Új privát üzeneted érkezett!

Üdv mindenkinek az év első napján!

Mi itthon "szilvesztereztünk". Azért írtam idézőjelbe, mert inkább gyerekezésnek mondanám. Bogi is és Gergő is fél 1-ig ébren voltak. Gergő aludt 8-tól 9-ig, aztán kihoztam őt a szobából és bírta a "bulit" fél 1-ig.
1-kor, mi szülők is kidőltünk.

Zsó:
Menetiránnyal szemben van bekötve a hátsó ülésen Bogi mellett. Ha a kort nézem, akkor menetiránnyal háttal kellene lennie, de ha a súlyát akkor bizony szemben - na most légy okos. De én nem filózok rajta, így van és kész.

Vok:
Gergő iszonyat szarul alszik mostanában éjszaka. A nappali alvásai teljesen rendben vannak, de az éjszaka az valami szörnyű. Na jó, míg beteg volt, megértem, és elfogadom, hogy többször ébredt (óránként), mert ugye teli volt a nózija, alig kapott levegőt, vagy éppen rájött a köhögési roham, de mióta a nátha elmúlt, ez azóta sem változott.
Szóval: 8-kor kerül ágyba, 9-kor már ébred. Akkor viszonylag könnyen visszaaltatom, majd 11 körül megint ébred. Még ilyenkor is sikerül visszaaltatni. Majd jön az éjjel 1-2 óra, na ekkor már nem akar visszaaludni, csak sír meg sír, ha ringatom az a baj, ha lerakom, az a baj, ha a saját ágyamba viszem, akkor az. Kb. egy órát nyűglődünk, mire nagy nehezen elalszik. Ami furcsa az a viselkedése, mikor kézbe veszem, megfeszíti magát, és mintha el akarná magát tolni tőlem - ember legyen a talpán, aki egy majdnem 10 kilós gyereket ilyenkor biztonságosan meg tud tartani. Nagyon nehéz megnyugtatni.
Aztán ugyanez a forgatókönyv hajnali 4-5 óra környékén.

Ezekre a tünetekre létezik valami homeós szer? Van valami, amitől nyugodtabban pihenhetne éjszaka? Előre is köszi.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Boldogot mindenkinek!!

Ejjel alvas volt amde a nappal tovabbra is extrazuros. Ugyhogy bar nalunk az ejszaka most nyugis a nappal az extranyugos. Na de talan egy fokkal jobb igy, hogy ejjel alvas van es nappal van ereszdelahajam :)

Heni, a sulya alapjan sem 'kell' elorefele utazni a gyereknek, csak az adott ules miatt :)

Nanetto, Arongyerek is tud igy vihancolni akarmelyik nap, eleg csikizni vagy vicces hangokkal 'ijesztgetni' es hangosan nyilvanit tetszest, gurgulazva :)

luna6
 
 


Heni,
megnézem.
mikor leszel mnsen? lehet lenne még kérdésem....

akkor a képek:
Kép

Kép

Kép

Kép


Kép

Kép az etetőszékben :D


Kép A hófehérke 7 törpe háza :D:D + a fa :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 

 
 

Sziasztok!

Remélem mindenkinek szépen telt a szilveszter....

Heni, sajnálom, hogy kicsit zűrös. Tudom, tudom, Vokit kérdezted, de nálunk detto ez volt a helyzet, lekopogom, mostanában nem annyira mint régebben, de ugye nekünk a szopi is erre ment rá többek között.
Viburcol nagy ritkán ön csak be, meg a chamomilla, de ha nagyon nyugtalan Zéti, én adok neki is sedatív pc-t, együtt a chamomillával meg még másik 2 fogzós szerrel, de azt figyeltem meg, hogy főként a sedatív az ami nagyon sokat segít!
És ha simán beülteted már így Gergőt, akkor miért nem 9-25ös széket vadásztál? Csak azért kérdem, mert én sosem tudom mi a különbség a 0-18, 9-25 székek között és a vaterán is rendesen keverik őket....

Olyan furcsa nekem hogy a család így áll sokatokhoz...ááá el sem tudnám képzelni. És rettenetesen sajnálom, sztem ennél nincs is rosszabb, mint a saját családdal szemben úszni. Néha, évente 2-3 alkalommal érzékelem egy kis szeletét, amikor rájön az 5 perc nálunk is Peticsalád vmelyik tagjára, de nem vészes és hamar elmúlik, de amiket írtok az hajmeresztő. Nekünk inkább Nanetto féle család jutott, apum pl akárhányszor vki házasodott a gyerekei közül, felpakolt és továbbállt, otthagyva a lakást. Bátyámék is így kezdték, nővéreméknek utólag szerezte meg azt a lakást, amibe apus meg én költöztünk akkor amikor bátyámnak kellett a másik kéró. Nővéremék meg 4 évvel később kereken az 5xös áron adták el azt a lakást és költözhettek kertesbe....de bátyám is, amikor építkeztek és eladta azt a lakást amit kapott apustól, a fele lóvét eltette nekem, mondván, hogy bizti kell majd egyszer ha házasodom. Pedig 4 gyerek mellett építkezett, lett volna hova költenie.
Szóval nálunk a pénz téma csak azért okoz fejtörést, mert édesapám akkor is továbbállt amikor mi házasodtunk,( itt hagyva a kertes házat, ami persze nincs a toppon, de kiindulásnak több mint szuper) albérletbe ment és sosem tudjuk épp hogy áll anyagilag. Mert Ő nem tud spórolni, de elfogadni sem hajlandó. Így folyamatosan ki kell játszani....de mivel heti min. 1-2 alkalommal jön, így megoldható. :lol:
Vok, Detti, le a kalappal, gondolom hogy eléggé szarul eshet!

Tatim?

Vok, gratula a négykézlábazáshoz....mi még annyira messze járunk.
De időnk mint a tenger. Mondjuk fele annyira nem hajlékony Zéti mint a bátyus. Most próbálgatja a lábait a szájába venni, de nem nagyon sikerül csak 1-2 mp-re.
Meg két napja este pucéran körbekúszta a nagyágyat, ez írtó édes volt és nagyon élvezte Ő is, de azóta nem fedezte fel újra eme képességét ruciban.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Juj, de jó képek!

Mertétek betenni a fát a gyerekszobába? Bár Hannának gondolom már nem életcélja hogy ráboruljona mennyei áldás....Levim az új szerszámkészletét mindenképp a fán akarja kipróbálni (balta, fűrész, csavarhúzó....kész életveszély)
De Alextől már semmi sem lesz biztonságban hamarosan....
:wink:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Vok:

Este 8 körül a facebook-chaten jó neked?

Szuperek a képek!!! Nagyon édesek a gyerkőcök!

Zsó:
Miért nem vettünk 9-25-öst? Őszinte leszek - mert ez a 0-18-as jó áron volt a teszveszen. 1 Ft volt a kikiáltási ára és 3800-ért nyertem meg. Az új ára 10.000-15.000 körül mozog.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!

BUÉK ismét! :D

Köszönöm szépen Vok!
Gyakorlatilag megint nem aludtunk az éjjel, és délelőtt is csak 20 percet aludt szegény babácskám. Adtam neki nurofent végül, én is erre jutottam, mert ömlik a nyála, mindent rág, a kedvence a vizesüvegjének a cumija, ha a csukott szájából húzom ki, és döccen egyett az ínyén. :shock:
Aztán kivittem sétálni és 2 órát aludt!!! Közben megy a chamomilla is.

