Sziasztok!
Nika! Szerintem is nagyon jó ötlet ez a fogyókúra. Anno az egyik barátnőm is így lett kismami, elkezdte a 90napos fogyókúrát, de rögtön az első hónapban terhes maradt. Már az is nagy dolog, hogy most ezzel leszel inkább elfoglalva! Szóval, hajrá!
Kati! Az a legbiztosabb, ha lát a dokid, és Te is megnyugszol! Azért én azt mondom, hogy adjon a jó Isten inkább még minimum 7 hetet Nektek, mert azért a 36.hét még koraszülöttnek számít! Arról nem beszélve, hogy pont a 38. hét kezdeténél van február 14-e!
Bogárka! Drukkolok, hogy találj tényleg vmi normális melót, mert ezek jól kib..nak mindig veled! Egyébként ari vagy, hogy hiányoltál. Tegnap este átsétáltunk anyósékhoz, ott vacsiztunk, aminek egész éjszaka "ittam a levét". Nagyon szarul aludtam, ezerszer fordultam meg, többször voltam is fent, volt hogy alig tudtam visszaaludni és a babócám is rettentően aktív volt. Persze, engem ez zavar a legkevésbé, hisz imádom, amikor mozog, meg akkor is ha nem.
Sajnos a keményedéseim nekem is sűrűsödtek az utóbbi két napban, így most kicsit több magnerotot szedek.
Mona! Akkor jövő héten Te is pihenhetsz végre egy picikét. Milyen kiflit sütöttél? Még nem tudom, megyek-e fotózásra, ha megyek is, tuti csak egyedül, mert Zoli úgysem jön el velem. Ha megyek, mindenképpen Januárban.
Dike! Neked most kell menni AFP-re, hihetetlen, hogy mennyire rohan az idő.
Csillag! Én is 8évig zongoráztam, és ált.suliban és gimiben is énekkaros voltam. Sőt, énekből érettségiztem.
Igazából nem fogjuk mi sem ráerőltetni a gyerkőcre a zenét, de mindketten nagyon szeretnénk ha járna zenesuliba és sportolna is vmit. Mindkét dolog hatalmas önfegyelemre tanít, és szerintem kell is a suli mellett vmi hobbi, kikapcsolódás.
Selyem! Üdv köztünk! Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek, irány a doki!
Bettike! Megkérdezhetem, hogy miért pont kedden lesz a műtét? Mert attól, hogy faros a babád, csak meg lehetett volna várni, hogy Ő szeressen kibújni és úgy csaszi, nem? Bocs, nem akarlak így az uccsó napon ilyen kérdésekkel hergelni, nem ez a célom, csak én valahogy nem értem ezeket a programozott dolgokat, vagy nagyon ellene vagyok. Persze, Neked is jobb már tudom, hogy hamarabb túl leszel rajta. Most egy picit irigy is vagyok, hogy már csak pár nap és találkozhatsz a kisfiatokkal. De tudom, hogy nekem is nagyon gyorsan el fog menni ez a maradék két hónap.