Új privát üzeneted érkezett!

Szia Esztike!
Üdvözlet A Csapatban!Kép

A hõmérsékleted valóban nem ideális, ami nem azt jelenti, hogy nem lehet javítani rajta.
Valószínûleg a hormonokkal van baj (mint nekem is pl.) az alacsony hõ (max. 36,8) azt jelenti, hogy a sárgatest nem igazán tökéletesen mûködik, vagyis alacsony a progeszteron szinted.
Általában ilyen esetekben a Clostylbegit nevezetû gyógyszert adják, a ciklus 5. napjától a 9. napig.
Ez stimulálja a petefészket, elõsegíti a peteérést, és emeli a progi-szintet.
Jó pár lánynak ezután sikerült a "becsíkozódás".

Remélem az orvosod a helyzet magaslatán áll, és hasonlóképpen kikezeli a problémákat!Kép

Minden jót Neked, sok sikert!

Ancsi
Ancsi

Esztike!

Esetleg egy hüvely uh-val megnézhetné a doki a peteérést.
Caldea
caldea

Caldea!

Köszi hogy megnyugtattál, mert már majd frászt kaptam. A dokim nem mondta, hogy meg fog jönni elõször még, csak azt mondta hogy a második szuri elõtt szóljak oda telefonon ha megyek.
Most azért csak elmegyek hozzá és megmondom neki, hogy megjött.

Andi
Andy

Mindenki haragszik rám?

Éva
Éva

Ancsi!
Végül is nem voltunk moziban. Mire délután lett nem volt kedve velem is moziba menni, bár nekem sem nagyon. Haza is kellett érni.

Kriszti!
Miután elmentél, kénytelen voltam egyedül enni.Kép

Eszti!
Szerintem nem túl jók a höeredményeid, de biztosan jól méred? De amúgy mindenki más és lehet, hogy neked ez a normális. A doki, majd megmondja. Az UH-val nézesd meg a peteérésedet. Az nem tévedhet.

Brekike!
Pucúrtól kaptam egy szerencse Zebrit és remélem, hogy meghozza az eredményét és végre csíkozódhatok. Azért is nagyon sajnálom,hogy nem jöttél a talira, mert a neked szánt ajándékomat nem tudtam odaadni. Most vagyok a 21. napon. Nem érzek semmi, de bizakodó vagyok.Kép

Pucúr!
Az árva Zebriket azért nevelgeted ugye?

Andy!
Te is hiányoztál ám a taliról.

Moni!
Ha apával voltál az más. Csak tudtuk, hogy te annyira akartál jönni és nem jeleztél senkinél, ezért aggódtunk egy kicsit, hogy valami baj van. Legközelebb nincs mentség.

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Éva!
ÉN NEM harizom és szerintem senki más sem. Én is a 30. c taposom, akárcsak te. A metrodin az olyan closti féle, csak szuriban?

Puszka: Gabó Kép
Gabómanó

Eva
Szerintem mindenki dolgozik.En pl nagyon ritkan tudok mar jonni akkor is inkabb csak olvasok mert mire irnek jon valakiKép

Szuris Lanyok!
Akik mar kaptak mindenfelet/metrodin,stb.../letezik az,hogy meg mindig nem ovulalok a 14. napon pedig loadagot kaptam?Sajnos peterepesztot nem tudok kerni az UH hiany miatt,kicsit felek,hogy tulstimulalt a szuri.Lehet,hogy meg igy is csak a 16-18.nap korul lesz majd???
Segitsetek!!!/konyorges/

Kandi
Orulok,hogy szemelyesen is megismertunkKép

pussssz a mindig elfoglaltKépKriszti
kriszti

Szia Gabó!

Nagy ma itt a csend.
Én is bizakodok veled együtt! Kép
De akkor se legyél elkeseredve, ha nem érzel késöbb sem semmit! Én se érzek! KépKép
Tudom, hogy babás vagyok, de SEMMI tünet. Pár napig fájt egy kicsit a mellem meg a lábam, de mostanra ez is megszünt. Azt hiszem, ilyen kellemes babásságot kivánok neked is! Nem lesz újabb ciklus! Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Ujra a fedelzeten!Kép A tali klassz volta, tan meg jobb is mint az elsoKép

Gabo: nem is igaz, en ettem veledKép Es a Metrodin is peteerlelo, csak joval erosebb mint a closty. Ja es jokepu a ferjecskedKép Nem is latszik rajta a koraKépKépKépKépKép Hi-hiKép

Hmmm, a munka ilyen hatassal van ram? Jezus!

