Új privát üzeneted érkezett!

Kedves mindenki!

Olyan szülõket, esetleg érintetteket keresek, akik cron-betegségben (állandó vékonybél gyulladás) szenvednek. Minden érdekelne, aki tud, kérem segítsen!! Kezelési módok, terápiák, alternatív gyógyászat, orvosok, címek, gyógyszerek!!! Nagyon fontos lenne!

Köszönöm elõre is!
Andi
 
 


Szia Matte!
Nálam 2000-ben, (3 hetes láz, iszonyú vérkép, kórházi kezelés és mindenfajta vizsgálat után) valószínûsítették(többek között) ezt a fajta betegséget(M.Crohn). A kezelõorvosom szerint még nagyon az elején derült ki, így akár tünetmentesen is leélhetem az életemet, ha odafigyelek a táplálkozásra. Sajnos azóta is minden igyekezetem ellenére elõjön a dolog, de szerencsére már korántsem olyan súlyosan, mint 2000-ben. A kórházból távozva kaptam egy szakszerû diétás étrendet is tartalmazó leírást, ha gondolod elküldöm emilben. Bár a leírásban ott vastagbél gyulladás áll, de lehet, hogy több fajtája van a crohnnak.

Üdv.:
Szilvi
 


MatteKép

Keresd fel a következõ honlapot:


[url=http://www.extra.hu/mccbe/" TARGET="_top]http://www.extra.hu/mccbe/[/url]

Crohn-betegek egyesületének honlapja, van rajta étrendi tanácsadás is, van szervezetük is, összejövetelekkel stb..

bera
Névtelen
 

 
 

Bera!
Én is köszönöm a linket!

Szilvi
 


Kedves Matte,

én 1996 óta vagyok M.Chron-os. Nálam a Máv kórházban derült ki, bár ezt a helyet nem ajánlom. Most az Erzsébet kórházban kezelnek. Akit én ajánlok, próbálj meg a Péterffyben bejutni Dr Kovács Ágotához.
Nagyon kedves tündéri nő, én az ő megnyugtatása mellett vállaltam 2 gyereket.
Mi jártunk az Ormos intézetben, voltam több természetgyógyásznál, egyik sem segített. Most úgy néz ki 2000 óta rendben vagyok. Sőt a diétával kapcsolatban, nekem azt mondták, azt egyek ami tetszik(jó nem aprómagvasakat), így én nem is diétázom.

Üdv Zsuzsa
 
 


Kedves Matte,
ajánlom figyelmedbe az index fórumának "Crohn betegeket keresek" című topikját, ahol egy nagyon kedves és segítőkész társaságnak teheted fel a Téged érdeklő kérdéseket, és neki kiöntheted a lelkedet.
Én a sógorom révén vagyok érintett a témában, és így találtam rá a topikra, ahonnan még úgy is nagyon sok hasznos információt kaptam, hogy csak olvastam a hozzászólásokat.
Remélem, Neked is segítségedre lesznek!
Szia!

AncsaNita
 


Van egy nagyon jó táplálékkiegészítő amivel tudják gyógyítani ezt a betegséget!
 
 


Akos!
Mi ez a táplálékkiegészítő?
Írnál róla?
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged
 
 
 


Sziasztok!

Nálam most találtak vastagbélgyulladást és mivel pont egy vékbélmutét kapcsán derült ki igy most nem tudnak tovább vizsgálni 1-2 hónapig. Csak annyit mondott az orvos diétázzak de nem tudom pontosan mit ehetek mit nem. Jó lenne ha valaki tudna segiteni és küldene nekem egy akár cron betegeknek szoló diátát.

Köszönöm
 
 


Sziasztok én ezt találtam- segíthet!
http://www.dietinfo.hu/article.php?article_id=80

Én dietetikus is vagyok, ha valami konkrét kérdésed van akkor irj! :wink:

somi
 
 


Sziasztok!

A ganoderma bizonyítottan szabályozza a bélműködést, és alkalmas az emésztőrendszerben fellépő gyulladásos folyamatok kezelésére.

www.ganodermakft.hu
 
 


Sziasztok!

Ha még olvassa valaki ezt az oldalt, akkor én is segítséget szeretnék kérni.... A Kisfiam, Levenet még nincs 2 éves, de mostanra úgy tűnik, hogy cron-os lett. Nálunk ez tavaly nyáron kezdődött, mikor elkapott egy kalici vírust, azóta szinte folyamatosan gyulladásban van a bélrendszere. Eleinte, csak a tejtermékektől volt hasmenése, de mostanra már más ételek után is kijön. Tanácstalan vagyok, szinte alig van néhány dolog amit ehet-ihat... :( Van ebből kiút???? Itt az évek folyamán talált már valaki jó és eredményes megoldást a problémára?????
Várom a javaslatokat!

Orsi

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


matte írta: Kedves mindenki!

Olyan szülõket, esetleg érintetteket keresek, akik cron-betegségben (állandó vékonybél gyulladás) szenvednek. Minden érdekelne, aki tud, kérem segítsen!! Kezelési módok, terápiák, alternatív gyógyászat, orvosok, címek, gyógyszerek!!! Nagyon fontos lenne!

Köszönöm elõre is!
Andi


Szia!

Amiket itt írnak segíthet:http://www.ibsprobiotikum.hu/. Állítólag a probiotikum jó hatással van. Olvasd el!

Andi
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Életmód

Jegyzetfüzet:

 

cron