Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Évi,
Holnapra nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk Eszternek, és Ádámnak! (Mi is holnap tartjuk meg ezért köszöntjük már most őket, mert nem hiszem, hogy tudok jönni...)

Kép
Kép

Monic,
Nagyon ügyes Danci az orrfújással! Réka meg a szájával tud jól fújni mindent...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

rendesen el vagyok maradva a köszöntésekkel:

:oops:

Dorkaanyu,

Dorkának utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánunk!

Évi,

neked mára, ikreknek holnapra nagyon sok boldog születésnapot!

Nemone,

nektek is előre nagyon sok boldog születésnapot, kívánunk!

Ezt a torát küldjük az össze szülinaposnak!

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Rékának, Eszternek és Ádámnak boldog szülinapot!
vicky79
Budapest III. kerület

Reggelt

én rettenetesen sajnálok minden kis beteget :(

Zsiga most antibiotikumot kapott,mert dec. eleje óta vissza visszatért.. de most jól ráfertőződött bölibe így nem úsztuk meg..

most bölit szüneteltetem majd ha lementek ezek a megfázásos vírusos cuccok újra megyünk.sajnálom,mert Zsiga lelkesen megy.
:cry:

BOLDOG SZÜLINAPOT MINDEN ÜNNEPELTNEK!!!!! KÉPEKET KÉRÜNK:)

Kép

Vius és ez még lesz rosszabb is :wink:

DEni sajnálom NIkit is..
Vendég

Sok boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket mindenkinek! Hamarosan hozom a képeket is :)

Némóci!

Rékát is isten éltesse!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Mégis jöttem...

Előre is köszönöm Réka nevében a köszöntéseket!

Kép Kép Kép Kép Kép

Boni,
Sajnálom, hogy Zsiga megint beteg! Hamar gyógyuljon meg!!!

Évi,
Hogy sikerült a szülinapi buli? Képek?

Nálunk jó volt a buli, bár Réka sajna mára megint náthás lett így holnap nincs bölcsi. Hogy fogok így februárban dolgozni, ha 1,5 hét bölcsi után újra megbetegszik... :roll: :?

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok! Végre ide is eljutottam.
Boldog szülinapot kívánok minden kis és nagy ünnepeltnek!:)

Némóka: Réka egy az egyben te vagy kiskorodban. Nagyon szép kiscsaj és tiszta anyuci:)

Linácska, sajnálom a cukrot, de nagyon határértéken van, azért ez nem olyan vészes dolog még. Csak szerintem diétázni kell majd, semmi inzulin nem lesz. Nekem is 8,1 volt a terheléses és végig diétáznom kellett. Inzulin nuku.
Kíváncsi vagyok a baba nemére már, pedig még arra várni kell. Mondjuk Dorkánál a 12. héten sejteni lehetett, hogy lány, mert nem volt semmi a lába között. :wink:

Puszi a többieknek, rohanok házimunkát végezni...
Vendég

Úgy néz ki, Lili bárányhimlős, pedig kapott oltást anno. :cry:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina jáj..sajnálom remélem nem kapod el+++++++++++++++vagy voltál már?
Vendég

Boni,
voltam, igaz nagyon enyhén, de most rá is kérdeztem a gyerekorvostól, azt mondta, az elég.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Némócska nagy édes Réka! :lol:
náthát sajnálom.. kitartás!

Lina remélem tényleg elég.:) ++++++
Vendég

Boni,
eddig mindenki azt mondta, hogy elég, de az AFP-s beutalómon kértek varicella ellenanyagot is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok

Régóta nem engedett be a rendszer a babanetre így sok mindennel el vagyok én is maradva.

most csak arra volt energiám hogy elolvassam a termést.

Viszont mindenképpen szeretném én is felköszönteni az összes ünnepeltet.

