Új privát üzeneted érkezett!

Ja azt nem irtam, hogy a csajomnak nem az olvasassal volt gondja, na azt az akadalyt lazan vette (ebben ram hasonlit, hogy kilora olvas nagyjabol, bar ettol en most rendesen kilengek megint, es ez emjot jelent :D) hanem a zirassal. A finommotorikaja maradt le nagyon de nagyon mert ugye ez a nagymozgasi fazis kimaradt igy lemaradt. Nala a 3 vonalban valo benmaradas, az aproban valo ivek es kerekitesek okoztak nagyon sok gondot.

Zoknit nalunk azon oknal fogva nem lehet lerangatni, hogy Aronedu kizarolag hatisnyaban nyomul :D De ilyen sarki eghajlaton nem is nagyon lehetne masban, na a harisnyat meg ugye nem lehet (olyan konnyen :D) lerangatni.
Enyimgyerek ma eddig osszesen aludt 30percet. Ugyhogy mi az ellenoldalon nyomulunk, a ki alszik kevesebbet napkozben erdemerem a cel :D

luna6
 
 


Fuu azert egy 4 evesnel a felmillas quad nem konnyu eset... es azt gondolom meg nem a 4 eves erzelmizsarolta ki beloluk, hanem szuloi kompenzalas hozta ki. Nagggyon durva pelda ez is arra, amirol beszelunk.
Ezek nagyon szemet szuroak... az aprokat emiatt sokkal nehezebb eszrevenni.

luna6
 
 


Detti,
"jót tett nekik, hogy tudták e meddig-et"
egy elle cikk kapcsáán a múltkor errőlbeszélgettünk andrással, tök jól megfogalmaztad, és nagyon ügyi voltál!!

Talinn,
dávid köszöni a névnapi köszöntést :wink:
Arni jó kis szunyát nyom :P

Luna,
hát ja... és ezek a bazi nagy, drága ajándékok csak a kezdetek voltak... most meg meghalok a szomorúságtól, amikor anya meséli, hogy kisöcsémnek egy barátja sincs a suliban, nem szeretik az osztálytársai, el akar költözni az apjához, ő meg gondolkodik rajta, hogy le is passzolja, stb... :cry: :cry: ahh...
Vendég
 

 
 

Lányok, köszi az érdeklődést, most nem tudtam teljesen visszaolvasni. Teljesen le vagyok sújtva... :?

Ciki nem ciki, de Peti nem bírja a tűket, doki létére, sőt intenzíves....csak ha Ő szúrhat, vicces mi?
Szóval hányós-fosósa van, akartak adni neki infúziót ha már ott van helyben az ügyeleten, de elájult, leesett arccal. Fél éjjel ct, röntgen, idegsebész....minden, mert a feje, a szája az orra mindene szétment. 5 öltés van a fején, 3 a száján, az orrát nem varrták mert nem lehet. Agyrém az egész, komolyan és mellé tök gyenge, szóval az is lehet hogy egyedül maradok szilveszterre, mert ma befekszik a Lászlóba. Jön anyós most és átbeszéljük, hogy legyen...Most már tényleg ki kell mondanom, bocsánat, de a nem létező facom is tele ezzel az évvel...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


most pedig elárasztalak titeket képekkel :lol:

Kép Karácsonyi vacsi mamáéknál

Kép telipofával

Kép apáékkal

Kép szintén

Kép reggeli kóma

Kép pocakosan alias Bálnadisznó :-)

Kép 24-i fadíszítés kutyafuttában
Vendég
 


Zsó,
te jó ég!!! remélem tud anyósod segíteni, kívánom hogyc Pétered mielőbb felépüljön!!!!
Vendég
 



Zsó:
Mihamarabbi gyógyulást, felépülést a férjednek, és abból leszűrve, amit írtál, sokkal, de sokkal jobb és szebb évet kívánok nektek!

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


A kórházban, a halálos beteg körül összejön a család és várják az orvost. Végül odajön hozzájuk a kezelőorvos, és fáradtan szól: "Attól tartok, hogy rossz hírt kell Önökkel közölnöm. Az Önök szerettének egyedüli reménye a túlélésre az agy-átültetés. Ez nagyon kockázatos és költséges műtét, mivel az új agyért fizetni kell." Az első döbbenet után az egyik rokon megszólal: "Na és mennyibe kerül egy agy?" "500 000 EUR a férfi agy és 20 000 EUR a női agy." Hirtelen csend támad és eléggé zavart helyzet lép fel. A férfiak a helységben igyekeznek elfojtani a vigyorokat és kerülik a női pillantásokat. Végül az egyik férfi nem tudja legyűrni kíváncsiságát és megkérdi: "És miért, hogy a férfi agy 25x drágább?" Az orvos megértően mosolyog a naiv kérdésen. "Ezek megszokott piaci árak. A női agy ára alacsonyabb, mivel a férfiakéval ellentétben használva volt."

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Mikor elsős voltam, dédelgettem a kiscicám. Mai elsősök: megrugdossák őket. Harmadikos voltam: Ajjaj, tetszik a barátnőm szerelme. Mai harmadikosok: az a pletyka, hogy Marcsi megcsalta Pistit Józsival. Hatodikos voltam: anyu büszke lehetett az év végi jegyeimre. Mai hatodikosok: B*meg már megint bukásra állok fa*om! Nyolcadikos voltam: izgulok, amikor rám néz Ő. Első szerelem. Mai nyolcadikosok: Marcsi kimaradt éjszaka, Pisti részegen ment suliba, Józsi drogot árul a sarkon… Most akkor én is mondhatom, hogy bezzeg az én időmben??

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


- Mit csinálsz?- Álmodok.- Ébren?- Ébren.- Úgy nem lehet.- Én tudok.- Hogyan?- Azt nem tudom, de nekem megy.- Miről álmodsz?- Mindenről, ami jó.- Például?- Egy tökéletes világról.- És mire jó ez?- Ilyenkor nem fáj semmi, egyszerűen csak elmegyek egy másik világba, ahol minden úgy van, ahogy én akarom, ahol nem kell félni, nem kell aggódni, nem kell semmit csinálni, amit nem akarok, egyszerűen csak boldognak lenni.- Akkor, ha nem álmodsz szomorú vagy?- Nem, csak nem mindig vagyok boldog.- De mindig vidámnak látszol!- Te úgy látod.- Az hogy lehet?- Mert azt akarom, hogy úgy lásd.- És, hogy csinálsz úgy, mintha boldog lennél, ha nem vagy az?- Egyszerűen. Csak elmegyek az álomvilágomba.

Ezt a kis bejegyzést útravalónak szánom minden topictársamnak a jövő évre!

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Isten éltesse a kis Dávidot!

Meg Vik-et is utólag... :oops: :D
cicmarek_
 
 


Zso,
ez nagyon szörnyen hangzik. Bár az tényleg vicces hogy orvos létére fél a tűtől. Elnézést... Mielőbbi gyógyulást, és sokkal jobb évet kívánok 2011-re!!!!!
cicmarek_
 
 


Geo,
csini vagy!
cicmarek_
 
 


Zsó, rátok jár a rúd mostanában :roll: Mielőbbi gyógyulást kívánok a férjednek, neked meg kitartást!!

