Új privát üzeneted érkezett!

ja... és BÚÉK!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kép

Kép
gtunde75

Juli elolvastam... le a kalappal!
ugye milyen más, előre elképzelhetetlen fájdalom? mondjuk nekem gyorsan zajlott az egész, és viszonylag rövid ideig (kb 2 óra) voltak brutál fájásaim, így röhögve bevállalnék még egy szülést, de az a fájdalom még a mai napig erősen él az emlékezetemben...

Kép
gtunde75

tünde!
nekem is gyors volt. 10kor repesztettek, 14kor már varrtak össze.
csak az, hogy eljutottunk a tolófájásokig... az is elhúzódott... szóval hogy 1 babával lénygében mindkétféle szülést végig kellett csinálnom... na, az sok volt lelkileg is...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sikerekben, örömökben, egészségben gazdag boldog új évet kívánunk Nektek :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok!
asszem begyulladt a csaszi hege :( csúnya piros: heg
szerintetek? vagy ez belefér?
nem igazán szeretnék idő előtt orvoshoz menni
(bár, jövő héten úgyis megyek a szülészetre, megnézni Kéra babát, a legfrissebb unokahugit :))

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Juli
Ez a te hasad? Hogy és hol vágtak téged te lány? :shock:
Nekem annyira lent vágtak, hogy majdnem a nunit meg olyan egyenesen mint a nyil. Nekem nem volt ilyen piros sosem, esetleg kend be egy kis körömvirág krémmel.

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok Csajok!!

Nagyon-nagyon boldog Új évet mindenkinek, baba nélkülieknek sok-sok csíkos tesztet, babásoknak sok örömöt a picúrokban :D

Juli-Csak a sebedet néztem meg, majd mindjárt elolvasom a szüléstörténetet, de ez a seb nem néz ki jól, sőt :shock: Szerintem menj vele dokihoz, az enyém sosem nézett ki így :shock: ....Susytunder jól írja, ki az aki ilyen hullámosan vágott??Az enyém is tök egyenes, szép vonal, teljesen lent, ki sem látszik egyáltalán semmilyen bugyiból....Érdekes :roll:

Na megyek szólít a Főnökasszony :D

Puszi:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

csajok!
nem látszik ez ki a bugyiból... csak éppen a bugyi szélénél van a vágás, és zavarja a gumi :) ezért letolom csípőre...
hullámos? ja... rálóg az a 4-5 kiló, ami még rajtam maradt :)

most volt itt a védőnő. azt mondta, szerdán azért menjek be megmutatni a dokinak (azért akkor, mert akkor tuti van a terhesgondozóban orvos... bár, első körben úgyis az osztályra kell felmenni)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, hali!
doki szerint nem olyan vészes, de gyulladt. kaptam antibiotikumot... meg egy olyan vizsgálatot, hogy azt hittem, berosálok :shock:
na, meg megfogta a pocimat (azt a részt, amitől "hullámos" a heg, mert rálóg :lol:) és közölte: megmondta, hogy ne hízzak :shock: :oops: :lol: :roll:
de azért megkérdeztem, hogy ugye mehetek hozzá majd a 6hetes co-ra... (hogy nem kell feltétlen ahhoz, aki műtött) persze... várni fog...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli bár nem értek hozzá, de gondolom az antibigyó gyorsan helyreteszi a sebed! nem emlékszem, hogy írtad-e... :arrow: szoptatsz?

Kép
gtunde75

igen, szopizunk. de a dokim azt mondta, nem lesz tőle bajunk.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok...

