Sziasztok!
Kati! Én is csak azt tudom mondani, hogy elérik a játékot, ez szerintem a pihiszéktől is függ. Nekem amúgy ez amit mutattam nem azért tetszik, mert rezeg is, sőt szerintem azt a funkcióját tuti nem használnám. Nekem az tetszik benne, hogy különböző zenéket játszik, kiad olyan hangot, mint amit a pocakomban a magzatvíz bugyogásában hall a picur, illetve szívhangot is. Na meg nagyon megtetszett az huzata, olyan puhika, meg a színe, szóval minden. Egyébként ez a fajta még azért jó, mert ha később már mocorog, a saját súlyával képes szinte "hintáztatni" magát. Egyébként ezen az oldalon nagyon jó áron van fent, mert itt Kalocsán a bababoltban ugyanez 22ezerért van.
Beze! Akkor én regizek a tanyára!
Csillag! Azt a csillagszemű mindenségét neki....Bocs, de ez kikívánkozott most belőlem. Eszméletlen szemekkel rendelkezik ez a Gergőci-baba.
Bence pedig nagyon huncut a képeken, látszik rajta, hogy Ő a nagy és okos TESÓ!
Nita! Köszi a képet, azért még én is körbe fogok nézni, mert egyenlőre inkább csak neten néztem, meg itt a bababoltban. Amúgy másoktól én is hallottam, hogy egy jó ideig hasznos etetésnél is. Egyébként, én is azért szeretnék venni, ha lent leszünk a földszinten, bele tudjam tenni. Aztán még az is lehet, hogy apája csinál neki egy bölcsőt, az lenne az igazi!
Én du-án voltam masszőrnél, nagyon jól esett. Babócám nagyon be volt indulva, már előtte is sokat mozgott és közben is. Azóta viszont tuti lent tanyázik, mert elég kellemetlen a hasam alja, sokat megyek pisilni is, úgy érzem, mintha nyomna. Fáj is a pocim, meg szúr is. Nem is tudom igazán megfogalmazni. Az előbb én is átsétáltam anyósékhoz, anyós eljött elém. Holnap mennek Sárvárra és csak szombaton jönnek haza. Olyan aranyos volt anyósom, mondta, hogy olyan lelkiismeret furdalása van, amiért elmennek, de utána októberig sehova, ha csak mi nem tartunk rájuk igényt egy nyaralás kapcsán. Hazafelé meg após kísért. Szegény Zoli még mindig dolgozik. Hát nálunk két naponta ez várható, reggel fél7től Isten tudja meddig nem fogjuk látni.