Arnikám 3/4-ed hatkor kelt, tehát majdnem 3,5 órát aludt :shock: , de ezt én azért írtam le, mert annyira meglepődtem, mert kb 2 hónapos korában csinált ilyet. Egyébként ő is 30-40 perceket szokott aludni.
Most is alszik. Nem tudom mi lesz iccaka :D lehet, hogy reggel korán fog kelni.

Geo, klasszak a karácsonyi képek rólatok :D :D :D
Hol is van az a pocak, amiről beszéltél? Tök jól nézel ki :lol: :lol: :lol:

Pont ma délután hívott a sógornőm, hogy menjünk fel hozzájuk Pestre hétvégén és menjünk el kettecskén moziba, az Arni babát meg hagyjuk rájuk. Úgy döntöttünk, h nem megyünk el, mert egy kicsit jólesik most otthon lenni, nem menni sehova. Kiutaztuk magunkat karácsony előtt.

Jaj, én le sem írtam a karácsonyomat. Összesen 700 km-t utaztunk, mert innen, ahol lakunk, az én szüleim 150 km-re, anyósom meg 200-ra van. A karácsony előtti hétre kapott csak szabit a férjem, így vasárnap indultunk hozzánk, kedden vissza, szerdán anyósomhoz és pénteken vissza. Jó menet volt. A menetidő minden esetben 3 óra. Csak oda.
Egy kicsit Deja vu-m van, ha már leírtam ezt egyszer, akkor bocsi :lol:

Heni, nekem a kedvenc viccem:
Mórickáék tanulják a szorzótáblát. Szól a tanító néni, hogy holnap felelés. Másnap felszólítja Mórickát. -Na, Móricka, el tudod mondani a szorzótáblát? -Azt nem, de a dallamát tudom: Tatta-ratta-ra tatta-ratta-ratta :lol: :lol: :lol:

Nekem ez a kedvencem. Szóban élvezhetőbb egxy kicsit :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 


sziasztok! itt vagyok... bocsi hogy nem jöttem megvártam a temetést addig úgy megvoltam... lézengtem a fejemből nézek ki ... sírok bőgök megnyuszom és kezdem előlről....

először is kiakadást fogok okozni sok mindenkinél de az én családom olyan IDILLI és ezt többször is irtam ahogy az a nagykönyvben megvan írva! anyukám a csúcsok csúcsja ő az energiabomba a nagy pozitivitásával ... apukám az örök pesszimista de igy együtt a mágnes egy igazi PÁR!!!! ... a család mi számomra? a minden!!!! anyukám dolgozott de mindig arra vágyott hogy otthon legyen velünk hog ymire a suliból jövünk legyen rántott bundás alma palacsinta finom ételek hogy a leckét kikérdezhesse hogy sétáljunk ilyesmik! aztán megnőtünk és egymáshoz nőttünk! ő a legjobb bizalmasom a társam a pszichológusom a MINDEN! ... aztán jött a párom és a családja!!!! és nem tetszett aztán változtattam ezen! .... mostmár én vayok a család középpontja!!!! amióta itt vagyok 4 éve azóta összejár a család programokat szervezek jó sokat és mostmár nem kellek én sem ... !!!! és anyuámat persze ők is IMÁDJÁK!!!! ...

karácsony: ANYUék átjöttek akkor már nagyon rossz volt a hangulat ... de ők hihetetlen mit varázsoltak ide elénk!!! mély beszélgetést vidámságot hoztak gesztusokat mozdulatokat amin mosolyogtunk ... és a párom is kikapcsolt pár pillanatra!!!

a temetés ma megvolt ... valami lezárult .. Esztinek nem lesz nagypapája szomorú vagyok.... :-( ...
a nagyszüleimről is regékben tudok beszélni! imádom őket .... valahogy nekem az egész családom úgy kerek ahogy van!!! NEM voltunk gazdagok de azért volt comodor 64-ünk :-) meg minden ami kellett nem tudom minket úgy neveltek hogy csak köszönni tudok érte!!!! ....

Esztikém: 4 FOGUNK van! kedvence a körtelé! mást nem eszik...
anyakomplexusos! csak én vagyok neki jó! nyújtja a kezét messziről ha meglát! mászás jelét sem mutatja és a kúszásét sem4 ha nagyon kell valami hát akor ÜVÖLT :-)
alvás: A NAGYÁGYBAN velünk este 9-től reggel fél 8-ig alszik aztán déltől délután 4-ig!!!! és minden elég idilli!!!!! :-)

fórum: én nagyon szeretlek titeket és jó lenne ha nem kopnánk ki!!!! most nem jöttem sajnos más dolgok vették el a igyelmem bárcsak inkább itt lehettem volna!!!! jó megosztani veletek a dolgokat jó néha egy egy dolgot kiirnom magamból...

most mennem kell a 28-ai tali nekem egyenlőre jó! szeretném Csilla ha jönnél!!!! amúgy karácsonykor sexi szerkóba öltöztem és akárki bejött az ajtón férfinemű mindenki azt mondta húha ... ekkorák ugyanis életemben nem voltak a cickóim mint most :-)

és két szép karácosnyi ajándékot is kaptam: az egyik a szakácsnői mivoltomhoz szólt a másik pedig ahhoz hogy jó atmoszférája van a lakásunknak amit én varázsoltam olyanná! ez kedves volt.....

ja: karácsonykor 6 sütit sütötem 4 féle húst 2 köretet annyira ki voltam kikészülve ettől az egész betegségtől! ráadásul párom is sütött bejglit de ezt lehet irtam ismár! majd hozok fotókat is

és ez ESZTIM NEVETÉSE az első igazi egybefüggő kacarászása amivel bizony nekünk is nagyon FUUUUKAR ő inkább némán tátogva mosolyog :-)
buona notte mindenkinek!!!!
Vendég
 


Vendég
 


Zsó!
Nagyon sajnálom Petit,h ogy így elesett!!!!! Ez nagyon fájhat. És még ehhez a hányós-fosós... :?:? Remélem nem kapjátok el!!!!
Jobbulást neki!!!
És sokkkal jobb évet nektek is! Ez nektek sem volt jó év...

Nanetto!
Cuki Eszti ahogy röhög. :D:D
Amikor apa meghalt, nálunk nem volt vidámság. Nem kellett... Szép lassan vissza tértünk a régi élethez. Elég hosszú idő telt el a temetéséig, mert szórásos temetést akartam és azt csak jó időben lehetett. Több mint 1 hónap volt, mire megvolt a temetés. Nekem a legnehezebb az a cuccai összepakolása volt. Azt is mi csináltuk. Albérletben lakott és hát nem maradhatott ott minden... ott összepakoltunk, itt meg szelektáltam. Sajnos a fényképeit elhagyta valahol, így nem sok kép maradt róla.
Na, de nem untatlak. :D
Remélem hamar túllendültök a szomorúságon.

