és nagyon hidegek voltak az éjszakák, akkor pisilt be egymás után 4 éjszaka, meg most! Azóta se! Akkor se szóltam rá, most se. Nem értem miért szégyenli és miért kért annyiszor bocsánatot.
Olyan édes volt, kérdezte, hogy segítsen-e kimosni az ágynemüt? (hozzáteszem, hogy csak nagyon picit folyt be, az ágynemü teljesen száraz maradt, csak a bugyika meg a pizsialsó lett pisis)Sztem észrevette, hogy folyik és felébredt rá, mert utána ráült a vécére és pisilt sokat!
Na jó kiveséztem a pisitémát
Sinlac: Ha kistesónál hozzá kell majd táplálnom a szopi mellé, akkor Sinlacot kérjek a dokitól, vagy HA tápszert?
Karmen: Nagyon bátor vagy, hogy meg merted "szúrni" a cicit. Bár biztos könnyebb megoldás, mint egy mellgyuszit átvészelni!Ügyi vagy!
Enikö