Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok

Bocs a zavarásért...

Egy ismerősöm nevében kérdezném tőletek, hogy a budapesti Kaáli-ba van-e várólista, és ha igen az mennyi idő kb?
Lombikra mennének.

Köszi előre is a válaszokat.
Vendég

Sziasztok !

Kakukk
engem 2009.szeptemberében műtöttek endóval, 5 napig voltam kórházban,
egy hónapig voltam utána táppénzen és nagyon kellett !!!
a dokim mondta, hogy azért mert kint csak három vágás van, attól még bent tettek-vettek, toldoztak-foltoztak ( perinatális összenövéseim is voltak, szóval a hashártya is érintett volt )

a műtét után kb.2 héttel elég rosszul voltam egy éjszaka, fájt mindenem bent, de elmúlt
gondolj bele, hogy leszedték az endót mindenhonnan, a petevezetéket felszabadították, ez nagy munka volt a szervezetednek is

ja, én egyedül sehova nem mentem, sétáltam mindennap egy kicsit, olyan voltam mint egy idős néni :oops:
a táppénz utolsó hetén buszra ültem, hát nem volt jó ötlet, minden egy rezdülést éreztem
mikor lesz a hathetes műtét utáni kontroll ?

a dokid hívd fel azért szerintem, a megnyugvás kedvéért

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Köszi Kata, megkaptam, mindjárt bele is olvasok!

Velünk minden ok! Bár megfogadtam, hogy nem fogok fórumozni, de nem bírtam ki... :D
Már szedem a fogigátlót, a héten megyünk fel kontrollra és akkor mondja meg a dokim, hogy mikor indulhatunk. Valószínűleg márciusban lesz a beülti!

Zsu!
Sajnos elég hosszú várólista van, ami a tb-s beavatkozások támogatásának csökkentése miatt alakult ki! Mi is, akik már aktívan odajárunk, nekünk is kb fél év, mire újra sorra kerülhetünk! Nem tudom, aki most csöppen bele, annak mennyit kell várni, de sztem ez sok mindentől függ!!!

Kakukk
elég durva, amit leírsz! Nekem szerencsére nem volt ilyen, de szerintem is otthon kellett volna maradnod! Ez rende műtétnek számít, ami után 6 hét a lábadozás!

Puszi mindenkinek és drukk hegyek!!!

gigibp

Gigi, köszi a választ! Gyere hozzánk is fórumozni! :wink: Ott most nagy élet van! :D
Vendég

sziasztok
ehhez a tb ügyhöz hozzászólva csak annyit,hogy tényleg hónapokat kell várni, nem tudom miért vagy soka beteg vagy tényleg kevesebb a támogatás, de viszont attól is függ,h. melyik dokihoz mész, egyesek szerint, mert hallottam olyant,h. akinek pl. nincs olyan osk betege mint pl.a Krizsnak akkor az hamarabb sorra kerül
szerintem be kell telefonálni meg kell kérdezni melyik dokinak van előbb időpontja

kérdésem az lenne,h. ti mennyi ideig kellett a fogigátlót szedjétek?
én a 21 drb marvelont kaptam.
Mi áprilisban megyünk addig csak itt bámészkodom ki mit csinál hogy van.
babaszeretet

Sziasztok!

Babaszeretet,
Krizsának kevés betege van????? :shock:
Ez nekem új, eddig nagyon nehéz volt bejutni hozzá!

Gigi,
várom a fejleményeket, hogy mikor kezdhettek!
Remélem minél előbb!

Zsu,
sajnos énsem tudom pontosan, hogy mennyit kell várni!De a fél év, az tuti!

Viki,
nemsokára itt a konzi!Remélem minél előbb kezdhettek egy kövi inszemmel! :wink:

Kata,
remélem lelkileg mostmár minden okés lesz nálad is!Sokat gondolok Rád, és nagyon drukkolok, mégha innen a háttérből is!
Új gyógyszer milyen?Nincs mellékhatás?

Kakukk,
sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy, de egyet kell értenem a többiekkel, túl keveset pihentél műtét után!
Dokival beszéltél azóta?Mit mondott?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Én régen gyakori látogató,író voltam,mert a pesti kaáliba jártunk a Szmatonához..Kisfiam 2007-ben született az első lombik sikerült.
A várakozási idő miatt írok.Mi most kezdtünk el megint járni a kistesó miatt.Van lefagyasztva és a Kovács Dr-nő kérdezte (direkt váltottam dokit) ,hogy hogyan szeretnénk,mert ha tb-re akkor csak junius környéke.Ha nem akkor bármikor lehet kezdeni.