Na, névnapokban szar vagyok...
Dávidnak és Vikinek nagyon boldog névnapot! :D

Geo!
És miért nem mész el dokihoz? Értem én, holgy elfekejtődik, de csak jobb lenne, nem? Vagy csak én vagyok ilyen? Most olvasom, hogy mi ez a betegség. Azt írják, hogy csak 18 éves kor után tudják megállapítani, hogy tényleg az-e.
Hát, banyek, nem irigyellek. Ez nem egyszerű cucc... :? Erről tudunk majd beszélni? Érdekelne...

Megyek, alszom egy kört. Holnap képkeretet készítünk Hannával :D:D Szal jövök majd...


Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Zsó, nem semmi a férjed, kissé kabaréba illő a jelenet, és tudom hogy ez nem vicces, de annyira abszurd, hogy csak na...

Nanetto, ezek szerint túl vagytok a temetésen. Örülök hogy anyudék legalább egy kis hangulatot tudtak nektek csinálni karácsonykor.Nem lesz könyű ezek után már egyik sem, de Eszti majd kárpótol titeket egy kicsit...Ezzel a nevetéssel meg főleg.

Nálunk anyu otthon van/volt 14 éves korom óta, nem mondom hogy a legjobb időpont egy kamasz szempontjából, de mindig friss ebéd volt otthon, meg igyekezett minket kordában tartani, és szerintem nem is csinálta annyira rosszul...
Ő pl tipikusan az az anya, aki mindent meg akar adni a gyerekeinek, és meg is tett ennek érdekében mindent. A hugom el is lett kényeztetve rendesen, nem mondom hogy én nem, de felnőtt korunkra megtaláltuk a helyes mértéket, azt hiszem. Ennek ellenére, hogy ilyen, mind a ketten miatta költöztünk el legelőször otthonról :D Elég erős személyiség
Ők pl azt mondják, hogy már nem is tudják elkényeztetni Dorkát, mert mi az apjával megtesszük :) :) Most is szóltam hogy egy dolgot vehetnek neki karácsonyra, persze anyu hármat vett neki...
Na mindegy.
Egyébként az első kocsimat és lakásomat is az ő anyagi segítségükkel vettem, de vissza fizettem nekik, pont azért hogy egy esetleges vita során ezt ne vethessék a szememre.

Geo, ez volt a szalagavatós ruhád?

Történt ma velünk is rossz dolog, nem is tudok még róla beszélni, remélem hogy hamarosan igen, mert változik majd a helyzet, így inkább én is elmenekülök a könyvem adta "álomvilágba"

Heny, köszi a vicceket, meg a történetet, jó volt olvasni

KépKép
tatim
 
 


Elozetes jotanacsok szilveszterezoknek!!!

Ha a buli ilyen vidamra sikerul:
Kép

Es szemmel lathatoan is kitagul a pupillatok:
Kép

Akkor soha ne vezessetek, plane ne igy!!!!! :lol: :lol:
Kép

luna6
 
 


Heni, neeee mááááá'! Most komolyan úgy érezted, hogy számonkérés vagy valami hasonló volt az írásaim mögött? Engem örömmel töltene el, ha valaki személy szerint említene meg, hogy hiányoznak a soraim... Nagyon meglepett a reagálásod.
Gergőnek jobbulást.

Detti, nagyon jól tetted, hogy ilyen ügyesen lekezelted a helyzetet.

Nanetto, édi Esztike a videón, ahogy írtam, nálunk is pont nemrég tudtuk felvenni az első levideózható hosszúságú kacagást. Eddig két alkalommal volt ilyen és szerintem úgy havi egyre vagyunk bebiztosítva. :D Léna is csendes, nyitott szájjal vigyorgó.
Hihetetlen, hogy milyen nagyokat alszik, hogy veletek van.

Geo, a pocakos képet miért raktad fel? Tesztelés mikor esedékes?
Videó nincs Dávid mászásáról?
Ja, látom, jóóóóó "nagy" a hasad abban a csinos szerkóban. :D

Vik, merre jársz?

Tatim, jaj, mi történhetett? Akkor ha van kedved kiönteni a szíved itt is, várjuk. Remélem, azért orvosolható a probléma.

Talinn, cuki az alvó Arni. De miért hoztad be fél óra után?

Én középiskolában dolgoztam, hát az állam leesett, hányan járnak autóval és hogy miket kapnak pl. ballagásra. Én alig tudtam "kiharcolni" egy karórát és őszintén tudtam neki örülni.
Amúgy nekünk sem volt soha autónk (szüleimnek most sincs), mi leginkább biciklivel közlekedtünk (fúj, de utáltam), illetve szintén busszal, vonattal. Nálunk is kiránduláskor volt csak téliszalámi :), nem kaptunk mindenféle szíre-szóra játékot, 14-15 éves koromig egy szobában voltam húgommal és mégis örömmel gondolok vissza a gyerekkoromra. Mondjuk ehhez az is kellett, hogy fantasztikus lépcsőházban laktunk, közel egykorú gyerekekkel. Hát biztos vagyok benne, hogy olyan közösség akkor sem nagyon volt, most meg pláne nincsen.
A következetesség valóban nagyon fontos, híve is vagyok, én ezt tanításban is tudtam alkalmazni, illetve volt lehetőségem éveken keresztül egy apróságon is gyakorolni. Remélem, Léna esetében is sikerrel járunk majd. Hát majd kiderül.

Kívánok én is mindenkinek boldog, egészségben gazdag új évet és legyen olyan a következő esztendőtök, amilyet elképzeltetek magatoknak.

http://www.youtube.com/watch?v=4-cKLxEx ... r_embedded

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Bhdetti,
neked akartam meg írni, hogy jó hogy jöttél. Gyulád hogy van? És Levi hogy eszik?
cicmarek_
 
 


Sziasztok!

Igen,a mi kimaradt tegnap:
Én a középsuliban naaaaaaaagyon sok elkapatott gyerekkel találkoztam, aki azt hitte övé minden. Azt hitte, hogy azért, mert az anyjáéknak pénzük van, mindent megtehet, még a tanárokkal is. Hangsúlyoznám, hogy ez egy szakközép-szakmunkás képző iskola. És volt, aki úgy járt suliba, mint a miss wolrd... kisminkelve, kistáskával...
Vagy hogy az én korosztályom se maradjon ki... volt egy barátnőm, akinek a nagyanyja vett meg mindent, ami kiejtett a száján. Az anyját teljesen kikészítették ezzel.. Annó, olyan 95 körül 22ezeért akart magának kabátot vetetni.. nagymama meg is vette... gááááz... És a leányzó olyan is lett. Egy elkényeztetett liba. Majd többször pofikára esett ér rájött a világ nem úgy működik, ahogy ő gondolja.

Csilla!
Nálunk is csak kiránduláskor volt téli szalámi :D:D Hanna sincsen túl lihegve. Anya próbálkozik, de leállítom, mert Hanna a minimál kedvességtől is elszáll néha és követelőző lesz....

