Sziasztok!
Alig győztem olvasni, amit írtatok. Legalább addig is lefoglaltatok. Én ma reggel a háziorvosnál kezdtem, el kellett mennem a tp-es papíromért. Utána vittem Zolinak kaját, majd hazafelé gyógyszertár, meg beadtam a boltba a papírt.
Nika! Ezer bocs a tegnapiért, de végül is csak egy betűt tévedtem, vagy egy gyereket?!
Én is azt mondom, amit Csillag, Béres Alexandra szuper, nekem is van tőle egy pár dvd-m. Nem tudom, de én Rubint Rékát egyszerűen nem tudom követni. Amikor már nagyon ment a torna, akkor az 1.dvd-jét meg tudtam csinálni, de a többit nem. Norbi viszont szintén jó.
Brita! A Salvus vizet én is írtam egyszer, hogy iszom. Tényleg borzalmas az íze, de meg lehet inni. Tegnap már én is azt ittam. Nekem most a hideg tejes müzli és az alma jó volt éjszakára, nem volt gondom.
Nyugi, Regi nagyon vagány lehet abban a tornacipőben.
Csillag! Azért jó olvasni, hogy van még olyan, aki egyet ért velem a "hagyjuk sírni egy picit a gyereket" elvben. Annyira utálom, hogy mostanában mindenhol csak a hordozó kendőről, meg a "vedd magad mellé a gyereket"-ről olvasni. Már kapom a jobbnál jobb tanácsokat ez ügyben, meg hogy eleinte úgyis egy szobában lesz velünk a pici. Hát a fenéket lesz! Nem azért építettük az új szobát. Meg hogy felnőtt korban jön vissza az, ha hagyod sírni a gyereket, mert az hülyeség, hogy megtanul egyedül elaludni, inkább rájön, hogy nem számíthat rám. Hát, nem tudom, lehet én vagyok a "beteg", de én tökre nem így gondolom. Ahogy Kati is írta, én is szeretném élni az életemet, és nagyon nagyon próbálok ügyelni arra, hogy a férjemmel való kapcsolatunk se menjen rá a babára. Már most nagyon sokat beszélgetünk róla, hogy mi lesz majd, ha megszületik a pici. Tudom, ezt nem lehet elképzelni, mert óriási változás, de nem értek egyet azzal, hogy ne lehetne a kapcsolatot megőrizni.
Kati! Én is kaptam kölcsön egy hasszorítót, és szerintem ki fogom próbálni. Mondjuk én azt is olvastam egy Kismama magazinban, hogy azok az anyukák, akik tudnak legalább egyszer egy huzamban 6órát aludni, gyorsabban visszanyerik az alakjukat, mint akiket folyamatosan ébreszt a gyerkőcük. Ami a csíkosságot illeti, a pocimon még nem találtam, de én folyamatosan kenem olajjal, mert szokott viszketni.
Cham, Anyám! Te nem vagy semmi. Hogy a fenébe tudtál 2ig fent lenni? Elismerésem!
Mona! Én ma nem főzök, van még maradék. Nekem is takarítanom kellene, meg mosógépet indítani. Már csak el kellene innen mozdulnom!