Alex nagyon komoly a négykézlábazással, meg ahogyí ül!!! Hanna meg annyira szép, különleges a barna haj, világos szem párosítás!

bdetti,
elkeserítő lehet amit anyósodék művelnek, szegény párodnak meg főleg. Hogy egy szülő ennyire keresztbetegyen a gyerekének!

:shock:

Heni,
remélem Gergő javul!

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, hogy állsz a mai nappal?
Én eddig 99%os sikerrel, mert reggel félkómásan még benyomtam egy szaloncukrot, de azóta szigorú fehérjenap.....
Milyen a klub első napja?

Heni, ok, így már érthető, és milyet vettél végül?

Megyek fürdetni, de hoztam Nektek két videót, szigorúan Beatles rajongóknak... :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=SmSl49bT ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wgrrQwLd ... re=related

Az első is cuki, na de a második basszus, a gitár tartja a gyereket vagy fordítva??? :D

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Zsó:
Ilyen az ülés, csak más színben:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Üdv mindenkinek így az új évben, vagyok én is, csak nem otthon, így nem akarok a neten lógni, de most hogy Dorka nagy nehezen elaludt, van egy kis időm. Nem tudom hogy a más hely miatt, vagy vmi egyéb oka van, de nem tudom letenni aludni az istennek sem. Most is apukája ringatta, és úgy sikerült, miután én már 1 órát küzdöttem vele. Nem jó semmi sem, nem kell a cici, a ringatás, az ágyban sem jó, csak a nyűgi van egyfolytában. :shock: Remélem otthon azért nem szokik rá erre, utálnám ha már éjjel sem aludna, elég nekem a nappali nem alvás.
Itt vannak a tesómék, és maradtak a 7végére, így maradtunk mi is anyuéknál. Nagyon régóta nem volt olyan hogy együtt töltöttük volna a szilvesztert... Nem volt rossz, vmikor éjjel elkészült a malacsült, én sütöttem sütit, koccintottunk éjfélkor, még egy kis tv nézés, és egy nagy alvás.. Furi volt a régi szobámban aludni a lányommal :D Ma késői reggeli, aztán egy séta hármasban, majd du leléptünk moziba :D :D Most már nem paráztam annyira, lehet hogy azért mert a tesóm szerintem jobban kezeli Dorkát, vagy mert közelebb áll hozzám.

Vok, nagyot nőtt Alex, és nagyon ügyi, gratu neki. :D És az az etetőszék meddig lesz jó neki? Mert anyuékhoz lehet hogy egy olyat vennék neki, erre nem akarok sokat költeni...

Pont ez az amit én sem értek szülőkben, hogy miért vesznek el a gyerekeiktől, akármiről is legyen szó. Nálunk is az a divat, hogy mindig adtak nekünk, és ezért furcsa nekem Attila anyuja, aki szintén azt várná el, hogy a fia adjon neki. Na mindegy, nekem már az is öröm, amikor Attila azt mondja hogy ugye mi nem így neveljük majd Dorkát.

Megyek, ma megpróbálok időben ágyba kerülni

KépKép
tatim
 
 


Sziasztok!

Kicsit jobb éjszakánk volt!

Zsó,

hízlalót nem ettem, de szinte egész nap rágcsáltam, de kezdetnek jó volt. Reggel gyümijoghurt, aztán padlizsánkrém abonettel, ebédre natur csirkemell zöldbabbal, délután mandarin, este még padlikrém abonettel. És vagy három tejeskávé édesítővel, mert az elveszi az éhségemet.
:wink:
A többiek meg zabálták a rétest, a sültkolbászt, a töltött káposztát, lencselevest...

Tatim,
mi is Anyumékkal vagyunk, és a hugomékkal. Tesómék lombikoznak már régóta, de olyan jó, hogy le sem lehet vakarni őket Mátéról, nincs irigység vagy ilyesmi. Ja, és én is a lányszobámban alszom a férjemmel, és a babánkkal, és az íróasztalomon pelenkázok! :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Szilveszter.... :x
éljen a belváros!!! :twisted:
nálunk már 11kor elkezdődött az őrület az utcákon, és 3kor hagyták abba...
mi már korán lefeküdtünk aludni, mert én is és andrás is hullák voltunk. andrás rengeteget dolgozott az elmúlt napokban, hogy mára minden készen legyen.
a bébiőrön keresztül is hallottuk a petárdákat, tüzijátékot, meg mindenféle izét. 11:30ra Dávid kellőképpen felábredt rájuk, és annyira zaklatott lett hogy 11:30-02:30-ig sírt.. az se használt, hogy átvittem a mi szobánkba... néha-néha elbóbiskolt, de őrület volt az utcán is, a gangon is, szóval.... 4órát aludtunk.. :?
a, meg délután átjött öcsémmega barátnője, velük pezsgőztünk. legaláb ez jó volt.

Tatim,Yadine,
tök jó volt olvasni, hogy lányszoba... én anno imádtam a szobámat, és hihetetlen rossz érzéssel (szomorúsággal) tölt el, hogy már nincs... meg azzal, hogy anya még a szülővárosomból is elköltözött, és tulajdonképp már nincs is miért odautazzak (90km-t), olyan mintha az egész gyerekkoromat elvágták volna... node nem kezek el most depizni :P

vagy mégis??? :lol:
András reggel 6:30kor ment el. 16-án jön haza. tegnap este baromi szomorú voltam, még reggel is, most egy picit jobb, mert olyan,minta este7kor megint hazajönne... na majd akkor lesz szar, ha még fél8kor sem lesz itthon... nade ezvan.

Csilla,
mavégre én is kipróbáltama cékla-alma dolgot, és Dávidnak nagyon ízlett!!! köszi :wink:

Nanetto,
én nem is Eszti mosolygósságát akartam megkérdőjelezni, csak a hozzászólásaidból úgy következtettem Eszti többet kacag :wink:

Eszer,
Dávidot is elég csikizni (harapni!!) és röhög, de a kutyák is lázba hozzák :P egyébknt Alex jó gyorsan túllépett a kúszáson :lol:
Anyám, Alexnak hogy megnőtt a haja!!!! húúú, azt a házikót meg még én is lefogadnám :lol:
Vendég
 


azért hoztam még egy képet és egy videót, ugynis most szabadítok fel tárhelyet a fényképezőmben, ezek nemrég készültek:
Kép

http://www.youtube.com/watch?v=R9Rgs0apbuo

pénteken már el kellett pakoljuk az alsó polcról a dvd-ket, habár Dávid marha jól elvolt a pakolászásukkal :wink:
Vendég
 


Geooo:
El tudom képzelni, hogy mekkora ramazuri lehetett szilveszter éjszakáján...

Hidd el, most hogy Dávid is ott van veled és vigyáz az anyukájára, már nem is tűnik annyira szörnyűnek az egyedüllét... És mivel gyerkőccel hihetetlen gyorsan telnek a napok, évek... ez a két hét is hamar el fog telni... egyszercsak arra eszmélsz... hogy jééééé, jön apa haza....

Dávidtól egyszerűen el vagyok ájulva: a videót vagy háromszor megnéztem, hogy nincs-e benne csalás vagy ámítás, annyira hihetetlen, amit művel ez a kiskrapek. Irigy vagyok....

