sziasztok!
Tünde! Nem találok szavakat a videótokra
naaaagyon ééééééédes! én is "akarok" olyan hintát!
viccet félretéve, nagyon tetszik a hinta és ahogy a kiscsajod hintázik. Hol vettétek? Ilyet kerestem már régóta, de csak a kemény műanyagot találtuk. Tudod, azt a hagyományost. Még a Brendonban sem volt!
Julcsi! Hogy van a heged? Remélem már nem levedzik a heg. Dokidnak említetted? Nekünk a székrekedésre bejött a teáztatás. AMúgy 3naponta volt kaka csak, de csak segítséggel szegénykémnek. De ahogy a bébiételt elkezdte enni, úgy minden helyreállt. Minden reggel megteszi a dolgát -legalább 1x-
Ancsa, FB-n láttam a picurka új képeit! Zabálni való!!! Te hogy vagy a kistesó gondolatával? Én ahányszor a gyerekekre nézek, úgy elfog a végy hogy megint szeretnék terhes lenni! Erre anyám, mintha ráérzett volna és azt mondta, hogy ugye nem akartok még egy gyereket? Erre nem válaszoltam, mert úgy megdöbbentem. Ezt látta és elkezdett magyarázkodni
jaj mit csinált Liza? Annyira édes volt! Sajnos nagyon küzdünk az evéssel, pedig piciként imádta a pocakját. Most meg annyit eszik mint egy kismadár. Begurultam rá és bevittem az ennivalóját kis székét és az aszalkáját. Mondtam neki, hogy ha kész csak akkor jöhet ki! és a kezébe nyomtam egy szalvétát. 10 perc múlva kikiabált, hogy anya hozz még egy szalvétát. Bevittem és elkapott a röhögés. a székébe ültette a nagy mackóját, az orrát a szendvicsnek nyomta és azt mondta, hogy a medve gonosz volt és megette előle a reggelit! és kérte a maci, hogy hozzak neki szalvétát!
milyen kreatív gyerek...
Iner! nagyon nagyon szép a kislányod! Hát jah, mindig kell rohangászni utánuk és egyre többet
Én akkor kaptam idegbajt és fogytam is tőle, mikor már kezdte az első lépéseket és rámolt, valamint felmászott mindenhova, a szekrényre is!
Csip! az eredményeiddel mivan? akkor a pajzsmirigy működésed stabil??? Céget??? Mind a 2en? Meg ne haragudj, csak elég vizuális típus vagyok és elképzeltem, ahogy körmözik
na befejeztem. Szóval mibe vágtatok? A nagy nagy ki van már tűzve?
Kirus, tessék mesélni magatokról!!! A kisfiad jó korán felállt már! Kislányoddal mi a helyzet?
Mi:
Hannával nem tudom mi van... 6 foga már teljesen kinn van, 2meg éppen hogy..., 11kg
anyja lánya
Hála égnek kinn vagyunk a kórházból, de még egyáltalán nem gyógyult. Nekem meg... jó kis vírusos t. mandulagyulladásom van
félő volt, hogy megfulladok ezért kellett kórházba menni, de hazaengedtek, mert mondtam, hogy itt a 2 gyerek és a 82éves mamám meg nem tudja ellátni... Na felébredtek, majd jövök