Kép

Gabi
gabibi

Babaszeretet: Krizsa dokinak kevés betege van???? Na ez nekem is új, mert én is úgy tudom, hogy hozzá - újaknak - még időpontot is alig lehet kapni...

Meli: hát már Neked sincsen sok hátra:-) Emlékszem amikor még azért vígasztaltunk, mert nem jött össze a beültetés és tessék mindjárt anyuka leszel!! Tényleg választottatok már nevet? Hol fogsz szülni?

Zsu: sajnos készüljetek fel a fél év várakozásra, ha TB-s lombikot szeretnél. Magánban azonnal lehet.

Tényleg tudja vki, hogy most egy ICSI-s lombik mennyibe kerül, ha magának fizeti vki?

Kakukk: gyógyulgass és hajrá következő próbálkozás!

Kalkata: milyen új gyógyszer?

Nekem sajnos Krizsa doki még 1 hónap pihenést javasolt, mielőtt ismét vetélés lenne a lombik vége. Így nálunk is uborka szezon van sajnos. Viszont addig is méregtelenítek, tornázom és nagyon készülök a márciusra. Tűű dokitól kaptam új gyógyszert, Eucreas. Ismeri vki? Ténylerg rendeződhet tőle a ciklus is? (mert akkor nagyon fogom szeretni :lol: )

Drukk mindenkinek!
roni34

Sziasztok

köszönöm szépen a válaszokat, továbbítottam! :D

Roni, erről a gyógyszerről hallottam, egy lánynak ezzel sikerült a lombik! :wink:

Melinda, hogy halad az idő! Mindjárt a célegyenesben vagy! :D
Vendég

Zsu: köszi! Igen nekem is azt mondta Tűű doki, hogy ezalatt a 3 hónapos kezelés alatt kellene belemennünk a következő lombikba. Remélem növelhetjük kissé a sikerességet.
roni34

Drága Lányok!
Ezeréve nem voltam :oops: és gondoltam adok egy kis életjelet :D

Néha szoktalak olvasni Titeket, és nagyon örülök a jó hireknek :D és nagyon elkeseredek a sikertelenségektől :(

Önző módon egy picit- sokat rólunk
Volt egy ujabb lombikunk( a 7 beültetés- 4 éve járunk a Kaáliba), ismételt sikertelen, azért nem beszéltem róla, mert már saját magam is "fáradt" vagyok hozzá és unom, de mindenesetre arra jó volt, hogy teljesen padlóra küldött, én aki elég erős vagyok, írhatom hogy több hétig nem tudtam felállni, még most sem...
Közben a sors fura fintora (mert én azt mondtam hogy nem megyek többet) 24 petesejt lett- soha-soha nem volt ennyi, 21 megtermékenyült és 16 fagyasztottak- sohasoha nem volt még ilyen velem.....Talán majd egyszer, nem tudom mikor....A miértre nincs válasz, de lehet már nem is keresem :?

Ám nekem is van bejelenteni valóm :D
A mi kisbabák is készülőben van, persze még csak a szívünkbe született meg, mert ugy döntöttünk hogy örökbefogadunk egy kisbabát és boldog szülei leszünk!
A lombikból már nem tudtam ugy talpra állni és elvesztettem a hitemet, de az én szeretett férjem megadta nekem ujra a reményt hogy édesanya lehessek, imádom :lol: :lol: :lol:

Roni: a nem támogatott lombik nagyon változó a sima lombik kb. 322000,-Ft és ehhez jönnek hozzá a pluszok: icsi, fagyasztás, aha, blasto...stb, utiköltség, gyógyszer. Nekünk a vége ha a támogatást is hozzáveszem olyan 600. 000Ft :evil: Sok, nagyon sok....

Továbbra is nagyon szurkolok mindenkinek és kívánom, hogy rövidebb utat járjatok be mint mi :D :D :D

Puszi, Anita
ancsi80

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Ancsi,
tényleg rég olvastam felőled!De nagyon örülök, hogy tovább léptetek, és kívánom, hogy minél előbb megkapjátok a babácskátokat!Mert nagyon jó helyre kerülne, az tuti!