Megyek, felkelt Alex és Hanna itt ugrál, hogy menjek mááá be az öcsihez... :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Zsó, jaj, Neked akartam még írni, hogy már csak néhány óra és vége az évnek, reméljük, egy sokkal szerencsésebb következik. Jobbulást Petidnek.
Most már biztosra tudom mondani, hogy a napi savlekötőnk jelenleg 2x3 mg. Már próbáltátok, hogy este is adtok egy adagot?

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Ja, nem is tudom ki említette, hogy "csak" FP zongorát kapott a bébi. Szerintem ez egyáltalán nem baj. Hát nálunk még ennél is szerényebb volt a dolog, ugyanis Léni csak tőlünk kapott ajándékot és csak színes kockákat. Mutatom képen. A csak-ok pedig kizárólag idézőjelben. Továbbra is tartani szeretném azt, hogy ne legyen túltengés megvásárolható dolgokból. De majd ezt is meglátjuk, hogy menni fog-e.

Kép

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Nekem tetszik az otlet, hogy csak egyet kapjon a gyerek. Mancim viszont mar el van rontva ilyen teren. Es mivel o 9 evesen meg ugytunik hiszi a telapos sztorit ezert kellett venni Aronnak is valamit, mert o helyette szamon tartotta, hogy Aron mit kap, neki is jar :) Ugyhogy ket dolgot kapott aron, egy palmafat ami golyogurito palya es zenel es egy pici autot amit nyomni kell es elgurul, jo lesz majd utana maszni, ha egyszer a gyerek ugy dont, megis erdemes maszni is :)
Na es itt elegedett is lehettem volna, de jottek ugye a nagyszulok es nagyneni...

luna6
 
 


Cicmarek, Talinn,
köszi!

Talinn,
nektek is jó utazós karitok volt!!! :shock:

uhhh.. vörösboros marhapörköltet csinálok gombóccal, hmm.. ezek az illatok...
gondoltam meglepemandrást még egy finom vacsival mielőtt elmegy. ja, szentendrére nem megyünk persze, mert andrás reggel(napok) óta az indulást készíti elő, úgyhogy sztem estére fog csak beesni... :(

Nanetto,
egyrészt Eszti iszinyat édes ahogy kacag, én imádom ezt a babanevetést, ilyenkor jóól bele kell szogoni a szájukba :lol: :lol:
másrészt marha jót nevettem, hogy dobálod az Esztit, őmeg ezen kacag :D :D :D :D :D
korábban annyiszor írtad, hogy Eszti egész nap kacag, vidám,nevet, röhög, hogy én azt hittem ő ilyne minden pillanatban kacagós-típus :roll:

Eszter,
köszi a köszöntést neked is!!!
persze hogy job lenne dokihoz menni :? csak az van bennem, hogy annyira félek ettől az egésztől, főleg a kudarctól, hogy nem sikerül velem mit kezdeniük, hogy halogatom... és az oké, hogy most jobb a helyzet, öncsonkításon, vagy egyéb ilyeneken nem is jár az eszem, sőt ehhez kpest tiszta gyógyult vagyok,de Dávid miatt valószínű hogy nem fogom ennyiben letudni a dolgot. bennem is az van, hogy mielőbb találni egy jó pszichiátert :D
ja és nyugodtan beszélhetün erről, már ha menni fog :wink: ebben a témában nagyon ferdítek (nem szándékosan), csak hogy ne tűnjö komolynak,vagy "betegségnek"... :roll:

Tatim,
igen-igen, ezt volt bizony!!! gondoltam felveszem karácsonykor is, ha már sokpénzért vettem :lol: (nem gondoltam volna, hogy emlékszik rá valaki :roll: )
uhh... ne ijesztgess!! ha úgy érzed gyere!

Luna,
ugye tudod milyen jót nevettem a szilveszteri tanácsaidon!!!! vagy 5ezerszer végigolvastam :lol:
húúú,annyiszor eszembe jut a kis csudagéped, amikor Dávid kajájával pepecselek :roll:

ja, és Dávid ma evett először répafőzeléket, és megevett belőle 100at!!! mondjuk még nekem is ízlett :)
persze utána lenyomott még 120tápot :oops:

ahh... egyébként tökszar éjszakánk volt.... Dvid nagyon sokszor ébred mostanában, és az éjszakai 1kajálásból áttértünk a kettőre, plussz nem tud visszaaludni!!!! amior megprónálom odaadni nei a dudót, hát mit ne mondjak, ORDÍT!!!!! úgyhogy éjszaka a karomban alut el, akárhányszor ébredt...
ezen felbuzdulva elhatároztam, hogy mostantól nemígy lesz az alvása, ja merthogy a megszokott altatás már nem jó neki... vicces, mert mindig kitalál valami újat, anya meg győzze őt követni,meg megérteni :lol:
szóval korábban volt az, hogy ha puszilgattam az arcát, már be is aludt. később már ez nem volt jó, akkor jött az, higy letettem a kiságyba, cumi be, és már aludt is. ezután jött az pár napja, hogy ordít a cumitól, viszont a fejsimi bejöt neki. majd a fejsimit lecserélte hátsimire. most meg, ha már ráteszem a kezem a hátára, idegrohamot kap 8)
úgyogy ez a gyerek mindig vizsgáztat engem altatásból :lol:
és íme, itt az új módszer(a koromsötét szobában csináltam a képet, szal nemtúl profi):
Kép Piglet és Pigletke

hát ezt ma úgy csináltam,hogy felvettem a Dávidot is,meg Pigletet is a karomba, szokásunkhoz hűen 3percig körözés, majd redőny leenged, baba az ágyba tesz (lejjeb tettük az ágyat 8) ),mellé rak Piglet, anya puszit ad babának, és kimegy a szobából. ezután odakint hallgatóztam, csönd... majd egy nyöszörgés, majd mégeyg, aztán mikor már indultam volna be hozzá, csönd lett végleg... 3perc múlva hallottam ahogy horkol <3 és aztán belopóztam megnézni hogy mi a helyzet. és aludt a Pigletével :D nyitott szájjal, cumi nélkül teljesen egyedül.. vagyis hülye vagyok, nem egyedül, hanem a barátjával :lol:
kíváncsi vagyok legközelebb ez bejön e... ja, fél egykor aludt el,most meg fél3múlt,szal elég jólbírják egymás kompániáját... :P (van ilyen szó? :roll: )

Yadine,
???