Látod, nekem Gergő hiába négykézlábazik már 4 és fél hónapos kora óta, nem megy semerre sem - illetve oké, átfordul, meg kúszik, meg négykézláb előrelöki magát, na de hogy a mászás érdekében bővebbet is tegyen, azt már nem, attól ő kényelmesebb... nemhogy felüljön.... Húúúúh, nagyon ügyes fiad van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként miért törölted magad? Nekem mint "névtelen" szerepelsz hozzászólóként!

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!

Valaki küldött egy privit, de nem látom. Küld el légyszi még 1x!


Geo!
Én nem szívesen laknék a belvárosban... az tuti. Nem csak szilveszterkor nem. :D
Remélem vissza tudod állítani a nevedet...
Hihetetlen, hogy miket csinál Dávid!!! Hanna annó "csak" ülni tudott. :D:D Alex meg ugye kúszni... meg ül, de nem annyira stabilan, mint Dávid, vagy Hanna annó. Naaaagyon jó egyensúly érzéke kell, hogy legyen.

Heni!
Sikerült homeós cuccokat szerezni?
Milyen volt az éjszaka?

Alex felébredt fél 12, majd 12 után... kapott fájdalom csillapítót, majd aludt... 9ig... 8ra jött a tanítványom, de így is aludtam 7!! órát egyben :D:D Komolyan kialudtam magam megint :D:D

Yadine,
Úgy gondolom a chamomilla nem elég Máténak. Különben aludna
Kéne még mellé szer.
Az a baj, hogy ami nekem van könyv, abban van 20 szer fogzásra, meg alvási bajokra...
Nem egyszerű a szer megtalálása. Ugye Alexal sem igazi még...

Ma IKEÁztunk és király volt! :D:D Azon lívül, hogy a földszinten kuvva hideg volt, nagyon jól éreztünk magunkat. :D:D
Most meg nemsokára érkeznek a barátaink... nekem meg már csak 2 napom van 32 évesen. Még a szám, hogy 33 is hülyén hangzik. :D:D Nem hogy annyinak lenni??? :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Geo megkért, hogy ezt rakjam fel:

"Sziasztok lányok!
Gondolom már észrevettétek, hogy töröltem a regisztrációmat.
Tudom hogy ez elég hirtelen volt, de bizonyos okok miatt (amiket itt most nem szeretnék kifejteni) sajnos nem fórumozhatok többet...
Nehéz döntés volt ez számomra, mert veletek izgultam végig a terhességemet, meg azóta is mindennapi "társaim" vagytok/voltatok.
Nagyon fogtok hiányozni, habár 28-án remélem találkozunk (még mindig áll a felajánlás, hogy lehet nálunk is a tali), és ott egy kicsit bővebben elmagyarázhatom miért válok meg tőletek.
Olvasni úgy gondolom továbbra is fogom olvasni a fórumot, mert nagyon a szívemhez nőttetek, de írni nem hinném hogy fogok, ezért ne haragudjatok!
Puszilunk Mindenkit,
Geo, Dávid"

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Hát, meg kell valljam eléggé mellbe vágott. Remélem minden rendben nálad!!!
Hívlak majd!

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Vok:
Vasárnap lévén nem sok lehetőségünk volt beszerezni a szereket. Na, de majd holnap.
Egyébként lehet, hogy csak írni kellett róla, de az éjszaka jól telt (a régiekhez képest) - mármint kinek mi a jó, ugye? Szóval fél egykor felébredt, de nem sírva, akkor kivettem, megetettem, fél kettőkor visszaaludt, majd valamikor hajnalban megint nyöszörgött, forgolódott, és vártam, hogy na, mi lesz ebből, de számomra hihetetlen volt, mert visszaaludt, és aztán 8 órakor ébredtünk fel. Én ennek ellenére nem aludtam valami jól, mert ugye elég, ha csak a kezét rakja arrébb, máris ébren vagyok.
Ha továbbra is ilyen éjszakáink lesznek, akkor visszaköltözök a saját ágyamba. Ha baj van ott is meghallom, mert a szomszéd szobában vagyunk, és éjszakára nyitva szoktam hagyni az ajtót.

Geooo:
De miért nem fórumozhatsz?
Ezen én is maximálisan meglepődtem, és szó mi szó elszomorít. :( :( :(
Mi a baj? Azt nem lehet megírni? Ülök itt értetlenül, és próbálom keresni a válaszokat, de sajnos, nem találok egyet sem....

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Geo, jajjjjjjjj neee. :-( Két tippem van a miértre... Nagyon-nagyon fogsz hiányozni. :-( Azért ha mégis úgy alakulna, várunk vissza. Hát őszintén mondom, sírhatnékom van. Akkor holnapra azért boldog féléves évfordulót a csudaügyi kisfiatoknak.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Geo, de sajnálom...

Dávidtól elájultam..fantasztikus. Sok puszi nektek

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Yadine, hogy vagy? :wink: :wink:

Geooo, ne már! Én el sem tudom képzelni, hogy mi lehet az ok, hiszen még kora délután írtál, és rá 1-2 órára meg teljes filmszakadás....nagyon sajnálom a dolgot, de nem nagyon értem. Remélem nincs nagy baj!
Dávid fantasztikusan ügyes, tényleg kár lenne ha nem láthatnánk többet!

Nekem ez volt az utolsó apás napom, rettenetesen tartok a holnaptól, 2 hónap után újra egyedül leszünk a kiskrapekokkal. Ráadásul megint nem nagyon akaródzik Zétinek a hami. Eddig volt időm pepecselni vele, de Levi mellett. Anyí, ez, anyí az, deje, vedd, tedd....na, szóval nincs 1 percünk sem.
Komolyan elszoktam ettől, szóval furi lesz nagyon. Remélem jól vesszük újra ezt az akadályt!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet!!!

Geo, én is sajnálom a dolgot, Nekem ti voltatok Dáviddal az egyik kedvenc itt. :D Olyan ügyes!

Én is "megígérhetem", hogy idén még ennél is kevesebbet tudok jönni, mert most már muszáj lesz mozognom valamit, mert nem érzem jól magam a testemben, meg vannak munka, és tanulás tervek is ugye. :?
Ja, kérdeztétek hogy mit tanulunk: Férjem cukrásznak akar tanulni, én meg fodrásznak. Ugye írtam, hogy a diploma nem jött be anyagilag egyikünknek sem, sajna, főleg a humán terület, így úgy gondoltuk, hogy szakmával jobb esélyeink lesznek, és ha elvégeztük, akkor kicsit nyugodtabban megyek majd vissza dolgozni, mert ha netán megszűnik a meló, akkor van más végzettségem is, egy szakmám. (mondjuk most is van szakmám, de az nem ilyen kétkezi dolog, amit bárhol, bármikor lehet végezni, értitek...)
Aztán egyre többet beszélünk a külföldről is, mert itt valahogy nem lehet egyről a kettőre jutni, úgyhogy azt hiszem ha nem is ez az év, de a következő, lehet még nagy változások tanúja.