Gondoltam adok magamról hírt Nektek :D

Először is nagy nagy gratula Suzynak és Julinak, nagyon zabálnia valóak a pici babák :D

Juli hozzád lenne egy kérdésem: mint ahogy írtad nekem, hogy fontos, a 21 napi vv, ami igen csak nekem később kellene mennem, mivel hosszabb a ciklusom pl. most is a 19 napon járok és most lehet p.é!....de mi van, ha előbb csinálják meg a 21 napon és nekem akkor még nem is volt p.é????A vv-ből az értékből azt látni fogja, hogy megtörtént-e a tüszőrepedés vagy sem?vagy azt csak akkor ha látja az uh géppel?!?!?
Akkor ezáltal nekem alacsony lesz az értékem, és erre add majd valami gyógyszert a Closytot????

Na hát tegnap sikerült eljutnom a háziorvoshoz, hogy elmeséljem neki mi volt és adjon beutalót, 3 hónap telt el azóta, talán most mondhatom, hogy jobban kezdek lenni és kezdek elölre tekinteni....
A párom már teljesen be van izgulva :D nagyon aranyos :D
Én még nem érzem ezt, sajnos :oops: :roll:
talán, ha megjönnek az eredmények, ami még szerintem 1.5-2 hónap, olyan Március, addigra jobb lesz :)

Puszilok Mindenkit :D
csip-csip18

csip!
a 21. napi vérvételnek éppen az a lényege, hogy lássák, van-e peteérésed, és ha igen, az milyen.
hiába van neked normális pé-d, ha pl most volt a 19. napon... mert ha 2 nap múlva van vérvétel, akkor a hormonszintek még alacsonyak, és abból az fog látszódni, hogy csak valami satnya sárgatest maradt hátra... pedig nem is... csak még nem 7, hanem csak 2 napja termeli a progit.

ha 21. napig nincs meg a pé, akkor ő a vérvételből ezt fogja látni (egyébként 35napos ciklusoknál esélyes, hogy éppen még ne legyen), és esetleg feleslegesen el kezd stimulálni...

(ha ma volt pé-d 19 cn-on, akkor 26. cn körül kellene vérvételre menni)

nagyon drukkolok nektek!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szia Juli...

Huuuu képzeld értettem, amit írtál :lol: ilyen is ritkán van, hogy nem kérdezzek vissza :lol:

De még is akad :lol: Elkezd stimulnálni, mivel?????

köszönöm szépen
csip-csip18

Helló Csajok!!

Remélem mindenki jól van!!

Juli-sebed gyógyulgat?

Csip-Drukk, hogy mielőbb eredmények legyenek és belevághassatok a dologba!!

Tündi-Zoé hogy van?

Susytunder, Kirus, Ediii, Suzy, Onlány és mindenki??

Mi jól vagyunk, Lili ma 2 hónapos, beszarok, úgy megy az idő :D
Időm kevés van netezni, de azért néha be-be kukkantok!!

Mindenki nagyon vigyázzon magára!

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi

csip!

stimulálni pl clostival... mert ugye egy túl korai vérvételből azt látja, hogy nincs PÉ, hát csináltok... de az neked felesleges lenne, hiszen az a része OK ;)

ancsi!
már 2 hónapos???
repül tényleg az idő :)

mi is ma voltunk tanácsadáson. 3200vel hoztam haza 3 hete a pockot, most 3990 :o :shock: de hosszra csak +1 cm... mi széltében növünk :lol:
3 perc alatt képes 100at kiszívni a ciciből... és ma eddig csak 4óránként kért kaját :)

sebem alakul... már nem piros annyira, viszont már 3 helyen levedzik :? de legalább nem fáj.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Csip én se értem, hogy a dokid mit is akar stimulálni, hisz van PÉ-d, ez már bebizonyosodott... :shock:

Juli "levedzik"... :shock: áááááááájjjjájjj!
képet kérünk a gömböcről!

Ancsa várom ám a Lili képeket is! boldog hófordulót!

Többiek?
Edii nagyon eltűnt!

