Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Káposza fronton nálunk sem jobb a helyzet:-) Én útálom fagyasztani, mert sztem egészen más állaga lesz már a kimelegítettenek, mint a frissnek.

Dike: megkönnyeztem a képeket! Olyan jó nézni.

Ica: Te is hamarosan ilyeneket látsz majd!

Nanikám: kitartást a finisben! :wink:

Mi voltunk az ÁEK-ban vérvételen. 11 kémcsőben csapoltak meg, a végére el is ájultam. Igaz számítottam rá, amikor megláttam a kémcső mennyiséget! De nagyon rendesek voltak, és már 17-én meg is lesz az eredmény. Remélem utána "okosabbak" leszünk, miért történt, ami történt.
Ja és a nőgyogyóm feloldotta a mútét utáni hancúrozási tilalmat, így legalább ennek (egymásnak) örülhetünk most már :lol:

Babákkal teli BUÉK mindenk fórumos sorstársnak!
roni34

Boldogságos, babaesőben gazdag, boldog új évet kívánok minden sorstársnak!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

BOLDOG, BÉKÉS, BABAESŐS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Remélem jövőre mindenki a másik topikba fog átkerülni :wink: :D !

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Boldog Új Babákban Gazdag Évet Mindenkinek!

KépKép
dike

Azt kívánom mindőtöknek, hogy jövőre a kaalis babavárósba irogassatok! :wink: :D

Ronika, nekem az áek-ban huszonvalamennyi kémcsővel vettek, persze nem tele , de a vv-t végző fiú teljesen kiakadt, hogy ki az az őrült beküldő orvos, aki ezt kéri??? ( dr. fülöp volt)

Ica, köszi, teljesen jól vagyok. NAgyon rendes kislány van a pocakomban, aki semmi kellemetlenséget nem okozott az eddig eltelt 38 hét alatt. Jó gyermek. :D Remélem, ha kibújik sem lesz másként. :lol:
nani72

Sziasztok !

boldog új évet mindenkinek !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!

Mindenkinek Nagyon Boldog, Egészségben, babák érkezésében, anyagi bevételben és mindent amit szeretne, Új Évet kívánok :!: :!: :!: :D

Gyorsan és nyugisan teltek nálunk az ünnepek........... :D :(

Na, jöttek hozzánk, majd folytatom....... :?

Lányok, akiknek volt endometriózisa tudnának egy kicsit segíteni?
Az érdekelne, hogy mi van akkor, ha valakinek mind a két petefészkét endo miatt eltávolítják és mondjuk nincs lefagyasztva babája, akkor hogyan zajlik a lombikprogram? Úgy értem, ha nincs petefészek, ahol a tüszőket, petikéket növesztik, akkor azokat hol tudják „létrehozni”, mert a megtermékenyítés, beültetéses részét már tudom, de az előbbit nem tudom vagy nem jut eszembe, ha olvastam v. hallottam is volna róla, hogy az a része a programnak hogyan zajlik?!
Valaki tudna válaszolni vagy cikket bemásolni?!
[/i]
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Boldog, Babaesős 2011-es Évet Mindenkinek Lányok! :D

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Sziasztok Babavárók!!!! :))))

Szívből kívánunk Mindenkinek Boldog Új Esztendőt és a lehető leggyorsabban gyermekáldást!!!! :D

(Kalkata, Alle, Puszedli, Bella, Roni, Melinda, Vviki - és minden "régi motorosnak" kiemelten és mérhetetlenül drukkolok, hogy ebben az évben bekopogtasson a GÓLYA!!!!!!!!!)

tillidian

Roni,
most olvastam csak vissza....Jól értettem??????? :D :D :D
Ha igen, szívbőőőől örülök!!!!!!!! :D :D :D

tillidian

Szia Till!
Régen jártál itt köztünk!
Gyere sűrűbben lsz, mert nagyon jó érzés, ha néha ránknéztek Ti már babások!!
írtam privit

Naniról tudtok vmit? Akinek van híre ossza meg pls.

