Nika
Szerinted?
Aludni nem nagyon tudok. Tegnap kettőkor feküdtem le, és utána viszont a körülményekhez képest jól aludtam, ez azt jelenti, hogy kb kétszer ébredtem fájdalomra, nem hatszor.
De kívánom, hogy hamarosan te is ilyen hasonló "kínokkal" szenvedj.
Kata
Nyugodtan rinyálj, útóbbi időben úgyis én voltam a fő nyafogós.
És bizony jobb nem lesz. Nekem is leszakad a derekam, meg a lábaim kész vannak. Pedig még ki kell sütnöm 4 tepsi sósat, meg tésztát gyúrni, sodorni, stb. Csak most szusszanok egyet.
Pedi
A csipőm nem vékony, és az első szülésnél sem volt probléma, igaz lassabban tágultam, és 3 újjnyinál én is lelassultam, de mivel a baba szívhangja jó volt, hagytak tovább "szenvedni". Aztán meg már könnyen kibújt, meglátod a kitolási szak már a legjobb szakasz, az nem fáj.
Csillagvirág
Tejcsire fel! Szoptatós teát én is ittam, ha jól tudom Naturlandost.
Ma vendégségben voltunk, meg vásároltunk. Még vettem pelust, popsitörlőket, meg melltartóbetétet, úgyhogy nagyjából kész lesz a csomag. Jövő héten már a kis táskát is összepakolom, mert aztán a 36. hétbe lépek, és bármi lehet.
Elfáradtam, holnap pihi, csak valami könnyű ebéd, meg vacsi, legalábbis ami hamar kész, sonkatekercs, virsli, talán sali. Vasárnap jönnek még az utolsó vendégeink, úgyhogy arra még sütök egy adag muffint, aztán vége az ünnepi forgatagnak, úgyhogy jövő héten kicsit rakodok, összerendezem a gyerekszobát, de még a kiságyat nem rakjuk össze, mert a fa sok helyet foglal, és sajnálom kidobni.
Már nem jövök, úgyhogy
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!