Csilla,
ja,a pocakos képet azért raktam fel, mert andrás gépén voltak a karis képek, és ezt találtam, még sztem nem is láttam. ja, meg hát tudod!! elárasztottalak titeket képekkel :D :lol:
áá,nincs SEMMILYEN új videó dávidról,mert tele van a gépem, és fel kellene rakni a cuccokat a notebookomra, csak háát... na majd hamarosan 8)
nagyon jó Léniről a kép,mint egy karácsonyi képeslap :P

(előre is)
Boldog új évet kívánok Nektek!!!!!
Vendég
 


"Es mivel o 9 evesen meg ugytunik hiszi a telapos sztorit "
jajj Luna, ez nagyon aranyos!!!!! én is soáig hittem benne :D :wink:
Vendég
 


Én abba egyeztem meg mindenkivel, hogy 1-1 játékot kaphat a gyerek mindenkitől. Ha mellé vesznek zoknit, gatyát az nem zavar. Játékból nem lehet sok. :D:D Így is sok játéka van szerintem. Ellenben voltunk tegnap a fodrászunknál és hát ott a leányzónak szó szerint értsétek, hogy az ÖSSZES játék megvan,a mit a tv-ben reklámoznak. Az összes megvásárolható icike-picike barátok... az összes beszélő, mozgó póni... egy játék raktár a szobája... Ilyet soha nem akarok...
Most Alexnak mindenki akart ajándékot hozni, mondtam, hogy neki nem kell. egyrészt nem fog rá emlékezni, másrészt meg van mindene.... Rágóka, zenélő, járássegítő... Hanna után megörökölt ugye mindent...

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


még jó hogy az újévi köszöntést lilával akartam... :x
Vendég
 


Halihóóó!

Heni, Neked befér sima vastag ruciban Gergő még a hordozóba? Mert sztem Ő a legduckóbb a topikban, ezért Téged kérdezlek....köszi

Csilla, hogyhogy kezelhetetlen lett a motíliumtól Léni? Mesélj erről légyszi, lehet hogy a nemalvásaink háta mögött ez áll? Bár most sokat alszik, és megint 60ml az adagunk 3-4 óránként....Istenem, de jó lesz 2011-et írni.....azt hiszem még egy olyan nemevős hónaptól és kórháztól mint októberben tényleg elszáll a maradék eszem is.

Ki is írta hogy vicces, ami történt Péterrel, meg hogy doki létére nem bírja a vért.....amúgy komolyan ha nem velünk esik meg, el sem hiszem és igen, van annyi humorérzék még itthon a fiók mélyén, hogy ma már röhögtünk egy jót ezen. Reggel kivették a tartógumit, le a kötést, hát mit ne mondjak, elég undi egy látvány. És hatalmas a pukli a seb alatt. Ráadásul új melóhelyen kezd Peti hétfőn, mondtam is neki tutti megkérdezik majd, hol sikerült ennyire berugnia újévkor.... :roll: :oops: :shock: :D
Ja és a sztorihoz még hozzátartózik, hogy ugye a vírus miatt folyamatosan fel volt borulva a gyomra és megengedte a dokikollégájának akivel volt hogy Ő szúrja. De a srác fölorrgégész rezidens kb életében 3x szúrt és ott bénázott, nagyon elkezdett vérezni, mert ki be húzogatta a cuccot. Szóval felfordult gyomor és bénázás is kellett a dologhoz.
Orrvérzésem meg, minden terhességemet végigkísérte, de most sztem stressz, meg talán vitaminhiány!

Na, rendesek ezek a kölkök, hagytak most mozizni...nézzétek meg a RED-et, nagyon aranyos könnyű kis film!

Még mindig lemaradásban vagyok az olvasással, de a képeket megnéztem, Tallin, Csilla, Geoo, Luna nagyon jók!!!

BUÉK!!!!! Azért remélem nyugis este lesz és még be tudok nézni meg pótolni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Jahh, nem is irtam. Arongyerek ma ejjel masodszor ataludta az ejszakat. Hang es cumiigeny nelkul.
De valamit valamiert cserebe, masodik napja nappal elviselhetetlen idonkent, illetve o nem viseli sajat magat, nyog, morog, szopogatja a szajat, es idonkent booog...es semmisemjo es csakolben.

luna6
 
 


NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK, TISZTA SZÍVBŐL A LEGJOBBAKAT, LEGYEN OLYAN AMILYENNEK SZERETNÉTEK[/b]

KépKép
tatim
 
 


Cicmarek,
köszönöm az utólagos köszöntést :D

Találkozó:
A 28-a az nekem is jó.
Viszont azt el szeretném mondani, hogy a találkozónak akkor van értelme, ha tényleg van kedvünk hozzá. Nem szeretném, ha azét lenne, és jönnétek, mert mi jövünk és akkor muszály :wink:
Remélem nem ért félre senki. Én téynleg szeretnélek legalább egyszre látni titeket élőben a bébikkel együtt!

Csilla,
vagyok, én is csak olvasó üzemmódban. Nálunk se volt nagy ajándék. Kapott egy FP zenélő könyvet és egy FP rágókát, ami egy madár és rajta van 10 db olyan karika mint amivel a felakasztható FP játékokat lehet felakasztani, mert az a kedvence.
Akik meg megkérdezték, hogy mit vegyenek azoknak (közeli rokonok) azt mondtuk,hogy inkább a pénzt adják oda, mert mindene meg van mind ruha mind játék téren. Főleg játékokból nem akarunk a ló másik oldalára. Nem akarom, hogy az legyen,mint az unokahugaimmal, hogy még nem is másztak, de már hitalovuk volt és annyi, de annyi játékuk, hogy nem tudtál semmi újat venni nekik, de amijük volt az se érdekelte őket. Szerintem a játéktúltengéstől nem tanultak meg játszani.

És én nagyon szeretnék többet jönni, de most hogy itthon van Nikos mikor végre alszik a lány délután, meg este akkor inkább vele vagyok, mint hogy ide írjak. Elolvaslak titeket mindenn nap és bárcsak minden nap úgy tudnék jönni mint két hónappal ezelőtt!!!!!

Tegnap reggel meg délelőtt, főztem, meg sütöttem, aztán elmentünk sétálni a városba, este meg vasaltam ami felhalmoztam.
Ma szintén délelőtt főztem meg kicsit takarítottam, és most egymás mellett ülünk és netezünk, a lány meg vivódik azzal, hogy alszik, vagy nem alszik :roll: :roll: Holnap anyósomékhoz megyünk , aztán meg a párom keresztálányáékhoz, talán másodikán idejutok majd normálisan is!!

MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
Vendég
 


Na még egy kicsit rontom itt a levegőt....

Luna,
Aron nagyon édi! Azok az óriási szemek :lol: :lol: és hogy vigyorog!

Nanetto,
Eszti, nagyon édesen kacag, úgy imádom mikor így kacagnak.

Ja és nem tudom ki kérdezte, bocsánat :oops: , de nem magától ül fel én ültetem őt és kb 2-3 percig bírja így ülve, és nagyon élvezi, utána viszont elkezd nyügzini és akkor visszafektetem őt.
Szerintem, ha valamit maguktól csinálnak akkor azt nem szabad visszafolytani. Mint pl Geo Dávidja, magától ül fel, tuti nem nyomnám vissza.
Én úgy jöttem rá, hogy meg tud így ülni, hogy az ölemben ült velem szembe és nem imbolygott, hanem szépen tartotta magát és akkor kipróbáltam, hogy ha leteszem őt a szőnyegre akkor is tudja-e és tudja.
Most az az új divat, hogy ül széttett lábbal velem szembe az ölemben, én fogom a kezét, ő meg rugózik a lábával és így "ugrál", majd befeszíti a lábát, magyarul feláll, széttett lábbal, persze a kezét fogom, de ő húzza fel magát és ő nyomja ki a lábát egyenesbe, hogy álljon.