Roni,
sajnálom a parkolást, de Krizsa tudja a dolgát! :wink: Jajj, nem győzöm leírni, hogy mennyire imádom őt! :P :P :P
És addig sem kell aggódnotok, nekünk azt mondta, hogy 2löombik közben simán jöhet spontán a baba!Én akkor nem hittem neki!De az élet bebizonyította, hogy neki volt igaza! :D :D :D
A kislányunk Lelle lesz! :P Már nagyon várjuk, de mondjuk én simán kibírnék még 1-2évet pocakosan, mert nagyon jó érzés!Egyébként a fehérvári kórházban fogok szülni, van fogadott orvosom, és szülésznőm is!
Az Eucreasról énis hallottam, úgy tudom azoknak adják, akiknek a met nem 100%os, és ez lehet a nyerő!
Úgyhogy csak hajrá!
:wink: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok !

csak gyors bekukk, hát ez nem a mi hónapunk ugyanis megkapta a párom az influenzát és most én is megkaptam...
szóval a jövő heti konzi ugrott... :cry: :cry: :cry: :cry:

este még jövök bővebben, csak kiszöktem a betegágyból..

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

lanyok ezer bocsnat, ugy akartam fogalmazni,hogy neki sok van es inkabb esetleg akinel kevesebben vannak annal lenne nagyobb esely, de ezek szerint mindegy mert ha most febr. csak jun. van hely akkor mindegy kihez mesz.
nekem ott egy csajmondta, hogy ha nem Krizsahoz megyek akkor esetleg hamarabb sorrakerulok, de ez teves.
megegyszer bocsanak rosszul fogalmaztam
sok erot a tovabbiakban is
babaszeretet

Baba,
nekem 28 napig kellett szedni! Azt olvastam, hogy minimum 18!

Krizsánál tényleg nagyon sokan vannak, ezért is a hosszú várakozás!
Azt mondta, hogy mi most felrakjuk az i-re a pontot! Hát úgy legyen, ÁMEN! :D

gigibp

Sziasztok!

Elnézést, h csak így betolakodok. Egy kis segítségre lenne szükségem! Az Aspirin Protectet meddig kellett szednetek a sikeres beültetés után?

Előre is nagyon köszi a segítséget!!!!
leju
Érd

Megfogadtam h. énsem fórumozgatok (hisz pihi van nálunk), de titokban mindig visszajártam. :D

Gigi, Meli, Roni Tűű-től énis az "eufrászt" kaptam. lassan 1 hónapja szedek 2x1000mg. Te mennyit? Féltem, hogy nem fogom bírni (ilyen dózis még nem szedtem), de elég jól bírom. Nincs nagyon mellékhatása nálam, néha hasmars, ha kicsit többet CH eszem szerintem. Így nagyon számolgatom a gr-kat.

Meli, Lelle név csodaszép!!

Viki, jobbulást nektek!!!

Ancsi, a legnehezebb döntés meghoztátok és innentől kezdve majd köré alakul a kis életetek. Nem szabad letörni és feladni! Hinni és bízni kell a végsőkig.

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Tudok segíteni az árlistában akit érdekelne

Első konz. 13.ooo ft
spermogram 13.ooo ft
hormonkép 14.ooo ft
citologia, clamidia szűrés 18.ooo ft
ultrahang visgalat 8.ooo ft
sófeltőltéses ultrahang 15.ooo ft
Inszeminacio 45.ooo ft
Ovuláció indukció 114.ooo ft
Punkció 114.ooo ft
Embriótransfer 114.ooo ft
ICSI 11o.ooo ft
AH 5o.ooo ft
Blasztociszta t. 5o.ooo ft
Fagyasztás 2o.ooo ft

Akarhogy is számolom eleggé sok jön ki egy lombikra
tehát várunk, várunk és várunk......
babaszeretet

leju! nekem a 12.hétig kellett a győri kaáliba a Bogánál, de volt akinek meg azt mondta h a pozitív tesztig. akkor nagyon sokat filóztam rajta, végül a nőgyógyászom is azt mondta, h szedhetem. de én úgy csináltam, h 2-3 naponta bekaptam egyet, vagy 2 naponta egy felet.nem szedtem minden nap a 12 hétig.

üdv: 21 hetes kismami:)

Többieknek is nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!sok sok babát kívánok erre az évre is mindenkinek!