Pussssz: orsoly
orsoly

Gabo
En is bizakodom am ezerrel csak nehez leirni mert itt olyan mint egy palyaudvaron elniKép

Orsoly
Orulok,hogy jokedved vanilyen vidam mamkhoz szeretnek a babocak bekoltozniKép

Kriszti
kriszti

Orsoly!

Bocsi tényleg. Pedig most olyan csúnya volt, mert nem bírt megborotválkozni. Egész úton hazafelé és Pest felé is ezért csesztettem. HÁt igen nem látszik, hogy lassan 30 éves lesz, de ezt a kölyök arcának és a testalkatának köszönheti szerintem.

A tali jobb volt, mert tudtunk rendesen beszélgetni. Ha Ancsi jóslata ismét bejön Kép akkor már én is Pucúr-filing hangulatban megyek a legközelebbi talira. De jó is lenne.Kép

Pusz: Gabó
Gabómanó

Kriszti!
Te ne agyalj már megint annyira. Azon gondolkozz inkább, hogy elkapd apát valahogy kétnaponta és akkor minden rendben lesz. Tudom, hogy nálatok ez most nem egyszeû esemény, de azért valamit találj ki.Kép

Pusz: Gabó
Gabómanó

Gabómanó,
Mi volt az virtuálisan leírható? Valami szerencsét hozó talizmán, mert arra most igen nagy szerencsém van.

Lányok,
Ti mikor abbahagytátok (végleg) a gyógyszert éreztetek hasfájást a középidõben? Ez természetes vagy tisztul a fogamzásgátló a szervezetembõl?

Breki
Breki

Mártival mi lehet?

Gabó
Gabómanó

Breki!
Bizony, bizony. Szerencsét hozó kis zebra. Olyan amilyet a többieknek is ajándékoztam és ami a csapat jelképévé is vált azóta. A Pucúrtól kapott Zebrivel már otthon megnyitottam a zebrafarmomat és nemsokára szeretném mellé rakni a csíkozódott tesztemet is.
De legközelebb jössz oda adom, addig ellegelget az enyéimmel. Vigyázok rá ne aggódj és az már csak a tiéd lehet.

Pussssszancs: Gabó
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Hát visszatértem hozzátok! Annnnnnnyira jó volt Erdélyben, gyönyörû helyeken jártunk!
Látom azért Ti sem unatkoztatok! Annyi minden történt, hogy alig bírom követni az eseményeket.
Elõször is Besztinek óriási gratulaKépKépKép!
Most már bevallom, hogy eddig is Te voltál elõttem a követendõ példa, mivel én is csak féloldalas vagyok, de most már mindenképpen példaképemmé avatlak, és remélem mihamarabb követni is tudlak!
Ja, errõl jut eszembe, hogy sajnos visszaestem a lista aljára én is, de még a múlt héten szerdán, úgyhogy most már a 14c 6cn vagyokKép. Légyszi valaki javítson ki!
Most sajnos még reménykedni sem volt idõm, mert már a 27.napon elkezdtem pecsételni, pedig már hónapok óta nem volt ilyenKép.Lehet, hogy nekem is progi hiányom van? A barnás trutyi egyértelmûen ezt jelzi?
Gabó! Nagyon szorítok!Most össze kellett, hogy jöjjön!
Andi, Orsi! Jó olvasni az optimista hozzászólásaitokat, nagyon sok erõt tudnak adni, hogy nem érdemes elkeseredni, hisz elõbb-utóbb sikerülnie kell!
Üdv az újaknak!
Eldugultam...
Sien
Sien

Szia Gabómanó és Ancsa!