Geo,
Isten éltesse Dávidot, így utólag :lol: :lol:
Vendég
 


MINDENKINEK:
Kép

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Zsó:
Gergő már kb. 1 hónapja nem használja a hordozóját utazásra, csak néha itthon, a szobában ültetem bele, mikor jön velem a konyhába vagy ha a lakás egyéb részeiben van dolgom.
Vettünk neki a Teszveszen egy autósülést, ami 0-18 kg-ós súlytartományú és most abban csücsükél, mikor autózunk.

Csilla:
Nem rosszból írtam, azt amit. Most már biztos, hogy én értettem félre. Tudod, úgy értelmeztem, hogy kifogásolod, hogy a régiek, miért nem írnak többet - én meg az okát próbáltam elmagyarázni. Van egy ötletem: fátylat rá!!!

Luna:
Eszméletlen jó a képsorozatod! Aront nem a mocorgó, kitörni készülő fogacskák nyugtalanítják?

Geooo:
Olyan furi olvasni, hogy milyen "betegséggel", gondokkal küzdesz. Amikor látlak a fotókon, olyan szép, kiegyensúlyozott vagy, szinte ezerrel sugárzol. Nem is gondolná senki, hogy azért ez nem mindig van/volt így.

Tatim:
Mi történt nálatok???

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!

Csilla,
Léni nagyon cuki! (És nagyon szép a padlótok is.)


Amúgy én is a kevés játék híve vagyok. De ezt már írtam. Most már azért elég rendesen gyűlik, úgyhogy most egy jó darabig nem fog kapni. Meg mostanában úgyis az köti le, hogy mibe kapaszkodjon...



Na, mennem kell, felkelt...


MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGES ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
cicmarek_
 
 


Szendével együtt mi is kívánunk mindenkinek egészségben eltelő jövő évet, és persze örömet és pénzt is!

Nekem van kedvem a talihoz 28-án, de még biztosra nem tudom mondani.

detti_10
 
 


Heni, oké, fátylat rá. :wink:

Cic, köszi, mi raktuk le ketten Apával még pocakos időszakomban. Amúgy "csak" laminált, de nekünk is tetszik. Viszont volt, aki bejött és kerek perec azt mondta: "Gyerekek, ez a padló nagyon ronda." :D Ízlések és pofonok...

Zsó, egészen pontosan nem emlékszem már rá, csak annyi rémlik, hogy egész nap sírt, de nem úgy, ahogy egyébként vagy a refluxos sírás miatt vagy egyéb más miatt, hanem ez egy akkor, a motíliummal egyidőben jelentkező sírás volt, ami az abbahagyás után talán már másnap el is múlt. Vissza kellene olvasnom a naplómban, de nem tudom, hogy melyik napnál keressem és már rengeteget írtam.

Az vajon normális reakció, hogy amikor Léni szájába ma beleraktunk egy kb. gyufafej nagyságú (lehet, hogy kisebb volt) almadarabot, szóval egy egészen icipicit és már rögtön amikor hozzáért a nyelvéhez, tehát egyáltalán nem ment le a torkán, mert láttuk a nyelvén, elkezdett öklendezni és bukott mellé egy jó nagyot.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

Nevelés: Mi tisztes szegénységben nőttünk fel, két közalkalmazotti fizetésből neveltek minket a szüleink. Nem tudom hogyan csinálták, de nem lettünk követelőzőek, nyaranta dolgoztunk, kukoricát címereztünk, cukorrépát, napraforgót kapáltunk a szüleinkkel együtt. Tudtuk, ebből megyünk majd nyaralni. Persze minket is kényeztettek a nagyszülők, de pl. sosem volt olyan pólóm ami középen csipogott, meg biciklisnadrágom is csak akkor lett amikor már nem volt "menő". Egyszerűen tudtam mi az amit megengedhetünk magunknak.

Na, mindegy, rengeteget tudnék írni erről, meg hogy mi zajlik az általános iskolában, és hogy mennyi felelőtlen szülő van, aki a gyerek 12 éves korában csak széttárja a karját, hogy nem tudja kezelni a problémássá vált gyerekét.

Zsó,
még szerencse, hogy a humorérzéketek nem hagyott el benneteket, hihetetlen miket mért rátok a sors. Jobbulást férjednek. Én is félek a tűtől!!!!!!!

Rólunk,
tegnap tetőzött (remélem) az éjszakai program: 10-12-ig üvöltött még a karomban is! Éjfélkor még megetettem, akkor elaludt. Egészen háromig, háromtól fél hatig megint ment a nyűgi. Ma a tettek mezejére léptem. Ment a chamomilla délután egy golyó, fürcsi után viburcol kúp, de bekészítve 5 golyócska a chamomillából egy kiskanál vízbe(Vok, nemtom jó -e ez így,nincs fecsim itt a szüleimnél, csak otthon). Ha éjjel mégis műsor lenne. Ja, és vettem 2-es tápot is. Zsó, azt vettem észre, hogy sűrűbb jóval, mint a start.

Szóval nem aludtunk valami soat, de még ígértem egy scrabble partit a hugomnak, megyek is..

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

KépKép
yadine81
 
 


Yadine!
Az a fontos, hogy műanyag kanál legyen. Egyébként tökéletes.
Sajnálom, hogy nem javulnak az éjszakák. A kúp mellé nincsen értelme még chamomillát adni, mert abban van.
És fontos, hogy heti 1 nap szünetet mindenképp hagyjatok.
És ha így se hat a dolog, akkor nem jó a szer. És az is fontos, hogy ne kapjon túl sokat a szerből.
Mennyire nyáladzik Máté? Csak éjjel fáj neki? Napközben tud tőle aludni? Rendes fájdalom csillapítót is lehet nekik adni. Te is vennél be...
Alexnak még nem találtam meg az igazi fogzós szerét, így szokott kapni germicidet, ha nagyon nyűgös este és látszik rajta, hogy fáj neki.

Tatim!
Remélem rendbe jön a baj!!!!

Zsó!
Kitartás!!!! Szegény párodnak meg sok sok gyógyi energiát küldök!!!
Én még jövök... :D:D
Remélem benéztek még. :D

Ja, nálam épp most fürdenek a kicsik... Hanna ma maradhat sokáig fent. Már alig várja, hogy fújhassa az ördög nyelvet :D:D:D:D


Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Léna még mindig dorbézol, sikongat, vigyorog mint aki tudja, hogy milyen nap van ma. Tiszta cuki, mert ugye egyébként elég némácska. Ma mondjuk fergeteges jókedve van. :-) Tiszta cuki. Én amúgy utálom a szilvesztert. Na, elfáradt, megyek is.

Kép

Kép
***csilla***
 
 


Sziasztok!

Yadine, sajnálom, hogy ennyire rossz az éjjeletek, sztem ilyenkor bőven mehetne a nurofen!