Zoé pedig holnap lesz 5 hónapos! :shock: mintha tegnap szültem volna... december elseje óta forog, most már oda-vissza, már ülni akar, de nagyon... iszonyat gyorsan fejlődik! nagy baba, 7,5 kg és 69 centi volt a múlt héten... tejem karácsony óta nincs, így elkezdtük a hozzátáplálást... uzsi már kiváltva gyümölccsel, most kezdjük ebédre a főzit..., ma megkóstoltuk a sütőtököt... :)
Kép

Kép
gtunde75

tünde!
Zoé tündéri baba :) hihetetlen, milyen nagy már... pedig nemrég még a tesztnek örültünk... meg vártuk, hogy mikor születik már meg :)

mondjuk arra a napra is nagyon emlékszem, mikor jolival találkoztam a terhesgondozóban... és párom után ő volt az első, akinek mondtam a zebrát... mert nem bírtam már magamban tartani :)

képek... iwiwre raktam fel... rengeteget.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok csajok!!!!

Majdnem 1 hónapig nem tudtam jönni, nem volt jó a gépem...
De ma végre haza került!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mindenkinek üdv,majd jövök bővebben!!! :P
Vendég

kírus!
már éppen hiányoltalak...
de látom, iwiw-en is pótoltad a kiesett időt képekben ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na végre valaki bejelentkezett Julin kívül is! :) mesélj Kírus, mi van Veletek!

Többiek? Zsuzsik? Csip? Ancsa? Joli? Iner????

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket, de írni nincs időm, mert egész nap a lánykámat hajkurászom, mert mindenhova odamegy ahova nem szabad és azt csinálja amit nem szabad....:)
Néha totál kiakaszt....
Az éjszakák nem túl jók a fogzás nagyon megkínozza, már van 1.5 foga :))
Belém kapaszkodva már fel is áll, lassan már lépeget is...:)
Nagyon szépek a babák, mindig meglesem őket iwiwen is, hihetetlen tényleg hogy repül az idő, Míra is lassan 9 hós lesz...és majd a nyár milyen gyorsan elmegy majd.....

Kép

Pussz mindenkinek!!!!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

sziasztok!

Iner jajj, de kis szépséges ez a lány!!! :)
fogzásra mit próbáltál? homeos kúp? állítólag nagyon jó...

ég a p*fám, de valakit kifelejtettem a felsorolásból... :arrow: Onlány???? hahóóóó!!!!!!

Kép
gtunde75

sziasztok!

Gyors életjeladásra jelentkeztem. Hannával kórházban vagyunk (alsó és felső légúti problémák) illetve nekem olyan jó kis tüszős mandullagyulladás jutott ki, hogy kezd folytogatni. A bal mandulám mindjárt eléri a torkomban levő pöcköt. Most rohanok, mert hazajöttem dokihoz :(

Puszi

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány!
Mielöbbi gyógyulást nektek!!! Szegénykéim jól lebetegedtetek :(

Iner!
Nagyon cuki Míra baba, és milyen ari copfija van :wink:
Nyügi nappal is a fogzás miatt vagy "csak" éjjel?

Tünde!
Jól megnőtt Zoé baba is. És eddig ízlik neki a kajcsi?
Sütőtök az nálunk minden mennyiségben jöhet :D , én nem is tudom van-e olyan gyerek aki nem szereti.

Juli!
Nagyon drága Áron baba is!!! Megnéztem iwiw-en a képeket.
És mesélj milyenek az éjszakák?
Tejcsi beindult rendesen?
Tavasszal vagy nyáron majd össze ruccanhatnánk nem???
Joli is jó lenne ha jönne majd!!! :D

Most mennem kell majd fojtatom az irást!!
Vendég

Sziasztok...

Vagyok ám Én is csak sok dolog van most körülöttünk...
Párommal céget alapítunk és most járunk utána mindennek...No meg szóba jött az esküvő, és azután is járkálunk és érdeklődünk az árak után....Aztán holnaptól ismét vv nekem :? Majd lesz valahogy....
Zajlik az élet....
csip-csip18

Na most akkor folytatom, de most is rohanásban vagyok :roll:

Ancsi!
Hihetetlen már Lili is milyen nagy baba :D
Milyenek az éjszakák? Hányszor eszik 1 nap Lili?