Elõször is 1000 bocsi, hogy csak most írok. Eddig kutattam a könyvet, amirõl beszéltem. Ja, akkor találkoztunk a Pestre tartó vonaton, amikor az elõzõ talira mentetek . Itt szeretném megjegyezni, hogy nem tudom, hogy mennyit segítenek a különbözõ gyógyteák. Most idemásolom, amit találtam.
A könyv:
Mária Treben: Egészség Isten patikájából

19. old. -"A nõk is használnak fagyöngyteát. A szabályozott vérkeringés megszünteti a méhpanaszokat, a menstruációs zavarokat, mindenekelõtt az erõs havi vérzést,...A fagyöngy friss leve meddõség ellen is hatásos. A fagyöngyszárat, -levelet alaposan megmossuk és azon nedvesen jól kipréseljük a levét. Ebbõl 25 cseppet veszünk be kevés vízzel éhgyomorra fél órával a reggeli illetve lefekvés elõtt. Ilyen cseppet veszünk be kevés vízzel éhgyomorra fél órával a reggeli illetve lefekvés elõtt."

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Gabómanó,
Köszönöm a zebrit, vigyázz kérlek rá a következõ tali-ig.
Breki
breki

Gyöngyöske!
Jó Téged itt is viszontlátni!Kép
Most volt megint egy talcsi, lehet találkoztunk volna megint a vonaton...ha azon megyünkKép

Köszi a cikket!Kép

Kriszti!
Ilyen kirobbanó hormonális hatásnak, ami belõled árad Kép, nincs épkézláb férfi aki ellen tud állniKép (talán a férjurad semKép)

Hajrá, Törökök!Kép

Ancsi
Ancsi

Tiszta jó kis listajavító lettem KépKép:

Cicó 4c 85 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 78 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 64 cn Györ 24 év
Melinda 3c 58 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 40 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 36 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 35 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 32 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 31 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 31 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 26 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 25 cn Budapest 31 év
Edina 7c 24 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 22 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 22 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 22 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 21 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 20 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 20 cn Svájc 27 év
Lella 11c 15 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 14 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 14 cn Budapest 29 év
Edit 9c 11 cn Budapest 30 év
Edi 8c 7 cn Maglód 33 év
Sien 14c 6 cn Budapest 28 év
Lora 13c 5 cn Várpalota 24
Éva 30c 3 cn Nyíregyháza 26 év

Szia Sien!
Már el is felejtettem, hogy azt irtad, hogy Erdélybe mentek. Örülök, hogy jó volt. A gratulát köszönöm, tessék hamar követni. KépKépKép
A trutyiról már irtam, hogy nem jó, lehet progihiány is. De más is. Idemásolom egy korábbi kérdésemre orvostól (Neten) kapot választ:
(Azt kérdeztem, hogy progihiány vagy más okozza-e a trutyit..)
"Ovulációhiány mellett a vérzés elhúzódó, jellemzõen alvadékos és olykor szövetfoszlányokkal tarkitott. A rendes havivérzés elõtt jelentkezõ vérezgetés is ennek a tünete (ilyenkor a méhnyálkahártya túlduzzad, mi úgy mondjuk hiperplazias lesz. A már emlitett szövetfoszlányok az olykor 1-2 cm vastagságúra duzzadt nyálkahártya darabjai). A ciklus természetesen anovulációs, hiszen a tüszõérés megvan, a tüszõrepedés és a sárgatestfázis hiányzik.
Ovulációhiány esetén a vérzés hosszú idõre kimaradhat. Jellemzõbb azonban, hogy több napos különbségek vannak a ciklusok között, minél hosszabb a vérzéskimaradás, annál erõsebb, alvadékosabb és elhúzódóbb a havivérzés."
Nálad nem tudom, hogy mi lehet az oka, de remélem hömérözöl, mert abból a progihiányt és a ovuláció hiányát is meg lehet állapítani.
A féloldal meg látod nem akadály! Kép

Beszti
Beszti

Ancsi,Gabo

Ollyan aranyosssak vagytok ti hagyazcsakna!KépKép
Tudjatok azert fosok mert a closti is tulstimulaltKép
Ertetek fog gorcsbe allni a kovetkezo 8-10 napban az osszes 20 ujjamKépKép

Pucur
latom jartal ODAAT a hon ahitott topic-banKépDe jo nekedKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok Gabó és Ancsa!

Az elõzõ folytatása:
"Teakészítés: a fagyöngyteát kizárólag hidegen készítjük. Egy púpozott teáskanál fagyöngyöt adunk 1/4 liter vízhez, éjszakára állni hagyjuk, másnap kicsit felmelegítjük és leszûrjük. Ha nagyobb mennyiségre van szükségünk naponta, a teát tartsuktermoszban vagy pedig forróvizes vízmelegítõben melegítsük fel mindenkor."