Nagyon pang mostanában ez a fórum :(
roni34

Roni!
Nani erősen véghajrázik (holnapra van kiírva hivatalosan), szóval most mind érte szorítunk pár sorral lejjebb.
És természetesen epedve várjuk innen a Kismamikat, mert ha Nani is lebabázik egy árva pocakosunk sem lesz, csak mi, törpéket terelgetők Anyukák osszuk az észt egymásnak, pedig Nektek akarjuk ám :wink:

Szóval hajrá Lányok!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Roni,
hatalmas ölelés!!!!!! Válaszoltam...

Csatlakozom Loishoz:
millió drukk Minden topiklakónak!!!!!!!!!!!!!!!!

tillidian

Igen csak pangunk....

Drága Tilli, puszillak! Jó "látni" téged!

Roni, Nani még nagyon 2in1 :lol: (még semmi mozgolódás kifelé...)
Mi volt hétvégén?

Lois, megkukkantottam a csuszizós képeiteket, fantasztikusak :)

kalkata

Sziasztok!
Én nem túl sokszor,de már írtam ide,inkább csak olvasgattalak benneteket.Bevallom őszintén,néha még olvasni sincs erőm,mert nekem a második lombik sem sikerült,és eléggé el voltam keseredve (most is),így inkább kerültem ezt az oldalt az utóbbi időben.Tagadhatatlan,hogy néhaúgy érzem mindenkinek sikerül,csak nekem nem.:-(
Röviden a történet:Nem velem van a probléma,hanem a páromnak van kevés virgonckája és sajnos az a kevés sem elég virgoncka!:-)
Két sikertelen beültetésen vagyunk túl (első teszt pozitív:örömmámor,majd 4 óra múlva meginduló menzesz:-(
2.teszt eleve negatív és így is maradt.
Sajnos ezek után kiderült,hogy nem 3 hónapot kell várni,hanem többet ,mert kevés a Kaáli tb-je,úgyhogy október óta várunk.Na,ez volt a kiakadásom végső stádiuma.Azt mondta a doktornő,hogy telefonáljak a januári vérzéskor és akkor megbeszéljük a következőt.Namost a kérdésem az lenne,hogy vajon szerintetek van-e esélyem arra,hogy februárban újra kezdjük,mert csak ét hét múlva megyek uh-ra?
Köszi,ha válaszoltok és gratula,meg drukk mindenkinek!:-)))
tusi81
Budapest XXII. kerület

Tusi: sajnos ezzel a Tb korláttal mindenki szív. (az én második lombikom is csak azért lehetett, mert én is látványosan kiakadtam)
Annyi csoda történt már itt a fórumon, hogy már lassan én is csak ebben bízom.
Sztem hívd fel mégegyszer, mert ha nincs előre beírt időpontot, akkor gáz lehet megint. Én már januárban 2011 júniusra kaptam időpontot...

Kalkata: a 7vége tapasztalata, hogy kaptam egy csomó pozítív töltést, újra hitet :lol: (rám is fért már! Írok róla, csak a 7en eddig nagyon betemet a munka)
Puszillak!
roni34

Szia Roni!

Köszi a választ,de ettől még jobban letörtem.:-(Még októberben azt mondta,hogy legközelebb március és nagyon remélem,hogy ez így is lesz,de már semmiben sem bízom,max abban reménykedhetek,hogy esetleg nam vagyok új páciens és esetleg ezt figyelembe veszik,(bár lehet,hogy a többség is ugyanolyan régi,ha nem régebbi)vagy ne adj isten el kellene gondolkodnom egy másik intézeten???Bár ezt nem nagyon szeretném,ragaszkodni szoktam a jól bejáratott dolgaimhoz és lehet,hogy máshol sincs ez másképp:-(Na,mindegy ez gáz.:-(
tusi81
Budapest XXII. kerület

Sziasztok !

bocsi, hogy most ritkán jövök, lelkileg még meg kell erősödnöm a következő inszemre :oops: :oops: :oops: :oops:

vvviki

Roni, szuperrrr :D ez a legfontosabb!!! + a SZERETNÉM, nemcsak az akarok! :wink:

Viki, sokan vagyunk most miis ebben a "stádiumban" erősödünk, fejlődünk, próbálkozunk, várakozunk és természetesen legfőképp REMÉLÜNK ÉS BÍZUNK!!!!

