Na, itt vagyok!
Isteni finom volt a vacsi, mindenki megdicsért! Még sosem sütöttem csülköt, de azt hiszem, nem ez volt az utolsó. A rétesek is jók lettek.
Nita! A kocsonyát inkább Zoli csinálta, vagy közösen, de az is jó lett. Pedig amikor kimertük sokáig nem akart dermedni, már tökre féltem, hogy nem is fog. De mostanra tuti lett! Ja, és köszi, hogy megnyitottad a topikot!
Csucsu! Ahogy Csillag is írta, sokan vannak itt olyanok, akiknek ennyi idősen még nem volt szívhangjuk. Sőt, az is lehet, hogy nekem sem volt, mert mi csak a 7+3naposan voltunk először dokinál. Egyébként, meglepi lesz a gyerkőc neme, nem szerettük volna előre tudni. Eddig a fiú nevünk a tuti, az Bálint, a lánnyal még vannak gondok. De a Zsófia a legesélyesebb.
Beze! A lehető legjobb, amit tehettél, hogy jöttél!
Gratula Marci babához, lassan készülhettek Lexike szülinapjára is! Azért jövő hétre egy kalappal, de hidd el, a gyerekeid meg fogják érezni, hogy most jónak kell lenni!
Mia! Ugye végül nem jöttek az "idióta" vendégek? Kitartás drága, én is fájok itt-ott, de már én sem fogok csinálni semmit! Csak szigorú pihi!
Kati! Mi is itthon kettecskén, hazavittük az előbb anyumékat, sógor hívott át minket kártyázni, meg tűzijátékot nézni, de szerintem ma már nem megyünk sehova. Zoli lehozta apuval a nagy matracot a nappaliba és itt melegszem a cserépkályha mellett, már megágyaztam. Én kértem Zolit, hogy ma itt aludjunk, mert annyira utálom, hogy én mindig elalszom a tv előtt, majd itt hagyom és felmegyek egyedül. De most együtt leszünk! Sikerült kipihenned a tegnapi napot? Remélem ma semmi gond nem volt.
Csillag, drága! Látod, látod, nem lesz semmi gond a tejecskével! Ugye ugye mondtam én a múltkor, hogy Gergőci extra mód nyúlik?!
Cham! Örülök, hogy megrendelted a pizzát tegnap! Sajnálom a székrekedést, ha vki én aztán átérzem ezt a problémát. Nekem világ életemben gondom volt vele. És érdekes a terhesség első 12.hetében meg szinte hasmenésem volt. Na, most küzdök megint rendesen, de az aszalt szilvalé az bejött! Most a DM-set vettem, de az is jó. Reggel egy pohárral, esetleg este is, és így legalább minden nap van székletem. (
Azt meg nem részletezem, hogy milyen kínok árán.)
Bogárka! Én is beállok a sorba
2011 a Ti évetek lesz!
Ja, és mi is 2évet vártunk erre a kis emberre!
Mona! Jó szórakozást Nektek!
Dike! Nem is meséltél a meglepi szülinapi buliról, vagy csak én voltam figyelmetlen?
Drága Nika! Nektek is azt kívánom, hogy Gergőnek megszülessen a kis tesója 2011-ben!
Jaj, lányok, nagyon remélem, hogy nem hagytam ki senkit! Mindenkit nagyon imádok egytől-egyig!