A másik könyv:
Maria Treben: Gyógyeredményeim

22. old. -" Ez év januárjában tanácsért fordultam Önhöz. Már több mint öt éve voltunk házasok, de nem született gyerekünk. Ön azt javasolta, hogy palástfû- és cickafarkteát kell inni, és a fehér fagyöngy levelének és szárának frissen kipréselt levét kell fogyasztani. ... a feleségem április eleje óta álllapotos..."

111. old. -" Meg kell írjam Önnek, hogy második gyermekünkkel vagyok várandós, amire oly nagyon vártunk, annak köszönhetjük, hogy fehér fagyöngy friss levét fogyastottam, amire az 'Egészség Isten patikájából' hívta fel a figyelmemet. Egy ideig fogamzásgátó tablettát szedtem, és jóllehet abbahagytam a szedést, majd másfél évig nem sikerült teherbe esnem. Ekkor (november és december hónapban) naponta fehérfagyöngy-levet fogyasztottam és az orvos januárban már azt állapította meg, hogy gyerekem lesz...."

Nos ennyit találtam ezekben a könyvekben. Nem tudom mennyi alapja van, de ha valakinek ez "jön be", azt hiszem már akkor érdemes volt kipróbálni.

Nekünk van egy 1,5 éves kislányunk, jelenleg a második baba van tervbe véve. Nekem szintén hátrahajló méhem van, de hancúr után többször 'gyertyaállást' végeztem.

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Kriszti!
Értem mostanság kár görcsbe állni, ugyanis a tuti napok elõtt a dokim lefújta a próbálkozásokat, hiszen annyira sz*r a hormoneredményem, hogy kár próbálkozni, csak ugyanúgy végzõdneKép

Egy cikluson keresztül most nézik majd a hormonjaimat és a tüszõimet, aztán jöhet a gyógyszeres kúra.

Lehet, hogy le kellene vennem magam a listáról????

De Gabóért most megéri görcsbe rándulni, VAN MIÉRT!KépKép

Ancsi
Ancsi

Ancsa!

Szombaton ismét volt suli, de nem mentem, mert nagyon fáradt voltam.
Örülök, hogy ismét remek hangulatban sikerült a tali.

Egy hete jártam a nõgyógyászomnál, minden rendben (a citológia eredményére még két hetet kell igaz várni), jöhet a következõ bébi. Jelenleg azon spekulálok, hogy lehetne, hogy fiú foganjon meg másodszorra. Említették nekem a Jónás-módszert, ill. hogy Somlói Juhfarkot kell inni...
Végül is mindegy lenne, csak egészséges legyen. Már a neveket kitaláltuk.

Gyöngyöske
gyöngyöske (gy&

Lányok!
Én mára elköszönök Tõletek, de holnap újra itt öregbítem a babanetetKép
Valószínûleg, ha rajtunk múlik sohasem megy tönkre a BabanetKép

Na, szóval sziasztok,
mindenkit cuppantok,
legyetek jók,
szép álmokat és
sok-sok hancúrt!Kép
(HALLOD-É, KRISZTINKA!?)

Kép
Ancsi
Ancsi

Gyöngyöske!

Otthon van egy táblicskum, de ugye 50-50% az esély.
Születési dátum kell hozzá. Év, hónap, nap.
Ha eszembejut (nehéz eset) akkor holnap elhozom.

Caldea
caldea

Szija Ancsur!KépKép
Erzekeny pontomra talaltal,kiskoromban hivtak Krisztinkanak de mire negy lettem leszoktak rolaKép,sajnos mert nagyon szerettem ezt a nevetKép
Bocs,arrol valahogy lemaradtam,hogy nektek ez nem `jaccos`honapKép

Caldea
Elhozod?!?!

Gyongyoske

hat teiszod ezeket a csoda leveket??

Kriszti
kriszti

Krisztinke Keri!

Meglátogattam öket, de igazábol ide tartozom!!KépKépTehát itt maradok föleg!!! Apát tessék valahogy elkapni!!
A zebrafarmot pedig nevelgetem otthon és csak arra várnak, hogy uj "nevelöszülökre" találhassanak! Mikor lesz a következö tali?Kép

ANCSI DRÁGA!

Nem elkeseredniKépKépKép, látod a türelem jo hormonokat terem, de azért neked ne tartson 4 ciklusig!!
És gyönyörü a két vers!!KépKép

Caldea!