Minden kedves babának és mamának nagyon boldogságosat utólag és Rékának előre is. :)

NEMONE
Ahogy Réka szülinapi képeit néztem eszembe jutott hogy nem is olyan régen küldted el az emilemre Réka 1. szülinapjáról készült összeállítást. S lám itt van már a 2. Nem győzöm elégszer mondani mennyire repül az idő, de most tényleg. Ezek a gyerekek piszok gyorsan öregszenek. Felébredek a kábulatból és arra eszmélek hogy érettségi ajándékot válogatok Milónak (???)
Nem lehetne egy kicsit tovább élvezni ezt az időszakot?
Nagyon rövid ez az édes kisgyerekkor. Nekem a babakorszak is nagyon hiányzik amikor még nem tudott megfordulni sem. Oda tudtam hozzá bújni és nem tiltakozott semmi ellen. Most pedig úgy elsöpör mint a szélvész. Sokszor arra sincs esélyem hogy egy puszit lopjak tőle :( Iszonyatosan izgága. Folyamatos mozgásban van.

Majd jelentkezem! Addig is jók legyetek!

dita75

Jó reggelt

Dita mintha az én Zsigám lenne.. mondjuk most már úgy tud hízelegni... meg puszilgat de volt egy idő amikor könyörgőre kellett fogni

:D

Lina igen nekem azt mondta doki anno ha valakinél enyhe lefolyású volt akkor az nem véd teljesen

:roll:
Vendég

Boni,
majd meglátjuk mi lesz. Az első három hónapon már túl vagyok, elvileg nem lehet belőle gond. Lili viszont szuper védett lesz: oltás+igazi betegség is. Még most, a 4. napon is jönnek rajta új pöttyök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lilit Fényképezted? nem szenved nagyon? vagy jó a rázófolyadék ? gondolom azt használjátok.szerintem sem lesz belőle gond!
Vendég

Boni,
nem, nem fényképeztem le, annyira még nem látszik, még nem varrasodtak a kiütések.
Nem rázófolyadékunk van, olyat már elvileg nem adnak, hanem egy PoxClin nevű hab, növényi alapú, és nagyon jó. Mondjuk 100 ml több, mint 3000Ft, mondta a gyerekorvos, hogy aki nem tudja megvenni (nálunk sok ilyen van), annak meg valami mentolos hintőport adnak. De ez a hab tényleg szuper, kijön a kiütés, és szinte ki sem fakad, hanem egyből szárad le.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LINA ÉN MÚLTKOR AZT KAPTAM GYÓGYSZERTÁRBA ZSIGINEK CSIPÉSRE A RÁZÓFOLYADÉKOT :roll:
Vendég

boni,
bárányhimlőre nem szoktak adni, mert feláztatja a száradófélben lévő hólyagokat :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Némóci!

Csodaszép a kis szülinapos :)

Linácska!

Sajnálom a bárányhimlőt! A Dóri nálunk skarlátos volt, mikor 8 hetes voltam a kicsikkel, úgyhogy átérzem az aggódást...
Hány oltást kapott Lili amúgy? Azért kérdezem, mert én is most készülök az apróknak beadatni, és ha a két oltás se véd, akkor lehet, hogy hagyom a fenébe az egészet... Annyira nem tudom, hogy hogy lenne a jó...

Pár szülinapos kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi látom megcisnáltad vonatosat nyamm

a lányaidat klónoztátok? :lol: Ádám is kópé :lol:
Vendég

Évi,
Lili még 1 oltást kapott, akkor az volt a "divat", utána meg senki sem szólt, hogy kellene még egy. Amúgy tuti ez is ér valamit, mert Lilin jött vagy 50 pötty, abból 40 nyomtalanul eltűnt. Jött, és nem hólyagosodott, hegesedett, hanem egyszerűen eltűnt. Amik hegesedtek, azok is elég aprók.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina Dita tudtok segíteni?

egy kedves ismerősöm kisfiánaka bőre állandóan ki van száradva pöttyös és valószinű tápitól

meg tudjátok irni ti mit adtatok? úgy rémlik van valami spec. vagy hova forduljon .Bpi.köszike
Vendég

boni,
nekünk Pregomin van, ami tejmentes, de a Pepti is az.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina köszönöm. és ezt feliratni kell?
Vendég

Vicky: Nagyon sok boldog születésnapot kívánunk az 1 éves nagylánynak! :) Milyen lett a torta?

