Sziasztok!
Bogárka! Szerintem nem törvényszerű, hogy 35év felett császároznak, ha elsőt szülöd, én ilyet még nem hallottam. Szóval, van esélyed a sima szülésre nyugi!
Köszi a kérdést, tesómék jól vannak. Most náluk, kari után hatalmas akciók vannak, így aztán most mást se csinál, csak vásárol. (Na, ezért nem kell neki gyerek, mert akkor nem marad magára.
) Mondjuk én ezzel csak jól járok, mert Ő megvesz mindent az enyémnek. Azt mondta a múltkor a sógorom, hogy nyugi az övéknek úgyse kell visszaadni, mert nem lesz. Ők meg azon lesznek, hogy az enyémnek meglegyen mindene. Ám legyen, én nem ellenkezem!
Képzeljétek! Ma nagyon jól indult a napom, a postakocsi házhoz hozta a pizsiket, amiket tesóm küldött, és már teljesen azt hittük, hogy nem fog ideérni. Ugyanis ezeket légipostával küldte, a babholmikat meg hajóval, és azok már több mint egy hete itt vannak. Na, a lényeg, hogy ideértek, és szuperek. Majd dobok róla képet. A felső része pamut, az alja pedig flanel. Tervezem, hogy a szürkét a kórházba is beviszem.
Egyébként, én ma egész délelőtt a várost jártam. Husit akartam venni, de nem volt, el kellett volna intéznem a boltnak a nyitva tartás változást, de a polg.hiv.ban alig dolgozik vki. Viszont a bababoltban sikerrel jártam. Felvettem a Felicitas csomagot, jaj, annyira örülök neki. Kaptam cumikat, Aventes poharat, fogkrém mintát, meg egy csomó prosit. Hát, csajok, hogy az a cumi milyen pici. Istenem, el sem tudom képzelni, mennyire mini lesz ez a kis manóm!
Szegény Zoli ma szinte egész nap a beépített szekrényt csinálja, utána még az ágyat is össze kellene raknia, de szerintem az csak holnapra marad, mert ma még kocsonyát fog főzni.
Mi is itthon tervezzük a Szilvesztert, és amióta együtt lakunk, ez lesz az első 2-ben. Azért készülök egy csomó kajával. Sütni akarunk csülköt(amit végül du-án mégis sikerült beszerezni), nyújtok egy pár fajta rétest(édes-sós túrós, káposztás, almás-diós és grízes-cseresznyés, mert a meggyet nem szeretem). Meg megfőzöm a lencselevest is még pénteken, hogy szombaton ne kelljen mindjárt főzéssel indítanom.
Most mindjárt kezdek takarítani, holnap pedig sütni szeretnék egy-két édes és sós apró sütit.
Mia! Az én gyerekem is két napja lustika. Az ünnepek alatt annyira mozgékony volt, most meg alig alig bök egyet egyet. De a hullámzások most valahogy elmaradnak. Biztos nála is az időjárástól függ. Ami az éjszakai ébredést illeti. Nyugi! Egyáltalán nem igaz, hogy amelyik gyerek éjszaka aktív, az születése után is az lesz. Van egy ismerősöm, mindkét gyermeke rendkívül aktív volt a pocakban és mindkettő szuper jó alvó. 6hetesen végig aludták az éjszakát. Meg itt a babaneten felül van az a várandós naptár, és az is írja(éppen a 31.hétnél), hogy ez nem így van. Ja, és Tomi annyira helyes ezen a képen! Neked pedig még mindig hatalmas a pocid! Te viszont tényleg vékony vagy, a 6kg az nudli!
Nika! Örülök, hogy Neked is tetszenek a nevek!
Gergő mivel tölti a téli szünidőt?
Brita! Köszi, akkor még bízom benne, hogy nem lesz nagy baba. Téged viszont nem irigyellek. Azért, ha Zalán is akkora lesz, mint Te, akkor nem biztos, hogy meg fogod tudni szülni simán, nem?! Vagy a dokiddal erről még nem volt szó? Vagy Te gyorsan tágultál Regivel? Bár az is igaz, hogy többektől hallottam már, hogy hiába nagyobb egy baba, ha gyorsabban jön, akkor a kisebb is legalább annyira tud fájni, ha nem jobban! Azért szurkolok Neked, és kitartást! Én is nagyon lobbanékony vagyok az utóbbi időben. A családom meg is jegyezte, hogy hisztis vagyok, de az én drága szerelmem olyan aranyosan kipártolt. Mondta nekik, hogy csak a hormonok dolgoznak bennem, és ezt most viseljék el tőlem! Én meg annyit fűztem hozzá nekik, hogy most kihasználom, hogy mindenki körülöttem ugrál, 10hét múlva már a kutyát nem fogja érdekelni, hogy velem mi van, majd csak a gyerekre lesznek kíváncsiak. Erre anyósom egyből visszakérdezett, hogy hogy mondhatok ilyet és hogy Ő kikéri magának! Igenis én is fontos lesznek, na, majd meglátjuk!