Az a naptár engem is nagyon érdekelne!

Breki!

Szerencsehozo zebra párja nálam vár rád!! Addig igérem tisztességesen fogom nevelgetni!

Gabomano Keri!

Nem kell izgulni, most látom, hogy csak a 21. napon vagy! Hogy akarsz te ilyenkor terhességi tüneteket produkálni?? Nobeldijat kapsz érte!
Remélem apa elkapása után volt gyertya, párna a popsi alatt, hempergözés stb.Kép
A zebrus neked is hozzon szerencsét, ezt igazán szívböl kivánom!!KépKépKépKépKépKépKépKép

MJ

A te zebrád is nagyon vár már!!

Puszi mindenkinek: Pucur
Pucúr

Pucurka

A zebra tegnap ota a parnam alatt alszik a masikkal egyutt.Sosem voltam babonas de hatha bejon!/akarojel/Kép

Gabo

Meg nem kell semmit produkalnodKépDe en mar nagyon izgulaokKépKépKép

Kriszti
kriszti

Sziasztok,
nagyon köszönöm a válaszaitokat. Most megint egy ideig nem leszek gép közelében, de ha visszajövök leírom nektek pontosan a napi hõmérsékleteket. Kb. a 6. naptól mérem és nincsenek nagy ingadozások, most a 17. napon vagyok. A menstruációm egyébként rendszeres.
A hormonokkal kapcsolatban: kb. 2 éve volt egy ilyen vizsgálatom, egy kivizsgálás során, de akkor minden rendben volt velük. Ez változhat, vagy ez egy adottság (buta kérdés)?
Reggel szoktam hõmérõzni, felkelés után és a számban mérem egy digitális hõmérõvel. Talán a hõmérõ sem az igazi, mert múltkor mikor férjem beteg volt, mindkét hóna alatt más-más hõmérsékletet mért.
A lényeg, hogy nekem, ha jól emlékszem a 36,5 volt eddig a legalacsonyabb és egyáltalán nincsenek olyan nagy kiugrások, mint ahogy azt egy könyvben láttam. Azért remélem nincs gond...
Olyan aranyos, ahogy így tartjátok egymásban a lelket. Ez téyleg sokat jelent az embernek,így ismeretlenül is.
Nagyon köszi Neketek.
Esztike

Pucur,
Aranyos vagy és imádlak TITEKET. Ezek szerint nekem is jár egy másik zebra? Huuuuuuuuuuuuha!

Azért egy kicsit nekem is drukkoljatok, hogy ne jöjjön meg, mert ma vagyok a 22. napon! Sajnos, ha meg megjön, akkor pont lemaradok a következö akcióidöröl, mert Prgágába kell mennem a kritikus napokon, vagyis 1 hónapot elvesztegetünk! Tök pozitiv vagyok, csak a höm bolondozik velem! Egyátalán nem olyan mint amilyen az elmúlt 4-5 ciklusban volt, hanem másabb, de ebböl még nem derül ki semmi.
Pusszancs mindenkinek és bocs, hogy eddig nem tudtam írni de rengeteg a munkám.

Mi van Monchival és Mártival? Erre nem kaptunk választ. Légyszi valaki szánjon már meg vele!

Üdv
Moni
mj

Esztike,

Felejtsd el azt, hogy:

1. a szádban méred a hödet. Mérd hüvelyben v. popóban. Másképp nem kapsz jó eredményeket. Nem csoda, ha nem látsz különbséget. 1 hónapig én is szájban mértem. Iszonyat volt egyik nap 37,2 másik nap 36,4. Gondolhatod!

2. azt is felejtsd el, hogy kikelsz az ágyból mielött hömérözöl. Maradj fekve, szinte meg se mozdulj. Dugd fel/be a höméröt és várj 3-5 percet. Aztán ki is kelhetsz.

3. és végül azt is felejtsd el, hogy különbözö idopontokban méred. Mindig azonos idöben, v. közel azonos idoben mérd.

