selyem, ne is gondolj ilyenre, mi lett volna, ha. Amúgy simán lehetsz babás most is
semmi nem zárja ki....vki mensi alatt lesz terhes, vki gyógyszer mellett, szóval hajrá! Neked sem most lenne a legjobb, de tudod, én is pont így jártam, hogy nem akartam, esély sem nagyon volt rá, aztán mégis terhes lettem...
Én már előre nem csípem a védőnőt, asszem hamar le fogom szerelni. Már 2 hete hívogattam, a doki megadta a mobilszámát, de egyszer nem tudtam vele beszélni. most épp beteg a gyereke, a kolléganője mondta, hogy akkor menjek be kedden fél 2-re és kiállítja a kiskönyvet...ja, pont szemináriumom van akkor...de OK, ellógok, aztán majd rohanok vissza, mert fél 8-ig órám van. Komolyan, akkora hülyeségnek tartom ezt a védőnői szolgálatot, foglalkozzanak olyanokkal akik putriban élnek, vagy fogyatékosok és nem tudnának rendesen ellátni egy gyereket....nekem van már 2, nem beszélve arról, hogy enyhén szólva magasabban képzett vagyok mint egy eü főiskolás....na mindegy...a dokim asszisztense meg iszonyú aranyos, ma reggel beszéltem vele, aztán úgy vette fel, hogy elnézést, de tegnap le volt merülve meg hogy vagyok, szóval beírt a telefonjába, én meg azon aggódtam, hogy majd azt sem tudja ki vagyok. Jövő héten megyek csütörtökön uh-ra hozzá, aztán majd utána vmikor talizok a dokival is.
a hasam meg tényleg hatalmas, nem hiszitek el. És akkor sem értem, mert OK, hogy 3. és korábban látszik, de könyörgöm egy 11 hetes bébi 5 cm és max 10 dkg.............az én hasam meg akkora mint egy ház!
kinézek 5-6 hósnak, szóval ez számomra rejtély marad.