Hali!
Na, persze, hogy nem sikerült eddig írnom...
Hát, apukámat hazaküldték, mert baromira nem működött együtt, neki minden fáj, őt hagyják békén, úgyhogy most otthon van és fekszik, és folyamatosan épül lefelé... ez van, nem tudunk mit csinálni, helyette nem tudjuk csinálni a dolgokat, és semmivel nem megyünk nála semmire, fél éve mást sem csináltunk, csak szájtéptünk... csúnyán hangzik, de sokkal inkább mérges vagyok rá, mintsem hogy sajnáljam....
Kobi most fejezte be zsinórban a harmadik hetet a csanában, persze kb. egyfolytában köhög és/vagy taknyos, de ez így lesz tavaszig... reggelente még mindig armageddon van (böbi neeeeeem!!!), ha megyünk, de délután már alig lehet elrángatni onnan....
Most megint egy köhögősebb időszaka van, tegnap éjjel csúnya kruppos köhögése volt, remélem, hogy hamar elmúlik...
Ráadásul rászokott a 6-1/4 7-es kelésre, mindezt úgy, hogy kijön a szobájából, látja, hogy félhomály van, visszamegy, kisvillany fel, és elkezd valamelyik zenélős játékán zongorázni vagy ilyesmi... tegnap meg mondókázott nekünk ugyanebben az időpontban...
Én dolgozom, nehéz visszarázódni, de muszáj, iszonyatosan elfáradok agyilag, viszont egész nap majdnem csak ülök, és érzem, ahogy tunyulok (pedig heti 3x próbálok még mindig edzeni járni)
Tünde: huh, nagyon szorítok, hogy semmi komoly ne legyen Istvánnal....
ez az időpont tényleg nagyon gáz, de magyar eü, mit várt mást az ember.... ha nem tetszik mehet a nép magánba jópénzért...
tetűt sajnálom...
Kriszti: kukival mizu? akartam neked írni, hogy Kobiét is megnézte dokinéni még kb. 1-1,5 hónapja, és akkor azt mondta, hogy már nem olyan szűk (előtte a volt, és fürdésnél nagyon picikét kellett húzogatni, dokinéni megmutatta, mennyire szabad), viszont le volt tapadva, de nálunk 3 éves koráig nem nyúlnak hozzá egyáltalán, hanem simán olajozni kell, és úgy visszahúzni minden este, és Robi szerint (mert ez olyan pasidolog, úgyhogy ők intézik
) már sokkal könnyebben megy.
Csöre: hű, Kobinak is van dumája már, borulunk apával néha