Tusi, lelki dolgaiddal hogy állsz? E tájon minden rendben?
Telefonálj a Kaáliba a drnőhöz, azzal nem vesztesz semmit!

kalkata

Sziasztok Lányok!

Most már néha ide is írogatok. Ma beszéltem a Kaálival 27-én megyünk 10 órára konzira. :lol:

Mindenkinek drukkolok!!

Roni,
kihez jársz?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Tusi!

Hagy erősítselek néhány gondolattal - így ismeretlenül...

Hidd el, tökéletesen ugyanazt érzi mindenki!!!!! Hogy MINDENKINEK sikerül, csak nekem nem.....

Nekünk 8 beatkozásunk volt ( 4 inszem, 4 lombik), mire Lencsi sikerült!!! 7 évig vártunk, küzdöttünk, sírtunk, feladtuk, majd újra nekiindultunk. Az 5. intézet volt a Kaáli...Regényt tudnék írni - jó vastagot - a viszontagságokról, mint itt sokan.

Én mindig úgy éltem túl a következő beavatkozásig, hogy nem várakozási, hanem "felkészülési" időt csináltam belőle. Mindig volt egy következő programpont, amit kipróbáltam - akkupunktúra, kineziológus, masszázs, vietnami cérnabeültetés, stb....

És gyere fórumozni, mérhetetlenül sokat segít!!!!!!!!!!!!
Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!

Kalkatám, ölellek!!! :)

Rengeteget gondolok ám Rátok és drukkolok a háttérből!!!!!

tillidian

Tilli, Ölellek - puszillak LENCSIANYU :wink: és köszönjük

kalkata

Tusi,
Ne légy letörve. Bár az elején még szeretné az ember sürgetni az időt, aztán egy idő után rájön, hogy nincs értelme. Nem véletlen a 3 hónapos várakozási idő két lombik között, muszáj a szervezetnek regenerálódni. Persze tényleg nagyon hosszú még ezen felül a várakozási idő.
Nehéz feldolgozni a sikertelenséget, de valahogyan megoldást kell rá találni, lefoglalni magad stb. Vagy ahogy Till írta felkészülési időnek kell tekinteni a szüneteket.
Én is elég öreg motoros vagyok már ebben a témában, de nem adom fel, amíg tudom és bírom csinálom.
Vendég

Nani info:

"Tegnap 21:45 kor megszületett kislányunk, Izabella. 56 cm, 3660gr. Gyors szülés volt. Jól vagyunk."

kalkata

Nani: Szívből Gratulálok Nektek a kicsi lányhoz!
roni34

Nani,
hatalmas gratula a kislányhoz!Sok tejcit, és boldogságot kívánok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

nani! szívből gratulálok!!!

KépKép
dike

Nani
Most olvastam csak a jó hírt :!: :D
Szívből Gratulálok és sok boldogságot, örömöt, tejecskét kívánok Nektek :!: :D
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Nani
gratulálok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a legjobbakat kívánom Nektek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vvviki

Vviki
Mikor kértél időpontot a Kaáliba? Mikor adták ezt a februári időpontot?
Gondolkozom, hogy most kérjünk-e konzira időpontot, mert a nőgyógyászomhoz kontroll vizsgálatra február elején vissza kell még, hogy mennyek.:roll:
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Szia !
csütörtökön telefonáltam, lett volna előbb is időpont, de akkor pont piri látogatott volna, meg a melóhelyemről se hiányozhattam volna akkor,
így maradt a február 14.

vvviki

Draga Nanikám!