Na, most le is választom magam, megcsinálom a kirendelt mozgásomat. :)

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


sziasztok,

kb. 4 napja próbállak utolérni benneteket. ha apa itthon van, egyszerűen nem jutok a gép elé.

először is nanetto, borzasztóan sajnálom, őszinte részvétem!

aztán nagyon boldog, békés és egészségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

geo, sajnálom, hogy nem leszel, biztos jó okod van rá, hiszen szereted a fórumot, és nem egészen értem, hogy ha olvasol majd minket, miért nem írsz. amúgy drukkolok a tesó-projekthez!

kis időutazás következik, mert nagyon lemaradtam. :D

szóval, a karácsony tök jól telt, szenteste nálunk voltak a nagyszülők meg dédi, nagyon jól sikerült, de akkor is egyszeri alkalom volt.
25-én anyósoméknál, 26-án anyáméknál voltunk, slussz.
mi is megnéztük az ilyenkor szokásos filmeket: reszkessetek, betörők 1-2, télapu 1-2, holiday, igazából szerelem, grincs, kőkemény család, aludj csak, én álmodom, szerelem a végzeten. kb. ennyi. pótoltuk az elmúlt 7 hónapot. :D

csilla, Léni baromi cuki a karifa alatt! :D

az átjárkálós, barátkozós témához annyit, hogy mi másfél éve költöztünk ide, és itt szinte mindenki kisgyerekes. alattunk született egy kislány nemrég és náluk voltunk már, viszont mikor visszahívtam őket (kétszer is) akkor nem jöttek. nem tudom még, mit jelent, majd kiderül.

fogunk még mindig nincs, pedig már puklis az ínye, és tegnap nem aludt már el viburcol nélkül, úgyhogy remélem, most már hamarosan kibújik.

talinn, kukacot Venci is megtalálta kb. 3 hete, rángatja is minden pelusozásnál, múltkor jól meg is karmolta.

Venci szépen ül viszont és játszik, akár fél órát is, egyenes háttal, meg mostanában ráteszem a szopis párnára úgy, hogy a hóna alatt legyen, és így folyton felemeli magát négykézlábra, és kutyázik kicsit, majd kicsúszik a lába.
eszik már krumplit, céklát, répát, fehérrépát, zöldbabot és spenótot, bár azt nem nagyon szereti. ja, meg csirkehusit is.
érdekes módon, egy pár hét kihagyás után, most meg imádja a sinlac-pépet gyümölccsel. és a főzelékébe én mindig teszek egy pici sót.

már nem tudom, ki írta, és bocsi érte, de nálunk is az van, hogy alig várom, hogy apa este hazaérjen a melóból, nem hogy napokat nélküle. el se tudom képzelni. persze szerencsések vagyunk, hogy ez megadatik. bátyám pl. élete első 4 évében alig látta az apját, mert reggel korán ment, este későn jött, szerencsére nekünk nem kell így élnünk.

akartam még a bókokat megköszönni, a nagyszülők meg keresztszülők és persze a dédi el volt ájulva a képtől. jó ötlet volt.

vok, Alex nagyon édes, és ügyes!

bhdetti, sajnálom, hogy így összejött minden, érdekes hozzáállás ez a családhoz.

na most már megyek, megcsinálom a főzit neki.
asszem, most már leszek többet.
a szilvesztert itthon töltöttük, mázlink volt, mert elaludtunk és kb. háromnegyed 12-kor felébredtünk mindketten, így tudtunk egyet koccintani, kicsit néztük a buliszervízt, aztán szunya. Venci semmire nem ébredt fel, pedig már fél 7-től ment a tüzijáték meg a petárda dobálás, éjfélkor persze durván, aztán kb. 1 körül csendesedett, mi is akkor mentünk lefeküdni.

jaaa, és az éjszakai virrasztások oka az volt, hogy kevés volt a kaja. most már beállt és újra alszik egész éjjel, mint a bunda. ma éjjel pl. úgy találtunk rá reggel, ahogy hagytuk este. meg se mozdult, pedig 180 fokokat is szokott fordulni.

a fogyókúrázóknak kitartást! céltudatos, erős nők vagytok, akik gyermeket szültek!!
:D :D

Klau

Kép
pkklau
 
 


GEOOOOOOOOOOOOOGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO


akkor te tűnj el de gyere vissza álnéven jó???? és nem Dávidod lesz hanem mondjuk Bandika???? vagy Fecó????
nem léphetsz le - ezzel ezt akartam írni!!!!! ....
ne csináld már! én úgy szerettem az írásaid! a részletességeket a precizitást MEGSZOKTUNK és nem ér megszökni!!!!!
BIZTOS JÓ OKOD VOLT RÁ! és remélem 28-án megtudjuk! de én visszavárlak MINDENKÉPPEN!!!!!....

most ennyire telt mert a Geo hírtől kiborultam!!!!!!! ...

ui: Fecó - Bandi (Dávid akinek már nem mondjuk ki a nevét!) IIIIIIRTÓÓÓÓÓ ÜÜÜÜÜÜGYI!!!!!!!!!!!!!!!
ATYAGATYA csak lestem hogy miiiiiiiket csinál!!!!!
de lehet hogy valaki követ téged Geo? jaj .......
Vendég
 


Geo, ne máááááárrr. Biztos jó okod van, ha pont most, hogy András elutazott, akkor hagysz itt minket, ha tudsz, azért gyere vissza, és remélem találkozunk hamarosan.
Bandika jó ötlet, hátha az segítség lehet...

Dorka ma kezelhetetlen, annyira megszokta hogy 3 napig folyamatosan sokan voltak körülötte, hogy most nem marad meg egydül egy percig sem. Csak akkor jó a helyzet, ha itt ülök mellette, még az is baj ha felállok, és pár lépést teszek nélküle.
Meddig tart egy megfázás a babáknál? Holnap lesz 2 hete hogy lázas lett, és még mindig szörcsög az orra, és brutál a köhögése. Arra mondjuk kap köptetőt, de az orrfolyás soha nem múlik majd el?

Zsó, hogy van a párod? És mikortól elsz ovi?

Most lelépünk vásárolni, üres a hűtő :oops:

KépKép
tatim
 
 


Sziasztok!

Zsó,
kitartást az egyedülléthez és a fogyihoz. Konkrétan kopog a szemem, de máshogy ez nem megy sajnos. Viszont azzal szórakozom miközben virrasztok Mátéval, hogy fogyis kajákat találok ki. :D Holnap mozzarellás tonhalsalátát fogok vacsizni. :D
Férjjel letöltettem egy csomó RRékát, de még nézni is brutál. :shock:

Nyuszi,
elkeserítő, hogy az ember tanul meg minden nem tud megélni a diplomájából. :?

Klau,
már hiányoltalak!

Kukac,
Máté még nem találta meg, még a lábával van elfoglalva, de ahogy néztem nem is ér oda a keze. :D Viszont, ugye mi minden fürcsinél megmozgatjuk, és a párom jelezte, hogy pár napja még olyan kicsit sem mozdul hátra mint eddig. :roll: Most beparáztam, mert egy hete kb. pirosnak láttam néha, és bekentem neogranormonnal kétszer is, de hülyeség, hogy attól tapadt le, nem? Na, majd holnap kiderül, megyünk tanácsadásra.

Alvás:
éjjel nem aludtunk másfél óránál többet egyhuzamban, ma csak kóvályogtam. Hajnalban kapott nurofent, de nem igazán hatott..
Aztán délben a babakocsiban (még mindig mózesezünk,szal nem is kényelmes igazán) két órát aludt, már kockára fagytam. :roll:

Iszonyúan fáj a fejem.. még van kb. egy órám aludni az első ébredésig, megyek is! Jó éjt mindenkinek!

