Sziasztok!
Szuper, nekem jöhet a zárt is, meg a nyílt forúm is, jövök ide is rendszeresen, meg a tanyára is benézek minden nap.
Ez is maradjon meg mindenképpen, az új tagok miatt is.
Pedi
Fúúúú, ez a Salvus víz borzasztó, azt gondoltam nem ennyire sós. A második korty után már majdnem kidobtam a taccsot. Én nem bírom meginni, a hányás sem jobb a gyomorégésnél. Még próbálkozok mással is, úgy hallottam sárgarépa nyersen, tej, meg korpovit keksz, ezek mind bevállhatnak, persze nem így együtt.
Mondjuk a citrom nekem nagyon bevállt, és csak nem marja fel a gyomrot, hiszen ha a gyomorsav nem jelentkezik utána a torkomban, akkor valószínűleg a gyomromban sincs. És már csak úgyis néhány hét van hátra. De ez a víz nekem nem megy. Az alma nekem is bevállt, pedig az is savas, és gyümölcs.
Ki érti ezt. Még a banánt is jónak tartják, hideg tejjel fincsi, most valami ilyenre vágyom. De nincs itthon banán. Holnap beszerzek belőle.
Palacsintára én is csinálok a héten, talán majd szerdán. Mert csütörtökön meg vendégeim lesznek, akkor nem lesz időm ilyennel szórakozni.
Selyem
Én Hipp Natalt ittam/iszok. Első 12 hétben még folsavat szedtem. Az első terhességnél folsavat sem szedtem, csak a 2 trimesztertől ittam a Hipp Natalt.
Reginél nekem is volt vérzésem (nem erős) a 8. héten, magától elmúlt, mire a doki tudott fogadni, nem kaptam rá semmit.
Én is lépek fürödni, hajat mosni, nagyon elfáradtam.
Nagytakarítottam, gyerekszobát rendezgettem, meg a mi szobánkat. Már csak a komódot kell megvennünk, és jobban el tudunk pakolni, de most is azért rend van.
A kiságyat is összerakom majd a hétvégén. De most elég volt a bútorcipekedésből, leszakad a derekam, viszont ma mindössze egyszer keményedtem, és egy magnéziumot vettem csak be, annyira belemerültem a takarításba.
BETTIKE
Sok-sok drukk holnapra! És nagyon irigyellek, mert holnap gyönyörű napod lesz.
Pihiszék
Nekünk hintánk van, mindjárt teszek képet, Zalán is biztos fogja szeretni, Regi olyan jókat aludt benne. Mikor Regina megszületett, hamar rájöttünk, hogy valami kell, mert a hordozóban hintáztatni, ringatni elég fárasztó volt.
Most pelenkakukát vadászok, sajna a 2 ezer forintosból mindkettőt elvitték már. Helyben akarok keresni, remélem sikerül, max 4 ezer forintig.
Csillag, Beze
Tündériek a gyerkőcők.