Szívből gratulálok és a legszebbeket kívánom! :)
A hosszú évek küzdelme után a kezedben tarthatod a legnagyobb boldogságot :)
Sokat gondoltam ám rád-rátok!
puszi
amina

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Nani :)

Nagyon sok szeretettel gratulálok kislányotok születéséhez ! Legyetek nagyon boldogok !!!

Niki

ui.: velünk minden rendben, bár továbbra is feküdni kell, de jövő héttől már CTG-re járok, Patrik már 2,5 kg felett van :)

mniki

Hú Niki, már Te is nagyon a finisben vagy :D
Mennyit kellett feküdnöd? És miért?

Én megkaptam az ÁEK-s vvétel eredményt, szerencsére kis vashiány kivételével minden ok. Végre megjött piri is, így köv hónapban megyünk is újra. Vár ránk 4 gyönyörű blaszto fagyi babánk! És ez most sikerül, megmarad érzem!
roni34

Roni,
jajj de jóóóóó!
Akkor mindjárt kismami leszel!Annyira drukkolok!!!!!!!!!!

Niki,
tényleg nagyon rohan az idő, magamon veszem észre leginkább!
Meddig kell még feküdnöd?Már nem sok van hátra, kitartás!

Viki,
akkor Ti februárban kezditek a kövi inszemet?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Nani,
nagy gratula Izabella születéséhez! Majd képet kérünk! Gyors felépülést és sok tejcit kívánok nektek!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Roni, Melinda,

gyakorlatilag 5 és fél hetes korom óta kell feküdni, immáron 7 hónapja elválaszthatatlan legjobb barátom az ágyam :lol: kezdetben a vérzések miatt, majd a 15.héttől a C1000-es méhszáj miatt. De szerencsére már csak 1 hét és utána kíméletesen, de felkelhetek, habár most sem fekszem már egész nap.

Roni, nagyon drukkolok a fagyibabás akcióhoz !!!

Niki

mniki

Szia Niki,
Épp felőled akartam érdeklődni, hogy egyben vagy-e még? Örömmel olvasom, hogy a kezdeti nehézségek ellenére már a finisben vagytok.
Várom, hogy írj, mikor kibújt a kisfiad.
Farkaslány

Kép
farkasok

Niki!
Nagyon drukkolok hogy a szülés a lehető legjobb legyen ahogy te szeretnéd. Ügyes voltál. :)

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!
Nagyon új vagyok, eddig csak olvasgattam, és látom szebbnél szebb történetek vannak itt és sok-sok remény. Ezért vettem a bátorságomat és írok én is. Szeretnék segítséget kérni, mert nagyon elvagyunk keseredve és kicsit tanácstalanok is vagyunk. Nálunk sajnos a férjemnél vannak gondok, sajnos nem kicsi. Egy régebbi műtét miatt nagyon kevés a "katonácskái". Az lenne a kérdésem hogy melyik kaálit javasolnátok, a pestit vagy a győrit? A győrit már 3hete próbálom, de eddig még időpontot sem adnak. :?
Remélem nem zavartam, csak a segítségeteket kérném hogy ki mit tud nekünk ajánlani.
Nagyon köszönöm előre is válaszokat.
nagynsylvi
Debrecen

szilvi! én a győrit ajánlanám,mert nagyon sok ismerősömnek elsőre összejött a baba! és azért mert nekem is!de a pestit nem ismerem.
én úgy tudom a győri a legsikeresebb. sok sikert, mielőbbi babásodást!

KépKép
dike

Szilvi!
Jó szakembereket találsz mindenhol, jobban számítanak a gyakorlatias szempontok, azt az intézetet érdemes választani, ahova könnyen eljutsz, mert jó párszor kell majd menned, és nem szerencsés, ha a fél országon kell átutaznod mindig.
Elkeseredésre semmi ok, bárhová is mentek hó kezekben lesztek!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szilvi,
egyet értek Lois-sal!
Bármelyik intézetet választjátok, mindegyik jó!A közlekedés nem mindegy.
És elkeseredni nem szabad, 1 katona is elég egy petesejt megtermékenyítéséhez! :wink:

Lányok!