Csip!
Sok sikert kívánok nektek most a terveitek megvalósításához!!!

Majd következöleg írok magunkról is kicsit most mennem kell, nemsokára megyünk Bajára vásárolgatni.

Üdv mindenkinek!!!
Vendég

Kép
gtunde75

halihó!

onlány!
jobbulást nektek!!!

iner!
csodaszép a csajszid :o

tünde!
tied is :) édes bogár a tigrisgúnyás hintában :D

kírus!
már alig várom a tavaszt... és jó lenne tényleg összefutni kicsit (most csak eljátszottam a gondolattal... hogy ha esetleg ancsiék is jönnének párja családját látogatni... khm...)

ja, tejcsim van... éppen annyi, amennyi kell. Áron jól lakik vele, de fejni már nincs mit. de ez így pont jó.
most már büfizünk is majdnem mindig... sőt! ezt a tudományunkat odáig fejlesztettük, hogy cicivel a szájban is megy 2 korty között olyan igaz embereset elereszteni :lol:

a kakával küzdünk, de úgy, hogy a babó feje is belelilul :shock: mintha székrekedése lenne... pedig képes sugárban nyomni anyára, apára... vagy függőleges helyzetben is fölfelé hátközépig :o :lol:
ezeket a kínlódásokat leszámítva jól megvagyunk. ezzel nyűglődünk kb minden kajcsi alkalmával 1-1 órát... de közte nagyon jó baba, és lényegében így aludni is tudunk.
egyre többet van ébren, múlt héten a fejecskéjét iy megemelte, tartotta... úgyhogy dagadt a mellem a büszkeségtől :D

volt pénteken uh és ortopédia.
az uh-n látott a főorvosnő vmi bajt a csípőjével, de a Huszár jól megforgatta, megdögönyözte, és mondta, minden OK? csak 4hónaposan vár vissza minket :)

ja, és 4 hét alatt 1 kilót híztunk!
tegnap este volt 4190 :) 3200vel jöttünk haza.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

Tünde! Nem találok szavakat a videótokra :D naaaagyon ééééééédes! én is "akarok" olyan hintát! :D viccet félretéve, nagyon tetszik a hinta és ahogy a kiscsajod hintázik. Hol vettétek? Ilyet kerestem már régóta, de csak a kemény műanyagot találtuk. Tudod, azt a hagyományost. Még a Brendonban sem volt!

Julcsi! Hogy van a heged? Remélem már nem levedzik a heg. Dokidnak említetted? Nekünk a székrekedésre bejött a teáztatás. AMúgy 3naponta volt kaka csak, de csak segítséggel szegénykémnek. De ahogy a bébiételt elkezdte enni, úgy minden helyreállt. Minden reggel megteszi a dolgát -legalább 1x-

Ancsa, FB-n láttam a picurka új képeit! Zabálni való!!! Te hogy vagy a kistesó gondolatával? Én ahányszor a gyerekekre nézek, úgy elfog a végy hogy megint szeretnék terhes lenni! Erre anyám, mintha ráérzett volna és azt mondta, hogy ugye nem akartok még egy gyereket? Erre nem válaszoltam, mert úgy megdöbbentem. Ezt látta és elkezdett magyarázkodni :(

jaj mit csinált Liza? Annyira édes volt! Sajnos nagyon küzdünk az evéssel, pedig piciként imádta a pocakját. Most meg annyit eszik mint egy kismadár. Begurultam rá és bevittem az ennivalóját kis székét és az aszalkáját. Mondtam neki, hogy ha kész csak akkor jöhet ki! és a kezébe nyomtam egy szalvétát. 10 perc múlva kikiabált, hogy anya hozz még egy szalvétát. Bevittem és elkapott a röhögés. a székébe ültette a nagy mackóját, az orrát a szendvicsnek nyomta és azt mondta, hogy a medve gonosz volt és megette előle a reggelit! és kérte a maci, hogy hozzak neki szalvétát! :D milyen kreatív gyerek...