Ha ezt betartod, hidd el jó eredményeket kapsz. A következö ciklustól érdemes már így csinálni, de akár már azonnal is átállhatsz.
Puszi,
moni
mj

Még valami Esztike
Elképzelhetö a két hónaljban mért hö különbsége. Sokszor a vérnyomás is más-más a két karon. Mi az oka? Talán az, hogy nem volt egyenletes a váll fedettsége, vagy épp oldalt feküdt vagy valami hasonlatos. Vagy, nem kell megijedni, de öreg korban ez érszükület miatt, vagyis vérellátási zavarok miatt szokott elöfordulni. Nem hinném, hogy gond lenne a hömérövel, de ha kétségeid vannak, vegyél másikat. Japán higanyosat, az 3 perces. De azt hiszem inkább rosszul hömérözöl. Ez a fö gond.
Puszika
Moni
mj

Sziasztok lányok!

Ma megkaptam az elsö gynevac-ot. A barátnöm olyan ügyesen szúrta be, hogy ESKÜSZÖM semmit sem éreztem. Sem a tüt, sem a feszitö érzést.

Mostanra viszont fura lett a jobb lábam. Alig tudtam vezetni is, most az ülés és a fekvés is rossz. Kép Tapasztaltabbakat kérdezem: meddig tart ez? Kép

Mindenkinek puszi, a találkozó tényleg fantasztikus volt. Ne haragudjatok, ha néha elharapózom, ez az egyik rossz tulajdonságom Kép

Gabó, neked külön is szorítok, ok?

A zebrát én is rátettem a kulcscsomómra, hátha... Kép

Puszi: Lotti
Lotti

Köszi mindenkinek, aki válaszolt!
Nagyon rám fért, bár azért el is szégyelem néha mgam, hogy így kiakadok, pedig még egy éve sincs, hogy próbálkozunk.
Szani!

Mikor érdemes U. doktorhoz menni, mert pl. a múltkor 2-re kaptam idõpontot, mégis csak 6-kor jutottam be. Egyébként megbízom benne, csak a hosszú várakozás örli fel az ember idegeit...

Szerintetek mit jelenthet az, ha hosszan (kb. 2 hete) van valakinek nagyon gyenge vérzése, de igazán erõsen nem jön meg?

Puszilok mindenkit ismeretlenül is

Másikviki
Névtelen

Gyongyoske!
En is olvasgatok a gyogynovenyekrol, s jomagam is iszogatom a palastfu es cickafarkfu teat.Ugy tudom erdemes a cickafarkfubol ulofurdot is venni. Nem tudom hatni fog-e, minden esetre hasznalom, veszteni nem vesztek semmit.
Sot, igen jokat hallottam a mehpemporol. Ez utobbi tobbfele kiszerelesben van forgalomban. Kapszula,tabletta, mez stb. Hatassal van nogyogyaszatilag is a szervezetre ill. javitja az immunrendszer allapotat. A baj vele csak az,hogy eleg draga. En a mezes kiszerelest vettem meg.
Jo lenne nem lekerulni a lista aljara, szoritsatok Kép a 40cn feletti lanyokkal mi ujsag? tudtok roluk vmit?
udv
kamilla
kamilla

Bocs Beszti, lenyulom a munkad, de meg sosem javitottam listat Kép Kép Kép muszaly kiprobalnom Kép

Cicó 4c 86 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 79 cn Szolnok 28 év
Boglárka 8c 65 cn Györ 24 év
Melinda 3c 59 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 41 cn Budakeszi 32 év
Gitta 6c 37 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 36 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 33 cn Salgótarján 23 év
Djeszter 3c 32 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 32 cn Los Angeles 35 ev
Ildi 7c 27 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 26 cn Budapest 31 év
Edina 7c 25 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 23 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 23 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 23 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 22 cn Miskolc 27
Kamilla 2c 21 cn Budapest 26 év
Kisvuk 3c 21 cn Svájc 27 év
Lella 11c 16 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 15 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 15 cn Budapest 29 év
Edit 9c 12 cn Budapest 30 év
Edi 8c 8 cn Maglód 33 év
Sien 14c 7 cn Budapest 28 év
Lora 13c 6 cn Várpalota 24
Éva 30c 4 cn Nyíregyháza 26 év

jo ejt!
kamilla
kamilla

Sziasztok!

Gabó! Úgy látom most mindenki neked szorít, hát én is. Látom, hogy nem is vagy benne a listában. Csak nem?????????
Amúgy a Metrodin olyan, mint a Closty csak szuriban. Ha van valami újság írd meg.!!

Kriszti!
Nálam a Metrodin az elsõ ciklusban a 9. napon, a második ciklusban a 13. napon volt a tüszõrepedésem. Neked miért nem csinálnak uh.-t?

