Sziasztok!
Úgy látszik megint lemaradtunk egy taliról?! Tegnap nem tudtam bekukkantani, mert Anyukámnál voltunk és későn értünk haza.
Enikő: Nyugodtan alkalmazhatod Boginál is az aludj jól-t. Nem lesz könnyű, nagy elhatározás kell hozzá, az a lényeg, hogy ne hagyd hogy kihasználja, hogy hahisztizik azzal elér bármit is. Nálunk az van, ha Fló hisztizik megmondom neki,hogy ezzel nem ér el semmit. Mostnában nem akar se enni sem hajatmosni, de nemhallgatok rá és ha tetszik ha nem azt kell csinálni amit mondok. Most vannak abban a korszakban,hogy kipróbálják meddig mehetnek el. Nekünk kell megszabni a határt. Van hogy hiába szólok rá, a füle botját sem mozdítja. Van hogy krédezem és nem válszol. Úgy kell kikönyörögni belőle. Nekem is néha az idegeimre megy, de muszáj valami határt szabni nekik. Mert különben elszabadul a pokol. Nem hiszem, hogy Bogi félne a sötétben, inkább kihasználja az anyai gyengeségedet. Mi Flórával azt csináluk, hogy nem az ágyba fekszünk mellé, hanem az ágy mellé a földre, egy vastagabb takaróra. Nálunk is van hogy egy órát kell virrasztani, már ha kibírom elalvás nélkül. A szobában már nincs semmi más csak alvás. Mi inkább a mi szobánkban vagy a nappaliban olvasunk, addig Bátor is elszunnyad. A rádiót is kikapcsolnám mielőtt lefekteted.
Ovi: Azt hiszem áprilisban kell beíratkozni, és Banitának van igaza az ovónéni a fontos Bogi számra. Nem a játékok és a hely. Az is fontos, hogy közel legyen az ovi,hogy ne kelljen sokat caplatni rossz időben két gyerekkel.
Ági: Még a szobához elfelejtettem írni, hogy adják rögtön a mobil fényt, de nem olyan hatásos, mint az igazi kék fény. Én nem is szerettem,mert ha Fló jött pont a szemébe világított. Meg ugye nem lehetett kikapkodni belőle, Bátor meg akkor üvöltött a legtöbbet. Mikor meg elvitték a mobilfényt, már egész nap aludt szinte.
Ildi: Sárgaság miatt voltunk olyan sokáig, pedig 250 fölé nem is ment a bilirudbinja. Csak nehezen akart lejjebb menni. És inkább benn marasztaltak, csak hogy nehogy a gyerekkórházba kösszünk ki. Amiben igazuk is volt, csak nagyonkeserves volt az utolsó pár nap. De rendi volt az utosló nap a dokinéni, ahhoz képest ahogy kezdte, mert hazaengedett, pedig nem is csökkent az érték. Látta rajtam,hogy rosszabb lesz ha benn maradok.
Építkezés árát előre nem lehet kikalkuláni, mindi gjön valami apró kiadás. Mi nem a legdrágább dolgokat vettük, de nem spóroltunk, midnemből a jobbat vettük. Így is jóval többet fizettünk, mint számoltuk.
Nina: köszi a számot, nálunk az ebédszállítóknál megüresedett egy hely. Így a jövő hétre már van kajánk, nem kell főznöm, megkérdezem majd a szállítót elhoznák-e nekem házhoz. Addig még kajahordót is kell kerítenem.
Déltől akármeddig lehet menni, így ha nem érünk haza délre akkor is van ebédünk, csak nem rögtön haza megyünk.
Gbici: Én sosem számoltam hányszor szippantottam a kölykök orrát, akkor szívtam mikor éreztem eldugult, Sőt ha nagyon folyik az a jó ha minnél többször, hogy gyorsabban ürüljön a váladék. Áginak igaza van, én sem szeretném,ha begyulladna a füle vagy valami más.
Karmen: Nem semmi rokonságod van. Nálunk nem nagyon mernek belekotyogni. Annak is örültek, hogy Flóra újra szopizik. Mostanság újra előkerült. Van hogy féltékenykedik a cicire. Erre mondtam neki, hogy az nem a tiéd és nem is Bátoré, hanem az enyém és annak adom akinek akarom.
Tegnap voltunk tanácsadáson. Bátor 8140g és 67 cm. Megint kaptunk érdekes tanácsokat. A tejemben már nincsen vas, így lehet hogy Bátornak vashiánya van, így megyünk vérvételre. Ez egy nagy baromság, azért elmegyünk, hogy beigazolódjon, hogy Bátor nem vashiányos. Az ételeit sóznom kellene, és a pépet is adom neki. Este kipróbáltam, Bátor benyelt 40 mili Sinlacot sütőtökkel. Alig szopitt valamit, alig vártam, hogy ébredjen éjjel, mert már éreztem hogy feszül a cicim. Aztán adnom kéne már húst is, pedig még alig kóstolt valami zöldséget gyümit.
Flóra felébredt és nem bírta ki hogy Bátort ne ébressze fel...
Puszi: Gabi3