KépKép
dike

Sziasztok!

Új vagyok még itt,a Kaáliban már nem. Meg tudnátok mondani nekem hogy mennyi lombikot támogat idény a tb?
köszi
era
era33
Biatorbágy

Baba,
hülyeséget írtam.... bocsi! 21 napig kellett szednem! Hisz az egy levélnyi... :oops:

Kata,
olvastam, hogy ezt kaptad! Kivi vagyok, hogy milyen lesz, de az a Tűű doki nagyon bizakodónak tűnik, szóval hajrá!!!!

gigibp

gigi köszi, én is a 21drbosat kaptam
én is kivancsi vagyk hogy ez az eufrasz gyógyi mire képes, mert én metformintot szedek ugyancsak PCO , ha bevállik neked akkor rákérdeka dokinál
szép hétvégét
babylove
babaszeretet

Dike,

nagyon-agyon köszönöm a segítséget!

Üdv mindenkinek,
leju
leju
Érd

Baba,
képzeld nekem most 28 db fogigátlót kell majd beszednem! Gondolom bezavart volna a 4 napos ünnep márc. 15-nél, így eltolták néhány nappal a lombikunkat... :(
Na mindegy, a lényeg, hogy már a célegyenesben vagyunk!

Képzeljétek csajok, kaptam vérhigítót is :shock: , pedig nincs semmiféle betegségem. Azt mondta a doki, hogy így még nagyobb az esélye a babának a megmaradásra! :lol:

Nahhhh, már alig várom, hogy március vége legyen... :D

gigibp

Era! sztem továbbra is 5öt!

KépKép
dike

Gigi, pikk-pakk itt lesz március vége :wink:

Roni, nálad mellékhatás? :roll:

kalkata

Na már megint leállt a topik! :(

gigibp

Sziasztok!

Bocsi, hogy nagyon eltűntem, de sajnos le kellett allítani a lombikot, mert férjemet beírták Afganisztáni misszióra tartalékba, így elment kiképzésre. Krizsa doktor nagyon aranyos volt, mert próbáltunk számolgatni, hogy hogyan tudnánk úgy mahinálni a ciklusaimat, hogy Apa pont itthon legyen, de aztán végül úgy döntöttünk, hogy ha nem megy a férjem Afganisztánba akkor nyáron lombikolunk, ha megy akkor utána. Nem mondom, hogy nem voltam letörve, főleg mivel már 1 hónapja szedtem a fogi gátlót, és tényleg a célegyenesbe éreztem magam, de bele kellett törődnöm. Azért ha tiszta fejjel belegondolok, nem biztos, hogy 2 gyerek mellett bírtam volna még a terhességet is egyedül, így jobb ha megvárjuk a férjemet, csak már olyan jó lett volna kezdeni!
Mja esténként megpróbálok azért be nézgetni hozzátok, idáig azért nem jöttem, mert fájt ez az egész. Most is már 2 hete nem láttuk, és nem hallottuk a férjemet, mert Németországban képzik ki, és így most nagyon nehéz nekem is, és a nagyobb fiam is kezdi rosszul viselni!

Bocsi, hogy most csak magamról írtam, majd visszaolvasok este!

aviubi

Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Aviubi!
Biztos nagyon nehéz lehet most neked! El se tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet így, hogy bármikor indulhat a férjed és ki tudja mikor látod viszont... Borzasztó lehet, de a gyerekek gondolom picit feledtetik a bánatod!
Drukkolok a mielőbbi kezdéshez! :D

gigibp

Gigi, nagyon igaz az aláírásod

Avibu, kitartás

Meli, már igencsak eljár az időd... :D

kalkata

Sziasztok Lányok! :)

Én még új vagyok itt. Mi is most kezdtük a lombikot a pesti Kaáliban és Szmatona a dokim. Most fejeztem be a fogamzásgátlót és majd holnap kezdem az injekciózást. A doki szerint kb március 5-re fog esni a petesejt leszívás.
Ajánlott egy új dolgot, nem tudom hallotattok-e róla. Mondta hogy próbáljam ki a mágneses biorezonanciás kezelést mert a statisztikát végignézte és aki ilyenen volt az utána többségében terhes lett. Szép szabályos és egészséges petesejtek lesznek. Most voltam 5 kezelésen. Eredményt még nem tudok mondani. Nekem különösen ajánlotta mert PGD-m lesz.
Még lenne egy kérdésem aki tud segítsen. Írt fel nekem Klion D hüvelykúpot csak a gyógyszertárban elfelejtették ráírni az adagolást és én meg 3X1-re emlékszem. Lehet nem jól. Nektek mennyi szokott lenni az adag? :?

