selyem: nyugodtan panaszkodj
:):)
de a doki feltétlen lásson ha kell valami gyógyi szedd be nehogy már ezen múljon.Viszont a szexet én most hanyagolnám.simán lehetett a szextől nekem doki mondta hogy ilyenkor megvan puhulva a méhszáj és könnyeben barnázik az ember lánya.mondjuk én egyszer szexeltem az urammal de utána barnáztam szóval onnan no szex volt.
csillag: jelentem ma van a pihenőnapom
vagyis nem egészen de nem tornáztam "csak" felmentem a hegyre kétszer kb 100 lépcső meredeken felfelé és még fogok menni egyszer
mert a gyerekért még le kell mennem
meg elgyalogoltunk anyósékhoz mert besz*rt a porszívó és odaadták az ő régijüket. ez kb 20 perces könnyű séta persze hegyről le hegyre fel és 20 perc vissza szóval ma megvolt az aerob mozgás
:):)
cham én még mindig Nika vagyok
:):) de semmi gond csak szegény Nita meg csak figyel hogy milyen tornáról beszéltek neki
:D:D:D
én keverem mert mind más stílus
van még más fajta norbim is de most 100 kg-an nem ajánlott még azok. béresem is van azt is majd csinálom nekem mindegy kire csak mozgasson meg
:D:D
Pedi: én is úgy vagyok hagyom kicsit sírni a gyereket.úgyis tudod mikor sír úgy hogy nem csak hiszti vagy nem komolyabb baj:) igaz kicsinek egész kicsinek én sem hagytam sosem sírni de most már nagyobb simán tudja hogy kell manipulálni engem vagy az apját:) kis rafkósak
Igaz nekünk együtt aludt velünk a gyerek de pikk pakk le tudtuk róla szoktatni. most is egyedűl alszik el neki teljesen mindegy lenne hogy alszunk e mellette vagy sem.egyenlőre viszont egy szobában alszukn de külön ágyon és most már azt is elértük hoigy nem mászik át éjszaka.nem lenne gond mert szeretm ahogy hozzám bújik de olyankor én nem alszok egy percet sem és nem tudom kipihenni magamat
Nita az jó ha már száradnak lefelé.addig ne is vidd közösségbe amíg le nem szárad mind mert felülfertőzik.remélem nincs sok pötty. Nekünk kb öt napig jött előr friss pötty aztán már csak száradtak lefelé.kb két hétig nem mentünk volna ha nem zárt volna be az ovi mire meggyógyultunk
:):):)
Beze nekem jó mehetünk zártba én mondtam már mikor először fel eltt dobva a téma:) de meg kell indokolni a moderátornak hogy miért akarod.nem nagyon örülnek neki de nincs lehetetlen. én is vagyok zárt fórumban akikkel terhesek voltunk. Édesek a gyerkőcök
:):):)