Morning!
Meli, nem tudom, a százalékok alatt mire gondolsz, de ja, előző babycsimbi nekünk is elment... de nem baj!!!
most jön, ami nem volt!
Ingát mi is megcsináltuk, ezüst arany kombóval, mert én nem hordok aranyláncot...
Eredmény:
először:
lány-fiú-lány
másodszor:
lány-fiú-lány
férjemnek:
lány-fiú-lány
Kicsit vicces volt
Ovuteszt... én használtam, na ez is egy vicces történet
nekem a nőgyógyász mondta még májusban, mert akkor látjuk, h van-e peteérésem, és ha nincs, kivizsgáltat hamarabb... ez volt májusban... asszem júliusra rászántam magam, de sz*rt adtak, ami napokig + nak tűnt.. aztán megtanultam használni nagy nehezen, erre 3. hónapban, amikor már nem kellett védekeznünk (előtte a vizsgaidőszakban szülés miatt kellett...) meg is fogant a baba
na, az elment, meg volt a műtét, rendeltem tesztet (minek???) elkezdtem tesztelgetni, aztán valamiért elegem lett és eladtam az összeset
hát ennyi... asszem 3 db van itthon még az előzőből + 1 terhességi, azt hétfőn vettem, hogy legyen ha kell alapon, és ennyi
Selyem, nem tudom, h nekem is szólt-e a baba kérdés, de én onnan tudtam, hogy elkezdtem baromi sokat inni és szurkált a mellbimbóm már nagyon korán... de mivel a terhességem óta mensi előtt ezek a tünetek megvannak, ezért nem adok rájuk.. múlt hónapban is tudtam, h terhes vagyok, nagyjából dpo 3tól, ne kérdezd honnan, és a jósteszt is alátámasztotta, de aztán csak nem maradt meg a baba...
ebben a ciklusban nem nagyon bízom, végig barnáztam, és a hasam is eléggé fáj, de férjemnek márciusra jósolt a kínai horoszkóp nagy változásokat, meg novemberre
Na, én is megyek ma suliba, így nem leszek, csak holnap... drukkoljatok ma délután 4től!!!