Sziasztok....
Igen melozom
Tegnap otthon voltam végre rendbe tettem a lakást, mivel itt volt egy ismerős aki csinált nekünk díszlécet és tegnap fejezte be, így végre kitudtam takarítani
Ja és elmentem a tetkoo javításra is reggel 8 kor
szép lett
csak ha nagyon megnézzed akkor talán az egyik hosszabb 1 mm
na mind 1
de jó fej volt a csaj, mert mondta, hogy ha gondolom vissza mehetek még 1 korrekcióra, mivel, nekem eléggé vérzett mikor először csinálta és azt mondta, hogy nagy szó, hogy egyáltalán nem dobta ki a festéket, bár itt ott kifakult...de megcsinálta
majd meglátom, hogy elmegyek-e vagy sem
de most nem is fájt....
majd ha szép lest hozok képet
ha meggyógyul
Aztán ágyneműt húztam a kutyának
Rendbe tettem a helyét és játékait, mivel most őt sem lehetett bolygatni az allergiája miatt, és meg is fürdettem
nagy macera ez nálunk, kiabálás veszekedés és a végén sértődés van, mikor a hajszárításnál tartunk már nyüszít, el megy a türelme
olyan, mint egy gyerek
de aztán olyan rafinált is
tudja, hogy utána neki ez és az jár, amiért, úgy mond megkínoztam
na rávett, hogy vigyem le sétálni, aztán oda ment a szekrényéhez leült és ugatott, hát kért valami nasit
és aztán, este
mert csak ilyenkor, meg már leszoktattuk róla, 3 szor jött oda, hogy vegyem fel az ágyba...de nem vettem, átbaktatott a másik oldalra a páromhoz, felkeltett (kapirgálja ilyenkor a kezedet a körmével) egyet...nem hármat, mint nálam
na és persze felkerült az ágyba
Reggel meg mikor csörgött az óra, néztem, hogy épp sunyit fel mellém és nyalogat
azt hittem megzabálom, és levetette magát és oda bújt a hónom alá
olyan egyem meg imádom
Nem édes???Gondoltam megírom nektek
Aztán vittem le sétálni,jövünk fel, látom, hogy megint van egy sebbe-kikaparta
bekentem neki, de tuti hiába, mert nem vagyok otthon leszedi a krémet
úgyhogy hétvégén, megint figyelnem kell, hogy ne vakarózzon, mert akkor kisebesedik még a bőre, úgy látszik nem 100% gyógyult meg neki
Én is lassan pirizni fogok, kiváncsi vagyok mikor...jó lenne, ha vasárnap, mert ügye bár 3 nap mikor piri van, vv lesz....és ügye én hétfő, szerdán pénteken, melozom...szóval jó lenne, ha úgy jönne meg, hogy ne H-Sz-P legyen a 3 nap, hogy menni keljen a vv....
Na Kriszti megyek olvasom a Titkot
ja és akkor hajrtá
akkor csak megvolt a p.é
huuuu de jó...
És aztán HERZLICHEN GLÜCKWUNSCH ZUM GEBURTSTAG