Iner! nagyon nagyon szép a kislányod! Hát jah, mindig kell rohangászni utánuk és egyre többet :( Én akkor kaptam idegbajt és fogytam is tőle, mikor már kezdte az első lépéseket és rámolt, valamint felmászott mindenhova, a szekrényre is!

Csip! az eredményeiddel mivan? akkor a pajzsmirigy működésed stabil??? Céget??? Mind a 2en? Meg ne haragudj, csak elég vizuális típus vagyok és elképzeltem, ahogy körmözik :) na befejeztem. Szóval mibe vágtatok? A nagy nagy ki van már tűzve?

Kirus, tessék mesélni magatokról!!! A kisfiad jó korán felállt már! Kislányoddal mi a helyzet?

Mi:
Hannával nem tudom mi van... 6 foga már teljesen kinn van, 2meg éppen hogy..., 11kg :shock: :oops: anyja lánya :D Hála égnek kinn vagyunk a kórházból, de még egyáltalán nem gyógyult. Nekem meg... jó kis vírusos t. mandulagyulladásom van :( félő volt, hogy megfulladok ezért kellett kórházba menni, de hazaengedtek, mert mondtam, hogy itt a 2 gyerek és a 82éves mamám meg nem tudja ellátni... Na felébredtek, majd jövök

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!

Onlány!
Hű jó sok fogatok van már akkor :shock:
Továbbra is gyógyulgassatok akkor!!
Nem semmi Liza, miket kitalál jót nevettem :lol: :lol: aranyos csajszi tök elképzeltem ahogy ezt eljátsza.

Kírával az a helyzet mikor elkezdte inni a magneB6-ot akkor pár hétig nem is fájt a feje, hanem most kezdett el neki megint mult héten. Már arra is gyanakodok hogy aznap korán kelt meg egész nap anyóséknál voltunk ott futkároztak játszottak aztán du-ra már nagyon fáradt-álmos volt és attól fájhatott a feje. Hazafelé ki kellett szálljon az autóból mert hányingere is volt.
Tegnap este ismét fájt neki..
Febr 4.én megyünk kontrollra a neurológiára, kíváncsi leszek mit mondanak..

Nimród bizony korán elkezdett állni, még 6hós sem volt..na azóta már rámol nekem :shock:
Most már probálkozik elengedett kézzel is lépni de egy felet lép aztán lecsücsül..
Járássegítővel már száguldozik, sokszor 1 kézzel fogja csak.
Zenét hall akkor már teszi fel az egyik kezét és mulat, meg kell zabálni :lol:
Már szoktam neki adni amit főzők, leturmixolom neki. Paprikás krumplit imádja meg a húslevest is..
Darabosak még annyira nem jönnek be neki, bár a kukit nagy előszeretettel eszi meg a banánt..
2 hete voltunk méreckedni akkor volt 9970g és 75cm.

Már nemsokára az 1. szülinapon kell gondolkodni :D ,pedig olyan mintha most született volna.. :roll:
Vendég

Juli!
Nagyon ügyi Áron baba, és szép súlya van már akkor :D !
Vendég

Onlány: eredményre még várunk :? nem tudunk még semmit, még van hátra 2 vv is, igen a a pajzsmirigy stabil, de arra is nem sokára megyek még egyszer....
Nagy nap????Nincs kitűzve még, minden attól függ még, hogy mi lesz az eredményekkel meg a céggel.....Páromnak a a sorrend, hogy cg, gyerek, esküvő, és hát ezen egy kicsi eltérésünk van :D n meg cég, esküvő, gyerekre gondolok...na majd alakul, most egyenlőre lekötöm magam a vizsgálatokkal, és járok kangoora, és ez jó most meg nézzek az esküvői dolgok után már :D
1 cég az övé lesz, legjobb barátjával csinálja majd....
ő költöztet és árufuvarozó, a másik srác, villanyos, riasztós, kamerás, és még kávéautoma üzemeltetésével akarnak foglalkozik...szóval van mi :D
csip-csip18

