sziasztok
Barbusnak utólag is boldogságos születésnapot!
Gyönyörű az összes ünnepelt, csodaszépek a képek a gyerkőcökről.
VIUS
Én próbáltam Milót firkálásra ösztökélni de nem érdekli különösebben. Egyelőre még mindent a szájába vesz és ez alól a toll, ceruza, zsírkréta sem kivétel. Már csak ez miatt sem érett meg a rajzolgatásra.
Darinkából biztosan festő lesz vagy valamilyen művész
Nagyon ügyes.
Gratula a sok fogacskához nekünk 8 van és két fél
ÉVI
Nagyon ötletesek a torták a fiúsat gondolatban már le is nyúltam a kétéves szülinapunkra!
Gyerőcök tényleg mintha ikrek lennének, kettő biztosan az is!
BONI
Ez bizony valóban étellallergia gyanús.
Milónak krónikus hasmenése (később véres), ekcémás és pikkelyesen száraz volt a bőre a tápitól. Emellett még kötőhártya gyulladást is okozott, ezek tápszer váltás után meg is szűntek. Mi is pregomint kaptunk de már nagyon régen alig-alig akar belőle inni. Förtelmes íze van úgyhogy nem csodálom. Nemrég váltottunk másra, az szerintem jobb ízű bár ebből is sokszor csak 70-80 megy le vagy még annyi se.
A sinlac (tejpép jellegű) is már öklendezett úgyhogy elég sokszor már felnőtt kaját eszik a miénkből, igyekszem tejmenteset de nem mindig sikerül olyankor egyből tiszta pötty lesz az arca és híg a széklete.
Most legutóbb is sütőtököt csináltam neki, magamnak rakottkrumplit. Bezárta az ajkait hogy ne tudjam beletenni a sütőtököt és vadul kapálózott az én ebédem felé.
Kénytelen voltam abból adni neki pedig volt rajta tejföl és sajt is.
Pill..........priviben folytatom....
Képzeljétek csütörtökön voltunk baba-mama tornán.
Sejtettem hogy be fog neki jönni mert a Miló totál emberszerető kis lény. Imád társaságban lenni, nem fél még a szőrös pasiktól sem.
A gyerekek közelében meg extázis van.
Már az öltözőben alig tudtam lehámozni róla a kabátot egyből be akart rohanni a gyerekek után a terembe. Alig tanult meg járni de ha izgalomba van szinte fut. Bent míg nem kezdődött el a foglalkozás röhögött egyfolytában mint a fakutya (igaz itthon is ezt csinálja zömében és ha valami nem ok akkor hiszti, de el lehet terelni egy perc alatt a figyelmét és a hiszti átcsap röhögésbe)
A foglalkozás alatt nézte a gyerekeket és próbáltuk utánuk csinálni a dolgokat. Ez elég rövid ideig tartott és nem is nevezném tornának. Aztán behoztak egy cirkuszi sátorhoz hasonló leplet ami alá besereglettek a törpök és fel-le emelgették. A Miló először lefagyott mint a Windows, aztán vihogott mikor beküldtem a többiek közé. Végül hoztak különböző játékokat, nagy labdákat, stb. ráültettem az egyik nagy labdára. Megj. ugyanolyanon vajúdtam.
(mondtam is a Milónak hogy ilyenen csücsültem én is mikor ki akart jönni a pocakból) Tetszett neki nagyon. Aztán szabadjára engedtem hogy ő döntse el mit szeretne csinálni.
Odament a lányokhoz ki akarta venni a hajukból a csattot, az egyik gyerektől el akarta venni az innivalóját. Ekkor megkapta a sajátját és észrevette a táskában a cumit. Odaadtam neki de figyelmeztettem hogy el fogják venni tőle. Ahogy kimondtam odajött az egyik gyerek és puff ki is kapta a szájából. Azt az indulatos nézést. Addig röhögés volt feszt, de ahogy kikerült a pipus a szájból.... szemmel ölni lehetne a kissrác már halott lenne.
Sikerült eltenni a cumit a táskába hogy több ilyen inzultus ne érjen minket.
(mert persze az én drága kisfiam olyan hogy ő mindent elvehet másoktól bűntetlenül, de ha valaki tőle próbál meg elvenni valamit akkor meg van sértve.)
Most végre szembesült azzal hogy nem csak a kisebb és gyengébb Áronka haver van a szomszédból akit lehet egrecízozni hanem vannak nagyobbak és erősebbek is nála.
Ezt az incidenst leszámítva hihetetlenül jól érezte magát. Volt egy csomó olyan szitu hogy elballagott mellőlem úgy hogy még hátra se nézett, kokettált az egyik apukával is. Hosszú percek teltek el és nem is keresett, szó szerint elvegyült a tömegben. (elég sokan voltunk).
Olyan büszke voltam rá. Sokszor hulla fáradt vagyok olyan energia van benne de ilyenkor érzem hogy azért ez mennyire jó hogy ilyen kis életre való fiacskám van.
Volt akinek nagyon nem jött be ez az egész és 80 %-ban csak sírdogált. Az én fiam meg új volt mégis egyből a központba került. De tényleg úgy láttam el vannak ájulva, mert mindenki megjegyezte hogy milyen nagy és ügyes és hogy mennyire kis vidám energiabomba ez a fiúcska.
Szerencsére az én családomra ütött.
Mára ennyi...
Pusz mindenkinek!