KépKép
yadine81
 
 


VOKI segíts! de mások tanácsa is érdekel!!!!
szóval ESZTI ÉHES!!!!!!! SAJNOS a tejem most tényleg nem elégíti ki!!!!
délelőt kap főzeléket ! KB. 3 kanállal megy le neki mondhatjuk hogy nulla!!! aztán délután kap gyümit 3 kanál - tehát szintúgy nulla! ... az etetések kőkeményen 20-20 percesek nem adjuk fel trükközünk a 3 kanál nálunk jó nagy előrelépés! de az éjszaka kezd gáz lenni hogy állandóan kel fel szopizni ENNI csak úgy szív ... mint aki egész életében nem evett!!! kérdés... tejpépről vélemény? vagy mit adhatnék neki amitől estére megtelik a gyomra és reggelig nem akar egész éjjel cicizni??? és tényle gnem nyugtatásra "rágja" a cicit hanem ESZIK!!!! nagyon durva! szegényt nem akarom kicsinálni!

amúgy ma volt utoljára mózesben ... holnaptól jön a babakocsi!!! kivi leszek - össze kell szerelni! olyan mint Vikké!
apropó Vik nem eltűnni! ...
LÁNYOK!!! megtiltom hogy a fórum megszűnjön :-)

na megyek mert ma melózta és holnap is megyek és a meló teljesen leszív!!! ...
jó éjt mindenkinek és előre is köszi a válaszokat!!!

voki: UI: MI A GESZTENYE NEVE AMIT VETTÉL? ÉN SEHOL SEM TALÁLOK ...!BASSZUS zacskós? dobozos? már bocsi a hülye kérdésért!!! azt is megyek beszerezni!!!
Vendég
 


nanetto!
Hányszor kel éjjel? És mióta megint? És meddig szopizik?
Úgy gondolom, ha eddig elég volt a tejed, hirtelen nem fog eltűnni.
Sok minden közrejátszhat. A tejben van fájdalom csillapító,. Lehet a foga fáj és azért akar szopizni. Alex is mindig ezt csinálja, ha fáj neki... akár 20 percenként is képes szopizni...

Én tejpépet nem adnék, de ugye masszív tejellenség vagyok. A tejpépekben mindig van tej.. :D Ellenben megpróbálhatnád a Synlacot, ha a doki felírja. Abban nincsen tejpor vagy tej származék.

Kitartás!!! Már nemsokára vége az ébredéseknek. kijönnek a fogaik, leszoknak a szopiról... :D Még laza 1,5 év, ha az én formámat hozod. :D:D

Nyuszi!
A fodrász jó szakma. De leginkább a takarításból lehet nagyon jól megélni. Baromi hülyén hangzik, de az egyik gyerekkori barátnőm (a 8 általánost nagyon nehezen végezte el, majd utána szakács lett naaaagyon nehezen a 3 gyereke mellett) tuti jobban keres, mint én a suliban annó... A fodrászunk most haldoklik. Oda egyre kevesebben mennek, de a takarítás megmaradt... Ezt nem azért mondom hogy takarítani menj :D:D csak hogy mennyire döbbenet, hogy az ember jár egyetemre, ami tök sokba kerül, majd éhen hal a diplomájával együtt...

Heni!
Milyen volt az éjszaka? Javult Gergő megfázása?

Tatim!
Tudsz már mesélni,hogy mi történt veletek?

Geóról:
Beszéltem vele telefonon. Nem gondoltam volna, hogy az az oka, ami. 28án elmondja. Nem kell nagyon ördöngös dologra gondolni. Minden rendben van velük. :D

Tali!
Kivettem szabit aznapra, szal ne hagyjatok cserben! :D:D
28 péntek lefoglalva!!!! :D

Jó éjt mindenkinek!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 



Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Szép jó reggelt! Nekem nagyon széééép!!!!!

Máté megkönyörült karikás szemű szülein és végigaludta :!: az éjszakát egy nyikkanás nélkül!!!!!!! 19.45-05.30-ig! Fél ötkor bementem megnézni szuszog-e, annak ellenére, hogy van légzésfigyelő. :D Most újra alszik, az élet szép lalalllalllalla. :D

Csak viburcolt kapott este, az első kúp nem hatott néhány napja, nem tudom közrejátszott-e.

Vette Milumil gabonapépet, ezt kapott pár kanállal táppal megcsinálva este hatkor, de pár kanál után köpködte kifelé.

Ma délelőtt is fog kapni a gyümölcsébe, csak nem táppal akarom megcsinálni, hanem vízzel. Nem tudom lehet-e, mert a dobozán az van, hogy táppal vagy anyatejjel, de miért ne lehetne, nem igaz?

Nanetto,
én sem gondolom, hogy pépezni kellene, mert igaza van Voknak, fájdalomcsillapító és altató hatású anyagok is vannak a tejcsiben. Sinlacot próbálhatod, hogy meglásd mi történik, de ha a többi pépet nem eszi, lehet, hogy ezt sem, ill., a tejpépet sem enné meg..

KépKép
yadine81
 
 


sziasztok,

nanetto, én is a sinlacot ajánlanám. nálunk egy időben nem ette a drága, de most nagyon rákapott. és én teszek bele gyümölcsöt is neki (barack, meggy, párolt alma, mikor mit), mert átalussza a tízórait, így az uzsiba teszem neki. szerintem próbáld ki! lehet a gyümit is szívesebben kajálná így.

tök rossz lehet, hogy nem fogadja el a főzit. nálunk az egyedüli gáz az olivaolaj. ha teszek neki bele egy picit, akkor nem hajlandó kinyitni a száját. még a sütőtököt sem eszi akkor meg, pedig azt egyszerűen imádja.

azért ez nem fair ám, hogy csak az fogja tudni, mi történt geoval, aki jelen lesz a talin!!! :lol: :lol: :lol:

yadine, köszi a hiányolást! :D
ha ember itthon van, akkor egyszerűen nem jutok ide. ha alszik Venci, akkor ugye mi is kihasználjuk az időt, ha meg ébren van, és játszik apával, én megpróbálom behozni a házimunkát, amit nem csináltam meg, míg aludt a gyermek.

olyan érdekes, míg itthon volt apa, addig min. 8-ig, de inkább tovább aludt, most hogy már dolgozik, hamarabb kel. mintha érezné, hogy elment. mondjuk rendesen összenőttek ezalatt a másfél hét alatt. :)

Klau

Kép
pkklau
 
 


Köszi a hozzászólást! .. hát úgy néz ki hogy óránként minimum 5 percet szív! ÓRÁNKÉNT! na jó volt hogy 3 órát is aludt de hát 11 órás az éjjele és hát abból óránként 20 percenként 3 óránként enni nonszensz :-) SYNLANCOT holnap feliratom!!!!!!

Geo: azonnal gyere vissza úgyis tudom hogy ott vagy!!!
28-án mennék a talira - de attól függ hogy hol lesz és esni fog-e a hó! nincs téligumink úgyhogy ha kaka az idő nem fogok tudni menni!
legyen tartva a Voknál! :-) vagy BhDettinél!!!! ... :lol: azok jó pontok nekem! :-)

Te Voki-Moki! az a gesztenye amit belinkeltél KÍNAI!!!!! én fosok hogy abba minden van csak gesztenye nincs!!!! van a maroni-nak is előfözött gesztenyéje! ... belinkelem
http://maroni.hu/gesztenyes-termekek/ma ... -gesztenye

ez???
ismeri valakit
Vendég
 


Szép napot!