Itt hihetetlen hangzavar van, úgy érzem lesz még ramazuri éjjel.

Luna, nekünk nagyin hasonló softvert adtak....Te is az akciós, kicsit bonyolultan használható sorba álltál???? Mi kis spórolósak....
Zéti is két majdnem átaludt éjjelen van túl, cserébe nem eszik...bár lekopogom, de most estére lényeges fordulatot vett a dolog...remélem maradunk ennél a verziónál.

Csilla, köszike, akkor nekünk már megszokta a szervezetünk, de nincs ilyen sírás, abbahagyni meg nem akarom/merem. Ezt a mellékhatását említetted a múltkor?
Öklendezés: a reggel kaja előtt éhgyomorra kellene adni a gyógyszert de Zéti ahogy bevette és közelített felé a cumisüveg hányta is ki napokon keresztül, ezért Ő egyszer kap gyógyszert. De van, hogy csak a szájához tartom a cumisüveget és már öklendezik. Kiszámíthatatlan. Lehet, hogy holnap meg már simán elfogadja....ez sokmindentől függ, sztem várj pár napot és próbáld újra

Heni, Neked is köszi. És ezt a széket még menetiránnyal háttal teszed be?

Na, elszállt minden ezen a hülye laptopon nem tudok írni, mindig megnyomok vmo kombinációt....már nem emlékszem mindenre...

Ja, Tatim, remélem hogy hamar rendeződtök! Mesélj ha már tudsz!

Köszönjük a jókívánságokat, átadom!
Már sokkal jobb, nem agonizál egy sarokban egész nap, szóval haladunk, haladunk!

Detti, már akartam kérdezni, Neked milyen kencéket írtak föl ekcémára? Még terhesség/szoptatás előtt, a bivalyerősek érdekelnének....köszi!

Na és nem utolsósorban BUÉK Nektek és minden családtagotoknak. Legyen a 2011 még szebb, boldogabb és főleg egészségesebb!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Na újra itt. Igen szilveszter este. :( Most úgyis a t_köm tele van egy-két emberrel, akik barátnak vagy testvérnek nevezik magukat.

Na karácsony előtt csak annyi volt, hogy Attila rohadt sokat dolgozott, reggel 6-kor ment el és este 8 után jött haza és szombaton is dolgozott, így qva jó volt 10-12 órákat egyedül lenni és boldogulni. És én utálok egyedül lenni. :( Meg ugye Levi betegeskedett is, én vittem dokihoz, nagyon semerre se tudtam menni így, mert se Attila, se anyu nem volt.

Anyu azért, mert a mamám kórházba került. Még 3 hete hétfőn elesett - sokadjára, de soha nem szól -, aztán a mostohaapám kiszedte belőle szerdán, hogy elesett, így pénteken el is lehetett rángatni a dokihoz. Azt tudni kell, hogy nagyanyámat 6 ökörrel se lehet elráncigálni a dokihoz. De most nem volt választása, mert saját bevallása szerint is fájt neki. Na a lényeg, csigolyatörése volt/van, így haza se engedték, hanem átvitték az ügyeletes kórházba. Aztán karácsony előtt kiengedték, de át se jött hozzánk, mert feküdnie kell. Na aztán 2 napja megint vissza kellett mennie, mert nem hordja a fűzőt, csak fekszik, és így ez nem jó. Bent foglalkozik vele gyógytornász, meg ki is vizsgálják, mert ugye nem normális, hogy elesik egy csomószor. Na majd elválik. :)

A harmadik dolog, mitől kiakadtam, az az apósom. Ez a történet régebbre nyúlik vissza. Már lehet, hogy augusztusban írtam, mert akkor is kiakasztott. A sztori: apósom lakásában lakunk 5 éve (Attila 6 éve). Attila előtte albérletben lakott, ez a lakás meg ki volt adva. Aztán kiharcolta, hogy hadd költözhessen ide, elvégre miért lakjon albérletbe, ha az apjának van egy lakása. Szóval beköltözött és szó nem volt albérleti díjról, mert azt mondta, hogy így támogatja a fiát (az Izraelben élő lányát is rendszeresen támogatja). Éldegéltünk, aztán kb. 2 éve eldöntöttük, hogy végre a saját kecónkba. Após azt mondta, hogy itt ez a lakás, adjuk el és a pénz a miénk, a sógornőmet úgyis folyamatosan fizeti ki. Közbe ugye terhes lettem meg meghalt Attila mamája, így após egy nagyobb összeget örökölt, szóval azt mondta, hogy nem kell eladni a lakást - meg ugye most nem is jó az álló piac miatt -, mert odaadja kp-ben. Na kint volt após júliusban Izraelben és beszélt anyóssal is - aki mellesleg a mai napig irányítja. És közölte apóssal, hogy kevesebb pénzt adjon nekünk, mert számoljon fel nekünk albérleti díjat az elmúlt 5 évre, mivel ugye a sógornőm is albérletben élt egy pár évig kint, de ugye ők pár éve már vettek egy lakást és azt törlesztik (a sajátjukat és nem albérletet)!!!!!!!!! Az hagyján, hogy beleszól más pénzügyeibe, de hogy lehet valaki ilyen a saját gyerekével???????????? Szóval amikor hazajött augusztusban, akkor Attila áthívta apját, anyját, hogy ezt mégis tisztázzuk. Na az hagyján, hogy az anyja milyen stílusba beszélt a fiával, de após hirtelen egyetértett az anyóssal. (Ugye egy két sorral feljebb említettem, hogy soha semmikor szó se volt albérleti díjról!!!!) Ha ezt tudtuk volna, akkor már 4-5 éve(!!!!) elköltöztünk volna, és a törlesztőrészletet fizettük volna, nem albérleti díjat!!!!! Azt még talán lenyeljük, hogy a saját gyerekétől albérleti díjat akar szedni, (megjegyzem, anyámnak soha nem volt milliomos, teljesen normál szinten éltünk, de soha az életbe nem jutna eszébe albérleti díjat szedni), de hogy hülyének nézik az embert meg palira akarja venni a saját gyerekét a sok sok ígérgetés után, azt nem!!!! Na szóval azt A. elérte, hogy december elején megkapja a pénzt, mert addig le van kötve. Hát eljött a december. :) Azt tudni kell, hogy Attilát nagyon nehéz kihozni a sodrából. Na vmelyik nap arra jött haza, hogy üvőltött - az apjával. Nos közölte, hogy nem utalja át. :):):) Ott van a számláján. Hát ennyit az ígéreteiről. Apósom a világ lespúrabb és legzsugorib ember a földön. Vadidegennek kölcsönadott 12 milliót, mert anyós meggyőzte(!!!!), nekünk meg úgy kell könyörögni! Hát akkor hülyítsen mást!!!! Ja és ez már nem az első eset: pár éve kellett volna 500e a kocsivásárláshoz kölcsönbe(!!!) és akkor is közölte, hogy most nem ad, mert le van kötve! Az anyám adott kölcsön - mellesleg akinek ugyanúgy le volt kötve a pénze és a válás közepén volt, azaz bármikor szüksége lehetett rá! Na apósról ennyi. :) Anyós meg befoghatja, ugyanis a kedves új férjjel elherdált egy 32 milliós (12 évvel ezelőtt) lakást, így a gyerekei azt mind kapják.