onlány!
köszi, a hegem jól van, sokat javult, így nem mentem vissza még 1x a dokihoz (voltam, akkor antibiotikumot kaptam, amitől nagyon fájt a törpe hasa)

nincs ám székrekedésünk, csak a picúr úgy küzd, mintha lenne. pedig tipikus híg anyatejes a kakája. és szinte minden kaja után van.

Liza nagyon édes lehetett ezzel a medvés akcióval :lol:
Ajsi is olyanokat tud produkálni, hogy megszakadunk a röhögéstől :shock:

kírus!
sajnálom, hogy nem oldódik meg ez a fejfájás-dolog.
nem gondolkodtatok még azon, hogy tovább léptek vmelyik klinikára?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Örülök, hogy hűtlenségem ellenére még van aki hiányol.
Állíthatom, hogy életem legnehezebb korszakát élem. Komolyan felmerült már a válás gondolata. Totál depis vagyok, és a férjem is az. Most megegyeztünk, hogy maradunk még együtt, mert még mindketten szeretjük a másikat, csak annyira eltávolodtunk, mint két idegen. Hát majd meglátjuk.
Laura 3 hete beteg. Kórházban is volt pár napot. Sima megfázással kezdődött. Aztán hányt elég sokat, és az ügyelet küldte is a gyerekosztályra. 4 napig voltunk bent. Szanaszét szurkálták szegénykémet az infúzió miatt. Olyan szar vénái vannak, mint nekem. Váltva voltunk bent nála. Mindig volt vele valaki. Közben hasmenése is lett. Ilyen brutál nyálkás. Aztán elkezdetett helyrejönni. Múlt szerda éjjel elkapott engem. Hányás, hasmenés egyszerre. Kész voltam. gyereket 4 napra anyósékhoz vittük. Aztán most megint taknyos. Tele a hócipőm, hogy ennyire nem tudják meggyógyítani.
Fejlődésben mi sokkal lassabbak vagyunk, mint az átlag. Mi még csak pár hete kúszunk. Lassan már kezdi a térdeit is használni, de még nem állt négykézlábra. Továbbra is hordjuk gyógytornára kéthetente. A gyógytornász biztat.
Velem még annyi van, hogy holnap megyek nődokihoz. Asszem befigyel majd egy hüvelyplasztika. De ezt a doki holnap megmondja!

Mindenkit puszilok! Lauráról frissebb képek, még az előző oldalon vannak, csak azt nem vettétek észre.

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
jó, hogy itt vagy... és sajnálom, hogy nem vagytok rendben... sem testileg, sem lelkileg :(

majd írj, hogy mit mondott a nődoki! (kihez mész?)

ja... a képeket meg jóhogy láttuk!!! :D csak sztem a nagy karácsonyozásban mindenki csak beszaladt 1-1 mondat/kép erejéig...
az meg hogy lassabbak vagytok... naésakkormivan :?: de lehet 6x hamarabb fog beszélni, mint bármelyik vele egykorú ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

na végre! :wink: :lol: örülök, hogy többen is írtatok így egyszerre! :lol:

Onlány hinta :arrow: beírtam a google-ba, hogy tigrises rugós hinta, és kidobott egy csomó webáruházat, ahol tartják... az egyiknél volt is készleten, így onnan rendeltük, de már nem emléxem, hogy melyik volt az... :oops: :) de vaterán/teszveszen is láttam már...
örülök, hogy meggyógyultatok, és gratulálok a fogacskákhoz!
macis story :arrow: ééééééééééédes!!!!