Caldea!
Sikerült az inszem.? És mi az a táblázat, amit kérnek tõled a lányok?

Lányok! Írtam egy verset, most nagy elkeseredésemben csak úgy törtek fel belõlem a gondolatok. Lehet, hogy kinevettek, de én akkor is szeretném megosztani veletek.

Álom

Álmaimban minden éjjel mindig arra gondolok
Hogy mi csakis kisbabával lehetünk boldogok
Egy újszülött csecsemõ, kit én hozok világra
Nem lehet egy nõnek ennél szebb vágya
De eljön a reggel és mindent tisztán látok
Hogy az én ábrándozásom nem más mint egy ÁLOM

Szavakba önteni lehetetlen
Mit érez a szív,mely gyermektelen
Mit érez az ki életét adná,
hogy hallhassa egyetlen gyermeke szavát
Ki mindent megtenne, hogy valósággá váljon
De rá kell, hogy döbbenjen, mindez csak egy ÁLOM

Ha életemben egyszer karomban tarthatnám
Egyetlen magzatom senkinek nem adnám
Õ lenne a minden, az élet, a boldogság
És én lennék az anya, ki mindenét feladná
Tündérország lenne ezen a világon,
Ha minden valóság lenne és nem csak egy ÁLOM

Egy gagyogó kisgyermek a legnagyobb kincs
Értékét nem tudja, csak az akinek nincs
Lelkemet nyomja ez az iszonyú teher
Ami azt hiszem sosem múlik el
Patakzó könnyeim közt már-már alig látom
Hogy szívem óhaja igaz vagy csak ÁLOM

Üres az életem és nem bírom már
Elviselni mindazt, mi régóta fáj
És meddõvé lenni, micsoda kín
Jól tudja mindezt, ki most papirra ír
Én megtennék mindent, hogy egyszer minden árom
Megvalósuljon az én gyönyörû szép ÁLMOM

Egy nevetõ szempár, két ölelõ kéz
Ez az mit szívem igazán remél
Gyermekem mosolya lenne az én kincsem
De nekem sajnos ilyen még nincsen
Úgy érzem nemsoká ezért lesz halálom
És ezzel véget ér mindenféle ÁLOM.

Éva
Éva

Jó reggelt!Kép

ÉVA!!!
EZ GYÖNYÖRÛ!!!!Kép

Én is írtam már két "babás" verset, sajnos engem is megihletett ez a nyomasztó érzés.
A lányoknak adtam (senki más nem olvasta õket páromon kívül) most a találkozón.
Én éltem át mindazt, de ÕK ÉRTIK ezt.

Ancsi
Ancsi

Éva!

A vers gyönyörü, de remélem az utolso két sort nem gondolod teljesen komolyan!!Kép

Remény mindig van, ezt ne felejtsd el!KépKépKépKépKép

MJ!KépKép

Hát persze, hogy vár rád a te zebrád is!

Kriszti, Gabo Kerimamik!

Nagyon szurkolunk nektek + az egész otthon nevelgetett zebrafarm!!Kép

Pucur
Pucúrék

Pucur,
Köszönöm, hogy dédelgeted és vigyázol a zebra párjára. A következõ talin már én is ott leszek (legalábbis ígérem). Egyébiránt hogy érzed Magad? A klasszikus tüneteket nem produkálod?

Éva,
A vers tényleg szép, de az utsó két sor elég borulátó. Nem szabad feladni!!!!!!!!!!!!!!

Lányok,
Ti milyen hõmérõt használtok, digitális vagy normális?

Breki
Breki

Gabómanó,

Mi újsáááááááág?
Van valami híred????

Breki
Breki

Sziasztok!

Éva!
A vers nagyon szép.
Remélem egyszer még a veled történt dolgok vidámabbra is megihletnek! Kép
Az a kicsi gyermek, akiröl álmodozol.
Ilyenkor érezni az élet igazságtalanságát nagyon: nálad olyan jó helyen lenne az a baba!

Breki!
Normális higanyos höméröt. Az tényleg értékelhetö görbét ad, ha a többi szabályt is betartod.

Kamilla!
Éjszaka aludni tessék, nem listát javítani! Kép (Esetleg mást is lehet...)
Amúgy nem vetted el a dolgomat, én tegnap is csak azért csináltam meg, mert még nem volt aznapi.

