Sziasztok
DÁVIDNAK NAGYON BOLDOG ELSŐ NÉVNAPOT!!!
VIUS
Nagyon jók a képek rólatok! Amúgy nem látszik Darin hogy keveset eszik, sztem tökéletes az alkata.
Most Milónak még kisebb az étvágya mert hót beteg.
Már napok óta köhög és hiába adtam a sinupretet csak rosszabb lett. Ma voltunk dokinál és kissé be van gyulladva a torka meg a füle is. Kapott egy rakat gyógyszert. Nappal is folyton felköhögi magát. Kétszer szokott egy nagyot aludni de mióta rosszul van alig-alig tud valamicskét. Egész éjjel hallgatom szegénykémet majd megfullad.
Nemrég gyógyult ki apukája a tüdőgyulából, most meg Miló beteg.
Apja amúgy is köhög de most 3 hétig maga volt a pokol. Esküszöm hiányozni fog ha köhögés nélkül fog eltelni egy éjszakánk.
Amúgy én vagyok a hibás mert egyik éjjel felkelt a Miló és fel is állt az ágyban. Néha előfordul és ha igazán sikerül kiverni a szeméből az álmot akkor szoktam készíteni egy adag tápit amin elpilled és jó esetben hamar vissza is alszik. Félkómásan megcsináltam a kaját és ki sem vettem az ágyból hanem beadtam neki. Mikor megitta letettem a pelenkázóra az üveget és visszaájultam az ágyba.
Még egy ideig énekelgetett meg nyöszörgött aztán elaludt.
Reggel mikor vettem ki az ágyból vettem észre hogy a nyakától a lábáig csurom pisi. Valahogy ez a bugyipelenka nem az igazi nekünk. Vagy nagy rá vagy szar az egész ahogy van.
(libero up&go). Majdnem 11 kiló úgyhogy a 10-14 kg (5-ös számmal jelzett) csomagot vettem meg de szinte minden második pelusból kifolyik a pisi de még a kaki is mert most hogy beteg elég híg a széklete. Amúgy minden más pelusból a 4-es a jó neki, kivéve a pampers slep&play. Most pont ebből kaptunk egy 4-est karácsonyra, dobhatom ki a szemétre mert természetesen a blokkját nem tették el hogy ki tudnánk cserélni a boltban.
Szóval reggelre már tiszta hideg vizes volt szegénykémnek az egész oldala. Még jó hogy nem kapott vesegyulladást. Azóta egyre rosszabb az állapota. Mióta ezt a levelet írom kb. 5x mentem be hozzá mert nem tud rendesen pihenni.
LINACSKA
Lili is már 5 éves. Lassan mehet suliba. Igaz már kifutottam a 8 napból de azért utólag is sok boldog szülinapot kívánok neki. Nagyon jók a képek. Sokat változtak a gyerekek. Levi igazi nagy fiú.
Ti is cumiztok napközben? Mi is ha megtalálja. Igyekszem eldugni.
Van hogy 3 is van az ágyban és pl. ma reggel is mikor kivettem egyből kicsempésztem a cumit a szájából, nem tudtam hogy az egyik kezében van egy pótcumi amit egy laza mozdulattal azonnal be is helyezett a szájába.
Örülök hogy a legkisebb családtaggal is minden ok.
DORKAANYU
Ne haragudj nem láttam, pedig tutira elolvastam a hsz-edet mert még akartam is válaszolni hogy igen rénszarvas ruhában villog a karácsonyi képen Miló. Neked is köszönöm természetesen.
Dorkáról is jól sikerült a karácsonyi kép, ha nem írod oda hogy a te műved simán azt hiszem egy angyalkás képeslap.
annyira szép kislány és tökéletes a beállítás.
Suskáék jól vannak, tőle most kaptam levelet, de másról én sem tudok sokat. Mióta megszülettek, megnőttek a gyerekek (no meg némelyiküknél tesó is jött közben) azóta nagyon gyér a topic.
Érthető, személy szerint néha azt sem tudom fiú vagyok-e vagy lány.
Megint fulladozik
.... úgyhogy léptem.