Jennko
jennko

Jennko: Klion D-t a leszívás előtti napig használtam, 4 napig 1 kúpot kellett éjszakára feltennem.
Majd írj, mi ez a biorezonancia, milyen hatása lett/volt??
Drukk a sikeres beültihez!

Aviubi: kitartás, pikk-pakk itt van a nyár és kezdhettek! 2 gyerkőc mellett, jó ha Apa is itthon van!
(sajnos ez a vmit vmiért tipikus esete...)

Kata: eufrászt szedem és szerencsére semmi mellékhatása (már)Nekem a 2*1 miatt sokkal jobban tetszik, mint a 3*1 met volt. Azt 7végén sosem tudtam délben bevenni, mert mindig vhová mentünk éppen.
Ja, Tűű doki leírta a mens leletemre, hogy endokrin okok miatt történt a vetélés... (szte kevés lehetett a progi pótlás, pedig ló adagban kaptam) Majd márciusban rákérdezek, mielőtt kezdünk fagyizni. Jaj már úgy várom.
Hogy állsz a KIT-tel, csinálod?
roni34

Jennko,
ahogy Roni is írta a Klionból esténként kell feltenni egyet három vagy négy napon keresztül!
Nem hallottam még erről a mágneses biorezonancia (huhh de nehéz leírni :)) ) kezelésről... Majd írd meg, hogy milyen!!!

Roni,
de jó, hogy már márciusban mész a fagyisokért!!!!
Kevés a progipótlás?? Hmm érdekes..., de bizti igaza van!

gigibp

Sziasztok csajok!

Gondoltam kicsit fellendítem itt a dolgokat,bár nem sűrün vagyok itt,de majd igyekszem.Nekem hétfőn lesz a petesejt leszívásom,ma két szurit is be kell adnom magamnak,ettől már egy kicsit kivagyok,de a cél érdekében 10-et is beadnék:-)a Harmadik lombikra készülünk,a Kováts doktornőhöz járok.Azt mondja van bőven növekedő és előre láthatólag leszívható petécskék,de pontosan nem tom,hogy mennyi.Sajnos már nem vagyok itt kezdő,de ha valakinek van kérdése,és tudok segíteni,bátran forduljatok hozzám kérdésekkel.
Nekem is lenne 1:Akinek már sikerült az mondjon nekem tanácsokat,hogy mit egyek és mit csináljak a petik leszívása után és a beülti után,hogy a lehető legtöbbet tehessem meg a siker érdekében.
Közben küldöm a drukkokat!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Roni, Gigi: Köszi az infót. Akkor én is csak 1-et használok. 25-én megyek és majd rákérdezek.

Lehet én is rosszul írtam, lehet ugyanaz a kettő, nem tudom. Ionizációs kezelésnek mondta a doki. Mondta hogy 30 perc legyen 1 alkalom és hasra. (minimum 5-ször) Nem fáj csak unalmas egy kicsit. Fel kell feküdni egy ágyra és rádtesznek törülközőt a hasadra és arra egy kütyüt és kattog egy gép. Csak egy kis bizsergést lehet érezni. Majd kb 2 hét múlva meg tudom mondani volt-e hatása. A dokinak is csak azért jutott eszébe mert mikor fent voltam nála elötte érdeklődtek. Mindig elfelejti mondani azért is írtam le ide hátha másoknak is segít. Budapesten van a Villányi úton a Fájdalom Ambulancia. (Ha valakit érdekel :lol: )
jennko

Szia Tusi!
Igyál sokat, egyél sok fehérjét, a Powerade italt is szokták javasolni és a valyákos asszony is jól jöhet! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon drukkolok neked!!!!!!!