Merre vagytok?Nagyon eltűnt mindenki!Szinte nem is írtok!Ki mikor kezd?

Roni,
nagyon drukkolok!++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
hogy vagy?Olvasom ám rendszeresen a blogodat! :wink: Nagyon szorítok Neked is!

Viki,
mikor is lesz a kezdés?

Kezdés előtt állóknak drukkok, várakozóknak időgyorsítók mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, de jó h. írtál :) (kedves, h. ilyen kitartóan olvasgatsz :wink: )
Jól vagytok? Hamarosan személyesen is megismerhetitek egymást a pocaklakóddal!!!!

kalkata

Szerintem is mindegy, hogy melyik intézetet választod, mindenhol jó szakemberek vannak!!!! A közlekedés viszont nagyon nem mindegy!

Kata mizujs veled???
Elküldenéd a blogod címét priviben?

Meli, de jó... lassan láthatod a kis pocaklakód! :)

gigibp

Sziasztok !

remélem, jól vagytok !

14-én csak konzira megyünk Kovács dokihoz, megbeszéljük, merre tovább..

vvviki

Szia Vvviki!
Hogy vagytok???
Kiváncsi vagyok, hogy mit mond majd a doki!!!

Kááár, hogy így leállt ez a fórum... :(

gigibp

Sziasztok !!

Gigi
sajnos az endó tüneteit produkálja megint a szervezetem, pedig megbeszéltem vele, hogy eltűnik a fenébe. :shock: :shock: :shock:

remélem, csak feleslegesen paráztatom magam..

a jövő héten el kellene mennem az itteni nőgyógyászomhoz UH-ra, biztos, ami biztos :? :?

Veled mi újság ?

Szilvi
nekünk a miskolci ( kb. 50 km )Kaáli lett volna a legközelebbi, de a pestit ( 130 km ) választottuk, mivel Pesten sok ismerősünk, rokonunk van, s tudok ott aludni, vagy csak pihenni ha kell

Meli
hogy vagytok ? tavaszi babád lesz !!!!!!!!!!!! :D :D

vvviki

Sziasztok Lányok!

Bocsi, jól eltűntem mostanában! :oops:
A novemberi, sikertelen lombikunk után Szmatona dr., a panaszaim elmondása + más okok, endo gyanú miatt azt mondta, mielőtt tovább mennénk, mindenképpen lapar elvégzését javasolja, így decemberben fel is kerestük azt a dokit, aki egy évvel ezelőtt a méhtükrözésemet csinálta. Decemberben megcsináltattam az összes műtéthez szükséges vizsgálatokat és január elején aztán meg is műtött. Sajnos mindenhol tele voltam endoval :(, így 99% hogy ez okozta eddig a sikertelenségünket. A jobb oldali petev.-em is ezért volt elzáródva, így most az is átjárható!:) :evil: A soten már rég el kellett volna végeztetni ezt a vizsgálatot, de valamit nem küldtek el rá. :?

A műtét utáni otthon töltött egy hétben jól voltam, de a második héttől, amikor elkezdtem dolgozni járni, az első napon jól voltam, de a második naptól olyan rosszul éreztem magamat.
Állandó hőhullámaim voltak, hol nagyon melegem volt, hol egy kicsit fáztam vagy éppen párpercig normálisnak éreztem a hőmérsékletet. Sokszor szédültem, sokszor annyira, hogy a városba is nehezen vagy csak kísérettel tudtam közlekedni vagy ha csak az irodában a széken ültem, akkor is időnként
úgy éreztem, hogy onnan is leszédülök. :( A hőhullámok mostanra kicsit mérséklődtek, de a szédülésem erősödött. Párnappal ezelőtt fájdogált a hasam jobboldalon, időnként bele-bele nyilalgatott, de aztán ez szerencsére elmúlt.:)