Joli sajnálom a gondokat, de ha tudjátok mi a baj, akkor talán segíteni is tudtok rajta...

Csip hűűűű, nem semmi! zajlik az élet Nálatok rendesen! de ez nagyon jó! :lol:

nálunk: 2 napja az én tüneményes kislányom 180 fokos fordulatot vett és hisztis, sírós, "nem akarok aludni" gyerekké változott... csomókban hullik a hajam néha, az idegeim pattanásig feszültek... egyedül nagyon nehéz így, eddig elvoltam, de most folyton bőgnék... :( remélem csak a telihold miatt ilyen a gyerek és rövidesen visszakapom a tündérkémet...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gtunde75 2011.01.20 12:33-kor.

Kép
gtunde75

Kírus a sütőtök nagyon bejött! :wink: :lol:
Nimi már 6 hósan állt?!?! aztamindenit!!!!! nem semmi!
nálunk még csak a "hasra fordulok, kúsznék, de nem tudok, ezért begurulok" történet van... a fenekét szépen kitolja, néha már közben a lábait is kinyújtja, így az egekbe emelkedik a popsi, de egyenlőre még elképzelésem sincs, hogy hogy lesz ebből "négykézláb"...

Kép
gtunde75

Kukucs :)

Én is jelen, de nagyon nagyon zajlik az élet. :)

Készülünk Kristóf 3. :shock: szülinapjára, mellette nagyon kis pörgős, aktív és sajnos "bántja" Nórit így nagyon résen kell lennem.

Nóri elképesztő ügyes, csak pislogok. 6 hósan ült, először hason fekvésből feltolta magát, úgy üldögélt 1 kézzel támaszkodva, majd utána anélkül. Pár napra elkezdett mászni, 7 hósan pedig felállt. Hová rohannak ezek a gyerekek? Olyan fura nekem ez. Kristóf 7.5 hónaposan ült, 8 hósan mászott, 9 hósan állt fel. Olyan fura, hogy egy kis kupac ül a földön, mert Nóri nagyon picike. Épp csak 7 kiló.
De nagyon jó gyerek, tipikusan olyan, akitől kedvet kap az ember még egy gyerekhez. :lol:

Tünde
Ezek szerint elkezdtétek a hozzátápit? Az idő is rátesz a rossz kedvedre a gyerek ezt megérzi. Aztán frontok jönnek mennek, és ő sem marad örökre ugyan olyan. :)

Joli
Nekem régen úgy tűnt, hogy nagy a szerelem köztetek és egy gyerkőc ilyenkor nagyon boldoggá teheti anyát és apát. Sajnálom, hogy nálatok ez fordítva sült el.

Kitti
Milyen céget csináltok?

Onlány
Sajnálom, hogy ti is betegek vagytok/voltatok. Azta mennyi fog! Nekünk csak 2 van. :)

Juli
Iwiw- en megnéztem Áron baba képeit, nagyon szép kisfiú.
Pont elég az a tejcsi ami van, legalább nem kell fejéssel töltened az idődet.

Na megyek, Nórikám éhes. :)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Kírus
Nimród hogy aludt piciként? Milyen pózban?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy
Nagyon ügyi Nóri baba is!! Gratula!
Jól van nem lehet mindenki nagy babóca, nálunk meg kire is lenne olyan kicsi :roll: :lol: Kíráról is sokan azt hiszik hogy már kb. 2. osztályos.

Ma van náluk szakmai nap az csoportban, jöttek a másik oviból is az ovónénik és felmérőket csinálnak(suli előkészítő).
Szerdán lesz fogadóóra kiváncsi leszek Kíáré hogy sikerült.

Nimi általában az oldalán aludt(éppen amelyikre tettem) mindaddig amig nem forgolodott.. aztán már hason is szeretett lenni meg hanyatt is.
Miért??

