Pedi, köszi az érdeklődést, nagyon fárasztó napom volt. Éjszaka 4x mentem Gergőhöz, ebből 3x evett egyszer meg csak felsírt, de szerencsére 2 perc alatt visszatettem az ágyába. Viszont ilyenkor nehezebben alszom vissza... hallgatózom ezerrel, hogy nyöszörög-e, kell-e megint ugrani hozzá, hogy ne ébredjen fel Bencus.
Délelőtt meg főztem krumplifőzeléket meg túrógombócot, aztán délután edzettem az idegeimet, mert most már muszáj lesz beszoktatnom Gergőt egy délutáni alvásra a kiságyába...
Le sem merem írni, hogy mennyi ideig üvöltött torka szakadtából mire elaludt. Tudom, hogy sokan nem nézik ezt jó szemmel, de egyszerűen nem hiszem el, hogy egy 2 hónapos gyereknek szinte zéró alvásigénye van napközben. A zsigereimben érzem, hogy ha ezt most nem csinálom végig, akkor végünk van... Egyébként egész délelőtt fent volt és így aludt el végül is fél 2 felé.
Amíg aludt kivasaltam, meg kiválogattam a következő méretű rucikat és bevágtam őket a mosógépbe, utána, amikor felébredt, elmentünk boltba meg játszótérre. Este pedig vacsiztattam Bencét és én fürdettem a 2 gyerkőcöt, mert Bencének meg kellett mosni a haját és azt csak velem hajlandó. Utána fürdött Gergő, Apaja meg játszott egy kicist Bencussal.
Szóval hulla vagyok, de most úgy igazán, nagy H betűvel. (és ez a tejen is meglátszik... már megint...
)