Vok:
Tegnap megvettem a Sedativ-ot, és kaptam Calcium-ot is, de Stramonium nem volt nekik. Azt megrendeltem, ha minden igaz, akkor mára hozatnak.
Létezik, az, hogy az én esetemben a Sedativ ennyire gyorsan hat? Mintha kicseréltek volna :D :D
Gergő már tegnap napközben is csak egy-két köhintést ejtett meg, éjszaka viszont egyáltalán nem köhögött. Az étvágya is kezd hasonlítani a régihez.
Ébredései: 21.00-tól alvás 01.00-ig - visszaalvás szopival - majd alvás 05:00-ig - visszaalvás szopival - és reggel 08.00-kor úgy kellett ébreszteni, mert indulni kellett az oviba.
Ja, és ébredésekkor nem ordított önkívületben, hanem nyöszörgött, nyafogott.

Luna:
Merre jársz? Mi van veletek?

Yadine:
Az utóbbi napokban te is panaszkodtál az éjszakákra. Ne nevess ki, de mikor én is az éjek-éjjelén Gergővel kínlódtam, mindig te jutottál az eszembe, hogy vajon ti abban a pillanatban mit csinálhattok. És lelkileg kicsit megnyugtató volt, hogy nem én vagyok az egyetlen anyuka, aki az éjszaka 3/4 részét ringatással, nyugtatgatással, altatással, ébrenléttel tölti.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Itt vagyok, es nem ertem ezt a piszok nagy tejpepellenesseget :shock: A tejpep az nem a gyerek a tehen togyere kotve egy az egyben azert, es ugye vannak elejetol tapszeres babak is, akkor ok is borzalom, hogy egyaltalan tulelnek? Oke, aki szoptat az szoptasson, de a lo tulso oldalara sem kell szerintem atesni ennyire :) Arany kozeput...
Es ra kell kerdezni a gyerekorvosnal ugye. Nem a topikbol tolunk tajekozodni, hanem attol a gyerekorvostol erdeklodni akit valasztottatok es akinek hisztek.
En pont ezert pl rakerdeztem arra is, hogy miert letezik mezes tejpep, mikozben a mez hosszu ideig szigoruan tilos. Kaptam ra valaszt, nem ordogtol valo dolo az sem, es nem a csecsemok tonkretetelet es a gyartok gazdagodasat celozza kizarolag :) Persze nem kotelezo adni, es jobb ha az ember ezeket kikeruli, de azert az eletet nem kell tulkomplikalni, szigoruan a sajta maganvelemenyem szerint.
(lehet mondani, hogy magamat vedem, mert Arongyerek eszik tejpepet nem keveset, gluteneset is meg minden egyebet nem egyenkent...de a Manci aki 15 honapig szopott szinten kapott tejpepet, es joooeg!! a sajat gyerekorvosa is irt fel neki tejpepet receptre egy idoben... gondolom o sem a gyereknek akart artani. Naszoval en azt mondom, a dokinak higyjetek.. ha szerinte is borzalmasan artalmas, akkor erdemes csak balettozni receptert a sinlac vegett.)
Persze mondom, maganvelemeny, de nem szeretem a vegletessegeket :)

Remelem azt irtam amit akartam :D szoval en nem mondom, hogy nanetto adjon vagy ne adjon tejpepet, hanem azt, hogy a dopkijat kerdezze es ra hallgasson. (azert a tejpep megsem mereg)

luna6
 
 


N amugy Arongyerek tegnap kapott 3db 6 hos oltast es kitort rajta valami nathaszeru is, mindez a mar meglevo rosszkedvehez amit egyelore a fogara fogok, de fog meg mindig sehol. Ehez merten igen zilalt ejszakank volt, tegnap is vegig morgott meg bombolt, nincs jo passzban a legeny. Es hat pasi es hat sosemviselte jol a megprobaltatasokat, szoval visszatert a maceras Arongyerek.
A nathat amugy jo esellyel az unokanoveretol kapta el, aki jott hozzank es itt is aludt es szerintem elegge nathas volt es tusszogott es folyt az orra, de masnap anyja mondta, hogy aaa ez semmi, csak alergias. Ehez kepest Aron is vacakol, Manci torka is faj, az enyim csak kaparasz... szoval elvagyunk.

luna6
 
 


Gergő is eszik tejpépet - és nem most kezdtük. Kedvence a sárgabarackos, és a Nestlének van olyan, hogy kész tejpép kis dobozban, azt csak fel kell melegíteni és lehet üvegből inni - tegnap pl. ilyet kapott almás ízesítésben. Aztán még szereti a kölespépet, és a Milupás 7gabonás pépet is. Mivel nálunk a családban senkinél nincs semmiféle ételallergia, én úgy gondoltam, hogy próba szerencse, mert így kisebb az esélye, hogy Gergőnek is lesz. Persze óvatosan, nagyon pici lépésekben haladtunk a már adagnak nevezhető mennyiség felé. Eddig nagyon jól tolerál mindenféle a korának megfelelő élelmiszert.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Jah kerdes: odahaza mennyi cebiont szoktak ilyen takonykorhoz javallani a dokik? Itt nem adjak, mert ez nem a c vitamin feltalaojanak orszaga, ehez merten nem is ovezi olyan szeretet a dolgot :) Na de kaptam, bar itt cebiolon neven fut... doki szerint 2x5 csepp per nap, bar o sok hitet nem mutatott, de artani nem fogok vele, mondta :D:D legkozelebb elmeselem neki, hogy nalunk ez gyakori es miert is :) (a minap kerdezte, hogy hallgat e a gyerek Bartokot, Kodalyt es ilyesmit :D:D mondom azt nem, de szereti a zenet :D:D)

luna6
 
 


Heni,
de jó, mert nekem meg te jutottál eszembe tegnap előtt éjjel. :lol:

Luna,
persze, kérdezze meg az orvosától, ez az alap, de ha már minket is megkérdezett. :lol:

Én úgy vagyok vele, hogy akinek szerencséjére van elég teje, akkor felesleges, hogy tehéntejfehérjét kapjon csecsemőkorban, ezzel minimalizálva annak esetleges káros hatásait.(allergia, cukorbetegség stb.) És azt sem látom be, hogy a sűrűsségén kívül miért jobb mint a síma tápszer. Valószínűleg nincs igazam, mert az orvosok ajánlják, de én már csak ilyen makacs vagyok. És én is adtam, mivel van egy pont miután az ember majdnem mindent kipróbál csakhogy nyugi legyen végre éjszaka. :D

KépKép
yadine81
 
 


hahó,

tejpép kérdésben egyetértek lunaval. Venci is eszik milupa-s HA pépet, igaz az rizspép, de van benne tej. nálunk sincs allergia a családban, és egyelőre neki sincs baja tőle. bár én meg azért nem vagyok mérvadó, mert mi a kezdetektől tápisok vagyunk. és eddig még él... :lol: :lol:
de tudom, hogy ha szopizna, akkor én is a másik oldalon állnék.
szerintem az a lényeg, hogy kóstoljanak, ha kis lépésekben fokozatosan szoktatjuk őket, és ha bármilyen probléma van, azonnal tud rá az ember reagálni. ha megpróbáljuk a tejpépet és valami előjön, akkor tudjuk, hogy még nem áll készen, de ha semmi baja tőle, akkor azt is tudjuk.
én a sinlac-kal is úgy vagyok, hogy ezt írta fel a doki először, és most már, hogy eszi is, akkor miért ne, káros dolog nincs benne, sőt.