Esztike!
Hát sajnos tényleg minden rosszul csinálsz a hömérözéssel kapcsolatban. Nem csoda, ha értékelhetetlen a görbéd. Kövesd amit Moni irt, ugy jó lesz. Egyébként ha rendszeres a menzeszed, akkor nagyából becsülhetö is az ovuláció idöpontja: a menzeszhosszból vonj ki 14-et, akkor van az ov. (pl. ha 30 naposak a ciklusaid, akkor 30-14=16. nap van az ov. kb.) Egy nappal elöttére érdemes idöziteni, vagy ha nem kell fellkelned, akkor aznap reggel is jó lehet.
Arra, akinek nincs rendszeresen minden hónapban ovulációja, általában nem jellemzö a nagyából azonos hosszúságú ciklus (hanem nagyon változó lehet a ciklushossz).

Beszti
Beszti

Breki!

Én is rendes higanyos hõmérõt használok.

Nem nevettetek nagyot a versen?

Pussssszi: Éva
Éva

Vidam Jo Reggelt!KépKépKép

Ma mindenkinek rossz kedve van ugyhogy ugy dontottem nekeem ma jokedvem lesz csakazertisKép

Eva
nagyon szep a versed de igerd meg ha megis sikerul akkor sokkal vidamabb lesz a befejezesKép
Kosz,hogy irtad az ovi-dat,mostmar telleg kezdek izgulni mert 15. napon mar ilyen szuriktol illenen ovizniKépAkkor sem vagyok szomi,mert

1.Olvastam az ujsagban,hogy 28 golya itt rekedt a telre es mar a madarkorhazban vannak,hogy ott veszeljek at a telet,
2.nagyon szupi otletem tamadt remelem ti is dijjazzatok.emilben megiromKép

Beszti
De szerencses az akinek reggel nem kell felkelniKép

Pucur
Koszi-koszi-Koszi-kosziKoszi-koszi-Koszi-koszi
Nagyon ram fer,asszem felhivom a dokibacsit.

iszom egy KV-t,s jovok hozzatok baratneimKép

pussssssssz Kriszti
kriszti

Éva!

Ez a vers tényleg gyönyörû. Egy költõ veszett el benned.

Caldea!

Tegnap voltam dokinál és nem örült hogy megjött a mensim. Látszott rajta, hogy õ sem számított erre. Meg is vizsgált. Azt mondta hogy elõ szokott fordulni, de a következõnek már nem szabadna megjönnie. Ne ijedjek meg mert valószínû az injekció nem fejtette ki teljesen a hatását. Azért jó hogy elmentem.

Kriszti!

Ne izgulj mert nekem se mindig a 14. napon volt az ovulációm hanem volt hogy a 18-on.
Miért nem nézi meg a dokid UH-án a tüszõket?
Neked lehet hogy meg is kellene repeszteni.

Pusssz

Andi
Andy

Éva
A vers gyönyörü és minden érzésemet/érzésünket magában foglalja. Egyátalán nem nevettünk, hanem átéreztük a fájdalmadat. Én biztos, hogy képtelen lettem volna szóba önteni, de így olvasva minden sora igaz. Nagyon megható és szép.
Moni
mj

Kriszti!

Akkor én a szerencsések közé sorolhatom magamat. Kép Be kell valljam, hogy ciklusom 14. napján (amikor valószínü egy ov.) volt akció reggel Kép, és nem is kellett azonnal felkelnem (kb. még 2 órát feküdtem).
Persze általában én sem csinálhatom meg.
Olyannyira nem, hogy most az öszölésünkön is 1/4 7 - 1/2 7 körül keltünk minden nap. (Hogy miért???? Csak hát a mütyür akkor ébredt.)

Pucur!
Te most hol tartasz?

Beszti
Beszti

Pucur!
Bocs, közben bekukkantotam a "Friss kismamákhoz..." és ott megleltem adataidat. (két héttel jársz elöttem...)KépKép

Beszti
Beszti

Sziasztok Lanyok!

Ma kicsit depis vagyok, de remelem majd elmulikKép Tiszta gaz, neha egy szempillantas alatt elkampicsorodok, valami eszembe juttatja a babat, es kesz....jon a siras-rivasKép

Na majd visszajovok, ha mar nem busongok.

pussssz: orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?