Évi: Gyönyörűségesek a kis 2 évesek! Bennem is felmerült a klónozós kérdés a lányaiddal kapcsolatban. :wink: Klassz tortákat készítettél!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok

Vicky Barbusnak nagyon boldog első születésnapot kívánok!!!

Ma mi is ünnepelünk apának ma van a születésnapja.

Képzeljétek Dari papír helyett a hasamra meg az apja hasára rajzol.Most még itt ülök a hátamat már teljesen összefirkálta.
Ma kijött a 14.foga is nagyon megszenvedjük a szemfogakat.

Sziasztok!

Kép

Kép
vius
Baja

denika: A tortáért majd holnap megyünk, remélem jól sikerült.

vius: 14. fog!!! Barbusnak 2 évesen nem lesz annyi!

Köszönjük a köszöntéseket, jól elszaladt ez az év.

Hozok egy pár fotót. Kisasszony egész jól bírta a fotózást, bár mosolyt nehéz volt belőle kicsikarni. Még egy kicsit retusálgatok majd rajta, azt nem kértem, mert én is el tudom tüntetni a képéről a csikarást. Most nyűgösködik mert nem nagyon aludt egész nap.

Kép Kép Kép Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
sok boldog szülinapot kívánok én is Barbusnak!

Vius,
Levinek még csak 9 foga van, pedig idősebb vagy 4 hónappal :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vicky,
Nagyon boldog 1 szülinapot Barbusnak!

Kép

Évi,
A Te gyerkőceid is gyönyörűek! Tényleg nagyon hasonlítanak a lányaid!

Boni,
Réka is Bogyó és Babóca rajongó lett! :D Ma beraktam neki, és végigülte az összes részét.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

A kis ünnepelt nagyon gyönyörű :lol:

Némó üdv a klubban :lol:
Vendég

Lement a szülinap, egész jól sikerült. Kaja kész lett időben és ízlett mindenkinek. A tűzijáték nagyon érdekelte Barbust és evett is egy kicsit a tortájából. A kiadós ebéd után pont jó volt a savanykás citrom-joghurt torta. Teszek fel képet:

Kép Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

Barbusnak utólag is boldogságos születésnapot!
Gyönyörű az összes ünnepelt, csodaszépek a képek a gyerkőcökről.

VIUS
Én próbáltam Milót firkálásra ösztökélni de nem érdekli különösebben. Egyelőre még mindent a szájába vesz és ez alól a toll, ceruza, zsírkréta sem kivétel. Már csak ez miatt sem érett meg a rajzolgatásra.
Darinkából biztosan festő lesz vagy valamilyen művész :)
Nagyon ügyes.
Gratula a sok fogacskához nekünk 8 van és két fél :)

ÉVI
Nagyon ötletesek a torták a fiúsat gondolatban már le is nyúltam a kétéves szülinapunkra! :)
Gyerőcök tényleg mintha ikrek lennének, kettő biztosan az is!
:wink:

BONI
Ez bizony valóban étellallergia gyanús.
Milónak krónikus hasmenése (később véres), ekcémás és pikkelyesen száraz volt a bőre a tápitól. Emellett még kötőhártya gyulladást is okozott, ezek tápszer váltás után meg is szűntek. Mi is pregomint kaptunk de már nagyon régen alig-alig akar belőle inni. Förtelmes íze van úgyhogy nem csodálom. Nemrég váltottunk másra, az szerintem jobb ízű bár ebből is sokszor csak 70-80 megy le vagy még annyi se.
A sinlac (tejpép jellegű) is már öklendezett úgyhogy elég sokszor már felnőtt kaját eszik a miénkből, igyekszem tejmenteset de nem mindig sikerül olyankor egyből tiszta pötty lesz az arca és híg a széklete.
Most legutóbb is sütőtököt csináltam neki, magamnak rakottkrumplit. Bezárta az ajkait hogy ne tudjam beletenni a sütőtököt és vadul kapálózott az én ebédem felé.
Kénytelen voltam abból adni neki pedig volt rajta tejföl és sajt is.
Pill..........priviben folytatom....

Képzeljétek csütörtökön voltunk baba-mama tornán.
Sejtettem hogy be fog neki jönni mert a Miló totál emberszerető kis lény. Imád társaságban lenni, nem fél még a szőrös pasiktól sem.
A gyerekek közelében meg extázis van.

