Drága Lányok!
Ezeréve nem voltam
és gondoltam adok egy kis életjelet
Néha szoktalak olvasni Titeket, és nagyon örülök a jó hireknek
és nagyon elkeseredek a sikertelenségektől
Önző módon egy picit- sokat rólunk
Volt egy ujabb lombikunk( a 7 beültetés- 4 éve járunk a Kaáliba), ismételt sikertelen, azért nem beszéltem róla, mert már saját magam is "fáradt" vagyok hozzá és unom, de mindenesetre arra jó volt, hogy teljesen padlóra küldött, én aki elég erős vagyok, írhatom hogy több hétig nem tudtam felállni, még most sem...
Közben a sors fura fintora (mert én azt mondtam hogy nem megyek többet) 24 petesejt lett- soha-soha nem volt ennyi, 21 megtermékenyült és 16 fagyasztottak- sohasoha nem volt még ilyen velem.....Talán majd egyszer, nem tudom mikor....A miértre nincs válasz, de lehet már nem is keresem
Ám nekem is van bejelenteni valóm
A mi kisbabák is készülőben van, persze még csak a szívünkbe született meg, mert ugy döntöttünk hogy örökbefogadunk egy kisbabát és boldog szülei leszünk!
A lombikból már nem tudtam ugy talpra állni és elvesztettem a hitemet, de az én szeretett férjem megadta nekem ujra a reményt hogy édesanya lehessek, imádom
Roni: a nem támogatott lombik nagyon változó a sima lombik kb. 322000,-Ft és ehhez jönnek hozzá a pluszok: icsi, fagyasztás, aha, blasto...stb, utiköltség, gyógyszer. Nekünk a vége ha a támogatást is hozzáveszem olyan 600. 000Ft
Sok, nagyon sok....
Továbbra is nagyon szurkolok mindenkinek és kívánom, hogy rövidebb utat járjatok be mint mi
Puszi, Anita