Tünde!
Majd meglátod Zoé is egyik napról a másikra elkezd mászni :D ügyes kiscsaj!!

Joli!
Sajnálom a kórházat és hogy nincs minden rendben köztetek :(
Tavasszal össze ruccanhatnánk tényleg legalább kicsit kikapcsolodnál te is!!!
Aranyos csajszi Laura, kis izgő-mozgó gondolom ő is. :D

Juli!
Nem tudom mi tévő legyek..jó lenne elvinni máshova Kírát csak autó nélkül nem könnyű, na meg az anyagiak aztán arról nem is beszélve hogy tuti bekéne vele feküdni amíg kivizsgálják, akkor meg Nimit kire hagyom :roll:
Szal nem egyszerű..
De majd átrágjuk, suli elött még muszály lenne utána járni- ha elöbb nem akkor nyáron..

Csip!
Ha ez mind bejön, akkor milliomosok lesztek!!! :D :wink:
Vendég

Kírus: tündéri vagy :D :lol:
csip-csip18

kírus!
elhiszem, hogy gondot jelent... (ha nekem kell kórházba menni, és is aput riasztom mindig) de ha itthon nem tudnak vele mit kezdeni, így nem maradhat a csajod :?

jajj, lányok!
hogy nekem mindig van valami bajom :(
délelőtt be kellett mennem a kórházba. begyulladt a cicim. de überbrutál vörös az egész és hozzáérni sem bírok :cry:
persze a tököst nem zavarja... ugyanúgy tépázza, mint eddig. mondtam is neki, hogy ő csak egyen, addig anya meg üvölt :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli!

Jajj te szegény :(
Jól kimaszírozták?
Vendég

Juli
Káposztalevél mellgyulladásra! :) Fogsz egy levelet, húsklopfolóval odasuhintasz neki párat, hogy megtörjenek a rostjai és rá a cicire. Ez már nagyon sok mindenkinek segített.

Kírus
Azért kérdem, mert én arra vezetem vissza Nórinál a korai felállást, hogy hason aludt. Azt mondják minden mozgás hason fekvésből indul ki. Nimród még hamarább csinált mindent ezért kérdeztem.

Én most arra gondolok, hogy ha hamar állt fel, hamar is fog járni? Nálatok ezzel mi újság?

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Susy!
Hát nem tudom de én azt hittem mivel ilyen hamar felállt már karácsonyra elindul egymaga..de nem így volt..
Most lesz 10 hós és probálkozik már lépkedni.. már egyik nap ment 1 lépést.. kezd jó lenni neki az egyensúly érzéke. De majd kiderül..

Kristóf mikor kezdett járni??
Vendég

kírus!
ki masszírozta volna ki? csak a Karasz látott, az osztályra nem mentem (na jó... mentem, de csak mert láttam a folyosón egy -már :D - anyukát akivel együtt feküdtem fent. ő volt az utolsó a társaságból :))
viszont az orvosnak majdnem panaszkodtam, hogy mindig olyan hideg a keze, mint a jégverem... most, hogy jól esett volna a hideg, most meg nem :( :lol:

de egyébként határozottan alakul... csak hát nekem ez a fejés nem megy. ha szopizik a prücsök, utána egyáltalán nem tudok fejni belőle. max 1-2 cseppet sok perc alatt... pedig azt mondják, akkor is kell fejni... de hát ennyi folyamatosan termelődik :o

susytündér!
köszi a káposztás tippet :) nővérem is mondta.
most úgy tűnik, alakulok... ha nem, akkor irány a zöldséges :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok....

Nagy az öröm a köbön nálam :D nem is tudom mikor volt ilyen :D Vasárnap beállított piri anyo :D
A leges legjobb napon :) Mert így a 3 nap az Keddre esik a 21 nap az meg Szombatra :) és ez zseniális :)
csip-csip18

Csip
Kép

Kép
gtunde75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?