Már az öltözőben alig tudtam lehámozni róla a kabátot egyből be akart rohanni a gyerekek után a terembe. Alig tanult meg járni de ha izgalomba van szinte fut. Bent míg nem kezdődött el a foglalkozás röhögött egyfolytában mint a fakutya (igaz itthon is ezt csinálja zömében és ha valami nem ok akkor hiszti, de el lehet terelni egy perc alatt a figyelmét és a hiszti átcsap röhögésbe)
A foglalkozás alatt nézte a gyerekeket és próbáltuk utánuk csinálni a dolgokat. Ez elég rövid ideig tartott és nem is nevezném tornának. Aztán behoztak egy cirkuszi sátorhoz hasonló leplet ami alá besereglettek a törpök és fel-le emelgették. A Miló először lefagyott mint a Windows, aztán vihogott mikor beküldtem a többiek közé. Végül hoztak különböző játékokat, nagy labdákat, stb. ráültettem az egyik nagy labdára. Megj. ugyanolyanon vajúdtam. :) (mondtam is a Milónak hogy ilyenen csücsültem én is mikor ki akart jönni a pocakból) Tetszett neki nagyon. Aztán szabadjára engedtem hogy ő döntse el mit szeretne csinálni.
Odament a lányokhoz ki akarta venni a hajukból a csattot, az egyik gyerektől el akarta venni az innivalóját. Ekkor megkapta a sajátját és észrevette a táskában a cumit. Odaadtam neki de figyelmeztettem hogy el fogják venni tőle. Ahogy kimondtam odajött az egyik gyerek és puff ki is kapta a szájából. Azt az indulatos nézést. Addig röhögés volt feszt, de ahogy kikerült a pipus a szájból.... szemmel ölni lehetne a kissrác már halott lenne.
Sikerült eltenni a cumit a táskába hogy több ilyen inzultus ne érjen minket. :) (mert persze az én drága kisfiam olyan hogy ő mindent elvehet másoktól bűntetlenül, de ha valaki tőle próbál meg elvenni valamit akkor meg van sértve.)
Most végre szembesült azzal hogy nem csak a kisebb és gyengébb Áronka haver van a szomszédból akit lehet egrecízozni hanem vannak nagyobbak és erősebbek is nála.
Ezt az incidenst leszámítva hihetetlenül jól érezte magát. Volt egy csomó olyan szitu hogy elballagott mellőlem úgy hogy még hátra se nézett, kokettált az egyik apukával is. Hosszú percek teltek el és nem is keresett, szó szerint elvegyült a tömegben. (elég sokan voltunk).
Olyan büszke voltam rá. Sokszor hulla fáradt vagyok olyan energia van benne de ilyenkor érzem hogy azért ez mennyire jó hogy ilyen kis életre való fiacskám van.
Volt akinek nagyon nem jött be ez az egész és 80 %-ban csak sírdogált. Az én fiam meg új volt mégis egyből a központba került. De tényleg úgy láttam el vannak ájulva, mert mindenki megjegyezte hogy milyen nagy és ügyes és hogy mennyire kis vidám energiabomba ez a fiúcska.
Szerencsére az én családomra ütött.

Mára ennyi...

Pusz mindenkinek!

dita75

dita: Hali, jó hogy jöttél. Örülök, hogy tetszett Milónak a torna. Legalább te is társaságban vagy.
vicky79
Budapest III. kerület

Ditud megnyunyorgatnám a kis energiabombádat!