:):):)

Folyt. köv.

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti!
Sajnálom apóst. Nekem ez a fajta hozzáállás nem új. Anyósom is ilyen stílusú. 38+rezsit fizettünk neki 5 éven át, mert a sógornőmé volt akkor még a mi részünk fele... no comment. És amikor hivatalosan megvettük a sógornőmtől a részét, akkor még külön szerződést íratott velem alá, hogy semmi közöm a felső részhez, az csak Ádámé. Én már xarok rá...

Csajok kívánok mindenkinek naaaaaaaagyon boldog és békés új évet!!!

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Na szóval csak összejöttek a dolgok, de most már jó, egy-két embert leszámítva.

Az ünnepek jól teltek.
24-én egész délelőtt pakoltunk meg takarítottunk meg fát díszítettünk. Aztán nekiálltam főzni, mert nálunk volt a vacsi. Csináltam húslevest, rizst, krumlipürét meg kacs át. Anya meg hozta a bepanírozott halat meg húsit meg a halászlét.Szóval 5-re jöttek, el kezdtük kisütni a husikat, így fél 7-re el is jutottunk a vacsihoz. Amíg mi ettünk, addig manó a járókájában, amit karira kapott anyutól, volt. Aztán kibontottuk az ajándékokat. Manó csak ütögette a dobozokat, meg rácsodálkozott a karácsonyfa fényeire meg a csillagszóróra. Annyira cuki volt. :) Aztán 9 körül elment aludni. :)

25-én hagyott minket fél 9-ig aludni. :) Délelőtt elmentünk meglátogatni a mamát, meg megetettem. Délután meg hármasban voltunk. :)

26-án családot látogattunk: voltunk A. mostohatesóinál, meg A. öcsével voltunk, aki aznap érkezett Izraelből.

Nálunk így teltek az ünnepek.

Most meg itthon, mert ennyien hívtak meg minket. :) 9 körül jöttünk haza. Délután átmentünk anyuhoz. Aztán ott hagytuk manót, elmentünk A. öcséért meg a barátnőjéért, majd elmentünk a Vörösmarty térre sétálni. Hát kicsit hallássérültté váltam a sok duda miatt. Ittunk forralt bort meg nézelődtünk. Aztán A. egyik mostohatesója hívott, hogy menjünk abba a buliba ahova ők mennek. A buli a másik mostohatesójának barátnőjének a tesójáéknál van. Felhívtuk, hogy kérdezze meg, hogy mi is mehetünk-e. Hát mondta, hogy nem, mert kellemetlen, meg bla bla. Mellesleg tegnap este is mondtuk neki, hogy nem hívtak mások. Szóval a tököm tele van, hogy mi mindig csak akkor jutunk eszükbe, ha valami kell. Nyáron is - amikor anyós itt volt az apjukkal (ezért mostohatesók) - délután 2 körül jutott eszükbe, hogy nem megyünk le Ráckevére. Erre mondtuk, hogy nekünk - szokás szerint - senki nem szólt. Aztán egymásra mutogattak, mert mindenki azt hitte, hogy a másik szól. Fontosak vagyunk számukra, nem??? Ja meg állandóan én járkálok át hozzájuk este a fél éves gyerekemmel, mert az enyém úgyis jó gyerek, meg bárhol alszik, stb. Ja a mi születés meg névnapunk is el van néha felejtve. Én októberben Izraelbe való indulás előtt eljutattam a fiúk ajándékát! Hát elegem van. Én jövőre egy lépést nem teszek, az tuti.

Na bocsi a panaszkodásért.

Na asszem elkezdek visszaolvasni is.

De még mielőtt éjfél lenne: BUÉK mindenkinek!!!

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


B.U.É.K mindenkinek.... nekünk picit jobbat mint a december... és olyan jót mint a május :-)

Csilla: Eszti is ilyet csinál minden kajánál - kivéve körte azt imádja! de bármivel próbálkozom hányást produkál még nincs is a kanál a szájában már sárkányfujtat hátraszívja a levegőt és kitátja a száját lelátok a torkáig akkora és akkor könnyet fakaszt a szeméből és hány! persze nem jön neki ki semmi :-) irtó vicces mondtam is neki: kislányom remek színésznő lesz belőled!

ma sütőtök - krumpli - alma péppel fogom folytatni a kihívást! :-)

tegnap elfelejtettem délutánra hogy szilveszter van mert hát a temetőben voltam anyóőssal rendezni a sírt a koszorúkat stb. és hát úgy odafagytam hogy mire hazaértem az agyam is elkábult és tök elfelejtettem hogy szilveszter van úgyhogy én 9-kor le is feküdtem aludni :-) d enem is volt baj párom picit fent volt tesóival és biztos ez jó volt neki!!!!

új évi fogadalmam idénre: több sex - semmi káromkodás! na meglátjuk mi lesz ebből!!! :-)

Geo: Eszti mindig mosolygós baba és világéletében az volt! állandóan mosolyog nevet sikit! az ő nagy fegyvere a beszéd! :-) állandóan magyaráz és nagyon kiegyensúlyozott kisbaba szerintem! de viszont ilyen kacarászos kacaja nagyon ritkán van!
amúgy van valakinél akinél MINDENNAPOS??? már aki látta az Eszti videót....


képzeljétek a barátnőm megszült olaszországba és olyan kálváriája volt hogy ultrabrutál! gyógyszerallergiája lett valami rossz adagtól amit belényomtak és a szíve turbóra kapcsolt ... úgyhogy el kellett vinni egy másik osztályra ahova a babát nem is vihették valami intenzív szerű! és az ápolók is hulla bunkók voltak vele szóval totál kikészült... ahhh viszont a kisbabája GYÖNYÖRŰ dehát erre számítottam!!!!! :-)
Vendég
 


Nanetto,
Alexet csak csikizni kell és így röhög :D szal nálunk minden napos.


Majd ma lekicsinyítem az új képeket :D:D Van benne négy-kézlábazós... Kemény 3 nap kúszás után úgy döntött,hogy ő már mászni akar :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


banyek Voki akkor irigyellek! mászás .... azért is :-) mert a mienk csak a hátán a hátán a hátán.... :-) na jó hason is van azért persze de hát ott is csak úgy "elvan" :-)

még 5 hónap és szülinapot ülünk de duuuuurva....
kész a lencsém és a hozzávaló virslitekercs... iszonyat jó lett.....

viszont én még hálóingben nyomom irdatlan szar volt az éjszaka!!!! ... Eszti többször felébredt a petárdákra a foga is bántja tuti szóval ma a nagyágyból ki kellett venni picit ringatni... én meg koki vagyok... még jó hogy időben lefeküdtem!!!!!
Eszti meg most alszik a levegőn....

várjuk a fotókat ...!!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?