Klau

Kép
pkklau
 
 


Na de akkor te is kozepvonalon mozogsz :) Ha lehet elkerulod mert ez a hited de megis kiprobaltad, tehat szerinted sem mereg es atyauristen csak azt ne :) Ha kell kell, ha nem, nem meg jobb.
Tejpep valogatja, de nem ugyanaz van benne mint a tapszerben. Legalabbis amit en veszek... 6 hotol ugye mar eleve ott van a gluten, de ha 4 hos akkor is van benne glutenmentes gabona, na most hogy ez jobban laktat vagy miert jo, abban nem vagyok en sem illetekes :)
Aztan ketfele van belole alapbol, van az amit vizzel kell kesziteni mert abban eleve benne van a tapszer alap, van amit meg tapszerrel, abban meg nincs benne. Olyat meg nem probaltam, hogy tappal kezitoset vizzel :)

luna6
 
 


Sziasztok :D

Geo sajnálom, h nem leszel :( :( :(

Nekem is van egy doboz Nestlé banános tejpépem, még régebben vettem, de még nem adtam neki belőle. Holnap úgyis megyünk tanácsadásra, akkor majd rákérdezek erre is :D
Ebben egyetértek Lunával ,mert úgy gondolom, h azok az anyagok, amik esetleg károsak lehetnek, bizonyára kivonták belőle és azért adható akár most.

Nanetto a Tesco-ban a szárazbaboknál, lencséknél és szárított fügéknél van a gesztenye. Zöld és sárga csomagolásban és emlékeim szerint nem kínai. Én is azt készülök venni majd hétvégén. Az ára 350 és 450 között van, legalábbis tavaly még úgy volt.

Arni még mindig köhög :roll: 1 hónapja betegedett meg és a nátha el is múlt, de a köhögése még mindig megvan. Most már csak éjszakánként, ahogy hosszabb ideig vízszintesben van, akkor jön elő. Eddig csak hajnalban, most már éjféltől kezdi :roll: Váladék már nincs, a székletén látom, de vmitől akkkor is köhög. Azon gondolkozom, h lehet, h a padlófűtés és a száraz levegő lehet az oka. Majd veszünk párásítót. Hátha segít.

Csilla én írtam, h "csak" zongorát kapott az Arni karácsonyra. Ezzel nem az értékét akartam kicsinyíteni, hiszen én sem véletlenül tettem idézőjelbe;én csak amiatt, h nem volt olyan, h ezt csak karácsonyra kapja és csak akkor kapja meg. Ez bármilyen filléres apróság is lehetett volna, de sajnos nem fért bele a keretbe. Ennyi :D
Az a kocka tök jó ötlet, látszik, hogy Léninek mennyire tetszik :D :D
Nagyon szép kislány :lol: :lol:

Vok Alex nagyon ügyes kisbaba, csak hüledeztem ,mikor megláttam mit tud :lol: :lol: és már etetőszékben ül? :shock: :shock: :shock:
A haját még mindig irigylem :-)))))))))))))))))))))))
Lassan nálunk kis beindul majd vmi remélem :wink: Arni még csak a saját tengelye körül tud forogni és hosszan tud állni :D

Heni, Yadine sajnálom az éjszakázásotokat, majd én is gondolok rátok, mert 6x keltem az éjjel. Bár én csak a köhögés miatt.

Klau nálunk apa a sztár, ha itthon van. Csak neki rugdalja a vizet fürdés közben és le sem veszi róla a szemét :lol:

Tatimnekem 1,5 hétbe tellett, mire leszoktattam az Arnit az ölbebabaságról. Persze teljesen nem tudom, mert ő normál esetben is az, de amíg nem voltunk itthon,addig folyamatosan ölben volt és azt követelte itthon is. Vért izzadtunk mindhárman, de sikerült visszaszorítani valamelyest :lol: :lol:

Tegnap voltunk szemüveget csináltatni, el sem merem mondani az árát :( :( :( :( még szerencse, h apának van egészségpénztáras kártyája. Elgondolkoztam a lézeres szemműtéten, mert pár év alkatt behozza az árát :roll: :roll:

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 



Sziasztok!

Igen, én tej ellenes vagyok. Kicsiknél és nagyokál is. Nem egészséges.
És csak azért, mert egy iparág épül rá, nem fogom hozzászoktatni a gyereket.
Tudom, már kifejtettem, de csak ha 1 embert meggyőzök arról, hogy minimalizálja a tejevést, már jó :D A tejben lévő kálcium nem emészthető az ember számára, a tejcukor az egyik legnagyobb allergén világ szerte.

Találkoztam olyan anyukával, akinek a gyereke mindenre allergiás volt, szinte szó szerint és sinlacon nőtt fel a gyerek. Szóval ha nem lenne tejem, akkor is valszeg olyan táppal etetném,a m nem tejből készült. DE mindezt azért, mert ugye nálunk az asztma létező dolog és nem akarnám, hogy a gyerekem is egy buta pumpához legyen kötve.

Az orvos meg nem fogja azt mondani, hogy ne egyen tejpépet, hiszen elfogadott az adása. Én szopi mellé tuti nem adnám. :)
Ha a dokimon múlott volna, akkor Alex már 3 hós korától nem eszik éjjel, mert meg van hozzá a súlya... Ezek azok a döntések már szerintem, amiket nekünk kell meghoznunk. (ugye, ha van választásunk!!! Teszem hozzá!)

És hangsúlyozom! Nem hal meg benne senki!!! :D És ugyan olyan egészséges lehet egy gyerek táppal, mint nem azzal. És akkor már inkább tápszer és tejpép, mint a feles vagy negyedes tej :D (Egyszer a dokinál beszéltem egy leányzóval aki kikerekedett szemekkel kérdezte, hogy akkor a felforralt vaníliás tejet se adja a 4 hónapos gyerekének?)

Na, kb ennyi a részemről :D:D:D

Nanetto:
A kínai is vegyszer mentes. Alapvetően mindegy, milyet találsz. Szerintem az is jó lehet, amit te belinkeltél, bár nem ismerem.
Na, a mini szopi az csak azért van, mert ott vagy. Próbáltad már visszarakni őt a saját ágyába? Lehet úgy max 2x kelne. Ez tuti nem éhség.

Heni!
Igen, ha van benne olyan szer, ami neked jó, akkor rögtön is hathat. Örülök :D:D
Az alvós szert akkor csak akkor add Gergőnek, ha megint elkezdi az éjszakai fentléteket.