Barbus édes még mindig!
Vendég

Sziasztok

Csak gyorsan mert Dari itt ül az ölemben és nem a legjobb így és persze gépezne

Tegnap kijött neki még két foga így 16 ra nött a fogak száma.
Már csak 4 van hátra.
Teszek egy képet ha nem baj.
MAjd jövök hosszabban is ha Apa vigyáz Darira
Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Van egy tökéletes KISFIÚ-nk!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok

Linácska gratula a kukacoshoz:) :D

Kép

Kép
vius
Baja

sziasztok

LINACSKA
Gratulálok!
Viszont matekból 1-es mert nektek két tökéletes kisfiatok van immár :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dita75

linacska: Gratulálok Boti babához. Legalább lesz Levinek kivel focizni.
vicky79
Budapest III. kerület

dita,
igen, erre már gondoltam, a többi helyre odaírtam, hogy egy tökéletes kisfiú pocaklakónk. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Linácska,
Gratulálok az újabb fiúcskához! És már neve is van? Gyorsak volatok!
:D

Boni,
Azért még mindig Elmo a kedvenc! :wink:

Dita,
Réka is olyan, mint Miló, így előre szólok, hogy készülj fel, hogy állandóan szaladhatsz utána! Bár, én is jobban örülök ennek, mintha olyan lenne, hogy leteszem valahova, és ottmarad...

Vicky,
Barbus nagyon szép kislány! Most már nem hasonlítanak annyira Rékával.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

nemone: Igen, Rékára már nem hasonlít annyira, de Denika Nikijére még mindig. Legutóbb sétáltunk és mondtam is hogy lehet hogy valami hasonlóan fog kinézni Barbusom egy év múlva. Remélem olyan nyugodt is lesz, mert most nem volt igazán az.
vicky79
Budapest III. kerület

Lina éljen BOtond! :lol:
Vendég

sziasztok

gyors leszek mert csak egy kérdésre van időm.

sajnos épp hogy kijöttünk a betegségből most újra beteg lett megint egész éjszaka nem aludtunk. jövő héten kéne menni tejterhelésre.
már így is el vagyunk késve ráadásul 3 hóval ezelőtt kértem az időpontot tehát ha most nem tudunk elmenni valszeg újabb 3 hó múlva lesz csak időpont.

LINACSKA
Úgy emlékszem hogy ti is többször halasztottátok a terhelést mert Levi beteg volt. Náthával is maradhatunk itthon szerinted?
Egyelőre sinupretet adok neki, nasivin orcseppet és sinecodot este.
Ha hétvégére nem javul akkor lehet hogy megint antibiotikumot fog kapni. Szeretném elkerülni de sajnos most este is annyira köhögött hogy egy falat se ment le a torkán.

Várom válaszod!
Remélem nem kell halasztanunk az időpontot bár az eredményt már most tudom látatlanba hisz bármi kis mennyiségű tejeset eszik tiszta pötty lesz tőle :(
Veletek mizujs ezen a téren???

dita75

Sziasztok! Írtam ide, hogy gratulálok LInácskának és Évinek is milyen szépséges és nagy gyerekei vannak, Barbus fotói is gyönyörűek stb. És nem látom.....

Mi jól vagyunk, Dorka már szalad. Konkrétan elfutott ma is előlem, amikor el akartam tőle venni apa telefonját. És nem értem utol:)
Lábban hajtja magát előre a járássegítő vonaton. Sokmindent mond már, de "új-magyarul". Tessék helyett: Tes. Bár a gyerét, gyegyének mondja, sőt gyeride is szokott lenni. Azt, hogy Szia Baba, gyönyörű tisztán mondja, Kazinczy versenyt is nyerhetne vele:)
Az étvágya továbbra is hatalmas. Nem lehet előtte enni, mindenképpen neki is kell adni, hiába van jóllakva, akkor is megkívánja.
Nálunk ekcéma volt, vagyis inkább nagyon száraz bőr, amin néhol piros foltok is voltak. De vissza kellett térni a mosdókenőcsre és kaptunk testápolót és azóta szépséges a bőre.

Vius. majd írok:)
Vendég

Dita,
hova mentek terhelésre? Kis náthával sem csinálják meg, mert akkor nem tudják, hogy a tejtől folyik az orra, vagy amúgy is. A Heim Pálba nekünk kb. két hétre adtak időpontot, hogy meggyógyuljon, de lehetőleg ne legyen újra beteg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hova lett Boni? Névtelennek írja a babanet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Linácska,

először is szeretnék gratulálni az újabb kisfiúhoz :lol:
Igaz, hogy így nem lesz Kata, de a kis korkülönbség miatt a két kicsi fiú sokkal jobban kijön majd egymással :wink:

Boni,

hova lettél?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?