Sziasztok Lányok!
Bocsi, jól eltűntem mostanában!
A novemberi, sikertelen lombikunk után Szmatona dr., a panaszaim elmondása + más okok, endo gyanú miatt azt mondta, mielőtt tovább mennénk, mindenképpen lapar elvégzését javasolja, így decemberben fel is kerestük azt a dokit, aki egy évvel ezelőtt a méhtükrözésemet csinálta. Decemberben megcsináltattam az összes műtéthez szükséges vizsgálatokat és január elején aztán meg is műtött. Sajnos mindenhol tele voltam endoval
, így 99% hogy ez okozta eddig a sikertelenségünket. A jobb oldali petev.-em is ezért volt elzáródva, így most az is átjárható!:)
A soten már rég el kellett volna végeztetni ezt a vizsgálatot, de valamit nem küldtek el rá.
A műtét utáni otthon töltött egy hétben jól voltam, de a második héttől, amikor elkezdtem dolgozni járni, az első napon jól voltam, de a második naptól olyan rosszul éreztem magamat.
Állandó hőhullámaim voltak, hol nagyon melegem volt, hol egy kicsit fáztam vagy éppen párpercig normálisnak éreztem a hőmérsékletet. Sokszor szédültem, sokszor annyira, hogy a városba is nehezen vagy csak kísérettel tudtam közlekedni vagy ha csak az irodában a széken ültem, akkor is időnként
úgy éreztem, hogy onnan is leszédülök.
A hőhullámok mostanra kicsit mérséklődtek, de a szédülésem erősödött. Párnappal ezelőtt fájdogált a hasam jobboldalon, időnként bele-bele nyilalgatott, de aztán ez szerencsére elmúlt.
Szerencsére, igaz egy nap késéssel, de a mensim ma időre megjött, így azért ennek nagyon örülök
, de ma még jobban beszédültem, mint a múlthéten, a hasam is fájdogál, úgyhogy a
hét elején biztos nem megyek be dolgozni.
Komolyan mondom attól félnék, hogy melóba menet a szédüléstől összeesnék.
Holnaphoz egy hétre kell visszamennem a dokimhoz, de ha most nem leszek jobban még itthon sem, úgyhogy pihenek, fekszek, akkor lehet, hogy felhívom, hogy ez az egész normális-e vagy sem, előbb mennyek hozzá vagy ráérek akkor, amikorra időpontot kértem?!
A tavaly előtti méhtükrözésem után nem voltam ilyen pocsékul. Az elmúlt két hét, tisztára olyan volt, mintha kezelésen vennék részt és a hormon gyógyszerek, szurik hormonjai miatt lennék rosszul. Régen nem egy kezeléskor (terminált, inszem) éreztem ugyanezeket a panaszokat, de akkor gyógyszereket szedtem, kaptam. A menseseim előtt egyébként nem voltak ilyen panaszaim, max. egy héttel előbb ingerlékenység vagy egy, két nappal előtte kis hasfájás. Tudom, hogy ez nem volt egy kis műtét, minden meg lett odabent bolygatva, ami nem oda való volt, az el lett távolítva és ez máig tartó hasfájással, akár hormonok okozta hőhullámokkal is járhat, de ennyire?
Nem tudom, mitől lehet ez az egész, mert a cukrom miatt mindennap reggel 8-9 között mindig eszek, iszok valamit, beveszem a gyógyszeremet, mozgok és kész. Tehát a cukrommal nem lehet semmi gond! Ittam kávét is, hátha a vérnyomásom van lent, de az sem segített.
Akikkel egy szobában voltam, múlthéttől, jövő héttől mentek/mennek csak vissza dolgozni, nem tudom, hogy nem e kellett volna még otthon maradnom egy hetet, habár a melót nem éreztem megterhelőnek?!:roll:
Lányok, akinek endo műtétje volt, voltak ilyen jellegű panaszai???
Lehet, hogy csak a hormonháztartásom borult fel, habár nem hinném mert megjött, akkor mégis mitől lehet ez az egész?
Az orvosom múlthéten külföldön volt, de ha ez nem fér bele más szerint sem a műtét utáni rosszullét körbe, akkor felhívom a dokimat.
Látom mindenki jól van!:)
A babásoknak jó babázást, a kismamik vigyázzanak magukra, a konzira menőknek sok sikert kívánok és nagyon drukkolok a tervezett kezelés elkezdéséhez, a várakozóknak pedig kitartást!:)
Le próbálok majd ülni írni a géphez, ha egy kicsit jobban leszek!