Szerencsére, igaz egy nap késéssel, de a mensim ma időre megjött, így azért ennek nagyon örülök :), de ma még jobban beszédültem, mint a múlthéten, a hasam is fájdogál, úgyhogy a
hét elején biztos nem megyek be dolgozni.:( Komolyan mondom attól félnék, hogy melóba menet a szédüléstől összeesnék.:oops:
Holnaphoz egy hétre kell visszamennem a dokimhoz, de ha most nem leszek jobban még itthon sem, úgyhogy pihenek, fekszek, akkor lehet, hogy felhívom, hogy ez az egész normális-e vagy sem, előbb mennyek hozzá vagy ráérek akkor, amikorra időpontot kértem?! :roll:

A tavaly előtti méhtükrözésem után nem voltam ilyen pocsékul. Az elmúlt két hét, tisztára olyan volt, mintha kezelésen vennék részt és a hormon gyógyszerek, szurik hormonjai miatt lennék rosszul. Régen nem egy kezeléskor (terminált, inszem) éreztem ugyanezeket a panaszokat, de akkor gyógyszereket szedtem, kaptam. A menseseim előtt egyébként nem voltak ilyen panaszaim, max. egy héttel előbb ingerlékenység vagy egy, két nappal előtte kis hasfájás. Tudom, hogy ez nem volt egy kis műtét, minden meg lett odabent bolygatva, ami nem oda való volt, az el lett távolítva és ez máig tartó hasfájással, akár hormonok okozta hőhullámokkal is járhat, de ennyire? :(
Nem tudom, mitől lehet ez az egész, mert a cukrom miatt mindennap reggel 8-9 között mindig eszek, iszok valamit, beveszem a gyógyszeremet, mozgok és kész. Tehát a cukrommal nem lehet semmi gond! Ittam kávét is, hátha a vérnyomásom van lent, de az sem segített.:(
Akikkel egy szobában voltam, múlthéttől, jövő héttől mentek/mennek csak vissza dolgozni, nem tudom, hogy nem e kellett volna még otthon maradnom egy hetet, habár a melót nem éreztem megterhelőnek?!:roll:

Lányok, akinek endo műtétje volt, voltak ilyen jellegű panaszai???
Lehet, hogy csak a hormonháztartásom borult fel, habár nem hinném mert megjött, akkor mégis mitől lehet ez az egész?
Az orvosom múlthéten külföldön volt, de ha ez nem fér bele más szerint sem a műtét utáni rosszullét körbe, akkor felhívom a dokimat.

Látom mindenki jól van!:)

A babásoknak jó babázást, a kismamik vigyázzanak magukra, a konzira menőknek sok sikert kívánok és nagyon drukkolok a tervezett kezelés elkezdéséhez, a várakozóknak pedig kitartást!:)

Le próbálok majd ülni írni a géphez, ha egy kicsit jobban leszek!
gyalogkakukk81bipbip
Budapest X. kerület

Sajnálom énis h. kicsit lelassult a fórum. De beindul majd szépen a tavasszal együtt!!

Viki, ne parázz :roll: azzal nem igazán használsz magadnak!

Gigi, nálatok mizujs? (megírtam priviben)

Bipbip, amikor érezni kezdted a rosszulléteket, otthon kellett volna még újra maradni néhány napot (esetleg hetet). Igencsak megbolygattak odabent mindent, nem csoda, hogy még fájdalmaid vannak. Van aki gyorsabban, van aki lassabban épül fel (még személyen belül alkalmanként is változó), ki milyen állapotban van épp a műtétkor. Mensi megjött az szuper hír.
Viszont a szédülésre tuti a cukor leesését mondtam volna... :roll:
Mindenképpen hívd fel szerintem, csak megnyugtatásnak is!!!!

kalkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?