Yadine!
Milyen kedves Mátétól :D:D:D Remélem pár napig megtartja az új szokását és kipihenitek magatokat végre :D

Talinn!
A párásító nagyon sok mindent megoldhat. Most van egy olcsóbb kiadás a tescoban 4500 körül. Annyi a baja, hogy kicsit lecsapódik alá a víz. Nekünk egy http://www.arukereso.hu/parasito-legtis ... p44551485/ ilyesmi van, csak régebbi kiadásban. Akkor még nem volt ilyen design-os és nem is került ennyibe, mert csak 12 volt... ha jól emlékszem... Igaz akciósan. De a sima is jó lehet belőle: http://www.argep.hu/trend/PARA/Parasito-vivamax.html


Alex 3 napra elveszítette a bioritmusát és olyan jókat aludtam... mára visszaállt... kel 1kor, 4kor végleg 7kor... én meg gondoltam nem baj, ha később fekszem... naja... olyan hulla voltam reggel,h ogy alig vártam,h ogy Ádi hazaérjen és mentem is vissza aludni.
Rég voltam ilyen nyomott... Majd lassacskán megiszom a koffein mentes kávémat, azt hátha feljebb kúszik a vérnyomásom is :D:D

Ja, igen: Alexnak egy deka foga nincsen. Amit csücsöknek néztem, az eltűnt... szal tuti nem az volt... de ott volt vagy 4 napig és nem tudtam letörölni róla... passz, hogy mi lehetett.... :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Köszi Luna!!!!!!!!
Cuki ez a cica!!! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


itt vagyok!
KÖSZI A TOVÁBBI HSZ-T
luna ki fogsz borulni! és a miért-eken is! a doktornőnőnk egy nagy fasz!!!! miért nem váltok? mert itt némediről a lakosság fele már átment harasztira és ott megtelt a gyerekorvos minket már nem fogad! a következő dabas lenne viszont az rohadt messze van és én nem mindig tudok autózni! vagyis NINCS GYEREKORVOS akihez át tudnánk iratkozni! csepelen lenne egy aki fogadna és jó viszont az megint kurva messze van! a gyerekorvosról csak rosszat tudok írni és nem is teszem! ha rajta múlna akkor a gyereknek a földre kéne kipakolnom a kaját és onnan szemezgetne kúszva! szóval ezzel nem értek egyet! ... és azzal sem hogy dohányzik és szemetel! egy gyerekorvos ne szemeteljen mozgókocsival nyitott ablakon! és ne dohányozzon azelőtt mielőtt a gyereket megfogja! nekem ő lehúzta a rolót ezért tanácsot tőle nem kérek!!! szerinte amúgy a gyerekem maga a gáz mert nem eszik kiflit és kekszet mert itt az a trendi! és ő narancsot is adna már neki és banánt! na mindegy nem megyek bele nincs időm

VOKI AUUUUGURI - azaz BOLDOG SZÜLINAPOT!!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN SOKÁN VOKIMOKINK A MI KIS TYÚKANYÓNK!!!!

más: takarítás! elgondolkoztam hogy elmegyek takaritani! a hegyi gyógyszertárba 4 alkalomra 20 rugót fizettek - a rokonunk elvállalta hülye voltam hogy nem én voltam aki ment ismerem a nőt jóban vagyunk!

tesóm nője a segghülye csaj - a lusta pipi! takarít! na jó kifogta az aranyat tojó tyúkot!!!! egy hires embernél takarit nevet nem írok direkt! heti 3x reggel 8-től délután 15 óráig 3x és nettó 260 000 forintot keres teljesen adómentesen! ezen felül a lágymányosi hídnál egy irodaházban este 17 órától 19-ig takarít mindennap havi 110 000 forintnél BEJELENTVE! szóval a havi keresete 400 kiló! ... ebből hétfőn 4-ig otthon van és lábat lógat és pénteken is! jobbnál jobb cuccokban jár! és semmire nincs dolga ráadásul a tesóm is lehúzza anyagilag ... aki persze hozzáképest nullát keres úgy hogy reggel 7-re jár este 7-ig és szombaton is! felháborító! a csaj segghülye és mégis jól csinálja! szóval mélyen elgondolkoztunk hogy körbenézek itt ezen a fronton!

nem tudom ki emlékszik anno irtam hogy amerikában takaritottam! 4 hónap alatt 2 milliót takaritottunk össze fejenként a barátnőmmel! na jó ott nem volt megállás szombat vasárnap NONSTOP!!!! KARÁCSONYKOR IS!!!! viszont utána 2 hónapig nyaraltunk! örök emlék - most nosztalgiázom ÉS CSAK AZÉRT MERT MA IS MELÓZTAM ÉS MÉG MINDIG NEM KAPTAM FIZUT!!!! mert persze a cégnek nincs pénze - na persze... !!! ezt nem hiszem!!!!
ÚGYHOGY KEZD TELELENNI A HÓCIPŐM!!! és bocsi hogy panaszkodtam :-)

Vik HOL VAGY???

Csilla!!!!! gyere

és mindenki más is!!!

ui: beiratkoztam egy tanfolyamra!!! photoshop alap! már nagyon várom!!!! :-)
Vendég
 


ja Voki Eszti velünk alszik szerintem lassan összeszereljük a kiságyat! párom amikor nagyon beteg volt após ragaszkodott hogy ott legyen simogatta lábát puszilgatta nézte ahogy alszik neki akkor ennyi volt az öröm!!!! és hát most is! úgyhogy emiatt nem is ellenkeztem! végülis mindig is erre vágytunk azalatt a 3 év alatt amit végigbőgtem mikor jön a mi kis pöttömünk!úgyhogy már ezen sem "vafgyok fennakadva" :-) ...
csak a cicieimnek annyi!!!! :-)
Vendég
 


és nettó 290-et takarít!!!!! :-) elirtam a 260-at!!!!! ...
csak ugye irtátok itt a dokifizukat!!! meg hogy ki mennyit! és hát bevallom kiborít hogy felelősségteljes melót végzem és persze nem keresem rosszul de a párom szerint igencsak alul vagyok fizetve!!!
na befejeztem! kismadárkám engem hivogat! :-)
ma megyek veszek kinai gesztit mert azt itt lehet kapni a tescoba csak autóval tudnék menni de jelenleg nem tudok!

ui: összeraktuk a bbabakocsit! :-) mózeskorszaknak vége
Vendég
 


Vok, nagyon sokat és boldogot neked, és nem olyan tragikus, holnap is lesz nap :D :D

Nanetto, szerintem a tejpépet mindenkinek magának kell eldönteni, és létezik belőle glutén és tejmentes is, szóval még ebben is lehet választani, bár ha Eszti nem nagyon eszik semmi mást, akkor lehet hogy ezt sem fogja, bár egy próbát megér, meg megnyugszol egy kicsit te is.
Gesztenye nekem zöld csomagos van, angol felirattal, de attól még kínai az is :)

Luna, cebion cseppen itt is az van, hogy csecsemőknek max. 10 csepp/nap, bár ez a használatiban van, dokit nem kérdeztem.

Tallin, ezek szerint egy ilyen mgfázás akár egy hónapig is elhúzódhat? Remek kilátások, akkor még van 2 hetünk...

KépKép
tatim
 
 


Koszi, akkor megy a 2x5 csepp. Bar delutanra megszavaztam egy dokilatogatast soron kivul, mert gyermek vacakul erzi magat (de mivel pasi ezen en nem megyek el :)) es kohog, amivel meg hatha kell valamit kezdeni.
Most elmelyulten ragja az ujjat es a polartakarot egyszerre :D:d es nyog hozza nagyon... es elegge csillog a szeme meg konnybe van labadva. de legalabb eppen jokedvu. ejjel nagyon nem volt az.

luna6
 
 


Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?