gigibp

Szia Tusi

Én is nagyon drukkolok neked!!!!
jennko

Szeretnék kérdezni valamit.
Ma adtam be az első Gonal injekciót és 150-re állítottam. Létezik, hogy az ilyen kevés mennyiség mert kb csak két kattanásnyi mikor beadtam. Kicsit keveslem de biztos jó. Mikor kihúzom a végét ott is a 150-et kell látnom?
Sajnos senki nem tudta nekem megmutatni, de kb így olvastam a tájékoztatót.
Szép hétvégét mindenkinek!
jennko

jenko sajna nem tok hozzászólni, nekem merional volt
tusi én a méhpempőt fogom most kipróbálni azt ajánlottak
lányok lenne egykérdésem van egy barátnőm ő endometriózisos, nem tudjátok ki profi a kaáliba az endóban?
köszi
babaszeretet

Jenko,
kb 4-et kell kattannia, amikor beadot a 150-et, viszont, ha nem tudtad tovább nyomni, akkor biztos bement az összes!

gigibp

Jenko! 4et kell kattannia, de van h olyan gyorsan kattanik h nem hallod ki rendesen, de legközelebb azért lassan nyomd és figyeld meg!

Tusi! drukkok!!!!!

Mindenkinek drukkk amihez kell!!!!!!!!

KépKép
dike

Sziasztok!

Jenko: Sajnos én sem ismerem azt a szurit ,én is merionalt kaptam.Köszi mindenkinek a drukkokat.
Holnap reggel 9-re kell mennem punkcióra,remélem sok kis petim lesz és mindent jól csináltam,tegnap éjjel 10-kor kellett beadnom magamnak az utolsó szurit.

Gigi:köszi a segítséget.De a powerade-et és a valyákos asszonyt nem értem:-)

A powerade az energiaital nem?vagy tévedek?
A valyákos asszonyt meg azért nem értem,mert azt sem tom mi az:-)

Mennek a drukkok!
tusi81
Budapest XXII. kerület

Sziasztok!

Köszi az infót mindenkinek!
Ma kipróbáltam, szép lassan csináltam és tényleg 4 kattanás.

Tusi: Milyen szurit kell beadnod utoljára és hova?
Drukkolok!!! Majd írjál hogy sikerült.
jennko

Tusi,
nagyon drukkolok neked holnap!!!
A Powerade egy izotóniás ital és a dokim mondta a leszívás után, hogy igyam, gondolom az összetétele miatt.

Ovitrelle-t szúrtál utoljára ugye?

gigibp

Sziasztok!

Gigi és Jennko:Igen,Ovitrelle-t kellett beadnom utoljára,hát...már alig vártam!:-)Ja,és természetesen ugyanúgy hasba.
Na,elteszem magam holnapra,bár nem biztos ,hogy el tudok hamar aludni,de legalább pihizek!

Pusz,drukk mindenkinek.

Holnap beszámolok,remélem jó hírekkel jövök!
tusi81
Budapest XXII. kerület

Sziasztok lányok!

Gondoltam élménybeszámolok egy kicsit nektek.
Ma volt a punkcióm ,minden idők legtöbb petécskéit produkáltam:13 db. lett.Tudom,ez még semmit nem jelent,de reménykedem,hogy holnap jó híreket kapok és megszeretgetik minnél többen a párom huncutkáit.:-)

Nagyon lelkes vagyok,de iszonyúan félek attól,hogy ez a 3. sem sikerül,de amíg élünk remélünk!:-)
tusi81
Budapest XXII. kerület

Szia Tusi!

Már nagyon vártam mikor írsz! Örülök, hogy sok sikerült! :lol: (Remélem én is tudok majd ennyit produkálni) Te éreztél valamit az injekcióktól? Sok mindenkinél olvastam hogy fáj a hasa, ingerültebb...stb....én meg semmi.

Mikor kell mennetek legközelebb?
Biztos sikerülni fog, most ne gondolj semmi rosszra csak pozitívan állj hozzá.
jennko

Tusi,
ügyes vagy!!!! :D Szuperül csináltad, csak így tovább!
Próbálj meg pozitívan gondolkodni és ne félj, hogy nem fog sikerülni, mert fog! Ha arra gondolsz, hogy igen meglesz v meglesznek a babák, megtapadnak stb., hidd el, hogy bevonzod! Én nem vagyok egy nagy ezomókus és a többi, nem hiszek a humbug dolgokban, de ez működik!!!
Szóval csak a pozitív gondolatok és két hét múlva két csíkos lesz a teszted!!!! :lol: :lol:

Jennko,
én sem éreztem semmit. Nem voltam se hisztis, se eufórikus, semmi. U.olyan voltam, mint szoktam lenni!!!! :D

gigibp

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?